1192
-
#32 A pontos megjelenési dátum nem ismeretes még? -
#31 ÁZ! -
Gandibá #30 UP -
#29 Egyetértek veled csak még sokat kell várni erre. -
#28 Egyre jobb játékok jelennek meg, vagy jönnek hírbe. Még csak az egyik gaméról olvasok, de már bejeltenek egy másikat is. De ez kell a játékszerető embereknek. Izzadjanak azok a VGA kártyák!!! -
Gandibá #27 Mire ez megjelenik, addigra biztos hogy lesz már egy jó gépem! :D -
#26 nekem is az van! remélem én is... :) -
#25 Megnéztem a 2. trailert is az is jó és egyre csak jobb lesz!Remélem Gef 4Ti4200 lesz az alap belépőkártya! -
Gandibá #24 "Kicsit" :( -
#23 Főleg a 2. videóba az a verekedés nekem nagyon bejön!!! Istenkirály lesz a játék, csak kell egy kicsit várnunk! :( -
Gandibá #22 Hát a Bioware csinálja, nem lesz az rossz! :) -
#21 Nah topic up! -
Jacky #20 Tudjatok mire hasonlit? A Summonerre, csak jobb grafikaval. Nekem nagyon tetszik! -
#19 az biztos! eléggé odabaszosak! -
#18 Ott lesz a szeren ez a game a trailerek alapján!!!!!! -
#17 múvikat valaki megnézte már??? -
Gandibá #16 Rore Playing Game
szerepjáték :) -
#15 Nem vágom ezeket mi az az RPG? -
#14 Pár kép:
-
#13 hát igaz várhatunk még rá egy kicsikét... :( de addig is, ott van a KOTOR, a videókat amugy megnéztétek??? eléggé odabaszosak!!! :) -
Gandibá #12 Naja :( -
#11 Hát mivel még Xboxra se gyütt ki, pc-re meg pláne... :) -
Gandibá #10 Hejj de eltűnt a topic :( -
Gandibá #9 Jó lesz ez nagyon! Már ha abból indulunk ki hogy a KotOR mekkora istengame :) -
#8 Hát én már vagy 100x kérdeztem fórumukon és a válasz:
-Kevesebb esély van rá mint Fablerre:D
Szóval az esély igen csekély. -
#7 A Karakterek a gameban... -
#6 Lehetséges, de azért hátha lesz majd valami csoda, és mégis kijön előbb Pc-re... :) -
#5 Aki teheti nézze meg ezeket:
Jade Empire Movie #1
Jade Empire Movie #2
Jade Empire TGS 2003 Trailer
Nagyon cool!!! -
#4 Jó kis game lesz, csak félek mire kihozzák pc-re már nem durran itt akkorát mint kellene. -
#3 További képekeért katt ide!!! -
-
#1 A KOTOR bámulatos sikere után igencsak megnőtt a kereslet a BioWare fejlesztései iránt. Új játékukat, a JADE EMPIRE-t a Microsoft finanszírozza, ezzel akarják erősíteni az Xbox pozícióját a Ps2-vel szemben. A hírek egyenlőre még ,, Xbox exkluzív” verziórol szolnak, de tuti, hogy KIHOZZÁK PC-RE!!! A JE stílusát tekintve akciójáték lesz, igen kemény RPG beütéssel. Szakít a KOTOR körökre osztott harcrendszerével, itt valós időben kell semlegesítenünk az ellenfeleinket. A JE a megszokott fantasy klisékkel, inkább a misztikus, távol-keleti stílus és kung fu harcművészetek felé fordul. Többféle karakter közül választhatunk kezdéskor, de csapat nem lesz. A grafikus motor vadonatúj, technológiailag messze maga mögé utasítja a KOTOR-ét (háromszoros poligonszám a karaktareknél).
A Bioware nemrég jelentette be, hogy a Jade Empire készítése nagyon lassú. Így tehát sajnos több, mint 1 évet kell még várnunk az RPG megjelenéséig, ugyanis csak 2004 végén adja ki az Xbox-os játékot a Microsoft.