Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Marad az Opel meg a Gyalogos😛PP
Na jó tank az még úgyahogy megy.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az igazi az lenne, mikor nem kéne kompromisszumokat kötni, és pl egy játékban egyesülne több ágazat hc szimulátora 😊 (tudom, még álmodj királylány, de majd egyszer 😊)
bár való igaz, hogy jelenleg wwiionline tart leginkább ebbe az irányba
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
magyar hkszim topik pcdome-on
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem azért írom, mert ellenzõje vagyok a katonaságnak. Számora a rendet, fegyelmet, önuralmat jelenti. (Sõt én is egyenruhát hordok.) Véleményem az, hogy meg kell ismerni a következményeket, amit a haditechnika okoz. Mi könnyen vagyunk a számítógépünk monitora elõtt, de aki ottvan a harctéren bármelyik oldalon az lehet, hogy egy kicsit másként éli meg a haditechnika "vivmányait".
Viszont erre a Steal Beasts-re elég kíváncsi vagyok...vannak akik már nem sz@rral gurigáznak, csak így pöstiesen szólva 😊:
.jpg)
Meg azok az elhagyott állkapcsok Whááá.
Tiszta agyrém és tényleg él az igazság Spielberg ide vagy oda, csak az tudja mi is a háború aki megjárta.
És ott amiket mutattak azt szörnyû volt látni, még jó, hogy fekete fehér volt, tényleg rossz volt nézni, hogy hétköznapi fiatalemberek megcsonkult arcal a kamera elõtt mûtik õket vagy felraknak nekik valami implantátumot.
Az a durva tényleg, hogy nem fogják fel sokan, hogy a háborúk ált. nem a jó katona, meg a gonosz harcáról szól akikért nem kár, hanem húsvér hétköznapi emberek ölték magukat a semmiért, akiknek ugyanolyan gondolkodása, érzése volt, és várta haza a családja, és ezekbõl milliók haltak meg és tértek haza ideglieg és fizikailag roncsként. Sry az offért.
m = 60 t = 60000 kg, v = 54 km/h = 15 m/s
0,5 * m * v^2 = 0,5 * 60000 * 15 * 15 = 30000 * 225 = 6750000 J = 6.75 MJ
Én sem vagyok fizikus, mondjatok meg hogy hol rontottam el 😊
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha lesz kedvem utána nézek, és megírom a felfedezésemet ezen "perrõl".
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A wwonline nem tankszimulátor!<#falbav>#falbav>
..az (civil)elet is produkal ilyen vagy meg ennel szornyubb dolgokat..enyi erovel azt is irhatnad hogy "Akinek van kedve elni az nezze meg ezt"....
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A háború a valóságban nem a Rambo-król és a csodaszuperhõsökrõl szól, hanem errõl:
<#banplz>#banplz>
De nekem is kedvenc 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)