1192
-
Hoz_Hun #792 Kijön, méghozzá jó.
Én nem rég vettem az enyimét olyan 8000 körül. Logitech jóminőségű. De kapsz már 4000 ért is. Ezzel igen elégedett vagyok. Annyi hogy nincs benne vibráció, de 10ért lehet kapsz olyat is. -
Beni521 #791 na akkor lehet nézek egy olcsóbb gamepadot is, hátha kijön 10K-ból a játékkal :D -
Hoz_Hun #790 Állítólag negyon jó, de én rákötöttem a gemapadomra és azzal tolom. :) -
Hoz_Hun #789 Hát hogy nézted te meg? Előző oldal #697.
de tessék:
http://jadeempire.uw.hu/
-
Beni521 #788 PC-n milyen az irányítás? -
#787 Hello!
Itt nincs a magyaritás linkje. Végignéztem egész február elejéig a hsz-eket.
Sajnos így nem megy a játék, angol tudásom mindössze 20%:DD Az ide kevés, ahogy veszem észre. -
Beni521 #786 Tehát ez egy különösen XBOX-ra fejlesztett játék, jó ninjás meg mindenizé, és mellette jó is?? Magyarországon XBOX-ra hol lehetne megszerezni/megvenni, ill. mennyi az ára???? :D -
#785 Azt nekem is beadta, de azt hittem, csak viccel. :) :X -
Hoz_Hun #784 Én is idegenkedek a gonoszkodástól, de kiváncsi is vagyok. Azt tudtam, hogy a hercegnővel lehet leszbizni, de reménykedtem, hogy esetleg Hajnalcsilaggal is. Kár hogy ezezk szerint nem. :(
Amugy amikor a tetkós csávót irányítottam, beadta opcionak Égboltot is. Blöááh... -
Hoz_Hun #783 Amugy szerencséd, hogy a Special Edition van meg mert ez azt jelenti, hogy PCn játszod. A PCs változat az SE és tudtommal csak arra van magyarítás. Amugy kicsit vissza olvasol max két lapot, akkor megtalálod a linket a magyarításhoz. -
#782 Hát igen, sajnos a KotOR, Jade Empire és Fable vonulatot valahogy nekem sem akarózik gonosz karival végigvinnem és mivel általában maximalista módon az utolsó szegletet is átvizsgálom, ezért egynél többször sem szoktam végignyomni ezeket. Az a baj, hogy egyértelműen vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz a választási lehetőség a cselekedetekben, szinte semmi árnyaltság nincs. Ellenben pl. a Gothicokban sokszor kell pl. jó és jó között választani, de legalábbis adódnak egyenrangúnak ítélhető elágazások, így nem csoda, hogy azokat számtalanszor végigtoltam és sohasem kétszer ugyanúgy. :) Ettől függetlenül jó kis játék és most, hogy mondjátok, hogy lehetőség van őőő leszbi kapcsolatra is, lehet, hogy kipróbálom nőcivel. -
totya4 #781 Boltban. -
#780 És hol találnám meg??
a magyaritasok.hu-n nincs:( -
#779 Hát magyarosítást egészbiztos, hogy nem lesz, bár én nem is örülnék, ha a keleti harcosok helyett huszárok lennének és bogrács gulyást ennének.
Magyarítás azonban van hozzá, mert a magyar változat is az SE-re készült el (illetve szöveg állományában azzal megegyezik). -
SaGa Jr #778 Próbáld ki pasival is a rossz oldalt. Szép is mikor a nézeteid ellenére is magadba habarítod mindkét lányzót aztán a sátornál a vége felé kettejükkel diskurálsz és jöhet az ágytorna. :)
De ha csajszival mész, akkor is összejön még a szerelem a hercegnővel. Ő nem annyira finnyás ilyen téren mint a másik csaj.
Amúgy meg Evil is Good! Nagyon jó lehetőségek vannak beépítve a rossz úton járóknak is. Sok sok apró érdekesség. -
#777 Nekem "sajanos" a special edition van meg, és ehhez kéne magyarosítás. De ezek nem fognak csináni. -
Hoz_Hun #776 Jah aszem újra bepróbálkozok egy gonosz karakterrel. Csajjal hmmm. :) -
Hoz_Hun #775 Kiszeded a ládából a szobrokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztán kint az iskolán kivüli oroszlánfejes kutba bedobsz egy ezüstérmét és leveszed a diszt. Ezzel viszamész és leteszed az oroszlánszoborhoz. Ekkor fényleni kezd a szobor keze, ráteszed a szobrokat a következő sorrenben: kék és sárga, eltávolitod a kéket, odateszed a pirossat, eltávolitod a sárgát, odateszed a kéket... és kész. -
kuks #774 A game elején mit kell csinálni az oroszlánnál? Li mester-nél?
-
totya4 #773 Kicsit megerősödöm előtte... kösz. -
#772 Ha nem tolod végig gonosz karakterel kb a játék 1/4-éröl lemaradsz, hiába játszod ki tizszer is jó karival. -
Hoz_Hun #771 Igen egyből. De a démonról nem jó tölteni, mert kockázatos közelében tartozkodni. Ha sokan vannak valóban csak végszükség esetén használd a léleklopást. De a démon nagyon lassu, ha a többieket leverted akkor azaz egy ember remek forrás. Csak hátra kell flik-flakozni párat az emebri ellenfél gyorsan utánad fut, de a démon messze cammog, addig simán tölthetsz. -
totya4 #770 Hadd említsem meg azt is hogy install után (PC) borzasztóan irritált hogy nem sima a mozgás/kameramozgás. Hamar kiderült azért, mert a konzol miatt fixen 30 az fps, szerencsére az iniben ezt orvosolni lehetett, így már játszható lett a játék. -
totya4 #769 Kicsit keveslem a tanulási pontokat ahhoz képest, hogy hányféle küzdőstílust lehetne megtanulni. Igy egyelőre kettő van kimaxolva, és szitkozódhatok ha kapok valami erős stílust és nem lesz hozzá elég tanulási pont felfejleszteni... -
#768 Rogton nem, de ha az arenat vegig tudod csinalni akkor ez is menni fog. En elsore belebuktam (pedig ha nem vesztesz, azert jo cucc jar...), de kicsit kesobb visszajottem, akkor meg mar tul konnyu volt :) -
totya4 #767 A lélekopás valóban jó dolog, de ha 4-5-en támadnak egyszerre, akkor többet sebeznek mint amennyit nyersz, ez a gond. A másik démont életben hagyni és arról tölteni magam...sok ugrálással biztos megoldható, de addig meg jönnek az ellenfelek egymás után...
