94980
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Molnibalage
    Atomerőmű az 0 emissziós erőmű. Nincs semmilyen károsanyag kibocsátása...
  • Scottt
    Szvsz az állomás,erőmű stb..Által kibocsájtott káros anyagok által okozott problémákra utal.
  • PrasCo
    Ezt azoknak a millióknak, talán milliárdoknak mondd, akiknek villanyenergiájuk sincs. Ha pedig van, akkor azok olyan szénerőművek tucatjai (lásd Kína például), ami finoman szólva is globálisabb és csúnyább kihatással fog bírni hosszútávon.
    Annyit még hozzá, hogy pl. Paks sugárzása olyannyira elhanyagolható, hogy igazából a természetes háttérsugárzás mellett nem lehet kimutatni.
    Ha pedig egyszer is sikerül megoldani a fúziós reaktorok iparszerű működtetését, az pusztán olyan kapacitású környezetbarát technológiát adna az emberiség kezébe, ami a világ szinte bármely pontján megoldást kínálhat az energiaproblémára. Ráadásul hosszútávon töredékébe kerül, és kevesebb behatással fog lenni a környezetre, mintha baromira "környezetbarát" duzzasztókat építenél, vagy teleraknád a tájat szélkerekekkel.

Persze, karosszékből, relatíve olcsó energiát zabálva könnyen ütjük az asztalt a csúnya gonosz atomreaktor ellen, hiszen a szénerőmű nem pukkan akkorát. Csak ugye, tovább is kéne gondolni a dolgot...

(A "pukkanáshoz" meg még annyit, hogy tudtommal a modern reaktorok már negatív visszacsatolásúak, ami annyit takar, hogy gebasz esetén a folyamat nem öngerjesztő, hanem pont ellenkező. Mellékesen, ezek már nem ruszki erőművek; itt az emberi tényezőnek szinte nincs beleszólása a biztonsági elemekbe. Magyarul nincs olyan, hogy május 1.-je címszóval valami kísérletet kellene a Párt felé felmutatni, ezért biztonsági automatika kikapcs. Olyannira ki vannak a mai reaktorok hegyezve a biztonságra, hogy az már ténylegesen a teljesítmény rovására ment. Nem vicc, egy mai reaktor kevesebb energiát képes előállítani, mint pl. a csernobili RBMK. Természetesen ez a zárójeles megjegyzés szintén nem vonatkozik pl. Kínára, de én cinikusan úgy vagyok vele, hogy inkább robbantsák fel magukat, minthogy légkörmérgezéssel szisztematikusan a komplett bolyót letarolják.)
  • Molnibalage
    Konkretizálnád ezt a kiejelentést? Mire gondolosz?
  • tomcat1
    Ezt annak mond akinek a miatt nem lehet fiu gyermeke...
  • Molnibalage
    Ez a helyzet az atomerőművekkel is.

Valami német városban is nagyon enyén emelkedett a rákos esetek száma, mert az atomerőmű miatt csináltak a felmérést és persze egyből az lett a bűnbak. Az senkit nem zavart, hogy valami vegyi üzem működött nem messze onnan 50 évig és szennyezett mint állat és mai napig érezhető ez.
  • joebacsi
    nem inkább "...de az elsőben nem vagyok biztos."? :)
  • Animefox
    Mondjuk mert itt van Százhalombatta egy köpésre, az elején luxus volt a szűrő is a kéményeken, az erőmű parkolójában az összes kocsiról leégett a festék....
  • Animefox
    Ne tudd meg hogy az utcámban mennyi dankóros meg rákos beteg van.... :S
  • bardocz
    nagyon durva:)
  • bardocz
    épp nemrég volt föcin ilyen előadásosdi,akik ellene voltak majdnem sírtak kb....
  • Molnibalage
    A helyzet ugyanaz, Einset kijelentése meg igaz.
  • Hypo #30118
    Ha volt mar a link bocsi
    Eleg sok repcsi cockpitje rendezve
  • Bucser
    Einsteinnek tulajdonítanak egy szállóigét.

