Jade Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Vagy itt vagy pedig a kovácsnál lesz az ottani tekercstartóban. Bár lehet hogy a kovácsnál technka leírása lesz a tekercstartóban, ami több részbõl tevõdik össze, de a hiányzó részek is itt vannak a kezdõ helyszínen a szétszórt tekercstartókon kiállítva.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Összefoglalva, ez egy support/magic stílus és egy martial stílus kombinációja. Fegyveres stílussal nem megy.
Kiválasztasz egy support/magic style-t, elnyomsz egy area vagy special attack-ot (ez stílusonként változik). Ha jól csináltad, látni fogsz az áldozat lábánál egy gyorsan fogyatkozó zöld gyûrût. Amíg a zöld gyûrû megvan (mikor pirossá válik már felesleges próbálkozni), addig kell bevinned egy martial style power attack-ot a delikvensnek.
Egy harmonic combo csapás azonnal kinyírja az ellenfelet, ha az nem fõellenfél. Emellett valamelyik power up-ot is megkaphatod (azok a gömböcök amikbõl akad health, focus meg Chi is), bár akad kombináció ami csak egy látványos gyilkolást ad.
Nem használható ugyanakkor olyan helyeken, ahol például nem lehet ölni. Így az arénában felesleges is ezzel szenvedni, nem fog mûködni.
Ugyanakkor figyelni kell arra is ki/mi ellen alkalmazol egy bizonyos stílust. Vannak lények amik immunisak a support stílusokra, vannak amik a mágikusakra, vannak amik mindkettõre vagy bizonyos konkrét stílusokra immunisak. Errõl szintén tekercsek olvasgatásával szerezhetõ információ. Értelemszerûen amire immunis a célpont, azzal felesleges kombózni, mert nem fog mûködni.
A harmonic combo létrehozása idõigényes is lehet, így kezdetben nyudotan lehet használni a focus móddal együtt, így elég idõ lesz a kivitlezésre. Könnyû ugyanis kifutni az idõbõl.
A leggyorsabb álítólag a Paralyzing Palm power attack + Leaping Tiger power attack kombináció. Ez alig 2-3 sec alatt létrehozható, de a lehosszabbnak a Dire Flame Area Attack + Thousand Cuts Power attack kombót tartják. Ez gyakorlatilag olyan idõigényes (közel 10 másodperc létrehozni ha elég gyakorlott az ember), hogy szükség lesz a fókusz módra a tisztességes befejezéshez.
Az elõbbi stílus nem ad power up-ot, az utóbbi meg health power up-ot ad (a support/magic stílustól függ mit kap az ember).
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Nekem is tetszett szinte minden, bár martial artsot használva elég idegesítõ volt hogy alig éri el pl a szellemeket, ha pedig ugrottam, akkor az ellenfél másik oldalán is olyan távolra kerültem, hogy megintcsak nem tudtam megütni. A végsõ harc elég nagy csalódás volt számomra, megsem tudott ütni. A hangulatra, párbeszédekre (mennyiség és minõség szempontjából is) viszont nem lehet panasz, legalábbis nekem ennél jobb nem kell.
Most biztos jegelem egy ideig, aztán elképzelhetõ hogy elindulok a closed fist ösvényén.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én továbbra is csak dícsérni tudom e gammát, hihetetlenül jóra sikeredett, kivétel a minijátékos rész, na sz nagyon nem ide illõ, komolytalanná teszi a gémet, ezért ajánlatos a sztorimódban kihagyását.
Többet nyújtott hangulatilag mint a Stalker vagy a Gothic 3.
Olvasni is kéne a fórumot nem csak írni folyamatosan. Ráadásul neked válaszoltak, a már többször beírt kérdésedre.
A felhasználható receptek a követketõk:
Configuration of the Ox (+25% a mágikus stílusok sebzésére, ékkõ)
Configuration of the Tiger (+30 Fókusz)
Configuration of the Rabbit (Wind Shield ékkõ)
Configuration of the Dragon (Body +5)
Configuration of the Snake (Mind +5)
Configuration of the Horse (Spirit +5)
Configuration of the Goat (+3 minden tulajdonságra)
Configuration of the Rat (+25% harcmûvészeti stílusok sebzésére, ékkõ)
Az utolsó kettõ közül csak az egyiket lehet létrehozni, mert amint megkreálja valamelyiket az ember, az egész kóceráj szétesik.
