Jade Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sarkanyharc.try.hu
sarkanyharc.try.hu
sarkanyharc.try.hu
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Amúgy én azt hittem, h ez a játék klasszis lesz 😞(((( Ha a bioshocknak annyi hsz-a van, akkor ennek mér nincs vagy 5ezer? mind1
Azt irja hogy csak a magyar nyelvû verzióval müködik! Nemlehet valahogy ráerõltetni hogy menjen angol verzióval is?
Next PC upgrade: 2022
Lehet majd neki kezdek master szinten de most nyitott tenyérrel fogom megpróbálni.
A Fonts konyvtar tartalmat pedig ertelemszeruen a jatek konyvtaraban szereplo Fonts konytvar helyere. Szoval mindent irj felul, esetleg az eredeti angol nyelvi fajlokrol ments biztonsagit.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De ezeket a fájlokat hova kell bemásolni a Jade Empirén belül???
Elõre is kösz!!
MAN T.G.A.
Nekem megvan a game de sajno angol és valaki létszi küldjön már egy magyar nyelvcsogamot a [email protected] vagy nekem az is jó ha írtok egy oldalt ahonnan le lehet szedni!!
Elõre is kösz!!
Ha csak a drivert teszed fel, akkor semmilyen beállítási lehetõséged nincs és csak a játék beállításaira hagyatkozhatsz. Ha a komplett, tehát a CCC-vel együtti teljes masszát felteszed, akkor a CCC-ben (Catalyst Control Center) állítgathatod a neked tetszó paramétereket. Egy kis autó vagy valami 3D cucc is van a nézetben, tehát láthatod valós idõben mi mit állít. Végülis nem nagy ördöngõsség, az AA a recéket simítja (ha tudja) az Anizó a textúrák élességét határozza meg.
A CCC azonban lassú, lassan indul, emiatt használják sokan az ATT-t.
Azt hiszem ezt kiragoztuk 😊
Teny, hogy en eddig soha nem hasznaltam ki ezt a funkciot, es csak azzal gazdalkodtam, amit az adott jatek kinalt, de tegnap ennel sajnos ugye igy alakult.
Sajnos hiaba vagyok olyan, hogy frissitem mindig az ATI driveremet, sok dolgarol nem is tudok, hogy letezik, annyira nem is szoktam hasznalni, allitgatni. 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Visszatérve a játékra én úgy emlékszem hogy az AA-t azért nem engedik ATI-n alapból (eltekintve attól hogy ez egy konzol átirat) mert grafikai problémákat okozhat, pontosan ha jól rémlik az árnyékokat cseszi talán el. Mivel én AA nélkül 3D-s játékot nem vagyok hajlandó játszani, bevállaltam a grafikai problémákat, de mialatt játszottam nekem látható gondom nem volt.
Azt hiszem az ini-jében blt olyan bejegyzés ami erõlteti az AA-t ATI kártyán, de mint mondtam a videókártya spéci beállítóprogramja nálam elõnyt élvez.
(ATI kartya)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
hoy ehh

(Remélem a Witcher is lesz ilyen színvonalú és az már szinkronban is magyar lesz.)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
most majd sokkal figyelmesebben fogom végigvinni😛
Mikor elõször vittem, akkor segítettem megszabadulnia a kíntól Hóhért.
Prince23: Akiket írtál azok csatlakoztak hozzám, csak azt nem tudtam hogy még Hóhért, meg még egy valamilyen békadémont is fel lehet szedni!
De már mindent tudok és minden világos.
Azért köszi a segítséget!
ezeket lehet elérni:
Hajnalcsillag
Selyemróka
Mennyei Hivatalnok
Részeges Mester
Zu
Fekete Forgószél
Kang
Égbolt
A szellem, mikor halott vagy
... még egy van, de nem jut eszembe
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.