6542
-
engine #4582 Sziasztok!
Épp most rángatom lefelé a demot, még 15 perc.
Kell hozzá joy?
És pár véleményt is kérnék, mégis milyen a teljes játék? Mert nem sokat tudok róla csak ,hogy állítólag a régi ELITE hangulatát próbálja megragadni. -
#4581 GPPC gyárat Great Reef-ben lehet kapni, de hogy GHEPT-t hol az pasz, de szerintem azt is lehet ott.
(Boron terület) -
#4580 Namégegyszer...
-
"...of both factories you own,"
De a property menüben nem jelzi. Akkor gondolom nincs is.
Aztán ugye az AP Gunner-es küldi után adnak egy wheat farmot. -
#4578 Split rendszerekben elméletileg ... -
KeeF #4577 hali!
valaki arulja el nekem hol lehet venni gamma hept gyarat...
mar majdnem minden szektort vegigneztem es nem talalom...
biztos kihagytam valahol egyet, de hol? -
#4576 Róla 1 L :P -
#4575 Milyen gyárat?
Hol?
Erröl mesélhetnél egy kicsit bövebben , mert én se tudok rólla hogy gyáram lenne az általam épitetteken kivül... -
#4574 Na, most hogy adott a sztori egy gyárat, nem keresem tovább azt a nem létező kettőt...
Asszem szomorú jövőjük lesz a Light of heart környéki argonoknak... -
#4573 Az elején, a szétlőtt kaput vizsgálós küldi környéken a katona csóka oszt valamit "2 gyáram"ról. Ez faja, csak nem nagyon találom őket. Később is küld egy üzenetet, hogy jó lenne, ha szereznék pár gyarat "a két meglévő mellé".... Hol a bánatban vannak ezek a gyárak? -
#4572 Menj Priest' Pity-be ott tuti találsz kalózokat, mivel bázisuk is van és nemutolsó sorban Paranid szektor -
#4571 bazzz de hogy a pí-be találjak kalózokat? OLYAN steril a paranid körzet mint az intenzív osztály.... -
KeeF #4570 gyilkolj le par kalozt a paranid szektorokban es akkor majd engednek leszallni. vagy khaak-ot. alapbol asszem csak argon meg boronoknal vagy jo. -
#4569 Hello!
Lehet,hogy már feltették ezt a kérdést, de nem tudja valaki, hogy miért nem engednek leszállni a paranidok a szektorokban??? Megvan az első 2 küldi és most inkább pénzt gyűjtögetek, de érdekes módon a paranid szektorokban nem engednek dokkolni. A player infonál az van, hogy Paranid Enemy of Priest Duke 97% Ez most mit jelent? nem csináltam semmit!!! 1 Paranid hajót sem bántottam!!!
Hozzájuk sem értem.... Csak kalózhajókat foglaltam el, azt is argon szektorban!!!!! Mi a baj??? -
kisviku #4568 Egyetértek!
Engem is zavar, pedig már egy több száz hajós flottám van ráállítva...
A másik dolog.Szerintetek az nem túlzás, hogy 1(!) darab Khaak Fighter szétlövi 4 darab M4-esem és 3 darab M5-ösömet?
Most k*ára feldühítettek, úgyhogy most egy óriási gépvásárlás lesz megint.Ez akkora ge*iség, hogy így leírtja egy darab olyan szar, de majd én adok a Khaakoknak. -
#4567 Hi All !
Az nagyon csalásnak számit ha eltávolitom a Khaakokat?
Az igazság az hogy az idegeimre mennek az állandó zaklatással. Viszont nélkülük full unalmas lenne az egész. Vagy nemtom. -
Romeo One #4566 Csak saját magadnak lehet wingman. Flottairányításra (3 db M3) én a köv. módszert használom:
Kinevezem a vezért, a többit pedig "protect..." módra állítom vezérhajóra. Így csak annak kell utasítást adnom, a többi követi, és szépen harcolgatnak. -
KeeF #4565 hali!
koszi a transporter dev infot.
meg egy kerdesem lenne a wingman-ekkel kapcsolatban.
csak annak a hajonak lehet wingman-je amiben ulok?
mert alakul a flotta, es jo lenne egyben iranyitani akkor is ha nem vagyok ott. -
ATISoft #4564 A legfrissebb (56.72) detonator van fent.
