6542
  • Zombye
    Jaj! a link alatt a North American 1.4-es PATCH van fenn, nem az európai!

Ez elsősorban kisvikunak szól, gondolom neki jurop verziót küldtek.

Épp ezért, most nagyon jó leszek, és csak neki, csak most csakazértis! belinkelem az JUROPIEN verziót!

Meg persze azoknak is, akik valamien oknál fogva, ehhez a verzióhoz jutottak hozzá.

X2 THE THREAT 1.4 EU, (NEM NÉMET) PATCH VERZIÓ
  • Zombye
    Jól értelmeztem!

MEGJELENT AZ 1.4-ES PATCH!!!

OFFICAL LINK, X2 THE THREAT 1.4 PATCH

Kisviku már dörzsölheti is a tenyerét, hiszen neki két eredeti példánya is van, tehát nem kell CRACKED PATCHRE várnia.

További kellemes szórakozást a játékhoz!
  • Zombye
    Üdvözlet minden régi és új X-Univerzum fanatikusnak!

Az Egosoft honlapján fellelhető infók alapján, (ha jól értelmezem őket) a napokban, talán már ma este, vagy a holnapi nap folyamán megjelenik az 1.4-es PATCH.

Néhány érdekes újítás!

Végre beszerezhetők Trading Stationok, és Equitment Dockok!
    Lehetőség adódik Khaak hajók elfogására.
    A BBS küldiknél, ahol egy adott gyilokküldetésnél negatív jutalmat ktűztek ki, most már minden esetben pozitív pénzjutalom üti a játékos markát.

Nekem pl gyakran előfordult, hogy megkértek, öld meg ezt vagy ezt a kalózt/tolvajt/stb, cserébe fizethetsz másfél mila Creditet.

Na, ez mostantól megszűnik.

Állítólag maga az X-Univerzum élete is sokkal mozgalmasab lessz.

Ha valami fontosat kihagytam pótoljatok légyszi!

Köszi a figyelmet!
  • steweee
    van hozzá magyar nyelvű végigjátszás?angolul találtam, az sem rossz, de jobb lenne magyarul
  • Bat
    Köszi.
    Adok neki még egy esélyt, bár már mindkettőnek neki is mentem :)
    Szal valószínű voltam olyan közel...
  • Valen
    odamész szkafanderben a 2 nacellhez 40 m-re.

elsőnél még nincs anim, csak a másodiknál
  • Bat
    Van egy gondom
    (nem olvasok vissza)
    Most keztem, aztán ugye rögtön az elejefele meg kéne vizsgálnum egy csillagkapu roncsait.
    Szitáválőttem az összes aknát, de bármelyik részéhez megyek is oda szkafanderben, semmi sem történik.
    Állítólag autómatikusan átvezetőaminációnak kéne jönnie
  • Valen
    sztem még nem
  • kisviku
    Csak a poén kedvéért hadd kérdezzem már meg.
    Megjelent ez már magyarországon? Tehát látta már valaki boltban a polcokon?
    Én még mindig küzdök az oly' nehezen megszerzett eredeti példányommal...a másikat már lehet, hogy el sem adom.Ha eladnám, másnap nem indulna el a használt példány... :)
  • Valen
    Megkell adni a Ship Computer-nél a Home-nak azt az állomásodat, amelyiknek akarod hogy beszállítson vagy eladjon.
  • DeXoSZ
    Ha van egy kereskedőhajóm, mit kell csinálni,h magától menjen és kereskedjen ? Már vettem trading system MK1,MK2-t meg best buy/sell locatort, kipakoltam a sateliteket, de még mindíg szürke az összes menüpont a trade-n belül.
  • Valen
    tévedtem:

A hajók Népenként:

