X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
Build Warehouse - Add/remove ware
Description: This script allows you to build a warehouse and add/ remove chosen wares of your choice. Unfortunately you cannot add a software upgrade. Please read the readme for further instructions. Thanks
Version: 1.1 Filesize: 14.62 Kb
Added on: 28-Feb-2004 Downloads: 250
HomePage | Rate Download | Report Broken Link | Details

BuildTradeStationV2
Description: Build a trading station which can store all the wares in x universe!
Version: 2 Filesize: 3.23 Kb
Added on: 28-Dec-2003 Downloads: 1891 Rating: 5 (3 Votes)

Create Argon Federal ShipYard
Description: Create an Argon Federal ShipYard. Comes standard with 5 125MW Sheilds. Has every Argon station listed. Only put M1/M2 ships. Rest is factories. Will include other ships with Wharf. PLEASE READ README.TXT
Version: 1 Filesize: 2.80 Kb
Added on: 26-Dec-2003 Downloads: 1343 Rating: 4 (3 Votes)
HomePage | Rate Download | Report Broken Link | Details | Comments (1)

Create Free Argon Trading Station
Description: Free Argon Trading Station script. Gives 5 125MW Shields, and a nice small list of goods.
Version: 2 Filesize: 1.99 Kb
Added on: 26-Dec-2003 Downloads: 813

Create Mini Trading Station

ezek mind olyan scriptek 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Lipovics:

"Create Trading station script" vagy a "Create Shipyard scriptet" vagy a "Ship Creator scriptet" a X2scriptingrõl 😊)

lipovics
Melyik az a script? Esku alatt vallom, hogy nem talalom.
lipovics
Koszi!
lipovics
Alpha PPC-t melyik nep arul? Most vagy en vagyok a vak vagy igen, de akkor se tudom 😊)
Köszönöm szépen!
Valen
Zombye : van a neve Station Account script 3.x, ezzel a futtatáskor a megadott összeget ad a gyárnak (pl. fix 500k, a többit a bankszámládra utalja 😊)

Ez a fránya lutri meg az istennek nem jön be!

már 107 szelvényt vettem és még mindíg nem nyertem egy büdös petákot sem!

Bár az is igaz, hogy már csak 1100 cr-t fizetek, és nem 2500-t.

Olyan script van-e, ami a gyáraimnak meghatározott idõközönként pénzt ad ha kell, a profitot meg "átutalja" a számlámra? Most húztam fel a XXIII. gyáramat, és most már kezd babrássá válni a pénzosztogatás, és a profit lefölözése.
[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

..."mert egy M2-est nehéz visszafogni és még úgy is szétlõheti a már más által elhagyott hajót"

M2-est? Már a Novával vigyáznom kellett, hogy csak rövid sorozatokat lõjek, a Centaurral pedig vagy 10-20 hajómat lõttem szét, vagy egy hosszabb sorozattal, vagy pedig a tornyok által.
Viszont én arra gondoltam, berakok egy hajót pirate szektorokba PSG-vel, hátha fog szerez nekem néhány járgányt, amit el lehet adni...

Si vis pacem, para bellum.

lipovics
Rendelkezik vki olyan scripttel, amivel lehet shipyardokat meg kereskedo bazisokat venni?
Nem talalom a neten. 😞
A tapasztalatom az, hogy nálam az esetek 98%-ban szétlõtték a hajóim....
Ha én vezetem, akkor is vigyázok, mert egy M2-est nehéz visszafogni és még úgy is szétlõheti a már más által elhagyott hajót.

Csak egy poén, mármint jópofaság. Érdemes egy Argon Titánnak mondani, hogy "surrender",mert nekem egy aranyos szöveget ad ki,mely magyarul kb így hangzik:
"Csak azért van még életben,mert a röhögéstõl nem tudjuk megtámadni sem..." Ezt általában egy nõi pilóta hangoztatja.

Bár nekem a "Surrender" felszólításra, nem hagyják el a hajót....

Okés, köszönöm.
Most megyek dolgozni,de ha hazajöttem,ezt is megnézem.

A nem saját magunk által vezetett hajó capturingjével kapcsolatban nincs senkinek tapasztalata?

cifuatwork
A vezérhajónál állísd be (ez valószinüleg a te hajód lesz), és utána a "Follow" parancsnál már e szerint fognak beállni az alakzatba. Mondjuk én sok értelmét nem láttam, sajnos a kissé ostoba AI miatt nincs értelme alakzatokkal veszõdni... Pláne nagyobb hajók esetén...

Köszömöm, megpróbálom.

A police-t meg ismerjük...
Két felszólítás után támad.Persze támadhatja a Titánomat...
Ha lelövöd, akkor bekussol.

Mégegy kérdés.
Sikerült már valakinek rájönni, hogy mi a különbség a formációk (Formation, command menu) közt? Mert elvileg ugye a vadászgépek (vagy ûrhajók) repülési formájára való, de nekem nem állnak be egyszer sem, ha változtatom, még ha harminc hajó is követ.Meg egyáltalán van haszna?

