6542
-
Jarlaxle #4622 Bocs de azért elég sok hozzászólás van és nincs sok időm olvasgatni...:( Megtennéd hogy leírnád azoknak a hozzászólásoknak a számát amikben a kérdésekre a válasz van? vagy esetleg leírnád te? THX! -
Romeo One #4621 X2 tipikus hibája. A játék hang és egyéb alkalmazásait gyakorlatilag hanyattvágja a gépeden lévő codec.
Több megoldása van a dolognak, sajna próbálkoznod kell, hogy melyik jön be neked. A "util" könyvtárban van egy Wwmxxx.exe, azt manuálisan telepítsd fel. Ha nem jön be, telepítsd fel a windóz mediaplayer 9.x verzióját. Ha ettől sem szólal meg, uninstall minden codecre, főleg Acemcp-re.
Sok sikert. -
#4620 Az "avagy" utáni rész a kívánatos... :)
ACE MCP van fenn, és nincs voice játék közben. Se shipcomputer, se ellenség beszólások, se story dialog... Mintha a voice hangerő nullán lenne. De nincs. -
kisviku #4619 Huhh ez jó kérdések halmaza megint.
Javaslom (hogy ne kelljen annyit gépelnem megint), hogy nézz vissza,olvass vissza,mert ízig-vérig kiveséztünk mindent.
Egyébként nem baj ha kérdezel, mindenki úgy kezdi....és azért vagyunk itt. :) -
kisviku #4618 Nem igazán értem a kérdést.
Tehát játék közben filmet nézbi avagy olyan codec kell ami nem ba*a össze a media playered?
Nos én nem tudok nagyon ilyet monani, érdemes mindent felrakni, amit az X2 ajánl telepítéskor vagy az oly' ismerős ACE mega codecs pack-ot felrakni.Én mindig kikapcsolom, de az sem zavarja, ha fent van.
-
#4617 Esetleg valami költséghatékonyabb ötlet, valaki mástól? -
#4616 Az én megoldásom a legtutibb
Kell kettö gép , az egyiken lehet x2-zni, a másikon pedig filmet nézni.
Akár SETA alatt is -
Jarlaxle #4615 Köszi a válaszokat! Először csináljam a küldiket amiket a TerraCorp HeadQuatersben kapok? Vagy hogyan lehet sok pénzt keresni? hol lehet jó küldiket vállalni? Esetleg hol lehet venni hajtóműgyorsítót? Bocs hogy ennyit kérdezek de nagyon láma vagyok ehhez a gámához... -
#4614 Ja, egyébként elég kényes egy dög program ez... Most is csak azért tudok vele játszani, mert most épp "csak" a voice rossz(illetve egyáltalán nincs)... Legutóbbi install alkalmával minden kis video helyett 2mp-re beszaggatott...
Tudna esetleg valaki egy tuti codec-összeállítást mondani, amivel full megy az X2 ÉS filmet nézni is tudok?
Vagy ez csak egy szép álom? :) -
#4613 Ha nincs Docking Computer-ed és nem akarsz manuálisan dokkolni akkor bizd rá az automata pilótára!
Kijelölöd a célállomást majd "Shift+d" és autómatán bedokkol.
Ez a legegyszerübb megoldás -
kisviku #4612 Ja, van még válaszom:
A "kimegyek a hajóból" c. dolog pl.jó arra, ha van másik hajód és át akarsz ülni bele mondjuk kint az űrben.Merthogy lehet állomáson belül is, az a kényelmesebb.
Magyarosításról meg nem tudok, de minek.... -
kisviku #4611 Mindkét kérdésedre válaszolok.
Dokkolni, mármint "kikötni" kétféleképpen lehet.
Kijelölöd az állomást, nyomsz egy "C"-t , erre elkezd dumálni.Kiválasztod a menüből a dokkolást, megvárod amíg beengednek (kis zöld lámpák jelzik majd az utat)és szép óvatosan bedokkolsz.Sebességhatár van, tehát ha nem akarod hogy szarrátörd a hajódat, akkor lassan csináld.
Másik megoldás a Paranid-oknál kapható Docking Computer kb 12 ezer credit, mellyel miután kijelölted az állomást "D"-t nyomsz és automatán bedokkol neked, kockázat nélköl.persze ehhet 5 km-es távolságon belül kell lenni...
Másik, érdemes joy-t venni, mert egérrel szar és nehéz.Billentyűvel szintén, bár én már hozzászoktam.
Egyéb kérdésekre a válaszokat a a topicon belül találod.Érdemes lapozgatni.
-
Jarlaxle #4610 És mégegy: joystickkal vagy egérrel érdemes játszani? -
Jarlaxle #4609 Sziasztok! Egy kicsit láma kérdés: most kezdtem el a jatékot és a hapi mondja hogy mennyek el a Terratech Headquatersbe. Ott vagyok de hogy lehet "kikötni"? Mire jó az ha kimegyünk a hajóból egy űrsétára? Magyarosítás (akár részleges is) nincs hozzá? Előre s THX! -
kisviku #4608 Nem igazán...
Azok csak dísznek vannak benne, egyfajta emlék...
-
fridge #4607 Sziasztok!
A station debriseket nem lehet kiírtani? Most próbálok terjeszkedni a President Enden és hiába próbálkoztam, semmire sem reagáltak. -
kisviku #4606 Nnnnaaa, próbálta már valaki a Mass Driver-t mondjuk csatahajón?
