1192
-
#1072 jaaa hogy azzal kell oké, THX -
#1071 Nem chi sebzés kell, hanem erős csapás (jobb klikk), akkor megjelenik egy korong az ellenfél talpa alatt, gyorsan átváltani támadó stílusra, jobb klikk azzal is, és ha még nem tűnt el közben a korong, akkor egy szép fröccsenésben gyönyörködhetünk. :) -
#1070 Harmonikus kombót hogy rákma nyomjak? irják hogy egy varász vagy egy támogató technikát kell elnyomni cshi sebzés módban és akkor lesz az ellenfél alatt egy kis ikon szerőség és akkor egy közelharci vagy egy puszata kezessel befejezve nagyot sebezhetünk.De nekem se ikont nem rak le se nag sebzés nincs. -
#1069 Engedélyezned kell a Saves könyvtárat írásra annak a usernek, akivel fel lett installálva. Jobb klikk a könyvtáron (Jade Empire/save), tulajdonság, biztonság, valami UAC fül (bocs, nincs előttem a Vista) és ott kell hozzáadni full controllal a felhasználót).
Na, nekigyürkőztem ismét a játékkal, ezúttal nőcivel. Most jutottam át chapter 3-ba, a zárt ököl útja nagyon nem akar összejönni, annyit elértem, hogy legalább nem a szokványos überjedi karakterrel tolom, hanem kb. pont félúton vagyok a skálán, de pl. ennek köszönhetően Tien Rakpartján egyik mester se volt hajlandó tanítani, lol. -
#1068 936-os hozzászólásban leltem rá:)
élvezem is a stuffot:) -
#1067 #1019 és máskor olvass vissza a topikban.
-
#1066 Sziasztok!
Feldobtam reggeal játékot mert méár nem volt egy jó RPG-m se de special edition nekem angol? nah mondom így nem jó ez esetleg nem tudjátok honnna lehetne leszedni a teljes magyar dialógust?
Nagyon megköszönnéám ha segítebnéátek nekem , mert ma még szeretném pöregtnia játékot^^ -
#1065 öh... nekem ilyen problémám Vistán volt... azt használsz? Megoldást rá sajnos nem találtam:( -
WhiteShark #1064 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Nem működnek a mentések a játékban. Ha elmentem, kiírja, hogy játék mentve, de amikor betölteném, nincsenek mentéseim. Valami 5let? Előre is köszi. -
#1063 Köszi a válaszokat! Akkor azt hiszem megveszem, mert elhatároztam, hogy a CD Projectet támogatni fogom a vásárlásaimmal :-)
Követlező a World in Conflict lesz. -
#1062 20 óra garantált... mindent végig olvasva. Én 21-22 óra alatt vittem végig, ha kihivást akarsz válaszd a nagymester fokozatot, és így kihúzhatod 30 órára is játék élményét. -
#1061 Hát én kétszer vittem végig ezt a játékot, mindkétszer pénteki napon kezdtem el, és általában következő hétfőre végigvittem. Igaz egész hétvégén folyamatosan játszottam:P és igen, olyan 20-25 óra volt másodszorra, mert akkor mindent megcsináltam amit tudtam.
Én mindenképpen ajánlom, mert nagyon magával ragadó játék, szép grafika, nagyon jó hangulat... talán a kedvenc játékom ;)
Witchert csak áprilisban tudom majd kipróbálni új gépen, az lehet jobb:P nem tudom -
#1060 Inkább 20-25, ha végigülsz minden párbeszédet és szorozd meg kettővel, ha nyitott tenyér és zárt ököl úton is végignyomod (ezzel minden küldetést letudsz). Tehát alaphangon olyan 1/4-e a Witchernek és full lineáris. Ennek ellenére nem rossz. :) -
#1059 Szeretném megvenni, de érdekelne, hogy mennyi a total gametime?
Ha ilyen 10-15 órák, akkor nem érdekel.
Szeretek egy játék univerzumába hetekig belesüppedni... a Witcher /szintén CD Projekt kiadvány/ kiválóan hozza ezt az elvárásom, az Oblivion szintén.
-
pries #1058 Másnak is van az a bug, hogy amikor a birodalmi városban harcolnék a külföldivel nincs talaj? -
gyuri12 #1057 nyugi,nyugi, kifogják hozni a mass effect-et is,mint a KoTOR-t! -
#1056 Gamestaron néztem! -
Zóanagyvarázsló #1055 Én már az EA általi felvásárlásukkor is csúnyán néztem... -
#1054 Honnan az idézet?
Az első rész is konzol-exkluzívként indult. Bár amíg a Mass Effectet nem hozzák ki PC-re, addig megrendülhet a bizalmunk a BioWare-ben. -
#1053 "A pletykák szerint ez nem más, mint a Jade Empire második része, mely egyelőre Xbox 360 exkluzív, és az Unreal Engine 3-ra épül."