Leírásokat meg lehet kapni Kang bátyótól, ezen a területen is lehet találni egyet, a fõvárosban van 2, 1 van a lótuszok erõdjében, egyet meg valakinek segítve kaptam azt hiszem megintcsak a fõvárosban, de ebben nem vagyok biztos.
Elegendõ alapanyag szedhetõ össze ahhoz, hogy akár bármelyik konfigurációt két alkalommal is létre lehessen hozni. Értelemszerûen a két legerõsebb (goat és rat) valamelyikének használata után cumi van, mert több dolgot azután már nem lehet kreálni.
Simán csak vállaljuk el hogy repkedünk, nem kell konkrét területre menni (a játék elején nem is nagyon tudunk majd).
Az elsõ ilyen repkedés után elmondja, hogy ismerõs dolgokat látott és valami dereng a múltjából. Meg mintegy mellesleg egy új reppencsre való kiegészítõt is szervált amit használhatunk.
Késõbb is lesznek még hasonló repkedõs küldetései amiket õ maga ad. Ha jól emlékszem 3 vagy 4 amit véghez kell vinni külön neki. Ha ez megvan, akkor eljut a végsõ céljához és lehetõvé teszi, hogy egy új területre átmenjünk ha vele ezt megbeszéltük.
Ez egy technikai zseni istenség kis laborja. Mindenféle kütyükkel. Vannak "receptek" (ló technika vagy sárkánytechnika, de van nyúl is ha jól emlékszem). Ezeket a tekercseket megtalálni tudjuk különféle helyeken, illetve a repkedõs küldetésekért a kalapos manus is ad ilyeneket.
Ezekben le van írva szépen virág nyelven hogy milyen alapanyagot kell behelyezni a gépbe, majd melyik kis gépeket kell milyen sorrendben elindítani, végül melyik szobornál lehet aktiválni az egész kreálásosdit.
Alapanyagokat meg boltosoktól vehetünk, illetve van amit találni lehet.
Tárgyakat (konkrétan kristályokat amiket berakhatunk az amuletbe), képességeket lehet kreálni így. Ha végül minden ilyen spéci technikát létrehoztunk, akkor kiderül egy nagy titok is ami az alkimistához kötõdik. Ennek kiderítését rád bízom. Jó móka, de kicsit hosszú lesz.
Akkor nézd meg mégegyszer. Katt a térképre és aztán ott ALUL a Világra...
A repcsis fazont még nem néztem, de már a rakparton beszéltem vele, de semmi infót nem adott ki a világról....
A világtérkép nem esc-re jön fel, hanem amikor a repülõs fazonhoz odamész azzal hogy repülni akarsz.
ESC-re amit megtekinthetsz térképet az az, ami a jobb felsõ sarokban is ott van, csak többet mutat kicsivel, de az korántsem világtérkép.
Esc: ott egy csomó almenû van a hõsöddel ill. a világtérképpel kapcs... rá katt és kész... meglátod milyen nagy területet kell még bejárnod...
Mert ha ESC-et nyomsz, van világtérkép.
Valamirõl lemaradtam, mesélj 😊
Gondoltam, mikor elõször megjelent a repülõ, h olyan lesz mint a c o duty-ba. Tiszta DEDÓ. ÉGÕ!!!! XD
Sokanígy látjuk, h ez dedó, de akkor mi a fenének tették bele ezt mégis (repülõ)?! LUSTA fejlesztõk! Ez van.
Szerintem illik a hangulatba. Az egyszerû Arcade megjelenítés meg gondolom helyspórolás és gépigény csökkentés végett lett olyan amilyen. Legalábbis szerintem.
Alapvetõen nem nehéz. Legalábbis az alapvetõen elérhetõ fokozatokban egyáltalán nem az. Ügyeskedni kell, hogy mikor milyen felszerelést aktivál az ember, de rá leeht érezni és úgy nem nehéz. JM fokozat persze más lapra tartozik, ott már azért a gép keményebben nyomja a dolgot. 😊
Minden ugyanúgy megszerezhetõ és elérhetõ.
Naná. 😊 Részemrõl többször is. Egy élmény volt, mert jóval nehezebbé váltak a harcok. Tovább is tartott az egész és végülis így minden megszerezhetõvé válik vagy kimaxolhatóvá amit csak az ember szeretne.