Te ezzel a technikával rögtön a birodalmi városba való érkezés után képes voltál legyőzni ezeket az egymás utáni ellenfeleket mind? -
Hoz_Hun #766 Amúgy ki mit választott a fegyvermestrenél? Az én tapasztalatom az hogy a bot nagyon gagyi a kardhoz képest. Sokat szenvedtem azzal a karakterrel, akivel azt választottam. -
Hoz_Hun #765 Van hozzá magyarítás, illetve magyar ha megveszed. De nagyon tré fordítási munka! Fog is hozzá a kiadó egy pecset kiadni mert sokan felhördültek a minősége láttán. -
Hoz_Hun #764 Meg lehet csinálni. A lélkelopás az alap. A lényeg hogy a békadémont mindenkép le kell verni minél előbb (a többi elennfél a démont leszámitva sima ügy), de a másik démont nem. Azt hagyd utoljára egy ember jelenlétében, akiről lélkelopásal töltöd magad. -
#763 Nekem kellen hozzá magyarítás... Vajon fog hozzá készülni? -
totya4 #762 Ezt én észrevettem, szerintem te korábban azért nem, mert nem megfelelő taktikával játszol, rpg-nél mindent be kell járni, így nem marad ki semmi :) Kár hogy fizika nincs benne, így aztán hülyén néz ki a széleken menni.
Én még csak nemrég jutottam el a birodalmi városba, az arénában legyűrtem mindenkit egész addig, amig egyesével el nem kezdi nekem szórni az ellenfeleket egymás után...ezt meg lehet csinálni valaha is, vagy csak a játék vége fele, a lehető legerősebb állapotban? -
Hoz_Hun #761 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig sosem beszélgettem Zu val, nem is nagyon hordtam magammal. Lehet késöbb kiderül, csak most kezdtem faggatni, de van az a rész ahol a gyerekről mesél akit megmentett. Ha jól értelmezem akkor ez nem csak hogy Hajnalcsillag, de a Li lánya is, akit Zu nem ölt meg hanem megmentett. Ergo a hercegnő elsőd unokatestvére. Ugye? -
Hoz_Hun #760 Én most nyomom harmadszorra, de még mindig van benne új dolog. Eddig pl nem vettem észre, hogy a kalózok szigetén, ahol a Szitakötő repcsi van, ha meghuzom a kart akkor leesik a repülő és belő egy ajtót, ami mögött egy démon van meg csomó kincs.
Megprobálkoztam egy gonosz karakterrel nyomulni, de egyszerűen kényelmetlenül érzem magam közben, úgyhogy töröltem. Pedig biztos lennének azzal is érdekessek. Csak addig vittem el mig a Tien rakparton a csak zárt ököl utját jároknak fentartott küldetést megcsináltam. -
#759 Hát gyerekek, most próbáltam ki. Hihetetlen nagy feeleengje van.
Igaz úszni nem tok. ez az egy baki van benne. -
#758 A küldetésrendszer nem teljesen lineáris, egy chapteren belül többféle sorrendben/segítőtársakkal nyomhatod végig a questeket, így kicsit máshogy alakulnak a dolgok, de a végkimenetel ugyanaz lesz. Grafikailag nem egy nagy nyílt terep van, hanem csak az utakon tudsz közlekedni, nagy ritkán nyílt terepen, tehát mindig lesz valami korlát, ami megakadályoz abban, hogy elkolbászolj. Nem hasonlít sem a Gothicra, sem a Stalkerre, KotOR és Fable vonal. -
#757 Na hát ezt meg h a fenében érted, h virtuálos csórendszer? Ezekszerint xar lineáris a küldetésrendszere?
A kotort nem ismerem, az mék? -
totya4 #756 TAB - ellenfél választás -
#755 Hát nagynehezen megoldottam. Egyszerűen nem vettem eddig észre az anya melletti sirköveket, csak ami a bejárat felé vannak 8ott két kupaci is van) és folyamatosan ott kerestem a megoldást. Ahogy ez meglett sima ügy volt :). -
Filder #754 Bár pontosan már nem emlékszem ki mondja a kisgyerek édesanyja, vagy a sírásó (inkább az anya), hogy a csecsemő a család egyik tagja iránti tiszteletből az ő nevét kapta.
Sz'al egy kis logikai fejtörő ez a temetői küldetés. -
steweee #753 nem lenne ez rossz játék, ha a harcot normálisabban megoldották volna benne. egész jó ellenfelek vannak. viszont őrülten idegesítő az automata ellenfél kiválasztál. miért nem lett volna jó úgy, hogy egy gomb lenyomására kiválasztja a legközelebbit, ua gomb lenyomására meg free módra vált ?
még az a szerencse, hogy mikor kiüti a kombót az összes hatótávba eső ellenfélt eléri és sebez rajta
kár érte, mivel a fele harc, így sokat ront a játékélményen
de ennek ellenére nem rossz