Remélem nem lesz box exluziv! -
gyuri12 #1052 bekapcsoltam a "Disable movies" opciót,és mostmár nem volt baj... bár így meg nincsenek videók:'(
hogy tudnám megcsinálni normálisra?
(kösz a segítséget)
-
gyuri12 #1051 Sziasztok!
Ati 9600-am van,teljesen max grafikán megy 30fps fölött,de egy ponton lefagy vagy fene tudja mi,de elsötétül a kép,és semmi sem jön be:(
ott,a legelső fejezetben, amikor a parton harcolgatunk a banditákkal,és mondja a "csúnyabácsi" hogy lássuk,hogy ezt úgyse ölöd le,vagy valami ilyesmi,és elsötétül a kép,mintha egy videó jönne,de nem jön:(
(azt ne mondjátok,hogy direkt van) -
csgj #1050 Hm... ha bekapcsolom a sima árnyékokat, akkor nem látszik semmilyen árnyék sem. Játék közben ezért visszakapcsoltam rendes árnyékokra, és úgy nem lépett ki eddig egyszer sem. Szóval ezek szerint csak ki-be kell kapcsolnom ezt a beállítást minden játékkezdésnél :P Mondjuk elég nagy hülyeség, de ha egyszer így a jó... Amúgy a legújabb driver van fent és a legújabb dx9. A gép pedig simán elég hozzá, a kártyámat meg nemrég vettem (HD 2600 Pro 512mb)... Ezzel nem lehet gond, a játék csak egyszerűen nem atira van kitalálva. De azért legalább az ilyet javíthatnák egy patch-el. És ez a játék nekem eredeti ráadásul... hehh
Szerk: fent van a nyelv javító patch (mondjuk így se tökéletes) -
#1049 Nálam se csinált ilyet, mindenesetre ha még nem tetted fel a nyelvi patchet, akkor nem árt, mert az 1.0-s magyar szöveg helyenként siralmas. -
totya4 #1048 Nekem ilyen gondom nem volt. Próbálgasd hogy emiatt a beállítás miatt van-e, ha igen, akkor próbálgasd a grafikai beállításokat állítani, pl te tiltsd le rögtön az árnyékot, vagy próbálj másik videókártya drivert, vaqy passz :) -
csgj #1047 Van árnyék, de most néha olyat csinál, hogy hirtelen kilép... -
totya4 #1046 Úgy rémlik bekapcsolt állapotban grafikai megjelenítési problémákat okoz, talán nem lesz árnyék. Azért nem mondtam rögtön mert untam újra elmondani :) -
csgj #1045 Ja, kösz, az iniben volt egy olyan, hogy engedje-e az ati élsimítást. A 0-t átírtam 1-re, és most már lehet állítani az opcióknál. De ezt miért így találták ki?? Ennyire nem szeretik az atit :P -
#1044 Igen szerintem is csak abban az .ini fájlban lehet... igazából nem tudom kinek engedélyezi a játék... -
totya4 #1043 Ha jól rémlik az inijében tudod állítani, megtalálod. -
csgj #1042 Szasztok! Most karácsonyra megkaptam ezt a Jade empire special edition játékot. Minden klassz, csak azt nemtom, hogyan lehet bekapcsolni az élsimítást. (mert nem engedi) -
#1041 Lol
LOOL XD, na ezt csinálja meg valaki xd -
gergely012 #1040 RTCW!!!!!!!!! -
#1039 ez most? -
gergely012 #1038 Énis szeretem a Return to Castle Wolfensteint.Ahoz képpest, hogy 2003-ban jelent meg, éegész jól kivan dolgozva a Multiplayer része. -
gergely012 #1037 Imádom a Return to Castle Wolfensteint. Főleg multiban. -
#1036 Pöttyet megzuhant a játék ára, ahhoz képest, hogy csak pár hónapja jött ki (magyarul), már felére esett, 4000 pénz alatt van. O_o -
Beni521 #1035 ja, féligmeddig, és mikor kreáljak metést mert csata előtt elmentettem, aztán beszéltem a külföldivel h készen állok, de nem megy :S Vagy a szópárbajnál kéne elmenteni :S -
gyonax #1034 Ilyen nekem is volt. Felülnézetből látod az egész játékot, igaz? Csinálj egy mentést, aztán töltsd vissza és voala, már megy is! -
totya4 #1033 Hát akkor passz, amit én mondtam egy ismert bug. Nekem nem volt gond a külföldivel... legyőztem, méghozzá annyiszor ahányféle nyereményt lehet érte kapni hogy megnézzem melyik a legértékesebb... ;)