1192
  • 3P
    Meglett a 2. vastenyér konfigom, de sajan a sulis hiányzik és ugye oda már vissza sem tudok menni. :( Meg lehet még valahonnan szerezni a hiányzót?
  • 3P
    Ez akkor nem olyan egy virtuális csőrendszerben mész mint a KotOR-ban, tehát nem teljesen nyílt a térkép.
  • Prince23
    A nagy terület bejárósdira értettem.... amúgy írhattam volna még az Obliviont összehasonlításképpen.
    na amúgy én egy nagy bejárós területet várok ettől a játéktől, na meg prsze az elragadó és magával ragadó keleties hangulatot...
    Holnap meglesz a gamma, ha minden igaz, és ha minden jól megy.
  • 3P
    Hát nemtudom, nekem a Stalker egyáltalán nem hasonlít a gothic-ra, de ha már valmelyikre ezt hasonlítanám a kettő közül, akkor inkább a gothic. Egyébként meg a KotOr kifejezetten hasonlít.
  • 3P
    Asszem kezd kevés lenni a legendás stílus, vagy mi a neve (az elején vettem méág vfel). ki van maxolva, de nem igazán bírom már az aréna arany fokozata alatt, amikor minden ellenfelem jön. Van majd 90 pontom (spóroltam). Mit ajánlotok leginkább egy kiegyensúlyozott karinak? A vipera nekm nincs meg a vastenyér sem. mindkettőből csak 1-1 tekerscs van meg. :( (asszem az arénásból van meg)
    Démon kardom sincs, de émonbotom van. A viperára mennék, de asszem ahhoz túl jó vagyok, így már nem lehet meg.
  • Prince23
    Ugye ez olyan játék mint a Gothic meg a Stallker?
    Elolvastam a dfomeon az ismertetőjét, de nem emléxek rá, h említetteék volna...remélem nagy területeket bejárhatós meg kalandú játék......
  • kuks
    én jó vok, és megvan a vasökölből 2, és a viperából 1
  • kuks
    én sem találtam meg, továbbmentem
  • 3P
    Megtaláltad már a gyereket? Most én is ezzel szenvedek. Találtam egy sírt, ahol valami gyerek fekszik (2 tagú neve van), de semmi előrelépés.
    Sírásó is csak azt mondja amit neked, hogy kevesebb mint 3 részből áll a neve, de mégse áll ösze a küldi...
    Valami tipp?
  • SaGa Jr
    Igazság szerint az én első karakterem is csak azért tanulta meg, mert Jade Master fokozaton jófiúskodott, így hozzájutott.
    De szerintem nem jó stílus. Eszméletlen lassú és maguk a mozdulatok sem elég szépek. A hidden fist vagy a viper ezerszer hatékonyabb nála.

Egy alap stílus, egy fegyveres esetleg, netán egy mágikus, plusz egy support kimaxolása bőven elegendő tud lenni.

A két fegyverest én nem erőltettem, bár kétségtelenül veszett hatékony. Akár a kardokkal (a fejlettebb amit a segítségért és tisztességes küzdelemért lehet megszerezni) akár a két baltával. De az egy kardos volt a kedvencem, miután megszereztem a demon sword-ot. Azzal lehetett ám aratni. :)

Alapok közül a sebessége miatt a leaping tiger (azt hiszem ez volt a neve a karmos stílusnak) tetszett a legjobban. Kimaxolva, CHI módban eszméletlen hatékony volt.
  • totya4
    Legendás stílus mire jó? Próbálgattam de semmit nem ért (próbaképp majdnem kimaxolva), fehér démonnal sokkal többet sebzek és gyorsabban, fókusz módban ez sokat számít...
  • Me0w
    Bevallom, nem hasznaltam az iron fistet egy percig se :) Legendary strike volt kimaxolva, a double swords es meg 2-3 style. Ezeken kivul a tobbit nem nagyon eroltettem :)
  • SaGa Jr
    Vagy az egyiket szerzed meg vagy a másikat. Mindkettőt nem tudod egy játék alatt megszerezni. Csak az első tekercseket szerezheted meg mindkettőből (ezt még a suliban), utána már a döntéseidtől fog függeni melyiket kapod.