Vettem egy Split Python-t és poénból raktam rá, de nem vagyok elájulva...
Ja és a legszarabb hogy zabálja a lőszert, amit amúgy is nehezen kapni....
Most azon gondolkodám, hogy inkább építek mellé mindjárt egy Ammunition Factory-t, hogy legalább nekem legyen.
-
kisviku #4605 Kicsit pontosítani szeretnék.
A lényege, hogy ha rendelve van a hajó pl. gyárhoz vagy anyahajóhoz, akkor miután mindenkit kiírtottak a szektorban VISSZATÉR a "home base-re" vagyis a helyére.
Ellenkező esetben nem. -
Romeo One #4604 Hopp, megvan. Nem a földet támadja, hanem harc után leszáll... -
Romeo One #4603 Rájött már valaki, hogy a harci parancsok között mit jelent az "attack ... land"?
Hol lehet ezt használni? -
Romeo One #4602 Megnéztem az Argonopedian, erős fegyverzet, sok pajzs, nagy raktér, esztétikus sárkány.
Csak az a 171 max, az zavar...
De szektorvédőnek ideális. -
kisviku #4601 Igen igen, a régi szép idők.Mikor még "csak" kis Centaurommal okoskodtam....valamikor december-január környékén :)
Zseniális hajó, és szép is.De ez az új Osprey ez most mindent üt nálam.Kivéve az argon Titan-t, mert az a legszebb hajó szerintem.
-
kisviku #4600 Nem, nem script!Hanem 1.3-as peccs....
-
Romeo One #4599 Tegnap kíváncsiságból berongyoltam Centaurral egy Xenon szektorba randalírozni. A végeredményen magam is meglepődtem. kb 20-22 M-N-L (6 capture, de egyik sem jutott el Eighteen Billionig...), 1db J, és 3 db K! Állandó manőverezés, Strafe Drive szinte folyamatosan... Még egy J-t amortizáltam, de aztán már annyian lettek, hogy bármit csináltam, egyre csak fogyott a pajzs. Muszály volt kiugrani a szektorból.
Nem rossz egy M6-tal... -
Romeo One #4598 Script, ugye? Árulni nem láttam sehol... -
Romeo One #4597 Nos, szerintem nem átállítja, hanem a rettenetes Khaak-gyilok közben figyelmetlenségből lealázott pár "baráti" hajót is, és ezért lett az egész faj ellenség. -
kisviku #4596 Viszont a Teladi Osprey az nagyon kellemes hajó.
Tegnap sikerült szert tennem egy ilyenre is, sokféle fegyver megy rá (PSG is) 3x125 MW pajzs, kicsit lassú ugyan, de nagyon jó.
-
kisviku #4595 Ilyennel én is találkoztam már.
Automatikusan átállítja nálam pl. a Teladikat "Foe"-nak néha és csak akkor veszem észre, amikor már a fél szektor halott és a reputációm nulla. -
Romeo One #4594 Hehe, tegnap otthagytam a Centauromat egy szektorban, "attack all enemies" paranccsal, merthogy épp egy Khaak cluster tett látogatást a szállítóhajóim környékén. Én meg kimentem rágyújtani. Nem tudom, mit csinált az a nyomorult AI, de mire visszaértem, a rendszerben az ÖSSZES állomás, gyár, teherhajó, és vadász piros színben tündökölt!!!
Igaz, khaak nem maradt... -
Romeo One #4593 Nem, sajna azzal kell beérned, ami van, a billentyűzetet sem engedi nagyon konfigolni... -
Romeo One #4592 A menekülés amúgy is elég összetett képlet alapján jön ki. Én egyszer ugyanazt az állást töltöttem vissza kb egy tucat alkalommal, mindig ottpusztult a csóka, míg végre kiugrott. -
Romeo One #4591 Nem, "civil" fajokat és Xenonokat is. Biztosan mondom, nekem többször is sikerült. Csak szerintem minden fajnál más a "mentális" ellenállás értéke, így kisebb, vagy nagyobb a valószínűsége a menekülésnek. -
fridge #4590 Nem tudjátok véletlenül, a játékban csak pirateseket lehet capturelni? Tegnap szétlőttem vagy 30 teladi és spliti hajót, de egyiket sem sikerült elfognom? -
fridge #4589 HI!
Az AP Gunneres küldi után csak akkor kapsz farmot, ha a mammuth elsőre át tud jönni a szektorba, anélkül hogy a kapuban szétlőnék. Tehát ha az első mammuthot szétlövik a küldiben, akkor nem kapsz semmit. -
#4588 Ja! Joystickot átállítani nem lehet rendesen? Amiket engedélyez beállytani, annak a fele nem kell, viszont hiányzik pár dolog... -
#4587 ,) -
#4586 Csak IQ-20 fölött adják -
#4585 Normalon én is. Az csak a kezdőfelszerelést szabja meg, nem? Azt fűzte hozzá a gyárhoz a Danna gyerek, hogy azé' kapom, mer' faszagyerek voltam. Wheat farm egy véletlenszerű argon szektorba. Addig load/save, amíg Montalaarba nem került. -
#4584 "Aztán ugye az AP Gunner-es küldi után adnak egy wheat farmot"
Hát ez érdekes mert én nem kaptam ...
Lehet hogy nehézségi szint függö?
Én normálon nyomom, és Te? -
005 #4583 ghept - Cloudbase North West, Family Rhonkar
GHEPT gyar - light of heart, family njy