1192
  • Beni521
    elmentettem a csata előtt miután megint leszópárbajoztam a külföldit, és a padló meg amik háttérben vannak cuccok nincsenek, vagyis csak tartóoszlopok, hordók meg ezek látszanak
  • totya4
    Ha a padlót látod csak akkor ment, betölt :)
  • rotator
    A BioShock a marketing csúcsa és persze egy nagyon kellemes játék is egyben. A Jade Empire reklámkampányához nem volt szerencsém, egyik nap egyszer csak megjelent, bár nyilvánvalóan voltak, akik már várták. :) 1000+ hozzászólás se rossz, ha végig ontopic, nincs benne flame-elés, chatelés és folyton-folyvást warezkodás.
  • Beni521
    A hülye külföldivel kell verekedni, egy teremben, de valami szar van, nincs padló, nem tudok se ütni se vágni, mozogni is csak nagyjából, és egy idő után elkezd forogni körbe a karakter, a külföldi serm támad :S VGA frissítés megoladaná? ha igen nVidia FX5900XT-hez kéne frissítés link
  • Atkamon
    Nyomd meg a Bal és a Jobb egérgombot egyszerre. Ez biztos hogy így kell, nemrég próbáltam.
  • Prince23
    Hát gondolom shift+ jegomb +E nyomogatással, de erre már nem emléxem... felkén tegyem...

Amúgy én azt hittem, h ez a játék klasszis lesz :((((( Ha a bioshocknak annyi hsz-a van, akkor ennek mér nincs vagy 5ezer? mind1
  • Beni521
    A Szörnyű Láng stlíusnál h lehet megcsinálnia sárkányos trükköt??
  • grebber
    Jade Empire magyar nyelvhelyességi javítócsomag

Azt irja hogy csak a magyar nyelvű verzióval müködik! Nemlehet valahogy ráerőltetni hogy menjen angol verzióval is?
  • ricsa008
  • Beni521
    lőn e hozzá magyarítás? sajnos csak a special edition-t tudom leszedni, asz meg sztem nem magyar.
  • Yerix
    Nah végig vittem, jó volt, de azt hittem, hogy hoszabb lessz.

Lehet majd neki kezdek master szinten de most nyitott tenyérrel fogom megpróbálni.
  • Mayday
    A telepitett jatek fokonyvtaraba, ott van az eredeti dialog.tlk, es azt csapd felul vele.

A Fonts konyvtar tartalmat pedig ertelemszeruen a jatek konyvtaraban szereplo Fonts konytvar helyere. Szoval mindent irj felul, esetleg az eredeti angol nyelvi fajlokrol ments biztonsagit.
  • madrid4ever
    Köszi!!
    De ezeket a fájlokat hova kell bemásolni a Jade Empirén belül???
    Előre is kösz!!
  • KraZ
    Itt
  • madrid4ever
    Csá!!
    Nekem megvan a game de sajno angol és valaki létszi küldjön már egy magyar nyelvcsogamot a [email protected] vagy nekem az is jó ha írtok egy oldalt ahonnan le lehet szedni!!
    Előre is kösz!!

• totya4
    Sajnos hiaba vagyok olyan, hogy frissitem mindig az ATI driveremet, sok dolgarol nem is tudok, hogy letezik, annyira nem is szoktam hasznalni, allitgatni. :)

Ha csak a drivert teszed fel, akkor semmilyen beállítási lehetőséged nincs és csak a játék beállításaira hagyatkozhatsz. Ha a komplett, tehát a CCC-vel együtti teljes masszát felteszed, akkor a CCC-ben (Catalyst Control Center) állítgathatod a neked tetszó paramétereket. Egy kis autó vagy valami 3D cucc is van a nézetben, tehát láthatod valós időben mi mit állít. Végülis nem nagy ördöngősség, az AA a recéket simítja (ha tudja) az Anizó a textúrák élességét határozza meg.
    A CCC azonban lassú, lassan indul, emiatt használják sokan az ATT-t.

Azt hiszem ezt kiragoztuk :)
  • Mayday
    Okes, nagyon koszonom a valaszodat!

Teny, hogy en eddig soha nem hasznaltam ki ezt a funkciot, es csak azzal gazdalkodtam, amit az adott jatek kinalt, de tegnap ennel sajnos ugye igy alakult.