1 Shuttle
    6 Fregatt
    4 Cruizer
    2 Battleship
    1-5 Transporter ship
    -1. népnek 5 változat
    -2. népnek 3 változat
    -3. népnek 2 változat
    -4. népnek 1 változat
  • kisviku
    Huhhh, ez igencsak jól hangzik....
    No, majd holnap...azaz ma reggel megnézem.
    Kösz Valen!
  • Valen
    ja mégvalami:

Statisztikai adatok:

-Több mint 10.000 naprendszer + több ismeretlen, rejtett naprendszer
    -Valódi méretarányok ( vagyis 1 naprendszer eszméletlen nagy)
    -Jelenlegi átlag játékosszám 4000-9000 között napszaktól függően, de volt már 11000 fölött is
    -Fajonként: 1 shuttle, 5 Fregatt, 4 Cruizer, 2 Battleship
    melyek mind eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek
    -Faji és típus bónuszok a tárgyaknak
    -20 fős fix magyar játékostábor (többen is vagyunk, de ők sokszor nincsenek fent)
  • Valen
    kisvuk:

Maga a játék ugyan MMOG--nak van nevezve, de elég sok RPG elem került bele, kezdve a skill tanulástól a hajók Fittelésén (felszerelésén) át a többi játékossal + az NPC-kel szembeni elfogadottságig.

Van benne olyan 7 vagy 10 napos Trial lehetőség, hogy megnézd milyen. Mivel ez csak Online játék, így Single részre ne számítsatok benne (viszont legalább kis sávszélességgel is beéri :)
    ------------------------------------------------------------
    MMORPG.COM is offering 14 day free access passes

MMORPG.COM is offering its members a free 14 day access pass to EVE Online until the end of this month. If you haven?t checked out their site already then you should. Outstanding site with a complete coverage of the MMOG genre. To visit their site please click here.
    ------------------------------------------------------------

A Cliens program cca. 500 Mb

Hamarosan (augusztus fele) jön ki 1 újabb nagy patch/expansion (állítólag azis ingyenes lesz) ahol még több jó dolgot raknak be a gémbe.

Jelenleg 4 népcsoport közül lehet választani (eltérő indulási tulajdonságokkal), de a köv. patch-be +2 népet igérnek.

Egyszerre csak 1 hajót tudsz irányítani, tehát nincs benne olyan, hogy számítógép irányított a hajód, igaz nincs is rá szükség. Állomást még nem tudnak a Playerek építeni, de a köv patch-ben benne lesz, igaz akkor is csak Corporationok (Klánok) tudják majd megengednio, mert drága lesz a fentartása.

A következő tipusú hajóid lehetnek jelenleg:

Shuttle - minimális raktér, nem lehet ráteni semmilyen kütyüt, viszont nagyon nagy sebesség és nehéz eltalálhatóság

Fregatt - kezdő hajónak is ilyet kapsz. kis raktér, kis kariberű fegyverzet és védelem, viszont nagy sebesség és nehezebb eltalálhatóság (a rakétás fregatt azért veszélyes lehet)

Cruiser - közepes hajó, közepes raktér, közepes tűzerő és védelem (kivéve a rakétás változatot mert az 1 Battleshipet is leszedhet), közepes sebesség, normális eltalálhatóság

Battleship - Jelenlegi legerősebb hajótípus, viszonylag nagy raktér, hatalmas tűzerő és védelem (főleg a rakétás kiadás), lassú sebesség, könnyű eltalálhatóság

Transzporter - A Battleshipnél min. 10x nagyobb raktér, minimális fegyverzet + védelem, lassú sebesség, könnyű eltalálhatóság.

Tervezve a köv. patch-ben:

Destroyer; Battlecruizer; Faction Ship

Érdemes elmenni
    a játék honlapjára, ahol sok infót meg lehet tudni róla, de sztem érdemesebb kipróbálni, tekintve hogy van rá ingyenes lehetőség.

