X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum.
Azota vettem uj vinyot (80as barracuda) es mivel 1,5* gyorsabb mint az ugyanilyen nevleges teljesitmenyre kepes maxtorom (7200 rpm 8mb cache), ezert atraktam a rendszert.
Szepen felrakom ujra x2-t semmi hangproblema. Elozo rendszeren hiaba raktam ujra, nem javult meg.
Most vagy egy szuz winfos kellett neki, vagy az uj vinyo rakta rendbe. Talany. Azon gondolkoztam, hogy lehet vmi osszeganyolta a registrymet es nem tudtam helyrerakni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Antigoneban dumcsizok Brettel, és le akar küldeni a bolygóra. Biztos triviális a megoldás, de sokadszori nekifutásra sem jöttem rá. Nincs 2. válasz, amit választhatnék, nincs Mammoth a rendszerben, egyáltalán, a környéken sem, mert éppen nekem szállítanak valahol lent Trinity környékén...
Egy M6-ban ülök, emiatt? Vagy valami mást néztem el?
helphelphelp
Jó szokásomhoz híven, egy perenid üzletembert transzportíroztam.
Már vagy 2.5 milát legomboltam róla, amikor közölte, hogy 2 mizurám van, hogy eljuttassam menelao's Frontierbõl az egyel mellette keletre levõ teladi szektor kristálygyárába.
Ez még ment is.
És most jön a feketeleves!
"Juttass el egy 6 szektorral arrébb levõ split chealt space aquariumba. Hogy mi ebben a maximalizmus? Hát csak annyi, hogy 0 mizurát adott rá. El se tudtam olvasni, hogy hova akar menni, máris kaptam a "hõzöngõ" üzenetet, hogy "Azt mondad, hogy gyors hajód van, meg elvesztettem egy rakat pénzt a töketlenkedésed miatt!!! stb. stb. stb.
Hát ezt már tényleg nem lehet überelni!
Nekem már lent van, de sajna ugyi kéne hozzá crack, mert nem az obitos vagy milyen verzióm van.
Próbáljátok ki, hátha valakinek mûxik.
Számomra még nem lejárt lemez az X-BTF és az X-tension beszerzése... HA BÁRKI TUD TENNI VALAMIT AZ ÉRDEKEMBEN az legyen kedves... Továbbra is FTP fel/le-töltés, CD stb...
De ha egy olyan gyárban vannak a hajóim, ahol én nem vagyok bedokkolva, akkor hiába vannak ott a saját hajóim, nekem még nem jelent meg olyan menüpont, ahol cuccot tudok pakolni...
Romeo One:
Ugy, hogy kijelölöd a univerzum/sektor térképen a gyárat ahova bedokkoltál, majd ott a landed ships-t választod, ott kiválasztod a azt a hajót amirõl le akarsz pakolni és freight exchange 😊
igaz ez akkor mûködik szerintem, ha csak 2 hajód van bedokkolva 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
http://druglord.buzz.hu/ ;)
(hiába, munka közben fórumra is figyelni...)
Nekem ugyanis nem jelenik meg "freight exchange" menupont, csak ha én ülök az egyikben...
Várok.Ha eddig kibírtam, most már kibírom.

Az elõzõ részeivel is ugyanez a gond volt ahogy azt már leírtam oldalakkal ezelõtt, hogy a magyarnak fingja nem volt mi az az X vagy X-Tension....ja és persze nem is volt a polcon. Illetve egy hihetetlen rövid ideig csak.
Én Odysseus-al és Titan-al lelõttem.
Még nem próbáltam a Ray-t és a Phoenix-et.
What\'s your excuse?
What\'s your excuse?
Azoknak, akik szeretnék megrendelni vagy már megrendelték az X2-t az Egosofttól, leírnám tapsztalataimat.
A dolog kezdõdött nekem valamikor február elején.Online rendelés, Egosoft-Shop, pénz átutalás manuálisan, bankszámlára.
Kb két héttel az átutalt összeg (57.33 Euro=kb 15-16 ezer forint) után sokadik levelemre válaszoltak kedvesen, szíves elnézésemet kérve a késésért, hogy megkapták, küldik.
Február 25-én elküldték, postára adták.
Eddig nem jött meg.Március 9. van, 14 nap telt el amióta feladták.
A mai napon egy újabb levelet kaptam,amiben szintén udvariasak voltak (akárcsak én velük eddig mindig) és kértek, legyek türelemmel, mert õk valóban elküldék és valószínûleg más okok miatt nem kaptam még meg.
Tehát, egyrészt várni kell kb 3-4 napot mire átutalják, ha van nemzetközi bankkártyád, biztos gyorsabb.Azt még megmndani, megjósolni sem tudom, mikor lesz szerény otthonomban eme remek játék. De mivel most már k*va sokat vártam, érzem hogy itt lesz a héten.
A magyar posta nem tudja megmondani, hány nap az út Germany-ból Hungary-ba, de innen Németországba 8-10 nap.
Ezzel csak azt szerettem volna tudatni, hogy nem árt felkészülni egy hosszabb várakozásra.
