X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tehát nem ott kell okoskodni, hanem át kell menni a szektoron, csak hát ez útközben van.
Már rég játszottam ezt a részt, de úgy emlékezem mintha a mögötte lévõ szektorban kell valmit csinálni.
Próbálj valami gyors hajóval átsuhanni rajta.
Si vis pacem, para bellum.
Mit kell csinálni abban a küldiben mikor a Saya-t kell követni a Xenon 347-be? Akárhogy igyekszem mindig kilönek és az a hü**e pi**a csak ott köröz 3-4 xenon 2-es között
Amikor elõször nekimentem a Xenonoknak a 347-es szektorban, három különbözõ M2-essel próbáltam ki.
Legjobban az Odysseusszal bírtam.
Egy Strafe Drive Device hasznos lehet....
War. War never changes.
Station Account 3.5 revisied/fixed
Használd egészséggel!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
War. War never changes.
már több mint 30 gyáram van, és marha macera egyenként pénzt osztogatni, meg hasznot fölözni nekik/belõlük.
És ehhez képest drága is. Több mint 500 eyer cr.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
De nem rémregényt és nem kézikönyvet akarok ideírni....😊
Minden hajódat amit megvettél tudod parancsokkal irányítani.
Vannak olyan hajók M1, M2,TL és M6 osztályúak, amikben a kisebb hajók is elférnek, magyarán bedokkolsz a saját nagy anyahajódba.Ahogy a nagy hajókanak, úgy a kisebbeknek is tudsz ugyanolyan parancsokat adnit, egy-két kereskedelmi parancs kivételével.
Ja, igen hajóosztály:
M1: Ezek a legnagyobbak, repülõgép vagy minek nevezzem itt õket, szóval szállító anyahajók.Jellemzõjük, hogy nagyon sok hajó fér el bennük,erõsek, nagyok, tûzerejük is nagy de nem annyira, mint az M2-es csatahajóké.Nagyon drágák, áruk az 50 milla és 100 milla között van.
M2:Na igen.Ezek a legerõsebbek.Ez a csatahajók osztálya.Minden fajnak különbözõ van, akárcsak a többi hajóból is.Nagyon erõsek, sok ágyú (18 darab, 3-3-as felosztásban),nagy raktér, van helye kisebb hajóknak is a hangárban, kivéve a transzportokat.Erõs pajzsok, egyszóval veszedelmesek.Drágák a drágák, fajonként változik az ár, de 40-90 milla között.
M3: Nehéz vadászgépek.Ezek a típusok a nagy tûzerõ/páncélzat jelesei.Komoly pilótáknak ajánlott, ezekkel lehet kellemesen zúzni.Raktér/sebesség/tûzerõ/pajzs fajonként változik.
M4: Közepes vadászok.Kisebb tûzerõ, stb mint az fentebbieknek, viszont gyorsabb és olcsóbb.
M5: Könnyû vadász osztály.Kicsi, gyors, némelyik elképesztõen gyors, kicsi tûzerõ és páncélzat, de cserébe olcsó.
M6: Cirkálók.Néhányan nehézbombázónak titulálják, pedig inkább korvett vagy cirkáló.A vadászoktól nagyobb (sokkal), de a csatahajóktól kisebb (szintén sokkal). Jellemzõ rájuk, hogy a fõ ágyúkon kívül van még felül és alul is egy mely csata közben - akárcsak a többi hajón - külön irányítható vagy a gép automatikusan használja. Rakterük nagy, de nem akkora mint egy fullosra tuningolt transzporteré, egy darab kicsi M5-ös hajónak van dokk fenntartva rajta.Sebesség/tûzerõ stb persze változó vagy Te is meghatározhatod, attól függõen, hogy mit raksz rá fegyverként. Nagyon erõsek, és jó irányítás mellett még az M2-esekre is komoly veszélyt jelent. Nagyon ajánlott hajók.
