Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3859
Az elõzetest megnézve nekem nagyon propagandafilm érzésem van.
Van róla valahol a neten további infó?
Érdekes "hibrid" Az egyik mirage is kapott kisagítõ rakétát légiharc rakétahajtómûvet légiharchoz, de nem emlékszem melyik volt.
Az Sr.53 mai állapotában (múzeumi kiállítási tárgy lett)
Az Sr.177 fantáziarajza
Az Sr.177 kétnézeti ábrája
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nincs valami weboldala?
Megyek es meg is veszem az egesz sorozatot ha jo 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"Linkek is jók lesznek. nem kell litániát írnotok a kedvemért, ha nincs kedvetek."
Úgy látom nincs kedvetek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Please segítsetek. van egy haverom, akinek nincs netje, ezért enngem keresett meg, hogy segítsek neki, én meg titeket. Szeretnék jó sok info addiktot a Normandiai partraszállásról, és az ezt megelõzõ elõkészületekrõl. tehát kronológiai sorrendben az egész május végei, júniusi hadmûveletekrõl. Linkek is jók lesznek. nem kell litániát írnotok a kedvemért, ha nincs kedvetek.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A moduláris felépítés kiterjed a fegyverzetre is, mivel a különféle országok különféle fegyverzetopciókat akarnak, így azt nem lehet megmondani e téren hogy viszonyul a Boxer a Strykerhez. A végsõ megállapodás amúgy 2006-ban várható a megrendelések tekintetében, és 2008-ban adhatják át az elsõ szériapéldányokat.
A Stryker egy más, egyszerûbb elgondolás alapján lett megtervezve. Itt is kismillió féle változat van (páncélzott szállító jármû, páncélelhárító TOW-rakétákkal, önjáró löveg, stb.), de ezek specifikusan a feladatra vannak elkészítve, igaz a fõbb elemek (test, futómû, meghajtás, stb.) azonosak.
A kettõ közül kétségkívûl a Boxer a rugalmasabb, elõrelátóbban megtervezett jármû, amely ugyanakkor nehezebb és nagyobb (szállíthatóság), viszont feltehetõen olcsóbb (ez még a végsõ szerzõdésektõl függ). Miután azonban a Boxerrõl csak évek múlva fogunk olyan szintû információkat kapni valós használat mellett, mint amilyeneket a Strykerekrõl már most rendelkezünk, az összehasonlítás értelemszerûen fals is lehet.
A Boxer moduláris rendszere
Boxer
Stryker
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Hát nem gyönyörû? És asszem, még kétéltû is a kicsinyem.
Majdnem. Az 1 vh-s harckocsikra tüzelõ gyalogság fegyvereinek ólomlövedéke széttfröccsent a becsapódáskor, és az esetleg bejutó ólomdarabok ellen védte a szemeket és az arcot a harckocsizóknál.
Dulce bellum inexpertis. Erasmus
Az elmélet ez. A problémák sokrétüek. Egyfelõl a robbanófej viszonylag kis méretû, és már így is eléggé tele van pakolva (a nukleáris töltet a lényeg, de megfelelõ hõvédõ pajzsra van szükség, továbbá apró kormányrakétákra, amelyek a betáplált célpontra vezetõ zuhanópályára állítsák a fejet), tehát olyan megoldást kell keresni, ami valóban megbízhatóan mûködik, de kevés helyet foglal. A szárnyakkal az a baj, hogy csak a sûrûbb légkörben ér valóban valamit (elvileg).
A másik probléma ott van, hogy ez a megoldás csak a rakétavédelem ellen hatásos (még egy nem manõverezõ célpontot sem sikerül mindig eltalálniuk...), de várhatóan az irányított energiafegyverek e téren rövidesen úgy is át fogják venni a stafétabotott (igaz a mai változatok még nem biztos, hogy képesek kellõen követni egy eféle manõverezõ fejet).
Topol indítójármûvek (tök bírom ezeket a százlábúakat 😊))
Az orosz média olyan robbanófejrészt emlegetett, amely a célra rárepülve kiszámíthatatlan manõverekre képes hiperszonikus sebességgel, kibújó szárnyak segítségével. A fegyveres erõk november elsején végeztek újabb kísérletet egy mobil Topol-M (SS-X-27) interkontinentális ballisztikus rakétával.
Tud valaki valamit errõl! (csak hogy feledjük a hazai realitásokat)