1192
  • grebber
    A pontos megjelenési dátum nem ismeretes még?
  • mukika
    ÁZ!
  • Gandibá
    UP
  • grebber
    Egyetértek veled csak még sokat kell várni erre.
  • misi9
    Egyre jobb játékok jelennek meg, vagy jönnek hírbe. Még csak az egyik gaméról olvasok, de már bejeltenek egy másikat is. De ez kell a játékszerető embereknek. Izzadjanak azok a VGA kártyák!!!
  • Gandibá
    Mire ez megjelenik, addigra biztos hogy lesz már egy jó gépem! :D
  • mukika
    nekem is az van! remélem én is... :)
  • grebber
    Megnéztem a 2. trailert is az is jó és egyre csak jobb lesz!Remélem Gef 4Ti4200 lesz az alap belépőkártya!
  • Gandibá
    "Kicsit" :(
  • mukika
    Főleg a 2. videóba az a verekedés nekem nagyon bejön!!! Istenkirály lesz a játék, csak kell egy kicsit várnunk! :(
  • Gandibá
    Hát a Bioware csinálja, nem lesz az rossz! :)
  • mukika
    Nah topic up!
  • Jacky
    Tudjatok mire hasonlit? A Summonerre, csak jobb grafikaval. Nekem nagyon tetszik!
  • mukika
    az biztos! eléggé odabaszosak!
  • grebber
    Ott lesz a szeren ez a game a trailerek alapján!!!!!!
  • mukika
    múvikat valaki megnézte már???
  • Gandibá
    Rore Playing Game
    szerepjáték :)
  • grebber
    Nem vágom ezeket mi az az RPG?
  • mukika
    Pár kép:

• mukika
    hát igaz várhatunk még rá egy kicsikét... :( de addig is, ott van a KOTOR, a videókat amugy megnéztétek??? eléggé odabaszosak!!! :)
  • Gandibá
    Naja :(
  • Lacc
    Hát mivel még Xboxra se gyütt ki, pc-re meg pláne... :)
  • Gandibá
    Hejj de eltűnt a topic :(
  • Gandibá
    Jó lesz ez nagyon! Már ha abból indulunk ki hogy a KotOR mekkora istengame :)
  • CarajoEsp
    Hát én már vagy 100x kérdeztem fórumukon és a válasz:
    -Kevesebb esély van rá mint Fablerre:D
    Szóval az esély igen csekély.
  • mukika
    A Karakterek a gameban...
  • mukika
    Lehetséges, de azért hátha lesz majd valami csoda, és mégis kijön előbb Pc-re... :)
  • mukika
    Aki teheti nézze meg ezeket:

Jade Empire Movie #1
    Jade Empire Movie #2
    Jade Empire TGS 2003 Trailer

Nagyon cool!!!
  • Lacc
    Jó kis game lesz, csak félek mire kihozzák pc-re már nem durran itt akkorát mint kellene.
  • mukika
    További képekeért katt ide!!!
  • mukika

• mukika
    A KOTOR bámulatos sikere után igencsak megnőtt a kereslet a BioWare fejlesztései iránt. Új játékukat, a JADE EMPIRE-t a Microsoft finanszírozza, ezzel akarják erősíteni az Xbox pozícióját a Ps2-vel szemben. A hírek egyenlőre még ,, Xbox exkluzív” verziórol szolnak, de tuti, hogy KIHOZZÁK PC-RE!!! A JE stílusát tekintve akciójáték lesz, igen kemény RPG beütéssel. Szakít a KOTOR körökre osztott harcrendszerével, itt valós időben kell semlegesítenünk az ellenfeleinket. A JE a megszokott fantasy klisékkel, inkább a misztikus, távol-keleti stílus és kung fu harcművészetek felé fordul. Többféle karakter közül választhatunk kezdéskor, de csapat nem lesz. A grafikus motor vadonatúj, technológiailag messze maga mögé utasítja a KOTOR-ét (háromszoros poligonszám a karaktareknél).

A Bioware nemrég jelentette be, hogy a Jade Empire készítése nagyon lassú. Így tehát sajnos több, mint 1 évet kell még várnunk az RPG megjelenéséig, ugyanis csak 2004 végén adja ki az Xbox-os játékot a Microsoft.