ACE van telepítve, de az volt előzőleg is...
Na mindegy kísérletezek vele majd.
köszi azért. -
steweee #4563 videokártya drivert megnézted? vagy ha nem az, akkor is szoftveres lehet a hiba, ha más játékokkal működik. azt meg innen nem lehet megmondani hogy melyikkel akad. de az ace mega codek szokott náhány játéknál hibát okoni, például -
ATISoft #4562 Jó reggelt!
A segítségeteket kérném. Most cseréltem le a gépemet egy 2.8-as p4-re, és nem indul rajta az X2. Az előző gépem egy 1.2-es talatin volt, azon ment, csak kicsit lassan. Tegnap újratettem a winxp-t, feltettem a progit. Addig eljut, hogy be lehet állítani a képernyő stb. tulajdonságokat, viszont indításkor megjelenik az x2 képernyő 2 mp-re, aztán visszalép a desktopra. Semmi hibaüzenet, csak egyszerűen kilép. Nem értem mi lehet a gond. Próbáltam már a kompatibilis módot is, patch-eket is, de ugyanaz.
A proci nincs tuningolva, minden alapjáraton megy.
DX9 telepítve. A hardver konfig ugyanaz mint az előző gépmben (amin működöt), egyedül proci+alaplap+memória csere történt. Minden más progi amit eddig próbáltam működött, csak ez nem...
Mi lehet a gond? -
kisviku #4561 Ja és rakományt is lehet így cserélgetni, bár én nem használtam eddig. -
kisviku #4560 A Goner Temple-ben lehet megvenni, a lényege, hogy ha űrben vagy, akkor nem kell űrruhában átbattyogni egyik hajódból a másikba, hanem használva ezt az eszközt (menüben megtalálod,ahol a jumpdrive-ot aktiválod) átteleportálod magad.
Van asszem egy limitje ami 5 km, ha jól tudom. -
#4559 Gonar Temple pl. -
#4558 Ezt a transporter device-t hol lehet megvenni? -
#4557 Kösz de ezzel sem vagyok közelebb :)
Csak van annak a rendszernek neve (száma) is? -
Romeo One #4556 "...Az elmúlt néhány nap szájba******tt vírusok írtásával és winxp telepítéssel ment el..."
A kettő nem ugyanaz...???
:))))))))) -
Romeo One #4555 "...a transporter device-t hogy kell hasznalni?..."
5 km-nél közelebb mész, "target" a célhajó, infoablak ("I"), és lejjebb megjelenik két új menüpont.
Az elsővel személyteleport oda (!), a másikkal teheráru oda-vissza.
Ha személyteleporttal vissza is akarsz jönni, akkor a másikon is kell lennie devicének. -
Romeo One #4554 Amelyikben két M2 vigyázza a rendet... -
kisviku #4553 "mert a héten éppen most egy perce jött valami megint"
hát ez magyartalan volt.Tehát a héten éppen másodszor kapok valamit és az most jött egy pár perce. -
kisviku #4552 Huhh, jó ideje nem írtam semmit.
Az elmúlt néhány nap szájba******tt vírusok írtásával és winxp telepítéssel ment el.
Na most fogom a freemail-t a k*va anyjába küldeni, mert a héten éppen most egy perce jött valami megint....nagyon ideges vagyok, de azért majd jövök nemsokára oszt beszámolok az x2 világból. -
KeeF #4551 hali!
a szektorevedelemre nekem teljesen bevalt a split dragon
pedig csak beta hept-ek vannak rajta es meg president end-et is tisztan tartja egy darab :) (legalabbis eddig)
a transporter device-t hogy kell hasznalni?
