X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képek meg amíg nem töltõdtek le, nem jelentek meg csak x-ek voltak a helyükön, de most már látom. Amúgy azok a képek az aláírásodban lévõ gépen készültek? Mert nálam a benchmark demo sokkal szebb volt szerintem egy kicsit gyengébb gépen. Ja és az 1.3-as cracket honnét lehet leszedni? A crackel 1.3 patch már megvna, bár most zsedhetem le megint az 1. cd-t
War. War never changes.
Remek, itt a gond: a 01.dat file crc-s, hogy a rohadt életbe! Megint szedhetem le az elsõ cd-t...
War. War never changes.
Na, milyen CD emulátort használsz?
Nekem a Deamon Tools 3.46-al simán megy, de ha nem megy, mountold be az image-t és utánna másold át a winyóra egy könyvtárba a CD tartalmát, akkor fel tudod installálni.
a Weboldalamon remélem a linkek azért látszódtak (olvasni kell) Pl. UFO, Flotta, stb. Ha jó látom még az 1.2-es crackelt patch is fentvan 😊 igaz azóta van 1.3-as is, de mind1 😊
mellesleg a térkép a játékhoz elengedhetetlen lesz 😊)
A játék elején a szimulátor mód-ot vidd végig 😊
Nekem a Deamon Tools 3.46-al simán megy, de ha nem megy, mountold be az image-t és utánna másold át a winyóra egy könyvtárba a CD tartalmát, akkor fel tudod installálni.
a Weboldalamon remélem a linkek azért látszódtak (olvasni kell) Pl. UFO, Flotta, stb. Ha jó látom még az 1.2-es crackelt patch is fentvan 😊 igaz azóta van 1.3-as is, de mind1 😊
mellesleg a térkép a játékhoz elengedhetetlen lesz 😊)
A játék elején a szimulátor mód-ot vidd végig 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
76%-nál ezt írja ki: An error occured while moving the data process vagy mi, és:
component:exe
File Group:exe
H:\01.dat
CRC-s lenne?
component:exe
File Group:exe
H:\01.dat
CRC-s lenne?
War. War never changes.
Baz az install vmilyen hibát jelez, azt írja rakjam be azt a cd-t amin rajta van az x2.exe file. Most akkor mi van? Tölthetem le megint az 1. cd-t?
War. War never changes.
Már csak 6 file van hátra. Az elõbbi kérdésekre tudja vki a válaszokat?
War. War never changes.
És a sérülések meglátszanak a hajókon vagy csak "szétpottyannak"?
Bocs a sok kérdésért, de képben kell lennem 😊 1 óra múlva ár játszok vele!
Bocs a sok kérdésért, de képben kell lennem 😊 1 óra múlva ár játszok vele!
War. War never changes.
Ja és még azt hadd kérdezzem meg, hogy a warezcenteres verzióhoz melyik 1.3-as patch és melyik crack a jó?
War. War never changes.
Köszi mindenkinek a helpet. De hogy jön ide az flottairányítás, ha mi vagyunk a pilóták?
War. War never changes.
Ilyenek johetnek meg 😊
En meg egy kuldit nem csinaltam meg. Egyet probaltam elvallani, de az urge nem volt ott, ahova irtak: Kicsit vartam ra, aztan gondoltam csokolom en megyek 😊
En meg egy kuldit nem csinaltam meg. Egyet probaltam elvallani, de az urge nem volt ott, ahova irtak: Kicsit vartam ra, aztan gondoltam csokolom en megyek 😊
Jaj még valami!
Story: Ekkorát még életemben nem röhögtem ezen a játékon ekkora poént!
Elvállaltam egy túrautat, 37 mizura idõtartam, szektoronként 103 ezer cr. majdnem tele lett a mantám, 491 utas.
