X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak errõl mindig eszembe jut az az eset, amikor egy papirokkal kikent/kifent rendszergazda konkrétan közölte, hogy márpedig hálózaton Win98-ról nem lehet látni egy másik gép WinXP alatti, NTFS particióját...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
), de alaphelyzetben én is a bal shiftel próbáltam... 

én egy hülye ECDL vizsgával rendelkezõ építõmunkás vagyok, nekem nem tanítottak gépírást

. Otthon is csak 2 informatikus van a családban, de õk sem tanítottak gépírásra, ergo én nem tudtam, hogy gépírásnál csak a bal oldali Shift-et szabad használni 

Na kész vagyok!!!
Aztmondjátok : "Thereshallbewings" ... nagy T-vel.
Hát én próbálkozok, próbálkozok de a betük nyomogatásával csak a különbözö menük jönnek be...
Aztán egyszercsak véletlenül nem a szokásos BALSHIFT+T-t nyomtam meg hanem a JOBB SHIFT+T-t és lássatok csodát megjelent a Script editor ...
hát LOL nem mindegy hogy jobb vagy bal shit
A nagy t = shift+t, addig probald, mig egy kis hangot nem hallasz. Utana "s" es ott lesz egy uj menupont.
Goyo, a mi kis projektunk hogy halad? 😊
Gondoltam, megnézem miért nem megy a script,kikapcsoltam a script debuggingot, meg vissza és elindultak az autotrade scriptek.
Lehet hogy elég kikapcsolni, vagy be, lényeg hogy azzal kell játszani.
Nem is kellett ujra kiadnom a parancsot.
kiváncsi vagyok másnak bejött-e?
Ha csak a menuben nincs és amugy mukodik a script akkor semmi gond. Csomaold ki a pck-t és olvaszd össze az xml-el. A Patch feloglalt olyan ,,command number" -eket amiket esetleg pont te is használtál a scriptjeidben. Át kell irni a scriptekben a számokat azonosra mint ami a xml-ben van, de nem ütközik a pck-ban találhatóval.
Amugy nekem a FATE scriptek mukodnek, csak az áhitott shift-z autotrade még nem.
Eskuszom mar 10*er zongoraztam at a rendszereket, de nem talalom 😞
Viszont végre élvezhetem az M2-vel való repesztést - igaz még messze nem fullos, de poén 😊)
What\'s your excuse?
Ilyen küldetést nem csinált senki?
Lipovics: nincs, csak a cél amit kitüztél magadelé 😊) pl.: 2.000.000.000-ot minél elöbb elérni, minden hajóból 5 db, minden gyárból minimum 1 db, stb..
[email protected]
Érdekel milyen volt az elõd.
Szal ha megvan akkor irjatok be hogy tudnam megszerezni töletek. Köszi csáó.
Csak annyit ir a logba hogy melyik hajó mivel kereskedett és mennyi az adott körre esõ profit. Ha jól emléxem elõtte az összes profitot irta csak, amibõl nehéz volt eldönteni, hogy az utolsó körben mennyi volt a nyereség. Amugy nekem ez az autotrade script jött be. Ha már itt tartok aki nem ismeri:
Ezeket lehet induláskor megadni:
- kezdõszektor (ide mindig visszamegy, nem is kérdez)
- max hány kapun mehet át
- a hajó sebessége 1-4 ig számozva, ez arra jó hogy pl a mantának megadom hogy az 3, igy olyan áruval is kereskedik ami gyorsan változik.
- kereskedjen-e energyvel. (ez nem szoktam engedélyezni, ott ahol még nincs power-plantom mert felvinné az energy árát, ott viszon ahol van , pont jól jön mert akkor a tied is viszik.) meg legalább a nagyobb profitot hozo cuccal kereskednek.
Nekem a mantáim kb max 130e-ig szoktak keresni körönként, fõleg siliconnal meg warhead-el.
Üdv!
Feltettem az 1.3-as patch-et, és játék közben a kép bal felsõ sarkában megjelent egy halvány, alig észrevehetõ modified felirat. Nektek is van? Okozott valami gázt a patch?
goyo2 a "shift-z" féle autotrade script logolásán mit változtattál ???
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Szerintem csinálj elötte full mentést.
Mikor lesz az a misszió hogy black box-ot feltárják vagy mi? A the-commander com-on volt. Az a bret temetése után lesz valamikor?
Én egy fórumban olvastam, hogy az Autotrade-et a biztonság kedvéért állitsuk le a patch felrakása elött - igaz még az 1.2-es patch idejében volt ez....
Ha nincs vele gond, akkor hurrá, este én is felrakom az 1.3-at 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Az elõzõ részeiben is volt.
Nem baj, csak így tovább!
Masik! Most neztem vegig az omicronos csata utan a staffot, lattam egy ilyen nevet: Attila Balanyi Tud errol vki vmit?
Utana azt mondja a span, hogy a jumgate utan var, de nemtom hol 😊
A Teladi Autotrader (személyes kedvenc)azt csinálja, hogy kijelölöd a "központi" szewktort, és hogy ettõl max. hány ugrásra távolodhat el, és ettõl kezdve az AI magától fog kereskedni, vásárol és elad (a pénz a te számládról megy közvetlenül).
már rég leszedtem és kiprobáltam, majd holnap a neten tovább probálom 😊)
Mielött felraknád, elõször ki kell kapcsolni az összes hajónál az Teladi Autotrade-t, ami használja (nálam ez most ~40 hajó, ezért nem eröltetem... 😊), majd utána jöhet a patch...
a gépirógyakorlat szerint a "t" betü kiemeléséhez a bal shiftet kell nyomni!