"Két dolog végtelen: A Világegyetem és az emberi butaság. És a másodikban biztos vagyok"
  • dara
    Ahogy mondani szokták: az atomenergia ellen azok tiltakoznak, akik nem ismerik. Ez is egy felettébb hasonló eset.
  • SgtChris
    Megerősítem, hogy szerb katonát ábrázol. A 63. Ejtőernyős Zászlóaljból egészen pontosan. Az oldaluk, sok érdekes fotóval...
    63rd Parachute Battalion os Serbian Army
  • degenerator
    3. sor, legelső kép
  • degenerator
    a szerb hadsereg oldalán találtam.
  • Molnibalage
    Igen. Nem vesz körül rákos emberek sokasága, sőt egyetlen egy ilyet sem ismerek. Mondtam már, TUDATLANSÁG a kulcsszó. A mobilos példa elárul, mindent. A civilnek fingja nincs mi ellen tiltakozik, de csak nem akarja abbahagyni.
  • Animefox
    Kicsit hajaz a ruszki címerre, de van valami fehér változata is csak nem találtam meg... szal szerintem orosz katona
  • SgtChris
    Mirage F1 - Star Wars No comment... a francia piloták nem egy szívbajos népség :-)
  • Animefox
    "Lakhelyem mellett is volt több szovjet radar 4-8 km-en belül és azok ócskák és régiek voltak ehhez képest és mégsem volt semmi kihatása... "
    biztos vagy te ebben?
  • AKSURV
    Szerb AK. Látszik a gázcsövön a puskagránát irányzéka...
    Plusz szerb címer a karon.
  • bardocz
    kereszt a beszt:D
  • Sadist
    .06-os kaliberű gyűrűpisztoly mekkora loál már :D Szerintem tarkóra szorítva se lehetne megölni vele senkit :D
  • ColdFire
    Kém kütyük :)
  • Freeda Krueger
    Nagy kár,nagy kár.Némelyik olyan csunya hogy az már szép.És forditva,is mint a mellékelt kép mutatja.
  • Scottt
    Kiugrana elém ,egy ilyennel körbe röhögném.Azt fejbelőne
  • Molnibalage
    Így van. De az emberek nagy részének a legelemibb fizikai ismeretei sincsenek meg.
  • SgtChris
    Vazzze...télleg a sas lábai között van valami trikolor-féle... :-) Már épp keztem felháborodni, hogy hol van a kék-fehér-piros zászló... :-D
  • SgtChris
    Nem-nem, nincs az letörve... :-) Ilyen az igazi.
  • Punker
    kék-fehér-piros zászlóval nem lehet lengyel :)
  • Scottt
    Én azt hittem airsoft és letört a cső végéből egy darab
  • SgtChris
    Bizti, hogy szerb? Nem kötekedésképp, de a pajzson található sas motívum meg az egyenruha foltjai nekem lengyelnek tűnnek. Mondjuk a lengyeleknél nem tudom hogy van-e rendszeresítve a AK-63D.
  • dara
    Erre szokták azt mondani nagyon helyesen, hogy ha nem zavar a fejedhez szorított mobil, ami ott hirtelenjében jóval nagyobb energiasűrűséggel sugároz közvetlen az agyad mellett, akkor mi a túróért zavar a sokkal kisebb terhelést jelentő radar? Főleg, hogy mobil adóból százszámra van a környékeden, még sincs minden második embernek agyrákja.

És azt sem ártana figyelembe venni, hogy a radarok által használt frekvenciájú hullámok nem hatolnak be a testbe, maximum végigfutnak a bőr felületén. Tesla pl szeretett azzal szórakozni, és másokat elképeszteni, hogy több ezer voltos magasfrekvenciájú feszültséget kötött a testére. Mégsem rákban halt meg.
  • degenerator
    az tűnt fel, hogy mintha letörték volna a csőszájféket, de ahogy látom, nem.
    egyébkét a fickó szerb.
  • Hypo #30094
    Pl francia orszagban van egy olyan torveny ami a tobbseg vedelme a kisebbseg ellen, ami annyit tesz hogy ha pl egy utat epitenek es 2 ezer ember megfurna viszont 200 ezer meg jol jarna tole, akkor fognak egy kis penzmagaot es ahelyett hogy milliardokert elterelnek az utat adnak belole a 200 ezer embernek fejlesztesre....bnalunk ilyen nincs nalunk az M0 as mar 20 eve epul es kerulgetik 5 bacsiert......

Cifu kosz a helikiopter ismertetot, mindig hasznos amiket irsz KOSZONOM
  • SgtChris
    Őőőő....bocs, hogy belevau, de Bánkúton és Békéscsabán (a másik két helyszín ahol már üzemel a Pécsre is tervezett lokátor) is élnek emberek úgy rémlik. ÉS nem hullanak tucatszámra a sugárzástól. Ott miért nem volt ekkora botrány?
    Mondjuk érdekes, hogy a népszavazáson való részvétel nem tükrözte azt, hogy ennyire érdekelné a pécsieket a dolog.
    Az eredmény: választásra jogosult 127.128 állampolgár 32,51 százaléka, azaz összesen 41.328 járult az urnák elé. Az érvényes szavazatokat leadott választók 94,3 százaléka, azaz 38.870 elutasította a fejlesztést, 5,7 százalékuk, azaz 2.343 ember pedig támogatta azt. forrás: greenfo.hu)
    Tehát a maradék cirka 90e ember pont lesz*rja, hogy mit is építenek a hegyen. Én azt mondom a lehetőség adott volt a 127.128 db NEM TÁMOGATOM szavazatra. És ez lett belőle. A demokrácia diadala.
  • Zenty
    egyre jobb képek.. az új hét képe

• SgtChris
    Illetve, igen. Ez pont AK-63D a képen...:-) Csak azt akarta írni, hogy a MH-ben is ez van rendszerben...