Túra befejezve, visszaszállítom õket a kiindulási pontra, (Family Rhy Split Trading Port), felveszem fizetségem, majdnem 1 milát, majd folytatom ügyködésem, mintha mi se történt volna. (A teladi titkos szolgálatnak kiírtottam egy teladi ürgét, kaptam érte 210 ezer cr-t, fejlõdtem is rendesen náluk.)
Getsu Fune - Royal Boron Trading Stationban szintén volt egy ilyen utaztatás, ez is kb annyit fizetett folna, mint az elõzõ. My Tour Ship bedokkol, (így hívom a túramantámat), küldetésre rácsap, és megdöbbenve bámulom a kiírást:
"Mégis hogy akarsz szállítani, mikor tele van a hajód?"
Teleee??? Mi a franc!
S+F
és mi vigyorok rám a képernyõrõl? 491 SLAVE!!!
Akkorát röhögtem, hogy az nem igaz. Szerencsétlenségükre eladtam õket, 3 kalózbázist kellett végigjárnom, mert egybe csak 200-at vesznek be. Kerestem velük majd fél milát.
Ötlet, mégis kik lehettek? Talán a Rhy család válogatott ellenségei?
Ha hosszú voltam, bocsi!
Story: Ekkorát még életemben nem röhögtem ezen a játékon ekkora poént!
Elvállaltam egy túrautat, 37 mizura idõtartam, szektoronként 103 ezer cr. majdnem tele lett a mantám, 491 utas.
Túra befejezve, visszaszállítom õket a kiindulási pontra, (Family Rhy Split Trading Port), felveszem fizetségem, majdnem 1 milát, majd folytatom ügyködésem, mintha mi se történt volna. (A teladi titkos szolgálatnak kiírtottam egy teladi ürgét, kaptam érte 210 ezer cr-t, fejlõdtem is rendesen náluk.)
Getsu Fune - Royal Boron Trading Stationban szintén volt egy ilyen utaztatás, ez is kb annyit fizetett folna, mint az elõzõ. My Tour Ship bedokkol, (így hívom a túramantámat), küldetésre rácsap, és megdöbbenve bámulom a kiírást:
"Mégis hogy akarsz szállítani, mikor tele van a hajód?"
Teleee??? Mi a franc!
S+F
és mi vigyorok rám a képernyõrõl? 491 SLAVE!!!
Akkorát röhögtem, hogy az nem igaz. Szerencsétlenségükre eladtam õket, 3 kalózbázist kellett végigjárnom, mert egybe csak 200-at vesznek be. Kerestem velük majd fél milát.
Ötlet, mégis kik lehettek? Talán a Rhy család válogatott ellenségei?
Ha hosszú voltam, bocsi!
Kérdéseidre a válaszok szépen sorjában:
1. Abszulót 3D-s!
Nem is akármilyen! Csak relative durva jó gép kell hozzá, meg egy "értelmesebb" VGA.
2. a Xenon és Khaak hajók kivételével, ja és persze az UFO-ba nem tudsz beleülni. Ez ha minden igaz scriptel megoldható, de a játékban alapból nem használhatot ezeket a hajókat. Az összes többi faj hajójával repkedhetsz.
Ezt ki is számolom neked most itt gyorsan.
... Hûû basszus már fél 8 van?!...
van 5 faj: Argan, Boron, Teladi, Split, Perenid.
mindegyiküknek van M6+M5+M4+M3+M2+M1+TS+TP+TL osztályú hajója ez 6x9 = 54.
A kalózoknak csak M5+M4+M3+TS, ez + 4 = 58.
HülE VAGYOK!
Xenon hajókba is ülhetsz, (M5+M4+M3) ha sikerül elfognod valamelyiket. Ugyanez vonatkozik a kalózhajókra is, csak elvenni tudod a korábbi tulajdonosától, ellentétben az 5 faj hajóival, azokat hajógyárakban meg tudod vásárolni.
szóval eddig 61 különbözõ hajó. +1, ha a Goner shipbe is bele lehet ülni, bár én még nem próbáltam elfogni egyet sem. Békés egy népség, nincs fegyver sem a hajóikon.
