X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Xenon-ok mindig is fognak állomásokat berakni, nekem a Xenon 347-esbe harmadszor "települt be" egy Xenon Station.
Dokkolni nem engedm meg mire odaérek az M2-eseim már javában támadják.Természetesen full hajókkal rakják be, tehát ha megtámadtad, akkor jobb ha gyorsan szétlövöd,mert kijön vagy 50 db hajó belõle.
Namost én a 347-est már berendeztem elég rendesen, 3 faj élelmiszerüzemei (argon,split,boron)és farmjai + 1 Lasertower Factory + 1 125MW-os pajzsgyár + 1 25-ös és egy 5 MW-os + 2 SPP+ 2 Crystal fab.
Ezenkívül most megy a Gamma PPC a Hornet Missile Factory is...de a lényeg hogy már eléggé tele van a szektor.
Persze a Xenon Station továbbra is csak jön és jön.
Ja és nagyon érdekes, hogy az eredeti az pont a szektor közepén volt, most ott van a Lasertower gyár.Ez nem zavarja, mert egy kicsit inkább mellérakja.
Másik a PPC fegyverek kivétel nélkül minden M1, M2 hajóra rámegy, de elõbb érdemes megnézned, hány és melyik megy rá.
A lényeg, hogy mindegyik M2 hajónak a max lézere 144 ezer.
Ide még a Xenon K is beletartozik.
Nem szetázok, egyrészt túl könnyû pénzszerzési mód, másrészt esik tõle a harci rangom mint a jégverés.
Én jelenleg nagy Xenon írtásban vagyok.
A felsõ 3 szektort már kipucoltam, de mire leértem a hajógyáras szektorukig kb 5 vagy 6 Xenon K visszaszivárgott.
A shipyardos szektort is kipucoltam fullosra, most megyek leverni a "betolakodókat" aztán jöhet az utolsó szektor a Xenon 374.
Xenon szektor pucolásra nekem tökéletesen bevállt a Perenid Nemesis. elõre GPSG lövegekre 1x BPSG. Egy picit lassú volt, de kb fél nap alatt (vasárnap déltõl este hégig) megoldottam a kérdést.
Ja, elfogtam 15 Xenon L-t 5 N-t meg 3 M-et. sok másik hajóból is kiugrottak, de azokat vagy a PSG nyírta ki, vagy a Xenon hajók lötték le, miközben dokkolt volna valamelyik gyárba.
Mivel a PSG fegyverek nagyon nagy területen sebeznek, ezért nem igazán bölcs dolog más friendly hajó mellett lövöldözni, mivel azokat is elpusztítja.
Jártam én így már sok szektorban és nagyon sok szerencsétlent lõttem le vele.Elfogadottságom pedig zuhant a mélybe...
Nekem is eltartott egy darabig hogy rájöjjek melyik M2-es a legjobb illetve a legjobban használható.
Ha esetleg Xenonokat is akarsz bántani, lejjebb (inkább visszább) elolvashatod, hogyan pucoltam ki a most már virágzó Xenon 347-est....
Lipovics: Odysseussal én 3 M2-es Khaak hajót is leszedek PSG-vel 😊) lentebb már irtam a taktikát, leírom még1x:
Elõre 2 GPSG + GPPC
Oldalakra, Fel, Le, Hátra: 1 PSG + 2 PPC
és tartalék 2-3 db 125 MW shield 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
What\'s your excuse?
Amugy ezt nem ertem. Meg se moccan a pajzsa. PSG nelkul nem lehet leszivni a genyat?
Mindig a remény hal meg utoljára !!!

próbálj meg egy Erõsebb M2-essel menni, aminek van 5 125MW-s pajzsa, meg megy rá GPSG+BPSG+GPPC 😊)
Õsszetudá szedni valaki, hogy még milyen küldik lessznek ?
Elõre is kõszi.
Nálam is kintvan a "modifield" felirat ,de kiprobáltam és folytatodik a küldi. Éppen ott tartok amikor megveszed a "low frequvency scennert" uttána mentek el "Nyana's Hideut" -ba
igaz a scriptek közül csak a "xai_jump","Station Accountant 3.5","Goyo féle Satellite Telepito" -ket használom
Atugrottam Khaak-ekhoz bulizni, es szomoruan lattam, hogy a kedves M2-juk szedi a pajzsom ezerrel. Ezt meg meg is ertettem, forditott esetben en is hasonlokeppen jartam volna el.
Nade! Hogy o viszont nem hajlando sebzodni, az mar kimeriti a pofatlansag fogalmat.
Hajom: Split Python, Gamma- es Beta PPC. Otletek?
http://xscripting.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=267
Nalam ugyanis azt csinaljak, hogy ha beallitom az autotradet, akkor visszamennek abba a szektorba, ahol vasaroltam oket es pihennek egy kicsit (nem mozdulnak)
Ha már egyszer megjelent az a bizonyos "Modified" felirat akkor ha kikapcsolom a scripteket sem fog eltünni?
Vagyis a föszál igy már végleg játszhatatlanná válik?
Mert akkor kezdhetem elöröl az egészet ugyanis az összes "tiszta" mentésemet felülirtam ...