-
#4550 Xenon 374 ?
Xenon 472 ?
Xenon 534 ?
Xenon 596 ?
Xenon 597 ?
Melyik? -
kisviku #4549 Van egy nagyon jó Xenon szektor északra....ott a Khaakok nem fognak bántani.... :)
-
#4548 Hi All !
Melyik bányász szektorban lehet letelepedni ugy hogy a profit is jó legyen és a fölösleges zaklatásnak se legyenek kitéve kicsiny gyáracskáim? -
Romeo One #4547 "...Felmérhetetlen logikámmal kitaláltam, ha nem csinálok főküldetéseket... nem jönnek a Khaak -ok..."
Nos, a fórumon már egyszer-kétszer szóba került, a Khaak invázió a játékban eltöltött idő függvénye, nem a küldetéseké, vagy valami más dolog (gazdagság, univerzum felderítettsége, stb.) következménye. Ráadásul az Ore Beltben egy Argon anyahajó is rodeózik, amíg bírja vadászokkal. Nekem annak idején egy Boron Mako-val kellett védenem a gyáraimat 3 veszélyeztetett szektorban, - nem futotta jobbra. De valahogy sikerült. Most M6-ban ülök, 5 db M3 vigyáz a rendre két helyen, a legtöbb gyáram Ore Beltben van. Persze időnként oda kell menni vmelyik szektorba személyesen rendet csinálni, dehát ez van. A hírnév útja nem könnyű...
:))) -
#4546 Sziasztok.
Háát.. újrakezdtem... :)) de micsoda formám van nekem..:)) FElmérhetetlen logikámmal kitaláltam, ha nem csinálok főküldetéseket... nem jönnek a Khaak -ok. Így kényelmesebb és biztonságosabb kereskedni. Tettem a Wall-ba egy cristal fabot, ami szépen muzsikált.. majd vettem egy fullos barracudát és mentem aprítani .. közben figyeltem a tőzsdét. Egyszer csak jönnek a Khaakok. President End isha por és homou. Cristálygyáram működését megbénítja a közelségük. SZóval nyeltem egy nagyot, és félig manuálisan vezettem tovább. Fárasztó volt. Gondoltam, gyors haszonra teszek szert ... Ore Belt.. 4 gyárat dobtam le .. mind 50 feletti szintű asteroidára, és egy solart. Kezdek megnyugodni, erre kettesével jönnek a rendszerben a Khaak clusterek. Mi van??? nézem... Az argon colossus meg csak áll mint a .aszent... Waarhhhggrrr... nem vagyok ideges.. dehogy. Cirka 3 óra alatt semmi mást nem csináltam, csak irtom a "toblerone"-kat..:)) fáradok. Közben már admirális vagyok, ezek meg már egyre többen jönnek....3 cluster.. 2 hajóm oda van. Persze egyenként 400k-s hajók. Haszon meg az ablakban.. Elég!!!.. Megint ráfaragtam. Gondoltam egy mammut-tal talán elszállíthatom a gyáraim, de nem. Pedig mintha valaki mondta volna, hogy lehet ilyet csinálni... Szóval vissza kellett töltenem egy olyan állást, ahol csak 600k a pénzem (ugyanis aki biztos a doilgában az farag rá először .. és persze nem mentettem rendszeresen) nos valahogy nincs kedvem megint kuporgatni. Asszem lefarolok. Hja! cheatelni nem sikerült. Nem tudom miket írtam át a rendszerben, de valamit átírtam csak nem a pénzt..:))) Szóval jól el vagyok..:))) -
kisviku #4545 Pontosan...
Sajnos utána vége a sztorinak....legalábbis egyelőre.... -
#4544 Hi All!
Hogy is van ez?
A Omicron Lyrae-s csata a vége a játéknak?
Utánna áll be a végtelen mód?
-
Romeo One #4543 "...Újra kellett kezdenem az egészet..."
Mit sikerült művelned?