Szóval bele lehet ülni, ha jól számolom 61(+1?).
Ha kifelejtettem valamit írjátok be.
1. Abszulót 3D-s!
Nem is akármilyen! Csak relative durva jó gép kell hozzá, meg egy "értelmesebb" VGA.
2. a Xenon és Khaak hajók kivételével, ja és persze az UFO-ba nem tudsz beleülni. Ez ha minden igaz scriptel megoldható, de a játékban alapból nem használhatot ezeket a hajókat. Az összes többi faj hajójával repkedhetsz.
Ezt ki is számolom neked most itt gyorsan.
... Hûû basszus már fél 8 van?!...
van 5 faj: Argan, Boron, Teladi, Split, Perenid.
mindegyiküknek van M6+M5+M4+M3+M2+M1+TS+TP+TL osztályú hajója ez 6x9 = 54.
A kalózoknak csak M5+M4+M3+TS, ez + 4 = 58.
HülE VAGYOK!
Xenon hajókba is ülhetsz, (M5+M4+M3) ha sikerül elfognod valamelyiket. Ugyanez vonatkozik a kalózhajókra is, csak elvenni tudod a korábbi tulajdonosától, ellentétben az 5 faj hajóival, azokat hajógyárakban meg tudod vásárolni.
szóval eddig 61 különbözõ hajó. +1, ha a Goner shipbe is bele lehet ülni, bár én még nem próbáltam elfogni egyet sem. Békés egy népség, nincs fegyver sem a hajóikon.
Szóval bele lehet ülni, ha jól számolom 61(+1?).
Ha kifelejtettem valamit írjátok be.
És bele lehet ülni a hajókba? 2d-s vagy 3d-s a játéktér? Alig várom már hogy lejöjjön 😊
War. War never changes.
Megnéztem az odlalt, de csak 1 kép jött be, sztem vmilyen térkép. Hasonlít a játék a Freeslancerhez?
War. War never changes.
Nincs benne multi sajnos, pedig nagyon hiányzik 😞(
Ja mégvalami, ha leszedted a 2 CD-t valahonnan, akkor az 1.3-as patchet is szedd le hozzá (vki belinkeli talán 😊)
Ja mégvalami, ha leszedted a 2 CD-t valahonnan, akkor az 1.3-as patchet is szedd le hozzá (vki belinkeli talán 😊)
1. Nézz el az oldalamra (aláírásomban)
2. Argonopedia is nézd meg
3. Stratégia (gazdasági managment) + ûrszimulátor + RPG egy kicsit
2. Argonopedia is nézd meg
3. Stratégia (gazdasági managment) + ûrszimulátor + RPG egy kicsit
Ja és van benne multiplayer/skirmish?
War. War never changes.
Köszi!
War. War never changes.
Ki nem ismeri azt? 😊 Bár nem játszottam vele. Is-is? Érdekes játék lehet. Lehet nagy csatahajókkal menni?
War. War never changes.
Ja és honnan lehet letölteni? DC-n alig van meg vkinek és az is lassú
War. War never changes.
Hali. Eddig nem ismertem a játékot, de láttam hogy már több mint 4000 hozzászólás van a topicban. Ez miylen játék? RTS vagy szimulátor?
War. War never changes.
Igen, az. Argon Prime beli Trading Station. De ha jól emlékszem, valaki írta, hogy õ is beugrott az útjába kerülõ elsõ gyárba, és meg tudta venni.
Ja, ami a "maradék" Khaak szektorokat illeti, a ceremony után bementem ez elsõ utamba kerülõ Trading Stationba, és máris meg tudtam venni, 329 ezer credit leszurkolása ellenében.
Salvage Insurance a neve, és a Goner Templomban lehet hozzájutni ami a CloudBase South West szektorban lelhetõ fel.
A kristály darabja 3000 cr. ha van ilzened, kÖzvetlen a hajódban ülve nyomsz egy Ctrl+S-t, és máris menthetsz.