Etnies:
Ugyebár errõl a hajóról van szó. A kérdéses Unknown objecteket a forgó rész bemélyedéseiben keresd, pl.: a bekarikázott rész. Amit ott találsz azt lõdd, mint hülye. Így sikerülnie kell.
A kép az Argonopedia-ból való.
What\'s your excuse?
Azért örülök, hogy sikerült a Khaak infokat megvenned, mert ahogy lejjebb írtam mások kérésére, nem tudom pontosan megmondani, hogy hol, hogyan, milyen helyzetben tudtam én megvenni.
Ez nem túl értelmes így.
Kínálta eladásra!
Meg tudtam venni a "khaak infókat"!
A rangom abszolút nem változott, azt írja, hogy magas katonai ranggal rendelkezõ pilótáknak adják oda. Ezért nem teljesen világos, miért nem adták oda nekem eddig.
A módszer a következõ, már ha ezt lehet egyáltalán módszernek nevezni. Mindíg, amikor dokkolsz egy gyárban olvasgazsd a BBS-t, ha rábukkansz erre a "cikkre" próbáld meg megvenni. összeszámoltam, ez volt a XXVI. próbálkozásom.
Lehet, hogy már unták a képemet?
Júúúj de jóó! Akkor most azt fogja nekem mondani a kislány, hogy Kaak cluster, meg Khaak Interceptor, meg ilyesmi?
Egy dolog idegesítõ ebben, hogy másik hajó nem tud átadni másik hajónak cuccot, csak ha te ülsz az egyikben.
Most aztán nem állok meg egy jobb szállítóhajó megvétele elõtt. Kicsit idegestõ, hogy álandóan lelövöldözik a hajóimat. Szerintetek 3db 5MW-os pajzs elég lehet az életbenmaradásra egy Mercurynak? Fegyvert nem rakok rá, hogy ne álljon le harcolni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mivel "object", így nem lövi mint missile-t.
Csak mint sima "enemy"-t.
Szóval én már csak ezért is attack enemyt szeretem állítani.
Beülök mögé a Novával, halad egyenesen. Elkezdem lõni 2 BHEPTtel. Az ötödik becsapódó lövedék után úgy dönt, hogy kitérõ manõvert végez. És továbbra is egyenesen haladva elkezd forogni a hossztengelye körül...
No commün...
A Docking Computer annyiban jobb, hogy közelmész az állomáshoz (5 km) és nyomsz egy D betüt és már ben is vagy 😊
én igy közlekedek:
Split Elephant a station elöttt vár (3-4 km-re). Kidokkolok az Elephantból pl. a Nová-val, kijelölöm a Stationt, D-t nyomok, utána ESC, megveszem ami kell, ESC nyomok, utánna kijelölöm a hajót és D-t nyomok és már a fedélzeten is vagyok 😊
Gyk.: a amikor ki vagy bedokkolsz valahova, nem kell megvárni míg odaérsz + kisebb a valószinûsége hogy nekivezet a gép az állomás falának 😊
Míg, ha te vezeted, nyilván kifordulsz, és új rácsapásra mész.
Tornyokat rakétavédelemre állítani nekem nem jön be. Szerintem pár rakéta nem sebez annyit a pajzson, sokkal többet ér, ha lelövi õket, mert akkor már nincs is, aki lövöldözzön. Pl: Cluster szembetámadáskor, mikor keresztülrongyolok rajta, és megfordulok, már a fele M5 hiányzik...
Docking computer: Shift+D nekem megteszi, mit tud pluszban a DC?
Szerintem a kalózok egy elfogott M1-bõl vagy M2-bõl kiszerelték a GPPC-ket, és azzal szerelték fel a Pirate Shipeket, más lehetõséget nem tudok elképzelni...

Ime a spanyol viasz:
A beállításaim ezek:
Alsó és felsõ turret (BHEPT) Missile defence.
Elsõ 2xGHEPT.
A hajó parancsa: Attack All Enemies
A pirate -> m6 irtásra az észrevételem: Egyszer egy pirate PSG-vel védekezett, a centaur meg épp csak rá akart fordulni, de még nem volt lõtávba talán, lényeg hogy addigra a psg megette az m6-ot. Az orrom elõtt!
Egyszer meg egy boron fejû pirate ion-t nyomott az arcomba.
(bocsi azoktól akiknem nem mondtam újat
)
Most éppen egy ilyenem van és a legnagyobb problémám az a hátsó, forgó "farokrész".
Hogy ezt minek kellett belerakni? A hajóval semmi problémám, csak a ki-be dokkolgatás.
Állandóan nekimegyek ennek a szar mozgó hátsónak, akárcsak benne landolt hajóim.Ráadásul elég terjedelmes ez a rész, úgyhogy hasonló a helyzet mint egy TL hajónál: ha nem figyelsz, könnyen elüthetsz valakit.
Jó, nem azt mondom, hogy megbántam, de elég idegesítõ ez a marhaság. A Boron Ray-nél ugyanez a helyzet, de annak ugye nincs dokkolóhangárja, csak közel kell hozzá menni és "beszív".