Wingman beállítása:

Hajó, command menü, itt kell beállítani "yes"-re a Wingman opciót.Lehet több wingmen-ed is a lényege, hogy az elõre beprogramozott billentyûparancssal, melyet a helpben találsz, SOKKAL egyszerûbben tudsz parancsot kiadni.Mindössze két gomb és már támadnak is...
M1, M2, M6 és TL nem lehet wingman, ami egy hülyeség....de ez magánvélemény.

Sajnos igen, én is csak azt tudom mondani, hogy esik, méghozzá gyorsan.
Ami viszont ge*iség az az, hogy ha sajád hajód lelõ egy friendly szektroban egy ellenséges khaak,xenon, vagy pirate hajót, akkor nem nõ a népszerûséged.
Mármint olyan persze amiben nem te ülsz...
Ha már itt tartunk a másik fa*ság pedig, hogy ha véletlenül (nem szándékosan!) elütsz valakit, nem rátámadsz, nagyon sokat levesz a százalékokból.
Pl. nagy nehezen Argon Trusted friend 45% vagyok (voltam), elütöttem egy szájba***tt Mercuryt és máris csak 37% voltam...ahhoz, hogy visszaemelkedjek erre a szintre persze le kellet vadásznom vagy 20 khaak clustert meg ugyanennyi pirate-ot.
Ez pofátlanság, hogy egy szaros elütésért ennyit levesz.Ja és persze azonnal ugrik a Police License is....

Na az már egész jó. Kísérõ vadásznak is elmegy...
Ja, wingmant hogy lehet fogadni/beállítani?

A több irányba egyszerre tüzelõ LaserTowerekrõl már nem is beszélek.

Ja, meg a PPC atyja prof. Joe Boygnaa vagy valami hasonló nevü nagykoponya is töri már a fejét valami új fegyveren, a Boronok meg egy merõben új pajzstechnológia kidolgozásán fáradoznak. Ha ezt késõbb beépítik a játékba, izgalmas jövõ elé nézünk.
Állítólag a perenideg kísérleteznek valami izmosabb fighter dronnal. 50 mega pajzsot akarnak rázsúfolni meg valami értelmesebb fegyvert.
Mennyire érdemes költeni arra, hogy ne csak a gyári egy AIRE legyen a drónokban, hanem kettõ?

Ezexerint maguktól kimennek és támadnak? Ez nem rossz, drone-ra meg nincs gondom, az elfogott kalózhajókból már vagy kéttucatot gyûjtöttem össze.

Nekem igy mûködik:

A szállítóimba teszek 10 Fighter Drone-t, az elsõ bekapott lövéskor mind kimennek és támadják az ellent. Aztán ha lemerültek megpurcannak. (hacsak nem szeded õket össze, de az elég macerás, mert elõször stand-by-ba kell tenni aztán begyûjteni)
Arra jó, hogy feltartóztatja az ellent, amíg a szállító elspurizik (meg golyófogónak)

Space fly collector:
Ion distruptorral megbénítod, kinyitod a cargo bay-t oszt begyûjtöd. Aztán ha nem adod el hamar akkor jön police oszt kidobod :-) vagy nekedmegy a police.

Az gáz... Akkor maradnak a HEPTek...

Sajnos esik biza!

De persze nem emelkedik, ha saját tulajdonú hajód esetleg leírt egy kalózt vagy khhak hajót!!!

Érdekes.
Nem figyelte valaki, akkor is esik a renomém, ha saját tulajdonú, de nem általam vezetett hajó talál el vétlent? Mert akkor szektorõrzésre nem hagyhatok ott PSG-s fegyverzetet.

Nem próbáltam soha, de régebbi hozzászólásokból úgy rémlik, hogy elõször le kell bénítanod õket ID-vel, aztán lehet begyûjteni.

Valamit elnézhettél! A perseusra is 3x25 mega pajzs megy.

Én csak tudom! Nekem is van ilyenem!

Azzal próbálom megcsinálni az omycronos küldetést, mert amikor az unknown objecteket kell lelõni, elvileg 3xBPSG-vel gyorsabban célt érek, mert itt ugyi számít ám az idõ is.
..."Viszont valamit olvastam, hogy egy idõ után megsemmisülnek maguktól.Lehet, hogy ez hülyeség vagy félreértettem valamit."

Nem értettél félre. Nem megsemmisül, hanem lemerül az energiaakkumulátora. Amikor megnézed a drone infoképernyõjét, mindig írja, hogy hány százalékosan van feltöltve. Ezért nem lehet pl. a szállítók mellé rendelni õket állandó kísérésre.

Viszont volna egy másik kérdésem, amit tudom már mások is kérdeztek.
Ez a Spacefly Collector, ez hogy megy?Van a hajóümon, és hiába "zümmögnek" oda hozzám, nem kapom el õket.
Nincs valami billentyû hozzá?Mert a help-je szerint nincs.

Hm,nem tudom,pedig nekem is van fighter drone az Argon Colossuson.Igaz, elõbb mindig a hajók mennek ki védeni.
Viszont valamit olvastam, hogy egy idõ után megsemmisülnek maguktól.Lehet, hogy ez hülyeség vagy félreértettem valamit.

