11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#2321 mostmér jó:D -
sKeezo #2320 azt írja nincs ilyen videó :D biztos várni kell, mint youtubenál. -
#2319 http://auto.indavideo.hu/video/homemade_sekvencial_shifterhandbrake
tess remélem műkszik a videó!
-
sKeezo #2318 ok. ha tetszik csinálok én is xD -
#2317 őő egy óra mulva megvan xD -
sKeezo #2316 csinálhatnál egy videót, hogy hogy működik a kéziféked, meg váltód :) nem tudom elképzelni -
#2315 ja és gondolom ez a kormány a kézifék és a szekvenciális váltó miatt tetszett meg neked!(szerintem)
ebben az esetben szerintem ne vedd figyelembe a kéziféket meg a váltót mert egy ilyen váltót + kéziféket 3 óra alatt összedobsz 3000 forintból
itt van az én kézifék+váltóm 3 óra alatt megvan és elég jól birja nálam pedig küldöm rendesen!
és akkor már ott vagy hogy van egy minőségi Logitech Formula Force Ex-ed max 16 ezer pénzér + egy ilyen cuccod
bocs a 2 hsz-ért :D -
#2314 hát nem tudom!
én nem ajánlom!
unokatesómnak volt ilyen és megvette rá egy hónapra már nem működtek a pedálok rendesen,kotyogtak meg ilyenek!
de ennyi pénzért én a Logitech Formula Force EX-et ajánlom!ezenaz oldalon már 14 ezer pénzért megkapod! erről a logitechről eddig én csak jót hallottam!
nekem egy LOGITECH FORMULA VIBRATION-om van
nem drága de már 2008 július óta megvan és semmi bajom sincs vele! teljesen megvagyok vele elégedve!
remélem tudtam segíteni! ;) -
#2313 Bár nem teljes mértékben tartozik ide,de máshol nem nagyon tudom megkérdezni:Erről mi a vélemény vagy vmi,mert nem nagyon találtam hozzá semmi használható "infot", érdemes egyáltalán pénzt kiadni rá? mert több pénzt nem nagyon akarok rászánni,de nekem váltós kell szval pont jó árban van....
Köszönöm a válaszokat! -
#2312 Nem, csak már a köv oldalon volt egy terv (amiért nem tudtam rá válaszolni, lustaságból), ahol csak az ülés mozgott. Így ez szimpibb :D, hogy fékezésnél nem mozdul előre az ülés a pedálhoz képest, és páros lábbal nem nyomom be mindegyiket :D -
#2311 Ez lenni tiéd? -
#2310 zsííííír :D -
#2309 Nu ez mán életképesebb, persze pneumatikával.
-
#2308 úgy kéne hogy az autónak a lámpája villogjon xD -
#2307 :D -
#2306 Öhöm, vagy akár lehetne hogy nem villog, csak világít :D -
#2305 na megvan az új logóm:D sexi mi??:D
majd lehet csinálok rá egy kis villogást szerintetek?:D -
#2304 Tonicgr segített szerintem neki :D -
#2303 Hi all! Volt már az ominózus kérdés a vezérlővel kapcsolatban vagy csak én nem láttam? (amit telefonon mondtál...) -
#2302 Nemkell..Már immunis vagyok *.*
/suck : D/ -
#2301 ö csináljak villogósabbat? xD -
#2300 óóóóóóó...akkor temég nemláttad eneff logóját xD -
#2299 pl.: TDU, NFS Carbon, LFS, -
#2298 desokan mondták már ezt:DDDD
de a VIP-t megbeszélhetjük xD cserébe leveszem a logót:D -
FastNike #2297 Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy melyik játékok támogatják a H váltót? Eddig csak az rfactor-t próbáltam, az elég pöpec.
Köszi, üdv
Zoli -
Solt #2296 Figyu, Isten bizony kifizetem én a következő éves VIP jogodat, ha logót váltasz... frankón epilepsziás rohamot fogok kapni ettől a villogó akármitől... -
#2295 jóvan!:D bále én nem értek az ilyenhez -
#2294 Buta: C
Ez analog dash. hez van. -
#2293 :D legközelebb nem szólok xD
mert eldurrantom még a poénjaidat xD -
#2292 Díííííííí, nem nyert :D Az egy műanyag doboz az elektronikának :D Tényleg akarok bele LCD-t majd, lelőtted a poént, de arra most nincs pénzem :D -
#2291 hát nemis tudom...:D
őő hát ott van egy kis LCD monitor ugyebár meg itt volt szó a tükörröl abból gondoltam -
#2290 Na most erre a kikövetkeztetésedre annyira kiváncsi lennék :D Fejtsd ki pls :D -
#2289 ez tükörnek van nem? -
#2288 Tönkremenni :D -
#2287 Nabaz+!úgyérzem megint olvashatok egy sort ph-n a fejlesztésről....
Komolyan mondom, te ebből fogsz meggazdagodni: D -
#2286 Na ma megjött minden :D
-
Kár, a játék tuti azért kéri el, mert ha megtetszik a játék akkor ugye elkezdi az ember megvenni a mapokat, meg a verdákat, ahhoz meg úgy is kelleni fog. Arról nem is beszélve, hogy így legalább van iccike picike felelősségérzet a pályán való videlkedés mellé, illetve a kártyatulajdonos neve lesz a player név. -
#2284 Nem szeretik kiadni a bankkártyájukat így,mert jajj milesz:) -
#2283 Sajnálnak tőled 230Ft-ot? Vagy a média etette be őket, hogy kilopják a szemüket neten keresztül ? -
#2282 Anyám nem adja ilyenre a bankkártyáját,se apám.