Sajnos hiaba vagyok olyan, hogy frissitem mindig az ATI driveremet, sok dolgarol nem is tudok, hogy letezik, annyira nem is szoktam hasznalni, allitgatni. :)
  • totya4
    Én jobb szeretem a videókártya beállító programját, mivel az biztosabban működik, másrészt többféle lehetőség közül választhatok mint amit esetleg az adott játék nyújt a beállításaiban (sok játékban nincs is AA beállítási lehetőség rohadjanak meg). Az előbb említett ATT-ben minden játékhoz külön profil is menthető, olyan beállításokkal, amik biztosan nincsenek meg a játékban... pl minden játékhoz saját túlhajtási paraméter, gyors/ minőségi AA/Anizó választás, szín/fényerő stb stb.

Visszatérve a játékra én úgy emlékszem hogy az AA-t azért nem engedik ATI-n alapból (eltekintve attól hogy ez egy konzol átirat) mert grafikai problémákat okozhat, pontosan ha jól rémlik az árnyékokat cseszi talán el. Mivel én AA nélkül 3D-s játékot nem vagyok hajlandó játszani, bevállaltam a grafikai problémákat, de mialatt játszottam nekem látható gondom nem volt.

Azt hiszem az ini-jében blt olyan bejegyzés ami erőlteti az AA-t ATI kártyán, de mint mondtam a videókártya spéci beállítóprogramja nálam előnyt élvez.
  • Mayday
    Tehat a jatekbol magabol nem lehet, csak az ATI beallitasaival? (Ugy persze kiprobaltam, csak azt nem tudtam, itt miert inaktiv.)
  • totya4
    Videó kártya segédprgramból, pl ati tray tools.
  • Mayday
    Hogyan lehetne aktivva varazsolnom az AA-t?
    (ATI kartya)

• Yerix
    Prince23 nekem most sikerült 6. felyezetbe átjutom. Egyre izgalmasabb a történet.
  • wedge31
    Csak egy kicsit kelett volna visszaolvasni #936

• WOLF3x6
    Valahonnan le lehet tolteni a magyaritast, vagy csak ha megveszem akkor lesz magyar a jatek?
  • Prince23
    Na mi van.... senki sem tollja már?
  • Atkamon
    igen... tele van elírással, meg ilyenekkel... azért eléggé látszi mennyi munkát fektetetk bele... nagyon szar lett.
  • totya4
    A magyarítás ritka szar lett, annyira, hogy a magyar kiadó ki fog adni egy javítást is.
  • Yerix
    Ékes példája a tökéletes magyarításnak :D

• Árnyvadász
    Pár hete befejeztem a játékot. Elsőrangú alkotás volt elejétől a végéig! Jó játékot mindenkinek vele! Idő függvényében biztos végigviszem a zárt ököl és a másik befejezéssel egyszer, mert megér egy kis nosztalgiát ez a program. Ritka madár a mai játékvilágban, tényleg nem győzők csodálkozni, hogy a Bioware mennyire profi banda.

(Remélem a Witcher is lesz ilyen színvonalú és az már szinkronban is magyar lesz.)
  • Voltan
    OK, akkor majd utánajárok.
  • Voltan
    Még egyszer? Nem vettem meg, leszedtem.
  • rotator
    A hang angol, csak a felirat magyar.
  • Prince23
    Ha meg van a gém és fut hibátlanul, akkor mér veszed meg mégeygszer? Add ide nekem inkább azt a 8 rugót XD
  • Voltan
    Leszedtem a játékot már rég, de szeretném megvenni, mert ez megérdemli. De a CD Galaxis honlapján mintha magyar szinkronos verzió lenne. Nekem az nem kell, mert úgyis csak elb*szták a ragyogó angol voice acting-ot. Szóval a hivatalos itthoni verzió az magyarul beszél?
  • Meshif
    a #993-ban található linken minden le van írva!
  • Atkamon
    Nah újrainstaláltam és mostmár jó. A barlangban vagyok Dawn Star után...
    most majd sokkal figyelmesebben fogom végigvinni:P
  • Prince23
    Hóhért fel lehet venni társnak?? :O Ezt nem tudtam.
    Mikor először vittem, akkor segítettem megszabadulnia a kíntól Hóhért.
  • Meshif
    Köszi a segítséget wedge31!!!

Prince23: Akiket írtál azok csatlakoztak hozzám, csak azt nem tudtam hogy még Hóhért, meg még egy valamilyen békadémont is fel lehet szedni!
    De már mindent tudok és minden világos.
    Azért köszi a segítséget!
  • Prince23
    Ezt h érted, h csak Chai Kait szedted fel?! mind1

ezeket lehet elérni:
    Hajnalcsillag
    Selyemróka
    Mennyei Hivatalnok
    Részeges Mester
    Zu
    Fekete Forgószél
    Kang