TL: Na ezek azok az iszonyatosan nagy transzportok, amik a gyárakat is cipelik.Hihetetlen nagy raktér a jellemzõ, óriásiak, nagy páncélzat és egy-két modellen a tûzerõ is nagy, de nem ajánlott vele vadászgatni.
Nehezen fordulnak még full tuning mellett is, hangárjuk 10-12 hajónak kialakítva.Ezekkel plusz az M2 és M1 hajókkal csak és kizárólag Shipyard-on tudsz dokkolni.Ha fegyver stb kell a hajódba, akkor a benne dokkolt kisebbekkel tudod megoldani.Lehet használni raktárnak is, de inkább gyártelepítésre való.
TS és TP osztály:
Itt vannak a legalapvetõbb hajók a transzportok.A TS a freighter (áruszállító)a TP a passenger (személyszállító).Mindkettõ hajóra jellemzõ a tágas raktér, sz egyiknél bõvíthetõ (TS) a másiknál nem, viszont az meg sokkal gyorsabb.Egy darab ágyúnak van helye a hajón, az is hátul.Persze hogy nem vadászatra való 😊 de védelemnek nem rossz vagy meneküléskor utolsó mentsvárként....
Alap hajó, mely a gyáraid elengedhetetlen tartozéka.
Huhh asszem ennyi most.
A többiektõl szorri a hosszúságért....
Ezt leginkább majd akkor látod, ha lesz saját kereskedõhajód/flottád, és folyamatosan nyomon követed az útját.
A gyárakat/állomásokat építeni pedig a TL osztályú nagy transzportokkal lehet.Késõbb ha lesz elég pénzed, Te is vehetsz egy ilyet, de addig is érdemes keresni õket a "fõszektorokban" pl. egy faj anyabolygójának szektorában, olyan helyen, ahol van Shipyard.Például ilyen az Argon Prime is.Egyszerûen odamész hozzá, kommunikálsz ("C" gomb), és megkéred hogy dokkoljon egy Shipyardon.
Onnan már egyszerûbb a dolog, bemész, kiválasztod mit, és átpakolod az egész gyárat a felbérelt transzportba, és mehet a móka.
Ezután keresel egy helyet neki, hogy hova rakja le,lerakja és kész.
De asszem kicsit elõreszaladtunk a játékban, próbáld kitapasztalni, ha kell segítség, írj bátran amit tudok, segítek.
Mindjárt válaszolok is a kérdésedre.
Igen, természetesen Te vezeted a nagy csatahajókat is, sõt még a Turreteket (ágyúkat)is irányíthatod külön. Szerintem ez nagyon fel fog dobni Téged is, mivel én már nagyon rég óta vártam olyan játékot amiben vezethetek csatahajót.
Még vmi: Az egész "galaxis" interaktivan változik, vagy mindig minden ugyanakkor és ugyanott történik? Meg hogy lehet gyorsan irányítani a hajókat? Míg kiadok egy parancsot, felépülne az adott atomerõmû pl.
War. War never changes.
Én az 1.2-el a lenti konfiggal simán játszottam nem volt gond, DE:
1. Ne húzd a géped egy kicsit se (nálam ha akár 1 Mhz-el emeltem a CPU/MEM frekit, akkor már fagyott a game 😊))
2. Ha Ati-d van, akkor a "képernyõ tulajdonságok/beállítás/advenced/3D/Direct 3D menüjénél válaszd a Custom-ot és a "Custom" gombra klikkelve a
Anti-Aliasing-t és Anisotropic-t állisd Application Preference-re 😊)
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Egy picit érdemes visszaolvasni, hogy megtudd mi a helyzet eme játékkal.
De szívesen elmagyarázom én is.
Ez nem rts, nem sok köze van az Imperium Galactica szerû ûrstratégiákhoz, csak annyi hogy ez is ûrben játszódik...
No, ha ismered az Elite vagy a Privateer c. játékokat az aranykorból (Spektrum,C64,Amiga,386,stb) akkor ez is egy ilyesfajta okosság.
