Jade Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
A második a kalózoknál van. Ha jó gyerekként viselkedsz a kritikus helyzetben, akkor vasökölt kapsz, ha nem, akkor viperát.
Az utolsó is egyazon helyen van (ha jól emlékszem akkor az aréna lesz). Vagy valahol a fõvárosban. A lényeg itt is csak a döntésedtõl függ. Ha gonoszkodsz akkor viperát kapsz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Határozottan tápos cuccokat lehet ott megalkotni Kang jóvoltából (azt hiszem így hívják az õrült robbantgatós tech zsenit aki csatlakozott hozzád a kalózoknál).
Leírásokat úgyis lehet találni szerte a játékban és azokat a tech leírásokat ezen a területen kell hasznosítaani. Alkotóelemeket meg vásárolni és találni/kiérdemelni egyaránt lehet.
Hogy eljusson ide az ember, sokat kell röpködnie. Nem egyik helyrõl a másikra, hanem a kalapos manus küldetéseit.
Szerintem ugyan egyáltalán nem hosszú a játék de ez a magánvéleményem. :-)
A spéci technikák meg bizonyos szempontból valóban erõsebbek az alapvetõ technikáknál. Önmagukban nem feltétlenül jobbak, de emgfelelõ egyéb stílusokkal ötvözve igazán kemények lehetnek.
Ugyan a vaskezes technika egy nagy kalap kaki kimaxolva is a kígyóshoz képest, mint ahogy nagyon elmarad a két kardos technika vagy a kimaxolt egykardos + démonkard mögött is jócskán. Abban az esetben is, ha ezen technikák nincsenek maxra húzva.
A vipera messze a legjobb pusztakezes technikák egyike, de szerintem a hidden fist is legalább ilyen jó (a városban lehet megtanulni ha nem az öreg mesternek, hanem a feltörekvõ mesternek segítesz az iskolában). Nagyon megkönnyíti a harcokat.
Mondom, kivéve ez az akropoliszos rész volt picit leültetve nekem, de azért a küldik itt is hozták a szintet.
Idõközben (Saga Jr jó, hogy leírtad, mert nem tudtam mire vélni, hogy vastenyeret kapok) meglett ez a rejtett technika is. Viperát szerettem volna, de úgy gondolom elég erõs a vastenyér és teszek rá pontokat, hogy mégjobb legyen.
Amit nem teljesen értek: Ha egy képességet késõbb (játék késõbbi szakaszában) kapunk meg, akkor én úgy éreztem (lehet rosszul), mintha az alapban (tehát nem adtunk rá egyetlen pontot sem) erõsebb lenne, mint az olyan képességek, amik már majdnem ki vannak maxolva, csak épp a játék egy korábbi szakaszában kaptuk, vagy esetleg már rögtön az indulásnál. Létezik ez?
Azért kérdem, mert pl. a vastenyér, no meg a bíbor könnyek is elég erõs már alapban is. Vagy mindez azért lehetséges, mert ezek úgymond rejtett technikák?
Mindenesetre a bíbor könnyek nagyon bejött, szóval most ezt használom fõleg, már ki is maxoltam 😊
Remélem hétvégén már befejezem a játékot. Elég hosszú, igaz minden küldetést megcsinálok, hogy teljes legyen az élvezet.
Ha mérgezel az arénában, akkor megszerzed a harmadikat, igaz bukod a fejlettebb két kardos stílust...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
u.i.: ezt sem befolyásolja hogy melyik karakterrel verted le az utolsó ellent, mert a leverés után minden ugyan úgy történik. Én legalábbis minkét esetben ugyan azt kaptam. Még egy plusz párbeszéd sincs.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az arénában a leges legutolsó csatában, szerintem ne engedd hogy xy küzdjön helyetted, mert az egy kínszenvedés és semmi hátrányod nincs belõle ha magad állsz ki azaz se jó se rossz pontot nem kapsz akár engeded küzdeni akár nem és a késöbbi beszélgetésbe sem kerül említésre, én mindkettõvel megcsináltam csak hogy tudjam (xy most a történet miatt nem mondom ki, de értelem szerüen fix értékekkel rendelkezik, és sokkal-sokkal rosszabb az alapkarakterünknél - vele kb 8-jára vertem le az ellenfelet, míg a saját karakterem elsõre!!).
Én a botot választottam, és a fegyveres harcmodor valóban klassz dolog. Csak a a játék elején amikor alacsony szintû voltam, hamar elfogyott a fókuszom. Újrajátszásnál viszont értelemszerûen a kardot fogom 😊
Ja igen! Érdemes használnod a harmónikus kombókat, mert egyrészt tök jól néz ki az effekt ha bejefel egy ilyet, másrészt segítségeket ad (élet, chi, fókusz). Persze idõvel az ékövek is bedurvulnak és a harmónikus kombó már nem annyira fontos, de látványnak még mindig impozáns!
Én is a Birodalmi fõvárosban vagyok. Végigvertem az arénát, most a Side Questeket csinálgatom.
Amúgy a kedvenc fegyverem meg harcom a legelején kapot kard, amit már fullra kifejlesztettem. Csak az a baj, hogy a szellemek ellen nem jó.
Én is azon gondolkodom, hogy újra nekiálljak. Csak az okoz fejfájást, hogy a mostani karakteremmel és Jade fokozaton, vagy egy teljesen új karival. Bár valószínûbb az elõbbi. Igaz még be kell fejeznem a játékot. Eddig 18 órám van benne és a Birodalmi Fõvárosban vagyok. Gondolom még van hátra jópár óra.
Jó játékot! Tényleg igényes, nemcsak a csomagolás, de a tartalom is!
Amúgy imádom a játékot, KotOR-t is nagyon szerettem, de ezt talán még jobban bejön. Még végig se vittem, de már azon gondolkodok melyik karakterrel fogom másodszor végigvinni.
a mocsár végén amikor geót elkapjuk és van egy beszakadt illetve eltorlaszolt járat. és mintha a felsõ párkányról nézve lenne vmi az alsóbb szintel lévõ folyócskában. de nem tudok oda lejutni
van ott vmi vagy csak a szemem káprázik ? képet mepróbálok beszúrni róla
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Stílusnál azt csinálom, hogy rámentem egyre, hogy mihamarabb kimaxoljam, igaz elég költséges is 😊. A választott stílus a Legendás stílus, de majd kiderül, hogy mennyire jön be. aztán utánna váltok egy olyan stílust, ami inkûbb máûgikus, de addigra lesz már több pontom a Chi-n is. Fegyveres harcot eddig kerültem.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...