A másik kettõ ami hiányzik mindig ugyanott van, de az adott helyszínen történõ döntéstõl függ melyiket kapja meg az ember.
Egy játék alatt mindkettõt nem lehet begyûjteni. Ha valaki mindkét stílust akarja, akkor vigye végig elõbb az nyitott tenyeresként, majd ugyanazzal a karakterrel zárt ököl követõként a játékot. Vagy legalábbis a kritikus pillanatokban viselkedjen a megfelelõ módon. Ekkor egy karakternél meglesz mindkét stílus, bár felesleges.
Azért mert egyet értesz azzal amit rotator írt #838-as hsz-ben.
Gondolkozz már el egy kicsit még ez neked olyan nagyon nehéz is szerinted nem hülye az aki ílyet ír és aki egyet ért vele nemkülönben.
Veszetül bizonygatok te most mit csinálsz ?
Kirohanások,düh elborult agy melyik hsz-re gondolsz én semmi dühöt nem látok egybe se.
Az én személyiségemnek semmi baja én veled ellentétben eltudom választani a valos világot egy játék kitalált világátol.
Kettönk közül én voltam az aki elöször megbékélt ha olvastad a #806-ast.
Azt meg komolyan gondolod te helyre tehetsz engem ?,és még kettönk közül szerinted én vagyok a dühös,elborult agyu.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én azt látom, hogy amikor páran megemlítettük azt, hogy képtelenek lennék végigjátszani a játékot rossz karakterrel, akkor neked elborult az agyad és elkezdtél minõsíthetetlenül minket lehülyézni.
Engem nem érdekel az, hogy valaki számítógépen mit csinál, de ha valaki ilyen veszettül próbál bizonygatni valamit, akkor annál az illetõnél valami defekt van (hiszen képtelen felfogni hogy az emberek különbözõek), tehát javaslom hogy keress fel egy orvost, mert én viszont úgy látom, hogy neked komoly mentális problémáid vannak.
Mi csendesen és finoman azt közöltük hogy negatívnak tartjuk azt, ha valaki gonosz karakterrel játszik, de messze nem olyan dühödten mint te tetted, sõt ezen megjegyzések kiváltó oka pont a te veszett dühû és rendkívül ostoba kirohanásaid voltak. Tehát szállj magadba, és keress fel egy orvost, hátha tud rajtad segíteni. Remélem ámokfutásod végre véget ér, a továbbiakban nem fogok lealacsonyodni ahhoz, hogy veled foglalkozzak, mert látom, te annyira mérhetetlenül buta ember vagy hogy egyszerûen nem éri meg a veled való kommunikáció. Végeztünk.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Te nem tudsz meggyözni arrol ,hogy aki ilyeneket ír / tehát nem mindenki / az sik hülye aki egyetért vele detto.
Azt meg hol olvastad ,hogy engem zavar hogy ha te élvezel totál hidegen hagy.
Mellékesen hogy tud egy olyan hihetetlen tiszta szivü becsületes ember mint te akit zavar egy virtuális térben, egy játékban végrehajtott tett ilyen csunya szavakat használni, csak ovatosan mert még leesel a piedesztádrol.
Tin rakpartján vaok, a gátat már lezártam... jártam a kalozok szigetén, így egy nagyszitakötõt megszereztem, de Hajnalcsillagot megkérdeztem (mert ugye bár, õ rá lehet számmítani a fõküldiknil mindig eszbe tartja), és még mindig azt mondja, h kell egy repülõ😮OOO Há már van.
Már csak a repülõtérképet kén megszerezzem az Erdõben, és gondolom ezt a nagypáylát is kivigeztemm , s irány a Jade szíve. (remélem) bár nagyon nagy világa van e játéknak.
jó8 midnenkinek
Ezek a fránya fejlesztõk valahogy mindig jobban megirják a rossz karaktereket ez a oka mindennek.
Kettönk közül te vagy az aki szégyeli vagy nem meri beirni az adatait.
Továbbra is azt mondom hogy forduljatok orvoshoz ha nektek gondot okoz egy crpg-ben rosszalkodni.
A valos személyiségemnek semmi köze ahhoz ahogy kontroláltan beleélem magam egy játékba.
Nem lehetne ezt az offtopic témát befejezni? Maradjunk abban hogy bárki bármelyik oldallal játszik az hülye, én benne vagyok, tehát nincs min vitázni 😊