6542
-
#4502 5. próba ...
Most meg lekoccolt egy Khak m2 ...
persze hogy ugy pattantam le róla mint rólam egy m5 ...
DARABOKBAN ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#4501 Zeenoo:
TIPP:
ne Hydrával menj :))
-
#4500 Hát ez LOL !!!
Negyedjére ugrok az unknown szektorba a hydrával és mindig a jumpdrive az elsö amit kilönek rajta ...
Ez a sztori része vagy nekem nincs szerencsém?
Mert szerintem anélkül nem lehet elmenekülni onnan, sehol 1 ugrókapu ... -
#4499 Gilmoor > Javaslom hogy olvasd végig a régebbi hozzászólásoktól a topicot :)) -
#4498 Sziasztok! Nem vagyok valami gyakorlott fórumos..:) De ezzel a game-mel én is régóta gyötrődöm. Néha fáradok..:) a lé valahogy nem akar gyűlni...) Mitől függ, hogy megadja magát egy hajó amit porig rombolsz? Nekem nagyritkán sikerül. Mi jár együtt azzal, ha admirális lettem? Vannak ezek a bbs-küldetések. Érdemes őket csinálgatni? A főküldetéseknél már megjártam az idegen rendszert egy hydrával. Sok van még hátra a főküldikből? Kiépítettem egy teljes support rendszert egy paranid szektorban. óránként 1 gurigát termel. Nem sok, de működik magától. Viszont a hajóim rendszeresen összeütköznek az állomásaimmal. Miért van ez??? Hallottam valahol rejtett dolgokról.. kellene már valami extra érdekesség.. (ami elérhető, nem olyan mint egy paranid destroyer:))) Szóval ... help pls.:)
ui: szerintem ez a játék eléggé egyedi. Csupán attól tartok, hogy hamarosan vége. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet még kifacsarni belőle? esetleg online? Extra cuccok elrejtve itt-ott?... jó lenne valami:)) -
goyo2 #4497 Csá
Van akinek egyáltalán mûködik a khaak fegyver info?
Van amikor 50e-ért árulják , van amikor 300e-ért. Gondolom a faj reputációjától is függ. Mondjuk a pirate base-en is 66e volt. -
fridge #4496 Köszi! Akkor még gyűrkőzök egy kicsit. -
Zombye #4495 Sajnos én már nem emlékszem, hogy mikor kaptam meg a térképet, meg a khaak fegyverinfókat. Márimt arra nem emlékszem, hogy akkor éppen milyen rangom volt az adott fajnl. De szerintem még fejlődj. Vállalj el "bérgyilok" küldetéseket. azzal nagyon lehet fejlődni. Csak arra vigyázz, hogy a delikvens kísérőhajóit ne írsd ki, mert azért már reputációcsökkentés jár. Ja, és olyan szektorban próbáld meg elfogni a kijelölt személyeket, ahol nem nagyon járnak hajóid, vagy nincsenek gyáraid. Mivel a pacák kísérete ezek után nekiugrik minden hajódnak és gyáradnak ami abbban a szektorban van, ahol lelötted a főnöküket. Nekem kb 15-17%-os reputációnövekedést sikerült elérnem, minden fajnál 1-1 küldi befejezése után. -
fridge #4494 Sziasztok!
Miért van az, hogy akárhányszor próbálok khaak térképet, vagy egyéb "bizalmas" információt venni valamelyik Argon, vagy Boron állomáson, mindig azt a választ kapom, hogy nem vagyok eléggé megbízható. Pedig mindét fajjal jó a kapcsolatom (Boron trusted friend 95%, Argon 94%), van egy csomó gyáram is a szektorokban, egy szerűen nem megy. Mi ilyenkor a megoldás? Előre is köszi! -
#4493 Renegade> próbáld ki a játékot 1x az 1.2-es patchel, ha úgy megy, akkor utánna próbálkozz az 1.3-al. -
Romeo One #4492 A játék elkezdésekor, amikor a Ban Dannával való csevely után kidokkolsz, és egy tiszt elkezd neked rádiózni? Ha itt, akkor a WM9 a probléma. Ha máshol, akkor passzolok. -
Romeo One #4491 Ha te gyártod nemtom hogy van, a gyáriaknak 1 AIRE van, de 2 slot, tehát még egyet rátehetsz. -
Renegade #4490 Sziasztok.
Sajna még mindíg nem sikerült elindítanom a jatekot. Nagyon kattogok már rá valaki segítsen.
Legalább 30 szot újratelepítettem már de mindíg ugyan ott kilép.
SEGITSÉG !!!!! -
#4489 Ahaaa értem, köcceee -
kisviku #4488 Ez azt jelenti, hogy ha SAJÁT hajód támad valakit, akkor mennyire gyakran használja a rakétáit, feltéve ha van a hajódon és equipelve (nem tom máshogy mondani) van.