A második a kalózoknál van. Ha jó gyerekként viselkedsz a kritikus helyzetben, akkor vasökölt kapsz, ha nem, akkor viperát.

Az utolsó is egyazon helyen van (ha jól emlékszem akkor az aréna lesz). Vagy valahol a fővárosban. A lényeg itt is csak a döntésedtől függ. Ha gonoszkodsz akkor viperát kapsz.
  • kuks
  • zsotesz
    A Jade Gólem tényleg nagyon jó, azt szerintem mindenképp gyúrd ki.
  • gangszter
    kösz kösz,siker:)
  • Me0w
    Vagy Jade Golem :)
  • Amiga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem legkönnyebben a Varangydémon stílussal jött össze. Azzal bárkit szét lehet pofozni.
  • kuks
    Hol találom a vipera 2 és a 3 tekercse, és hol tallom a vasök 3. tekercsét??
  • kuks
    Már beszéltem vele, de csak annyit mond hogy a neve kevesebb mint 3 szóból áll, és fiú. legalább 10x átnéztem az egész helyet, de nem találtam!
  • SaGa Jr
    Beszélj a sírkert felügyelőjével. Ő értékes infókat mond el arról, merre keressed a gyerek sírját.
  • kuks
    Miss Chan gyerekét hol találom a nekropoliszon belül????
  • gangszter
    Helosztók!Kis segitség kéne.A Jáde Birodalomban vagyok a Császárná és vele harcolok de nem tudom legyözni...segitsen má valaki aki legyözte már.
  • 3P
    Hát én úgy csináltam, hogy kimaxoltam az elején felvet legendás stílust és azóta gyűjtöm a pontokat, hogy ha megszorulok a legendással, akkor könnyedén kimaxoljak bármit. Még hezitálok, hogy mi legyen, vagy egy fegyveres, vagy valmi ami inkább a Chi-re építt. Eléggé kiegyensúlyozott a karim, ami nem feltétlen elöny minden szempontból.
  • kuks
    hogy kell legyőzni a Pusztítót?
  • totya4
    F5 F9
  • adammmmmmm
    És a harmadik tekercs?
  • kuks
    az miért van, hogy amikor vitázok azzal puskás csávóval, és megverem azután egy heyben áll a karakterem, és egyhelyben forog.átlátszó a föld stb. ez ellen mit lehet tenni?
  • kuks
    ha jól emlékszem a második tekercs a kalózok szigetén van.
  • adammmmmmm
    Valaki meg tudná mondani hogy az iron Palm nak hol találom a tekercseit mert egyet mindig kihagyok a játék közben. Az első a barlangban van ott ahol az amulet még a leg elején.
  • adammmmmmm
    Elnézést ez nem ebbe a fórumba jött volna.
  • adammmmmmm
    teknikák
  • SaGa Jr
    Minden küldetés alatt az elveszett istenség speciális területét is érted?
    Határozottan tápos cuccokat lehet ott megalkotni Kang jóvoltából (azt hiszem így hívják az őrült robbantgatós tech zsenit aki csatlakozott hozzád a kalózoknál).
    Leírásokat úgyis lehet találni szerte a játékban és azokat a tech leírásokat ezen a területen kell hasznosítaani. Alkotóelemeket meg vásárolni és találni/kiérdemelni egyaránt lehet.

Hogy eljusson ide az ember, sokat kell röpködnie. Nem egyik helyről a másikra, hanem a kalapos manus küldetéseit.

Szerintem ugyan egyáltalán nem hosszú a játék de ez a magánvéleményem. :-)

A spéci technikák meg bizonyos szempontból valóban erősebbek az alapvető technikáknál. Önmagukban nem feltétlenül jobbak, de emgfelelő egyéb stílusokkal ötvözve igazán kemények lehetnek.
    Ugyan a vaskezes technika egy nagy kalap kaki kimaxolva is a kígyóshoz képest, mint ahogy nagyon elmarad a két kardos technika vagy a kimaxolt egykardos + démonkard mögött is jócskán. Abban az esetben is, ha ezen technikák nincsenek maxra húzva.