• kisviku
    Ja 1.4-es peccs (ha minden igaz) már 95%-ban kész van....nézegetni kell az egosoftot és csak megjön már.
    Most egyéb kérdést nem tudok eszközölni... :)Majd késQbb eszembe jut...
  • kisviku
    Huhh, de jó régen írtam.Pedig még mindig játszom vele, csak most Opera-t használok böngészQkeánt és nem tudok bejelentkezni ide, ergo nem tudok hozzászólni...
    Ez az EVE onlie érdekelne egy kicsit.Hogy mükszik?Van ebböl full verzió vagy valmi ingyenesen letölthetö okosság ez?
    Lehet-e benne irányítani nagyobb hajókat, mint itt az X2-ben?Vagy csak a szokásos, fighter esetleg bomber vagy scout,stb....
    Szépnek nagyon szép.
  • Valen
    Néhány izelítő kép a játékból:

Első kép

Második kép

Harmadik kép

Negyedik kép

Ötödik kép
  • Valen
    Sztem még legalábbb 2-3 évig nem lesz Multi változata.

De ha valaki Online multiplayer-ben akar 1 hasonló gémmel játszani, az nézze meg

Az EVE online című játékot.

Nézzetek el ide:

HUN Corporation honlapja
  • lipovics
    Varhato, hogy lesz valamikor multi?
    Nem birom sokaig a nem online jatekokat :(
  • KeeF
    en is a dragonokra alltam ra.
    epitettem is president end-be szep kis bhept gyartosort.
    valaki meselje mar el hogyan lehet sok penzt csinalni a turakkal? nekem eddig max 100e jott be egy fuvarbol.
  • Zombye
    Mikor lessz már végre 1.4-es PATCH? én elsősorban a galaxi tradert szeretném benne kipróbálni, állítólag már benne lesz. Ez a SectorTrader nemnagyon használható hosszú távon.

Közel 1 hónapos kihagyás után ismét elkezdtem komolyabban foglalkozni a gémmel. Hát hiába munka, meg főleg a viszonzott szerelem.....

szóval nem volt túl sok szabadidőm. Meg is döbbentem, amikor megnéztem a legutolsó autosave dátumát, és kiderült, hogy május elseje óta hozzá se értem a játékhoz. Ez első olvasatra szinte már szencségtörésnek hangzott, dehát ez van.

Na de most beindultam. Belevetettem magam az SPP nagyüzembe, és a gyakran használt kereskedelmi útvonalaimat kezdtem bevédeni Split Dragonokkal. Hasznos jószágok, az egyszer biztos!

A NavSat hálózatom kb 40%-os, asszem 55 szektorban van már navszat, kb 1500-2000 kb-re a kapuktÓl.

Hirtelen most ennyi.

UI: APROPOPÓ! Az Egosoft honlapján, X-Treme rangú egyéneket próbálnak összegyűjteni. Van köztetek olyan aki már elérte ezt a top rangot harcban, vagy kereskedésben, esetleg mindkettőben?

Én még csak Shypping magnate 1% és
    Combat Ace 2nd Grade 11% vagyok.

• Zombye
    Neki köszöntük!

Én legalább is neki köszönöm meg.

KÖCCÖNÖM SZÉPEN Romeo One!
  • Valen
    szal neki köszönjétek
  • Valen
    A félreértések elkerülése végett:

NEM ÉN FORDÍTOTTAM

hanem

R O M E O O N E
  • Romeo One
    Köszönöm, örülök, hogy tetszik nektek a munkám.
    Kisviku: nyugi, munkahelyen csináltam...
    :)))
  • kisviku
    Minden elismerésem!
    Nagyon szépen le lett fordítva...persze akinek van ideje reá áldozni...

