Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtom... pontosan hivatalosan nem vagyok benne biztos hogy kapható mert mondom a festék patron oda basz akkorát lõ!!! Légpuskának van minõsítve!!! deee.. kapható... most nézem.... najó nem javítom ki amit írtam mert lusta vagyok! Na szóval még 2 éve 30-40 ezer forint volt!!! Erre jól emléxek!!! Thompson géppisztolyba meg aksit is lehet venni meg motort, így automata is lehet... az kerül kicsit többe... de az már túlzás... ööööö ilyen fegyver vagy vadász boltokban.. én debrecenben láttam M16-ost... nem hittem el.. vitrinben volt és nem vettem be a kamu szöveget hogy az festéket lõ.. pedig ugyanolyan mint ezek.. sokféle fegyver van.. úúhh... meg pisztolyok.. M1919A1, Makarov, ...stb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Na ezek airsoft fegyverek!!!! mindegyiknek darabja 8-9 ezer HUF. Sõt az MP40-est már láttam 6ért is.. lézerrel meg távcsõvel bontatlanul dobozban.. fóliázva.. Festék töltényeket lõ ki nem kis erõvel!!!!!!! Egyik haverom eladta Ps2-jét meg mindenét hogy felvásárolja az összes típust! Munka után haverjaival elmegy hülyülni... ide oda! nap mint nap! olyan mint a paintball! úgy tom fémbõl van és a tömege is azonos az igazival!!!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Felteszem azért, hogy te az airsoft kapcsán "az eredetivel teljesen megegyezõ külsejû" fegyvert akartál írni. 😊
Annál már csak Japán rosszabb, ahol a hatástalanított fegyvernek végig fel kell vágni a csövét alul. Éppen emiatt ott nagyon dívik az Airsoft, és kapni az eredetivel teljesen megegyezõ (+acél!) airsoft fegyvereket. Gyanítom a képeken is ilyesmik vannak...
Ennyiért pedig már airsoft fegyvert vehetsz...
A lenti fegyvereknél akkor az lehetett a probléma, hogy nem felelnek meg a színházi fegyverre vonatkozó szabályozásnak (mondjuk ha nem így mész oda, hanem civilként akarsz ilyen fegyvert, akkor nyilván a civil tulajdonlást fogják kivesézni). Abból, amit írsz arra következtetek, hogy sorozatlövõ lõfegyvernek minõsül, tehát civil ilyen nem is birtokolhat. Ami mondjuk elképzelhetõ, hiszen az adott ország (Anglia) szabályozásához vannak készítve ezek, nem pedig nekünk...
Ezeket a fegyvereket nem kell megbabrálni és akkor nem kell hozzá engedély... Mer akkor nem veszélyes.
A weboldalon találsz videókat mûködés közben!!!
Akkor olyan áron Nosin Nagatot. 150 ért pedig tányértáras Degtarevet. AK az ócsó.. eredetihez hozzá jutsz 50-60 körül... illegálisan, hatástalanítva meg 70-80 körül van!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A harmadik sima huzagolatlan pisztoly. Rém egyszerû otthon elkészíteni.
Negyediket nem látom jól szóval halvány lila gõzöm sincs hogy pontosan mi, de nem merek rá megesküdni hogy automatáról lenne szó.
Ötödik képen egy Nosin Nagat zárvázat, házi faragott tusba helyezve látható. Majdnem sikerült szereznem egy osztrák magyar karabély zárványt és én is így akartam volna megoldani...
A legalsó kép inkább arra az amcsi géppuskára hasonlít.. nem jut eszembe a tipus neve... asszem a csõ nem eredeti.. meg egyébként is furán meg van buherálva...
ti véleményetek ezekrõl a fegyverekrõl?
NST Cifu ezek jó képek! Gratula! kösz hogy megosztottad velünk!!! Sajnos nem vehetjük õket kezünkbe, de találgatni csak lehet.
Röviden: az 1960-as években McNamara védelmi miniszter egy biztonsági rendszert építetett a nagy hatótávolságú ballisztikus rakéták indítórendszerébe. Egy nyolc jegyû számsort kellett megadni az indítás elõtt, mely nélkül a rakéták nem hagyhatják el a sílókat. Az egész lényege, hogy megfelelõ felsõ parancs nélkül senki sem indíthat rakétát, akarva/akaratlan kiváltva egy atomháborút. A SAC (Strategic Air Command) viszont úgy döntött, hogy a biztonsági kód akadályozhatja a gyors és hatékony ellenlépést egy szovjet támadás esetén, ezért az összes Minuteman indítóállásnál a beállított kód ugyanaz a nyolcjegyû szám volt: "00000000". Ezt pedig tudták a rakéták indításáért felelõs katonák is. Gyakorlatilag így bárki, könnyedén elindíthatta volna adott esetben egy rakétát, ha bejut az indítóterembe. A gyakorlat egészen 1977-ig élt ebben a formában, amikor végül felsõbb utasításra valódi, és indítóállásonként eltérõ biztonsági kódok lettek érvénybe léptettve...
Egy Minuteman ICBM tesztindítása
http://www.dimapics.com/gallery.php?photo_id=1130&action=view&cat_id=108&lng= Nézzétek csak meg ezeket a képeket... vmijen magazin... fent lehet váltogatni a képeket...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
"Tudna valaki abban segíteni, hogy a PRC milyen fejlesztõgárdákkal (nem csak katonai, lehet élelmíszeripari, olajipari) rendelkezett úgy 49 környékén. Meg érdekelnének a nagyobb katonai vezetõk is a kínai polgárháború idejérõl. Tehát a vezérkar. ja és hogy melyik ágazatban tevékenykedtek (légierõ, tengerészet, földi erõk)"