én 20k-ért vettem, mert amikor vettem nagyon kellett egy Joy, de vehettem volna én is olcsóbban, ha még vártam volna pár napot 😊
Új állomás építésekor az alapanyag, amivel dolgozik, amibõl elõállít, az hiányzik.Pl. Powerplantban kristály...
Amint viszel neki, abbahagyja.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Megvettem az elsö gyáramat! KÚÚL!
De miért villog sárgán?
Pedig beállitottam rajta az árakat.
Help meeee plíz!
én eg MS ForceFeedback 2-t használok, de ez 30k körül van a boltban 😊), viszont semmi bajom vele, nagyon királyuly kijön a FFB érzés, ha adult-ra vagy Bodybuildre állítom, akkor némely halymeresztõ kanyar és lövés után majdnem kitépte a kezembõl a Joy magát 😊)
De csak az X2-ért nem éri meg megvenni.
Lipovics:
"SPOILER" az omicronos csata után átáll a gém végtelen üzemmódba, csak kisebb transport és egyéb küldiket tudsz válalni, mivel a fõszál bezárul.
Visszatöltöttem a full mentésem amin csak az 1.2 patch volt, mert a 256MB memcsi nagyon kevés volt neki. Legalább 2x annyi memcsi kell az 1.3 patch-nek. (észrevételeim szerint)
Másnál mi a helyzet ezzel?
Itt vettem anno:
Game Pla-Net
PR szöveg OFF! 😊)
És a postával sok sikert!
What\'s your excuse?
Hosszú ideje (kb 3 nap) 😊 nem írtam, godoltam várok még a februárban rendelt X2-mre.
Most állati ideges vagyok már, még nem merem most leírni amit gondolok a magyar postáról, de ha kiderül amit gyanúsítok, elképesztõ botrányt csinálok.
A lényeg hogy megint írtam az Egosoft-nak, mert nem igaz, hogy egy kiba*tt csomag nem érkezik meg EGY HÓNAP ALATT a németektõl ide magyarországra.
A szörnyû érzésem, hogy a posta elvesztette, megrongálta vagy ELLOPTA (!), de várok amíg kiderül, mert nem vádaskodok alaptalanul.
Hogy miért írtam ezt ide?
Azért hogy tanuljatok a hibámból, és ne próbáljátok megrendelni,hacsak nem vagytok idõmilliomosok....
Vissza a játékhoz.
Kérdésem, milyen joy-t ajánlotok mellé? Én nem tudom hogyan, de november óta billentyûvel illetve egér segítségével küszködöm, igaz, hogy nem közelharcban többnyire, mert az lehetetlen.
Szóval megéri-e egy FFB-s joy az árát itt? Remélem nem tartok fel senkit, de FFB-s kormáynom az van, az nem igazán való ide, joy-ból pedig utoljára a jó öreg Gravis Analog Pro-t használtam, amíg el nem tört....
Kb 5 éve nincs joy-om, nincs szükségem reá, de ezért a játékért kiadok azt a 20 rugó amibe kerül egy ilyen.
Összefoglalva:
Milyen joy-t támogat? Érezni az FFB-t? És mit ajánlotok?
Tudom nem hardver rovat, de a játékhoz kapcsolódik.

What\'s your excuse?
Hát a jó ***** *********!!! Méghogy az egosoft által nem jóváhagyott scriptek futattása esetén nem lehet a történeti szálat végigvinni?!?
Hát elmennek a fenébe!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Igen eddig úgy volt. De most hiába indítom a jumpot, majd nyomom a SETA-t, a nõ ugyanolyan komótosan számol tovább, és(!!!) nem ugrik a r*hadt dög amíg el nem jut 100-ig. 😞(
Cifu:
A Readme13.rtf-ben benne van, hogy ha custom cuccokat használsz kikapcsolja a történeti szálat és egy szép modified feliratot biggyeszt a bal felsõ sarokba.
What\'s your excuse?
. Na mindegy goldoltam, ott rohadjon meg én megyek a nyanya hideoutba. Aztán végül is találkoztunk.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Si vis pacem, para bellum.
ha elindítod a junpot és megnyomod az idõgyorsítást, akkor csak 50%-ig jut el a számolásban és már ugrassz is 😊
- Végre írtható lett a J is!
- Az viszont nem tetszik, hogy ha jumpolni akarok akkor SETA ide vagy oda végig kell várni, míg a Natasha el nem számol 100-ig.
- Érdekes húzás volt a készítõktõl ez a modified mód. Csak azoknak, akik nem tudják mi az: ha valamilyen külsõs scriptet, modot használsz, akkor a program "eldobja a fõszálat". Ezért kár, nekem spec nagy szükségem a volt a story alatt Xai Jumpdrive scriptjére.
What\'s your excuse?
What\'s your excuse?
Tudom, csak mondom 😊)
Mellesleg a számítástechnikát nem igazándiból használom a munkám során, így aztán nekem teljesen mindegy hogy van-e papírom vagy nincs 😊
Nyugottan mhetsz egy gyors M6-al (amely +250 el megy legalább 😊), bár mikor én elöször próbáltam, akkor az M2-es Odysseusomat lenyomták mint a bélyeget 😊), de aztán egy Hermessel átmentem minden gond nélkül 😊)
Nekimenjek M6-tal, vagy gyüjtögessek még M2-re?
Nekem a kedvencem, hogy alaplapra integrált eszközöknek (hk., vk.,) nem kell IRQ...