1192
  • Meshif
    Üdv mindenkinek!

Már vagy kétszer végigvittem a játékot, de eddig még mindíg kimaradt az életemből két segítő akiket elvileg "?" mutat.
    Nekem csak Cha kát (alias vadvirágot) sikerült csak összeszednem.
    Kik vannak még akik még csatlakoznak hozzám mármint a kérdőjelesek közül?

vagy valaki nem tudna esetleg egy végigjátszást adni?

Előre is köszi aki segít!
  • Prince23
    :DDDD
  • totya4
    Nekem meg komplett kimaradt a repülős fazonnal való mélyebb eszmecsere, így az ő otthonába való repülés... így is kb 2 könyvnyi szöveget végigolvastam mire végignyomtam... :)
  • rotator
    Na ez viszont igaz, segítőként tényleg érnek valamit, csak mire én erre rájöttem, már a játék végefele jártam. :)
  • totya4
    Ehhe :) Szerintem érthető hogy kire céloztam, arra a csajra akivel a történet szerint egymásbabonyólódunk, az akinek azok a látomásai vannak. Van még valaki, aki képes manát feltölteni támogató módban, de ő jóval később lép színre a történetben.
  • Prince23
    Nohát... a csajod is ezzel a gémmel játszik?! Há h a fenébe? van ilyen lány, aki ezzel játszik? :O
    Meglepő, no mind1.:DDDD
  • totya4
    Eleinte nekem sokat segített a csajom, mert segítő módban töltötte a manám. Támadó módú segítőre akkor volt szükség ha túl sokan támadtak, mert a segítőú legalább egy-kettőt lefoglalt ezekből.
  • rotator
    Nem sok vizet zavarnak a társak. :) Alapvetően bénán harcolnak és néha egy-egy beszélgetés során beszólnak.
  • Prince23
    Sztem nem igen.
  • Prince23
    Na igen ez a JE topik. a Fable-t hagyjuk má' :D
  • Fido4life
    Sziasztok ! Azt nem lehet valahogy megoldani hogy teljesen egyedül mászkálj és csak a komolyabb szicsüéjsönöknél hivjál valakit segítségül ?
  • wedge31
    Tehát jól gondoltam hogy becsuszot a sportszelet ha értelmesen kell vitatkozni akkor gyáván viselkedsz.
    Ez a dedózás meg nagyon bénán veszi ki magát mivel az apád lehetnék mint korban mint inteligenciában.
    Azért ha összeszedted a bátorságod nyugodtan válaszolj de egy kicsit érettebb stilusban ha kérhetném.
  • totya4
    Á, a kisdedós. Ha időm engedi fontossági sorrendben nézem át azt ami engem érdekel. Fable valahol a végén van, ráadásul szerintem legalább egy hét kell ahhoz hogy összejöjjön egy olyan értelmes hozzászólás amire érdemes reagálnom... attól ne félj hogy ez a hosszászólás tőled fog származni, mert gyerekekkel mint írtam nem foglalkozom.
  • wedge31
    Hát te nem nyaralsz ? a fable topikban még mindig várom az inteligens válaszaidat.
  • totya4
    Te magad csak egy segítőt választhatsz egyszerre, de a történetben előfordul hogy többen is lesztek egy helyen egy időben.
  • wedge31
    Mindig csak egyet.
  • legolas66
    Hello!

Magunkall csak egy embert tudunk vinni vagy késöbb lehet többet is, most a gátlezáros résznél járok!

Válaszotokat elöre is köszönöm hello!
  • Prince23
    Igazad van, még nem próbáltam ki, de nagyon sok rosszat halottam róla.
    Vagy keress hozzá egy krekket... hátha úgy müxik a JE.
    Mert nekem is az Overlord nevezetű gém-nek rossz krekkje volt, mindig mikor kilptem, akkor hibajelentést küldött a szokásos exe dumával. Fogtam, azt letöltöttem egy krekket hozzá, és azóta király.
  • Atkamon
    Nekem jó... alaptalanul mondod hogy szar, ha ki sem próbáltad. Nekem is minden tökéletesen megy rajta. De mindegy erre van más topik.
    Szóval megpróbálom újrainstalálni, és megnézem úgy működik-e...
  • Prince23
    Xar a Vista, kezdetleges, majd 10 év múlva érdemes feltenni. Az xp most és még pár évig jobb:D
  • Atkamon
    Sziasztok... újra elkezdtem a Jade Empire-t, csak most Vistán... nem tudom ez-e a gond, de amikor mennem kéne a Weapon Master-höz, átmegyek a kapun. Ott ugye betölt egy újabb pályát. Viszon most nem tölti be, hanem kilép a főmenübe egy hibaüzenettel, hogy nem tudta betölteni a mentett játékot... Volt már valaknek ilyen?
  • Scapolite
    Logitech profile softver-ben a "select device"menüpontban tudod váltani melyik legyen a primary.
  • Boboka12
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám hogy van egy logitech dual action gampadom és van egy logitech driving force pro kormányom.
    Az a helyzet hogy a kormány élvezi az első prioritást és nem tudom a gamepadot használni...:(
    lenne rá vmi megoldás hogy a gampadomat ismerje fel????? mert nem lehet váltogatni:( (kormánnyal ezt a gámát nem az igazi irányítani:):))
  • legolas66
    Hello!!!!!!