-
kisviku #4487 Köszönet.
Akkor meg nem tudom minek gyártom őket.....jó valamit lehet rajta keresni, főként, hogy minden a saját gyáraimból jön ebbe is.Kár, hogy nem lehet a fegyverét változtatni a Drone-oknak... -
kisviku #4486 Úgy tűnik nem sikerült elküldeni ennek a prosztó frímélnek a levelemet, de újraküldöm most....
-
#4485 Hi All!
Ez a kifelyezés egészen pontosan mit is takar:
"Missile fire probability" rakéta tűz valószinüség?
Vagyishogy az ellenség mekkora %-ban támad rakétákkal?
Vagy mi?
Véleményezzetek -
Romeo One #4484 Gondolom más is észrevette, nekem még új. A "cartel ransom", valamint a "wanted, preferably dead" küldetéseknél ugye legtöbbször nem kalózok ellen kell harcolni. Namost ha megtámadod a célpontot, akkor nem vész el a police licenc, de az adott fajnál esik a megítélésed, küldinként kb 4-5%-ot. Viszon cool kereset... Eddig a legjobb 1.2M volt!
Néhol láttam negatív számot, de még nem mertem kipróbálni. De ezek szerint valóban nem adja, hanem levonja az adott összeget. Bug, vagy valami szerepjáték feeling? -
Romeo One #4483 Sztem sem. Egy darabig hordtak a szállítóim drone-okat, aztán kivettem belőlük, mert csak a helyet foglalták. De már nem emléxem, hogy támadták-e meg őket. -
Doki171 #4482 Üdv. Én is onnan szedtem le és tökéletesen működik. Először az 1.3 -at tettem fel utánna + a feltörtet és simán megy. Ugyhogy próbáld tovább.
csövi.
Egyébként az 1.3 ban már + lehet venni a teladi m6-ot?
Vagy továbbrais csak a tutorban dekkol. -
#4481 Rakd ujra. Amugy jol raktad fel a patchet? -
Renegade #4480 Sziasztok.
Azem lefagytam. Tegnap három órát próbáltam elindítani, vagyis a game elindult ,de a játék videó után , miután kiválasztom az uj játékot és a fokozatot utánna töltés közben kilép a jatek. Az 1.3 javítást is feltettem http://valen.uw.hu/ <<- innen töltöttem le. segitsetek .
Előre is köszi. -
#4479 sztem igen -
#4478 sztem nem
-
kisviku #4477 Nah, újabb kérdésem van.
Ha rakok saját hajóimba (főleg transzportokba) Fighter Drone-t, akkor ha megtámadják őt, kilövi-e, hogy megvédjék a támadott hajót? -
Renegade #4476 hali most kezdem a gamét remélem nyüki lessz... :)) -
#4475 magyarul : Daemon Tools letöltési oldal -
#4474 Deamon Tool 3.46 :))
ingyenes, kevesebbett foglal, és megbízhatóbb :))
-
Shery #4473 Hi!
Csak azért, hogy tudjam a virtual CD-imet használni... Sajna az enyém trialos, és lejárt az ideje... Így itt állok (ülök) befürödve! -
kisviku #4472 Ja, megkaptam.Szorri de csak most néztem meg.Írok majd...
-
#4471 Viku, irtam emilt. Megkaptad? -
kisviku #4470 Nincs kizárva...
De nem mondták még, hogy az alkohol rossz? :)
-
#4469 biztos szomjas... -
#4468 minek? -
Shery #4467 Hi!
Szükségem lenne egy kis segítségre!
Meg tudná mondani valaki, hogy hol tudnék hozzájutni egy Alkohol120%-hoz, ami nem trial verzió (és viszonylag friss is)?
Előre is köszi! -
#4466 Raptor nem rossz, szektorvédelemre tényleg 1 gyors hajó kell, melyre legalább a PPC-k felmennek :) -
goyo2 #4465 Csá
Megvettem az Odysseus-t
A következő amit majd veszek egy M1, Mivel nem valószinű hogy megyek M1-el khaak szektorba, ,,használaton kivül" csak szektorvédelemre fogom használom. Emiatt a sebesség a legfontosabb. A Split Raptor megy 234-el, a pajzsot meg ugyse szedi le egy cluster. Mi a véleményetek erről?
Utána egy Mammuth :-) -
#4464 http://valen.uw.hu/ -
kisviku #4463 Nah pár napja építettem már végre PPC Forge-t én is...hát mire összeszedem a hozzávaló anyagokat, pedig egy szektorban van szinte minddel, kivéve az ore mine-al, mert ott nincs aszteroida.Még csak Beta van, de elég rendes így is...