A lényeg, hogy te egy pilótát alakítasz, te döntöd el minek nevezed magad.Kalóz, hõs megmentõ, katona, kereskedõ, stb.
A játék egy érdekes univerzumban,az X univerzumban játszódik, amit különbözõ fajok népesítenek be.Van emberi faj is, ennek kialakulásáról a játék elõzõ részeiben valamint a fellelhetõ X-es oldalakon megtalálod.
Gyorsan ugrok, mert sok kedvem nincs a teljes elmagyárázásra... 😊
Olvasván tovább kérdésedet, igen, itt egy hajóban kell ücsörögni, avagy mehetsz sima ûrhajósként is ,de nem ajánlott. A lényeg hogy egy szimpla kereskedõként kezdesz, vásárolsz, eladsz, hajót bõvítesz, hajókat veszel és késõbb ha belejöttél, veszel ûrállomásokat, amik itt a gyáraknak felelnek meg.
Lehetséges békésen is játszani, becsülettel összegyûjtesz pénzt vagy kalózkodással lopsz, ölsz, stb.Lehet egy egész flottád is, nagyon sok fajta hajó van, potosan hét hajóosztály, persze minden fajnál mások a típusok.Vehetsz vadászgépeket, transzportereket, óriás transzportert, anyahajót, cirkálót, és csatahajót is.Idáig egy rendkívül hosszú út vezet, hihetetlen sok játék után, mivel ezek már nem olcsó dolgok.
Van a játéknak sztori része is, habár kicsit rövid, de hangulatos.Kb ennyi bevezetõnek, majd folytatom még.
A fagyás dologra a válaszom a következõ:
gondolom most töltötted le (mivel még kapni nem lehet) és az 1.0-ás verzió van fent. A játék kiadása után néhány nappal érkeztek az elsõ tapasztalatok, miszerint állandóan fagy, bugos, lassú még erõmûveken is, stb. Sajnos így jött ki, de ezt késõbb peccsekkel javították. Valen úr (!)
honlapjáról le is töltheted a crackelt verziókat, melyekkel már sokkal simább a játék.
Na ennyi mára.
http://spacegames.srv.hu/
War. War never changes.
War. War never changes.
Magyarán, ha van, ilyened akkor még pénzt is kapsz a reputáció növekedés mellett.
Egy gyors kérdés:
Ha kinyirok egy kalózt alapból is nö a reputációm, vagy csak akkor ha megveszem a "law enforcements license"-t ?
Kicsit morcos vagyok, kinyirtam egy centaurral egy enemy sectorban egy stationt, aztán elhúztam a belem onnan.
Egybõl meg tudtam venni a khaak fegyver infókat, csak az a kár hogy nem mûködik.
Nektek egybõl ment?
War. War never changes.
Nekem olyasmi szûrõdött le, hogy most már nekidurálod magad az 1.3-as patchnak.
Persze, lehet hogy tévedek.
Igen, német barátaim megnyugtattak, hogy az elsõ küldeményük elveszett, így kapok egy másikat....egy kicsit más módon.
Most már ott tartok a jó öreg 1.0-ás verzióval, hogy elérte a 100 Mb-ot a savegame és egyre többet fagy...A remek, kb 15-20 frame per sec-os sebességrõl ne is beszéljünk.
Az unreal tournament 2004 a maga 5.5 gigás terjedelmével jobban fut 1280*1024-ben 32bit-es színnel, mint az X2 800*600 16 bit semmi extra nincs beállítva dolgokkal....
De szépen megfogalmaztam elõzõ mondatom végét 😊
ja a Windows Média Format-t tedd fel.
AZon a gépen készültek, FULL detail FA és FF max-ban 1280x1024-ben 😊)
Viszont erõsen lekonvertálva a méret miat 😊)
War. War never changes.
War. War never changes.
sajna emiatt nem tudtam játszani vele, de majd bepótolom (holnap szivatás lesz a suliban)
War. War never changes.