Két napja elkezdtem a Jade Empire-t másodszorra!

Elsöre nem nagyön jött be tetszeni tetszet de nem sikerült ráhangolodnom de most hogy van magyar felirat hozzá adtam neki még egy esélyt és nem bántam meg eszméletlen király egy game.
    Rádásul a hozzászólásaitokat olvasva még jobban ráéreztem a játékra.

Remélem nem untattam senkit hello.
  • Scapolite
    Nekem csak a lélektolvaj és a békás stílus van + eddig.De azt nem értem hova lett az oroszlán amit a játék elején ügyeskedtem ki a mester házában
  • Prince23
    Férjet keresel?! XD
    Akkor 1000%, h a Rakparton vagy:DD
    Én mikor először voltam, akkor Wu-val vittem, én is elszúrtam at elsőt. Az első egy gyáva némber volt, a teaházból, kis válogatós volt ffi léttére.DD Amúgy másodjár a sikerült: egy kézművessel adtam össze.
    Visszatérve Mingre: (rosszalkodok vele) Elintéztem egyből azt a férjkereső főnököt, megkerestem gyerekkori szerelmét és annak leendő asszonyát és a főnökasszony elé vittem... azt azt mondtam, h mérjétek össze erőiteket XDXD Összeuszítottam őket, bazze a bandavezírnő leverte a szép párocskát, hahaha, utána a főnökkel kénytelen voltam kinyírni, mert nekem állt, h miattam ölte meg min2őjüket XD... a pagoda az enyím lett legalább:D

Most éppen a Tigris stílust szeretném tovább fejleszteni. Általában a Fehér Démon stylt használom, jah meg persze a LÉLEKTOLVAJ-t is, az nagyon baró styl.
    Ti milyen stylt kedveltek?
  • Scapolite
    Én is Minggel vagyok és eddig az Ezer vágás technikát fejlesztettem.Nagyon látványos főleg,hogy a speed majdnem fullon van:)Kivédeni csak a pajzs tudja és ha nincs akkor 1 sorozatot leverek az ellenfélre és fekszik is.
    Friend-em 1 kiscsaj jelenleg(vagy égbolt is szokott lenni)aki felvesz egy nagy lény alakját és igencsak hatásos tud lenni.Ami nagyon durva,hogy ha beszélek valakivel és velem van akkor néha észreveszi a Sármot elváltoznak a kiscsaj szemei fehérre és démon hangon mondja a mondandóját.
    Most éppen férjet keresek 1 bandavezér baby-nek de már kettőt elszúrtam neki
  • Prince23
    Há nehogy már ennyire leálljon ez a nagyszerű játék topikja?!!!!

Amúgy most Tomboló Minggel vaok, már Zárt Ököl stylban tündöklök:DD
    Megmondom a magamét mindenkinek, kis beképzelt kötsög állat vaok:DD
    Már a Jádéban vaok... mejek az Arénába
  • Scapolite
    Very thx,megtettem:-)

rotator:a mocsárban hozzám csatlakozott Zu állt az mellett,hogy inkább a zsé-re menjünk persze máshogy fogalmazta + a mondandóját.
  • Prince23
    Nekem ilyesmi nem volt..:OO
    Én magabiztosan mejek, nem befolyásol egy társ sem. Sztem nem is tud... mivel nem így van megírva a progi. Vagy igen? vajon?!:D
  • rotator
    Melyik társad zavart össze??
  • Hoz_Hun
    Hahahaha, én is pont ugyan ezt akartam írni.
  • Prince23
    Hát a főkönyvtárba.. a fonts tartalamát pedig a fontsba felülírod.
    Ui: hanem akkor a databa a 2 dialog filjt
  • Darth Vader123
    Pls mondja meg vki h. a dialogf akármit (a 2. fájl) hova kell másolni?
  • Prince23
    Zárd le, ha jó irányba akarsz fejlődni, akkor mindenképp.
  • totya4
    Ha nem tudod melyik a jó cselekedet akkor bajban vagy :)
  • Scapolite
    Kis help kellene.1 fő feladatnál járok amikor a gátat kell lezárni de +talált egy kereskedő azzal a szándékkal,hogy bizony ne zárjam le a gátat hanem maradjon nyitva ezért a vagyonának 20%-át ajánlotta fel.Persze a nép meg pont az ellenkezőjét akarja + a Miniszter is.
    Jó irányba fejlesztem Hősömet emiatt jót is akarok cselekedni.Melyiket válasszam?Társam kicsit összezavart mert ő elfogadná az ajánlatot(egyébként zárnám a gátat).thx ha kapok infót!
    UI:ez a game 1 remekmű mindenféle értelemben
  • Atkamon
    Aztazállat ez iszonyat jó lesz:P
  • Darth Vader123
    A dialogf akármit hova kell másolni?
  • totya4
    Prince ilyesmi játékot szeretne szerintem :