A vipera messze a legjobb pusztakezes technikák egyike, de szerintem a hidden fist is legalább ilyen jó (a városban lehet megtanulni ha nem az öreg mesternek, hanem a feltörekvő mesternek segítesz az iskolában). Nagyon megkönnyíti a harcokat.
  • Árnyvadász
    Baromi jó kis mellékküldik voltak még az harmadik felvonásban! Most a Lótusz Orgyilkosok rejtekhelyén vagyok, igencsak hangulatos hely. Az a nagyszerű ebben a játékban, hogy az eddigi 24 óra alatt nem volt olyan pont (na jó az akropoliszban újratermelődő szellemek nem éppen voltak a kedvenceim), hogy esett volna a hangulatom, a lelkesedésem, vagy éppen unalomba, monotonitásba fulladt volna a játék.

Mondom, kivéve ez az akropoliszos rész volt picit leültetve nekem, de azért a küldik itt is hozták a szintet.

Időközben (Saga Jr jó, hogy leírtad, mert nem tudtam mire vélni, hogy vastenyeret kapok) meglett ez a rejtett technika is. Viperát szerettem volna, de úgy gondolom elég erős a vastenyér és teszek rá pontokat, hogy mégjobb legyen.

Amit nem teljesen értek: Ha egy képességet később (játék későbbi szakaszában) kapunk meg, akkor én úgy éreztem (lehet rosszul), mintha az alapban (tehát nem adtunk rá egyetlen pontot sem) erősebb lenne, mint az olyan képességek, amik már majdnem ki vannak maxolva, csak épp a játék egy korábbi szakaszában kaptuk, vagy esetleg már rögtön az indulásnál. Létezik ez?

Azért kérdem, mert pl. a vastenyér, no meg a bíbor könnyek is elég erős már alapban is. Vagy mindez azért lehetséges, mert ezek úgymond rejtett technikák?

Mindenesetre a bíbor könnyek nagyon bejött, szóval most ezt használom főleg, már ki is maxoltam :)

Remélem hétvégén már befejezem a játékot. Elég hosszú, igaz minden küldetést megcsinálok, hogy teljes legyen az élvezet.
  • Shan
    Megfelelő színű "izzó" oszlop-szerűségek, oltároknál
  • kuks
    Hogy lehet a chi-t, és a fokuszt tölteni?
  • SaGa Jr
    A Vipera meg a vasököl technika tanulásának lehetősége rajtad áll. Attól függően miként cselekszel olyan papirost kapsz. Ha például a kalózok barlangjában a kiscsajt eladod anyucival egyetemben rabszolgának, akkor a Vipera stílus egy újabb scroll-ját kapod.

Ha mérgezel az arénában, akkor megszerzed a harmadikat, igaz bukod a fejlettebb két kardos stílust...
  • wedge31
    Ha az tetszik a részeges stilustól padlót fogsz fogni, jó látványos és még hatásos is.
  • Hoz_Hun
    Köszi szépen a tippet! A Legendás csapás az tényleg pontosan az a küzdő stílus, amit kerestem. Csak rugás van benne és Bruce Lee-sen ugrál. Marha jó. Már két szintlépésnyi pontot ráköltöttem.
  • Hoz_Hun
    Ja és még valami. Ha a Vipera technikát meg akarod tanulni, akkor azt mindenképp az utolsó küzdelem előtt tedd meg valahogy. Mert az utolsó küzdelem után automatikussan megkapod a Vasököl technika utolsó tekercsét és ezzel megtanulja a karaktered a Vasököl technikát, ami autómatikussan kizárja hogy megtanulhasd a Vipera technikát. Nálam a karakter a Vipera technika feljegyzéseit ki is dobta rögtön. Nem tudom azt hogy lehet megszerezni pedig szimpatikusabb a neve alapján.

u.i.: ezt sem befolyásolja hogy melyik karakterrel verted le az utolsó ellent, mert a leverés után minden ugyan úgy történik. Én legalábbis minkét esetben ugyan azt kaptam. Még egy plusz párbeszéd sincs.