11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Ne már hogy nincs a környéketeken senki, aki bejelentetten dolgozik és nem csak az adófizetők pénzén lóg a suliba
  • bardocz
    Sőt,ha 1$ lenne a havidíj még fizetném is:D
  • Lacko86
    hasonló a helyzet itt is:)
  • bardocz
    1$-t most leszarok,ha 1 hónapra kipróbálhatom,de bankkártyám az nincsen.
  • milk4
    Én a virágárus verziót próbáltam meg és nem nyűgözött le a játék.
  • Lacko86
    Nekem is éppen nemrég jött meg az e-mail.
    Csak emiatt kell fizetni: On the next screen, you will be asked to input your credit card information. Don't worry! Your balance is $0, and your card will not be charged. We only "Authorize" your card for $1.00 to ensure the card is valid.

Credit card information is necessary to establish the account and verify that every member uses their real name within the iRacing community.
  • bardocz
    Ó basszák meg,mindenképpen kell hozzá bankkártya:@
  • bardocz
    Megkaptam az iRcainges e-mail-t,hogy kipróbálhatom hónapra,más is próbálta már?Ugye nem kell semmit fizetnem utána,meg meg se próbálják?:D
  • Hoffi
  • Hoffi
    ja má értem xD
  • Hoffi
    ezt nem értem!
  • solo

xD

Erről jut eszembe a vicc, hogy ugye megy a cigánycsávó az oktatóval..Elmennek a táblamellett, az oktató felkiált, hogy fiam, ez milyen tábla volt, erre monnya, hogy aluminium, visszatolassak?
  • pointer4
    Alu lapra lesz felmatricázva, az mán izgat? :D
  • solo
    Mi a szinesfÍmremegyünk tezsvÍrem, nagyon jól tudod.
  • pointer4
    Jó ez, csak lekicsinyités közben szétesett :D
    Csak nem rakom be fullba :D Még ellopjátok :D
  • solo
    Normál 90°os sötét szénszállal jobb lenne télleg.
  • milk4
    Jobb lenne más háttér képpel:D
  • pointer4
    Ma is jól elvoltam :)

• cselt
    jaja persze átalakítóval gondoltam, nélküle nehéz lenne beleerőltetni :D
  • pointer4
    Azzal a kis kiegészítéssel, hogy a DVI csatira jön még az átalakító adapter, mert CRT moncsihoz analóg jelet viszel :D
    A két monitor közötti kapcsolgatáshoz meg ajánlom az Ultramon-t ha a vga driver alapból nem ajánlana fel ilyenre hotkeyt (pl nvidia-vista).
  • cselt
    Ma már kitaláltam, hogy hogyan kell majd átrendeznem a szobámat, hogy beférjen a Mabo féle cockpit :). Egyelőre arra gondoltam, hogy egy régebbi nagy CRT monitort használnék a cockpit előtt. Ezt ugye csak rádugom a másik DVI csatlakozóra, ami kilóg a kártyából és simán meghajtja azt is? Tehát nem kell semmi külön kártya vagy átalakító?
    Már csak a pénznek kell rá összejönnie, de ez is záros határidőn belül megtörténik
  • pajti
    köszi
  • pointer4
    Azt pl daru emeli :D

itt olvasgass
    Ha regényt akarsz, közepétől.
  • pajti
    jó de hogy viszem fel a 7.re? Liftbe nem fér be..
    Viccet félre téve, hogy működnek ezek a "mozgó" cockpitok? levegős a rendszer? illetve mi vezérli? azt készen lehet kapni?
  • pointer4
    DIY tutorial :D
  • pointer4
    Valaki nem akar repszimet csinálni? Alapnak jó .
  • cselt
    A DFP és a DFGT is 900°-ot fordul. (egyik irányba 450, másik irányba 450) PC-n is működik, mivel USB-vel kapcsolódik a géphez. Logitech honlapján van is hozzá driver. De egyébként a G25 driverjével is működik :)
  • Hoffi
    ja megmég az hogy ez működik PC-n is mert az van odairva hogy PS2-es?
    bocs a sok hülye kérdésért:D
  • Hoffi
    Üdv!
    nos, az lennne a kérdésem hogy az imént pointer irta hogy a DFGT forog 900°-ot de a DFP? mert youtube-on vannak videók hogy ez 900° aztán csak másfélszer fordul meg a kormány

előre is köszönöm!
  • tomi555
    pláne:) van itthon 3 ilyen vacsi új meg vagy 9-10 szétszorva gépekben:D
  • FastNike
    Köszi mindenkinek a visszajelzést, elsősorban a kuplung meg a H miatt is veszem, rég szerettem volna már egy komolyabb motyót. Havernál MOMO-val játszottam, jó volt az is, de a G25-höz jó áron juthatok hozzá, ezért gondoltam, hogy akkor már inkább azt venném.
    Mabocockpit-el pedig lebiznicelem a cockpit részét ;)

Köszi, üdv

Zoli
  • pointer4
    Ja, u.a. :)
  • Gaben17
    szia
    venni cockpitot nem vettem mert építés alatt áll 1 saját de a kormánnyal kapcsolatban én megvagyok elégedve a G25ömmel:) Momo-t 100elveri. Ha tudod hogy szükséged van rá és kihasználnád akkor vedd meg;)
  • mabocockpit
    Szia.
    Vett már olyan aki G25-ös kormánnyal használja, de visszajelzést nem kaptam tőle.Gondolom szólt volna ha nem jó.
  • tomi555
    Csak egy kis kiegészítés. Ha valaki megakarja csinálni a kütyüt, ne vegyen sg-50 servot, bár ide lehet elég lenne de amúgy egy kalap... ennyiért pandanal már lehet kapni SG-90-et ami lényegesen jobb, pontosabb.
  • pointer4
    Innen még épp nem vettek cockpitot tudomásom szerint, de már többet is eladott mielőtt "ráleltem" :D
    Lehet Mabo tud valakit aki g25-el használja, de szerintem tökmind1, úgy is csak annyit mondhatna az illető hogy jó.
    G25 -öt akkor vegyél ha a kuplungot+H váltót akarod is használni majd. A momo jó mert frankó erős, és nagyon kényelmes a fogása, csak a pedál problémája ami idővel előjöhet, meg nem forog azt hiszem csak 270°-ot.
    A DFGT már forog 900°-ot, csak ott meg a pillangóváltó gagyi.
  • FastNike
    Sziasztok!

Épp készülök venni egy Logitech G25-t, és érdekelne a véleményetek, hogy ez a legjobb választás e. Igazából a magyar piacon nem nagyon találtam jobbat, és gondolom, azért megveri a MOMO-t is, ami kb 30-al olcsóbb, nem?
    Várhatóan Mabocockpit-el csináltatok egy ülést is, van e már, akit rendelt tőle, és G25-öse van?

Köszi, és üdv mindenkinek!

Zoli
  • Amcir
    ezt kérdeztem....
  • pointer4
    3 monitoros rendszert, 2 monitoron ?
    2 monitorost 2 monitorra a driver setupjában, mint nyújtott asztal. És 1024*768 helyett választasz 2048*768-at.
  • Amcir
    Ezt hogy tudom 2 monitorra beállítani?