Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Danus16
    Hát akkor ebből a kapcsolóból nem lesz semmi :D áh, annyira nem is baj. Bár azér jó lett volna. :D

No meg olvastam pointer 4 cockpites írását, és már küldtem neki prohardveren pm-et, meg email-t, de ide is leírom ezt, mert fontos, és sürgősen kéne, mert téli szünetben már össze kéne állítani, szóval erről van szó:

"Az a helyzet, hogy én is szeretnék egy ilyet létrehozni(konkrétan ezt a veziót)

Ha esetleg van még valamilyen számítógépes terved, rajzod, valamid erről a szerkezetből, átpasszolnád a [email protected] email címemre, ha szépen megkérlek? :D
    Mert kéne valami alap, amin elindulok. És esetleg, ha tudod, akkor az alapanyagok pontos típusát, festéktípust, vagy akármit még írj mellé, légy szíves :D Már ha még emlékszel rá.

Előre is nagyon szépen köszönöm, ha bármilyen érdemleges információval tudsz ellátni, mert én is nagyon szeretnék már egy ilyen szerkezetet létrehozni a G25-ömnek, ami mellesleg már elég régóta megvan. Úgyhogy kijár neki valami király cockpit, mert a mostani billentyűzettartóra-teszem módszer nagyon nem életképes... És illúzióromboló is."

Szóval erről van szó, szereztem egy G25-öt, és most akarok neki egy cockpitet építeni :D
    Úgyhogy ezutón titeket is megkérlek, hogy ha esetleg tudtok valami jóféle konkrét tervrajzot egy ilyen cockpithez, amin elindulhatok, azt pls küldjétek el az e-mail címemre.