Kicsit a vadászokról.Ez a Paranid Perseus egyszerûen gyönyörú szép.Volt régebben 4-5 darabom, de sajnos életüket áldozták értem a Xenon 347-es tisztítása közben.
Most vettem még vagy ötöt, szerintem egy nagyon szép hajó, erõs fegyverzettel és jól is irányítható.Pajzs csak 50 ezres, de elsõsorban a külseje miatt vettem... 😊

Ja, természetesen olyan hajóra gondoltam, amiben nem te ülsz...

Hamár drone-ok szóba kerültek. Meg lehet oldani, hogy egy hajómban van 2-3 FD, és ha megtámadják elõjönnek, lõnek, visszamennek? Eddig csak a "protect...", ami ugye nem túl használható, mert elõbb-utóbb lemerül az elem...

Kérdés: Saját hajó, amiben nem te ülsz, elõfordulhat, hogy elfog más hajókat? Vagy csak akkor ugrik ki a kalóz/xenon/akárki, ha személyes jelenléteddel is megtiszteled a lövetését?

"...De most hiába indítom a jumpot, majd nyomom a SETA-t, a nõ ugyanolyan komótosan számol tovább, és(!!!) nem ugrik a r*hadt dög amíg el nem jut 100-ig. 😞(...)

1, nyomj meg valamilyen gombot, amitõl abbahagyja a számolást (pl rakéta váltás), majd aztán "J" és kész.
2, De még jobb, ha számolás közben újra nyomsz egy Shift+"J"-t. Ekkor azonnal elugrik.

Valen
a fighter drone-t a sektorban lévõ pirate base-n kapsz 😊)
meg minden valamit magára adó trading station-n 😊)

Zeenoo
Igen most haltam bele 2.4 km-röl 😞
Pedig 12 szektort kellett mennem mire találtam rakétát!
Drone-t pedig egyáltalán nem láttam sehol.

Valen
Mégegy apróság ehez a küldihez:

1. bár az akna 950 m-rõl aktiválódik, de te 2,5 km-re is belehalsz a robbanásba egy kis hajóval 😊)
2. a fighter droen drágább, de meszebbrõl (kb 8-9 km) mûködik 😊)
3. legalább 4-5 skenn és utánna detonáció sorozat kell az egész aknamezõ eltávolításához 😊)

Zeenoo
Nagybetü nem lényeg 😊
Igen ezzel próbálkozok, a fegyverem hatótávja 1000 méter, megközelitem 998 méterre és itt megállok!!! Majd belehalok a láncreakcióba 😞
Hmmm hmmm
Wasp misile?
Hmmm hmmm

Ja. Meg ha a mondataimat NAGYBETÛKKEL kezdeném az se lenne hátrány!

Vigyél magaddal 4-5 Wasp rakétát, vagy Fighter dron-t.

közelízsd meg az épp hozzád legközelebb levõ aknát kb 2.5 km-re. Lõj ki rá egy Waspot, vagy eressz rá egy fighter dron-t. az akna felrobbanása láncreakciót indít be, tehát elvileg az elsõ akna likvidálásával kb 6-7 akna is megsemmisül. Várjáá most ébredek rá, hogy egy akna kb 950 méter hatótávval rendelkezik. mármint közelségi érzékelõje ekkor aktiválja az aknát, ha te 950 méteren belülre érsz. ezesetben nyugodtan mehetsz kb 1 km közelre. Vigyázz, a féktávot is számold bele a megközelítésbe!

Elsõ akna szétlõve, megvárod, hogy kb hány akna semmisült meg vele. Megkeresed a köv hozzád legközelebb levõ aknát, metódus az elõbbi. ezt kb 4-5 alkalommal megcsinálod, és már el is tünt az aknamezõ.
Zeenoo
Nem! Még nem irtottam ki az aknákat, azért robbanok fel! Hogy kell fölrobbantani? Már megszámoltam 35 db van belölük

Ja, természetesen ugorj ki a hajódbol, és scafanderben próbálkozz meg a "rárepüléssel".
Ezek szerint, az aknákat már kiírtottad.

ha PageUp/PageDown gombokkal kotorászol a célpontok között, natasha emleget valamilyen, (fonetikusan kb nászel-nek érthetõ)kapu alkatrészt. Ebbõl kettõ van, 50 méterre kell megközelíteni, vagy lehet, hogy egy kicsit közelebb. Ekkor bejön egy anim, ami vagy azt mondja, hogy keresés negatív, vagy, hogy pozitív, és akkor fõszál folyt köv.
Zeenoo
Hi All!
Mit kell csinálni abban a küldiben amikor az összetört gate-nál ki kell szálni az ürhajóból? Elég közel menni vagy egyéb teendö is van? Én mindig fölrobbanok ha közelebb mék 2km-nél

Basszus, ez nagyon durva! Mikor rendelted meg másfél hónapja?
Ja azt halkan megjegyzem, hogy még mindig nem jött meg az X2-m a németektõl....
Kezdem feladni a reményt, de amit a posta ezért kapni fog tõlem,azt egy életre megemlegetik....