• kisviku
    Ne aggódj, nálam dettó ugyanez vót....
    pörög össze-vissza.
    Asszem mintha nem szeretné a joy-okat vagy az egér irányítását....
  • team3
    HELLO!!

végre nagy küzdelmek árán +szereztem a btf-et és az xtensiont... míg az xtension szépen megy XP alatt a btf kb két perc játék után kinyírja a gépet... kék képernyő elakadt hang és a reseten kívül semmire sem reagál... 950Mhz athlon + 512SD + 9800 radeon

tudtok vmi +oldást? A másik gépemen 850Mhz intel cel 98 SD gf2mx4 combo yól megy eltekintve a "néha úgygondolja és összevissza pörög és hátrafelé seta-zik" című rémtörténetet. az 1.9b verziót használom...

LÉÉCCII segítsetek...
  • KeeF
    nagyon cool, koszi a forditast :)
  • Valen
    F I G Y E L E M ! ! !

Romeo One áldásos munkályának gyümölcse:

Az Argonopedia honlapon megtalálható

X Történelem

magyarított változata megtalálható a weblapomon :

Valen honlapja

Akit valamennyire is érdekel az X univerzum története, most itt elolvashatja
  • team3
    vmi +eoldást tudtok, vagy a btf-nem is megy xp alatt... ha így lenne akkor van rá gyógyír??
  • team3
    sziasztok!

végre nagy küzdelmek árán +szereztem a btf-et és az xtensiont... míg az xtension szépen megy XP alatt a btf kb két perc játék után kinyírja a gépet... kék képernyő elakadt hang és a reseten kívül semmire sem reagál... 950Mhz athlon + 512SD + 9800 radeon
  • kisviku
    Igen ez valóban így van!
    Persze lehet olyannal is próbálkozni, hogy elcsalod a támadókat pl. egy csatahajóhoz vagy állomáshoz, ha rádlönek akkor segítséget kérhetsz vagy megvárod, hátha belelönek ök az állomásba vagy a hajóba.

(szorri a rövid "ö"-ért,nem tom mi a faszért nem megy a hosszú...)

Állítólag majd az 1.4-es peccsben orvosolják ezt is, mert ez engem is k*ára idegesít már régóta.Ja és sokkal több százalékot vesztesz, mint amennyit nyersz, ráadásul nehezebb megszerezni, mint elveszteni....
  • Romeo One
    Nos, az ilyen jellegű küldetésekhez egy kis info. A célpontot mindig kísérik más hajók. A célpont kinyírásáért jár a fejpénz, és viszonylag magas % a státuszban. A kísérők automatikusan ellenségek lesznek, DE!!! Ha őket is lelövöd, értük már nem jár pénz, viszont csökken a faji rangod. Ha nem lövöd le őket, akkor viszont automatikusan megtámadják MINDEN érdkeltségedet, beleértve téged, a gyáraidat, és a hajóidat. Ha ők elkezdenek védekezni, akkor nagyon könnyen ellenséggé tehetik az egész fajt.
    Megoldás: vagy bevállalod a pár % rang-csökkenést, és likvidálod őket helyben, vagy olyan helyen vállalsz ilyesmit, ahol nincs gyárad, és ahol nem járnak hajóid.
  • Romeo One
    A problem az volt, hogy mindegyik mellett volt info... Azért ennyire egyszerűben nem akadok el...
    :)))
    De már megoldódott.
  • Romeo One
    Na, megcsináltam az Argonopedia oldalon lévő history fordítását. Nyelvvizsga helyet valószínű nem fogadják el, de szerintem megteszi. Sok meglepő és érdekes dolog van benne. Ha érdekel valakit, megpróbálom Valenhez felrakni.
  • Romeo One
    Na, két napig csak az aszteroidákat jártam, mire véletlenül rájöttem, hogy valamikor az elején egy olyan állást töltöttem vissza, ahol még nem beszéltem Mik Hauserrel. Vagyis egyik aszteroidán sem volt khaak bázis. Ezután kb 20 perc alatt megvolt a cucc..
  • team3
    igen.. a dc-t már próbáltam a bit micsodát meg nem ismerem..
    dc-n nem találtam... :(( talán nektek +van??
  • Hixer
    esetleg bittorent-et?