Jade Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapattársadtól is függ, hogy melyikre érdemes költeni a pontokat. De érdemes azért valamelyest egyensúlyban maradni. Csapattársban talán Hajnalcsillag a legjobb, mivel õ chi-t tölt fel és abból tudsz gyógyúlni, chi támadásokat (nagyobb sebzéssel) használni és mágiát is alkalmazni, ahogy fentebb is írtam.
Magyar honlapról nem tudok, de az rpgvault-on van néhány cikk és persze jónéhány magyar leírás is készült a különbözõ gamer oldalakon. (Gamekapocs pl.) A hivatalos Bioware oldalon viszont többet is megtudsz.
Ha magyar a játékod, akkor meg játsz és mindenre választ kapsz. A játék nagyon igényes, én kb. a felénél tartok, terveztem is, hogy ide cikket is írok róla, de majd idõm függvényében meg kedvemtõl függõen ezt még meglátom. Annyi bizonyos: Igazi mestermû, fantasztikus helyszínekkel, sztorival és párbeszédekkel, no meg rengeteg harci stílussal és kiváló hangulattal. Igazi Bioware gyémánt. Ahogy megszokhattuk. De nekem személy szerint még a KOTOR-nál is jobban tetszik. Az ókori távol keleti hangulat és életfelfogás, plussz filizófia miatt is.
Tipikusan az a kihagyhatatlan játék, zárszóként: Egy nagyszerû mese!
Jó játékot hozzá, neked és másoknak is!
(Mielõtt vki nekem ugrana honosítás feltétele ügyben, elõre jelzem: - Negatív!)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nézem a karakter genrálást, látom 3 fõ tulajdonság van azaz a test, lélek és az elme. Gondolom a test kell a kézi harchoz, a lélek a mágiához és az elme a fegyveres harchoz, tehát alapvetõen ha gondolom 3 féle karaktert tudunk képezni.
Gondolom úgy éri meg fejleszteni a karaktert, hogy kimondottan rámenni az egyikre és azt fejleszteni.
Van a játéknak egyébként valami hazai rajongói oldala, vagy ilyesmi, ahol van néhány érdekesség leírva?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Valaki felrakhatná a magyar nyelvi fájlokat. Nem akarom mégegyszer megvenni a játékot.
www.gportal.hu/bioshock
toljátok a file-okat aztán mindenki húzzon játszani!
Ha pedig neked ennyire sok pénzed és szabadidõd van, csinálhatnál hasznosabb dolgot, is mint mások fenyegetése.
És nyugodj meg, ha a helyedben lennék, akkor én is megvenném még egyszer a játékot; attól még nem leszel „hülye burzsuj”.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
nem mindenki olyan vastag ám mint te vagy
lehet hogy van lové a zsebedbe de az biztos hogy az arcodat át kellene plasztikáztatni
Csak azért mer túl nagy a pofád
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Vegyétek meg, basszus. Eszméletlenül igényes mind a csomagolás, mind a kézikönyv. Meg ilyet! 4 ezer a Fable szintén extra igényes kivitelezésben. Ilyen kiadót csak áldani lehet, nem lenyúlni.
(Ha még egy ilyen request lesz az oldalon, az elsõ dolgom lesz a CD Projektnek elküldeni a fórum linkjét, aztán warez miatt tegyenek az sg ellen büntetõ feljelentést...)
Basszus, de felnyomtátok az agyamat. Nem elég lewarezolni az angolt, kéne a magyar is? Mások munkájának a gyümölcse ingyér'? Aki meg megvette boltban, még a végén az lesz a hülye burzsuj???
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Together we'll fly someday...
Elõre is THX!
A történet egy fikcionális világban játszódik, melyben az õsi Kína, sógunitás kori Japán egyes jegyeit gyúrták egybe. Egy ifjú harc/kardmûvészt alakítasz benne, aki gyermekkorától egy kolostorban/iskolában nevelkedett egy jelentõs tudású mester legkiválóbb tanítványaként. Aztán -ahogy ez ilyenkor lenni szokott- feltûnik az ellenség, felégetik a falut, és Te sajátos küldetésre indulsz, amirõl spoilermentesen nem tudok írni, így nem is próbálkozok.
Segítõket kapsz magad mellé, folymatosan a játék során, akikkel a kapcsolatot ápolod, esetlegesen szerelmi szálakat szõsz (akár fél-leszbikus szerelmi háromszöget is 😊 ), fényt derítesz múltjukra, ami nem egyszer a történethez is szorosan fûzõdik (bár ez a lépés el is hanyagolható)
A megjelenítés szerintem remek, bár már két éves, nem használ ki minden mai lehetõséget, mégis emlékezetes atmoszférát teremt, látványos, és úgy összességében teljesen rendben van.
Gépigény annyira nem vészes, 1G ram, és egy 9800pro kártyával már nyugodtan játszhatsz teljes grafikával 1024*768-as felbontásban, én nemrég ruháztam be egy újabb kártyába és még egy ram-ba, azzal a monitorból kihozható maximumot akadás nélkül teljesíti. De ismerek olyat, aki valamivel alacsonyabb beállítások mellett, 512 rammal és egy 9600-as kártyával futtatja, gond nélkül.
Mint kolléga alant említte, ha a Tigris és Sárkány vagy a Fealess, esetleg Jet Li's Hero címû filmeket kedvelted, akkor mindeképp tégy vele egy próbát.
Ha csak kedveled a fokozatosan kibontakozó történetet és a látványos akciókat, szintén ajánlom.
Összefoglalva, ha nem vagy _csak_és_kizárólag_fps-hez_és_autóversenyhez_szokott játékos-típus, akkor érdmees rászánni az idõt, és egy pár óra után elválik, hogy szimpatikusnak találod-e.
Remélem, segített valamennyit a döntésben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kung-fu mester legígéretesebb tanonca vagy, akirõl majd kiderülnek érdekes dolgok. Feladatod, hogy fényt deríts bizonyos dolgokra. Nagyon érdekes a története. Cselekedeteid pedig meghatározzák, hogy milyen úton haladsz tovább.
Szép a grafikája, viszont véleményem szerint nem túl nagy a rendszerigénye.
Remélem segítettem!
<#integet2>#integet2>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
2.8 Intel Celeron CPU, 200 GB Maxthon HDD, 512 Kingstone RAM, nVidia 6200, C-Media 5.1, stb...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ha egy kicsit konkrétabban meghatároznád, hogy mi érdekel, akkor többet tudnék mondani róla.
Ha csak általánosságban, olvass el egy-két ismertõt, vagy a következõ angol nyelvû weboldalt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Empire
(bár ez nem spoiler-mentes)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Tudna segíteni valaki:
nem találom a "romokat" a végigjátszás szt írja h annál a Halfejü vminék kell lekanyarodni balra de ez hol van???? Help PLS
Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD