6542
  • engine
    Sziasztok!

Épp most rángatom lefelé a demot, még 15 perc.
    Kell hozzá joy?
    És pár véleményt is kérnék, mégis milyen a teljes játék? Mert nem sokat tudok róla csak ,hogy állítólag a régi ELITE hangulatát próbálja megragadni.
  • Valen
    GPPC gyárat Great Reef-ben lehet kapni, de hogy GHEPT-t hol az pasz, de szerintem azt is lehet ott.

(Boron terület)
  • dronkZero
    Namégegyszer...

• dronkZero

"...of both factories you own,"

De a property menüben nem jelzi. Akkor gondolom nincs is.
    Aztán ugye az AP Gunner-es küldi után adnak egy wheat farmot.
  • Zeenoo
    Split rendszerekben elméletileg ...
  • KeeF
    hali!

valaki arulja el nekem hol lehet venni gamma hept gyarat...
    mar majdnem minden szektort vegigneztem es nem talalom...
    biztos kihagytam valahol egyet, de hol?
  • Tuvok #4576
    Róla 1 L :P
  • Zeenoo
    Milyen gyárat?
    Hol?
    Erröl mesélhetnél egy kicsit bövebben , mert én se tudok rólla hogy gyáram lenne az általam épitetteken kivül...
  • dronkZero
    Na, most hogy adott a sztori egy gyárat, nem keresem tovább azt a nem létező kettőt...

Asszem szomorú jövőjük lesz a Light of heart környéki argonoknak...
  • dronkZero
    Az elején, a szétlőtt kaput vizsgálós küldi környéken a katona csóka oszt valamit "2 gyáram"ról. Ez faja, csak nem nagyon találom őket. Később is küld egy üzenetet, hogy jó lenne, ha szereznék pár gyarat "a két meglévő mellé".... Hol a bánatban vannak ezek a gyárak?
  • Zeenoo
    Menj Priest' Pity-be ott tuti találsz kalózokat, mivel bázisuk is van és nemutolsó sorban Paranid szektor
  • Hixer
    bazzz de hogy a pí-be találjak kalózokat? OLYAN steril a paranid körzet mint az intenzív osztály....
  • KeeF
    gyilkolj le par kalozt a paranid szektorokban es akkor majd engednek leszallni. vagy khaak-ot. alapbol asszem csak argon meg boronoknal vagy jo.
  • Hixer
    Hello!
    Lehet,hogy már feltették ezt a kérdést, de nem tudja valaki, hogy miért nem engednek leszállni a paranidok a szektorokban??? Megvan az első 2 küldi és most inkább pénzt gyűjtögetek, de érdekes módon a paranid szektorokban nem engednek dokkolni. A player infonál az van, hogy Paranid Enemy of Priest Duke 97% Ez most mit jelent? nem csináltam semmit!!! 1 Paranid hajót sem bántottam!!!
    Hozzájuk sem értem.... Csak kalózhajókat foglaltam el, azt is argon szektorban!!!!! Mi a baj???
  • kisviku
    Egyetértek!
    Engem is zavar, pedig már egy több száz hajós flottám van ráállítva...

A másik dolog.Szerintetek az nem túlzás, hogy 1(!) darab Khaak Fighter szétlövi 4 darab M4-esem és 3 darab M5-ösömet?
    Most k*ára feldühítettek, úgyhogy most egy óriási gépvásárlás lesz megint.Ez akkora ge*iség, hogy így leírtja egy darab olyan szar, de majd én adok a Khaakoknak.
  • Zeenoo
    Hi All !

Az nagyon csalásnak számit ha eltávolitom a Khaakokat?
    Az igazság az hogy az idegeimre mennek az állandó zaklatással. Viszont nélkülük full unalmas lenne az egész. Vagy nemtom.
  • Romeo One
    Csak saját magadnak lehet wingman. Flottairányításra (3 db M3) én a köv. módszert használom:
    Kinevezem a vezért, a többit pedig "protect..." módra állítom vezérhajóra. Így csak annak kell utasítást adnom, a többi követi, és szépen harcolgatnak.
  • KeeF
    hali!

koszi a transporter dev infot.

meg egy kerdesem lenne a wingman-ekkel kapcsolatban.
    csak annak a hajonak lehet wingman-je amiben ulok?
    mert alakul a flotta, es jo lenne egyben iranyitani akkor is ha nem vagyok ott.
  • ATISoft
    A legfrissebb (56.72) detonator van fent.
    ACE van telepítve, de az volt előzőleg is...
    Na mindegy kísérletezek vele majd.

köszi azért.
  • steweee
    videokártya drivert megnézted? vagy ha nem az, akkor is szoftveres lehet a hiba, ha más játékokkal működik. azt meg innen nem lehet megmondani hogy melyikkel akad. de az ace mega codek szokott náhány játéknál hibát okoni, például
  • ATISoft
    Jó reggelt!

A segítségeteket kérném. Most cseréltem le a gépemet egy 2.8-as p4-re, és nem indul rajta az X2. Az előző gépem egy 1.2-es talatin volt, azon ment, csak kicsit lassan. Tegnap újratettem a winxp-t, feltettem a progit. Addig eljut, hogy be lehet állítani a képernyő stb. tulajdonságokat, viszont indításkor megjelenik az x2 képernyő 2 mp-re, aztán visszalép a desktopra. Semmi hibaüzenet, csak egyszerűen kilép. Nem értem mi lehet a gond. Próbáltam már a kompatibilis módot is, patch-eket is, de ugyanaz.

A proci nincs tuningolva, minden alapjáraton megy.
    DX9 telepítve. A hardver konfig ugyanaz mint az előző gépmben (amin működöt), egyedül proci+alaplap+memória csere történt. Minden más progi amit eddig próbáltam működött, csak ez nem...

Mi lehet a gond?
  • kisviku
    Ja és rakományt is lehet így cserélgetni, bár én nem használtam eddig.
  • kisviku
    A Goner Temple-ben lehet megvenni, a lényege, hogy ha űrben vagy, akkor nem kell űrruhában átbattyogni egyik hajódból a másikba, hanem használva ezt az eszközt (menüben megtalálod,ahol a jumpdrive-ot aktiválod) átteleportálod magad.
    Van asszem egy limitje ami 5 km, ha jól tudom.
  • Valen
    Gonar Temple pl.
  • Zeenoo
    Ezt a transporter device-t hol lehet megvenni?
  • Zeenoo
    Kösz de ezzel sem vagyok közelebb :)
    Csak van annak a rendszernek neve (száma) is?
  • Romeo One
    "...Az elmúlt néhány nap szájba******tt vírusok írtásával és winxp telepítéssel ment el..."

A kettő nem ugyanaz...???
    :)))))))))
  • Romeo One
    "...a transporter device-t hogy kell hasznalni?..."

5 km-nél közelebb mész, "target" a célhajó, infoablak ("I"), és lejjebb megjelenik két új menüpont.
    Az elsővel személyteleport oda (!), a másikkal teheráru oda-vissza.
    Ha személyteleporttal vissza is akarsz jönni, akkor a másikon is kell lennie devicének.
  • Romeo One
    Amelyikben két M2 vigyázza a rendet...
  • kisviku
    "mert a héten éppen most egy perce jött valami megint"

hát ez magyartalan volt.Tehát a héten éppen másodszor kapok valamit és az most jött egy pár perce.
  • kisviku
    Huhh, jó ideje nem írtam semmit.
    Az elmúlt néhány nap szájba******tt vírusok írtásával és winxp telepítéssel ment el.

Na most fogom a freemail-t a k*va anyjába küldeni, mert a héten éppen most egy perce jött valami megint....nagyon ideges vagyok, de azért majd jövök nemsokára oszt beszámolok az x2 világból.
  • KeeF
    hali!

a szektorevedelemre nekem teljesen bevalt a split dragon
    pedig csak beta hept-ek vannak rajta es meg president end-et is tisztan tartja egy darab :) (legalabbis eddig)

a transporter device-t hogy kell hasznalni?
  • Zeenoo
    Xenon 374 ?
    Xenon 472 ?
    Xenon 534 ?
    Xenon 596 ?
    Xenon 597 ?

Melyik?
  • kisviku
    Van egy nagyon jó Xenon szektor északra....ott a Khaakok nem fognak bántani.... :)

• Zeenoo
    Hi All !
    Melyik bányász szektorban lehet letelepedni ugy hogy a profit is jó legyen és a fölösleges zaklatásnak se legyenek kitéve kicsiny gyáracskáim?
  • Romeo One
    "...Felmérhetetlen logikámmal kitaláltam, ha nem csinálok főküldetéseket... nem jönnek a Khaak -ok..."
    Nos, a fórumon már egyszer-kétszer szóba került, a Khaak invázió a játékban eltöltött idő függvénye, nem a küldetéseké, vagy valami más dolog (gazdagság, univerzum felderítettsége, stb.) következménye. Ráadásul az Ore Beltben egy Argon anyahajó is rodeózik, amíg bírja vadászokkal. Nekem annak idején egy Boron Mako-val kellett védenem a gyáraimat 3 veszélyeztetett szektorban, - nem futotta jobbra. De valahogy sikerült. Most M6-ban ülök, 5 db M3 vigyáz a rendre két helyen, a legtöbb gyáram Ore Beltben van. Persze időnként oda kell menni vmelyik szektorba személyesen rendet csinálni, dehát ez van. A hírnév útja nem könnyű...
    :)))
  • Gilmoor
    Sziasztok.
    Háát.. újrakezdtem... :)) de micsoda formám van nekem..:)) FElmérhetetlen logikámmal kitaláltam, ha nem csinálok főküldetéseket... nem jönnek a Khaak -ok. Így kényelmesebb és biztonságosabb kereskedni. Tettem a Wall-ba egy cristal fabot, ami szépen muzsikált.. majd vettem egy fullos barracudát és mentem aprítani .. közben figyeltem a tőzsdét. Egyszer csak jönnek a Khaakok. President End isha por és homou. Cristálygyáram működését megbénítja a közelségük. SZóval nyeltem egy nagyot, és félig manuálisan vezettem tovább. Fárasztó volt. Gondoltam, gyors haszonra teszek szert ... Ore Belt.. 4 gyárat dobtam le .. mind 50 feletti szintű asteroidára, és egy solart. Kezdek megnyugodni, erre kettesével jönnek a rendszerben a Khaak clusterek. Mi van??? nézem... Az argon colossus meg csak áll mint a .aszent... Waarhhhggrrr... nem vagyok ideges.. dehogy. Cirka 3 óra alatt semmi mást nem csináltam, csak irtom a "toblerone"-kat..:)) fáradok. Közben már admirális vagyok, ezek meg már egyre többen jönnek....3 cluster.. 2 hajóm oda van. Persze egyenként 400k-s hajók. Haszon meg az ablakban.. Elég!!!.. Megint ráfaragtam. Gondoltam egy mammut-tal talán elszállíthatom a gyáraim, de nem. Pedig mintha valaki mondta volna, hogy lehet ilyet csinálni... Szóval vissza kellett töltenem egy olyan állást, ahol csak 600k a pénzem (ugyanis aki biztos a doilgában az farag rá először .. és persze nem mentettem rendszeresen) nos valahogy nincs kedvem megint kuporgatni. Asszem lefarolok. Hja! cheatelni nem sikerült. Nem tudom miket írtam át a rendszerben, de valamit átírtam csak nem a pénzt..:))) Szóval jól el vagyok..:)))
  • kisviku
    Pontosan...

Sajnos utána vége a sztorinak....legalábbis egyelőre....
  • Zeenoo
    Hi All!
    Hogy is van ez?
    A Omicron Lyrae-s csata a vége a játéknak?
    Utánna áll be a végtelen mód?
  • Romeo One
    "...Újra kellett kezdenem az egészet..."
    Mit sikerült művelned?