A kristály darabja 3000 cr. ha van ilzened, kÖzvetlen a hajódban ülve nyomsz egy Ctrl+S-t, és máris menthetsz.
Hm, érdekes.
Az Omicronos küldit a mai napig nem bírtam megcsinálni, bár asszem már sokszor mondtam, miért.
Nem is gecizek vele sokat, annyira szarul fut már (igen még mindig 1.0-ás verzió), hogy teljesen mindegy hogy egy kis hajóval megyek-e neki vagy elviszem a flottámat.
Próbáltam már külön-külön midegyik M2-vel és persze úgy is hogy bevittem 4 db M2-est egy M1-est és vagy hetven másik hajót....érdeles volt.
Ha megmutatnám az egosoftnak, hogy fut egy ilyen gépen, az álluk is leesne.
Mindegy, a lényeg hogy küldenek egy másikat az ellopott/elveszett/fasz tudja mi lett vele darab helyett...
Az Omicronos küldit a mai napig nem bírtam megcsinálni, bár asszem már sokszor mondtam, miért.
Nem is gecizek vele sokat, annyira szarul fut már (igen még mindig 1.0-ás verzió), hogy teljesen mindegy hogy egy kis hajóval megyek-e neki vagy elviszem a flottámat.
Próbáltam már külön-külön midegyik M2-vel és persze úgy is hogy bevittem 4 db M2-est egy M1-est és vagy hetven másik hajót....érdeles volt.
Ha megmutatnám az egosoftnak, hogy fut egy ilyen gépen, az álluk is leesne.
Mindegy, a lényeg hogy küldenek egy másikat az ellopott/elveszett/fasz tudja mi lett vele darab helyett...
Sikerült!
Najó. Hatodik rárepülésre.
Utána mentettem egyet, majd 2 perc mulva lefagyott.
Ilyet már nagyon régóta nam csinált!
Most visszatölt és folyt köv.
Odahívom a Centauromat, és takarítok.
Najó. Hatodik rárepülésre.
Utána mentettem egyet, majd 2 perc mulva lefagyott.
Ilyet már nagyon régóta nam csinált!
Most visszatölt és folyt köv.
Odahívom a Centauromat, és takarítok.
IMÁDOM A PSG-t!!!
Leszedtem ezeket a vackokataaat!!!
Na, még egy rárepülés, és kész!
Leszedtem ezeket a vackokataaat!!!
Na, még egy rárepülés, és kész!
Elsõ rárepülés megvan.
Most kéne azokat a köcsög UNKNOWN OBJECT-eket leszedegetni.
Most kéne azokat a köcsög UNKNOWN OBJECT-eket leszedegetni.
Nos, nekirugaszkodok ennek a nyamvadt Omycronos küldetésnek!
Perseus feltõtve 3x AHEPT + 3xBPSG.
Meg vettem még 5 mentõkristályt is, az ûrbéli mentésekhez.
Szurkoljatok!
Perseus feltõtve 3x AHEPT + 3xBPSG.
Meg vettem még 5 mentõkristályt is, az ûrbéli mentésekhez.
Szurkoljatok!
Érdekes módon engem nem engedtek be a Xenon Shipyardra
De szívesen építenék magamnak egyet....ha lehetne.
De szívesen építenék magamnak egyet....ha lehetne.
Poenbol kiprobaltam a Khaak M2-t. Hat hogy az mekkora csites hajo.. Az egy dolog, hogy szinte lelohetetlen, de a fegyverzete...
1. Sebez, mint atom
2. Nem kell vele pontosan celozni, magatol rahuzza (aimbot fele, foleg az m5,m4 hajoknal van ennek nagy elonye)
Megneztem meg a Xenonok m2-jet, abban csak az a gaz, hogy kegyetlenul vannak elhelyezve az agyuk...
1. Sebez, mint atom
2. Nem kell vele pontosan celozni, magatol rahuzza (aimbot fele, foleg az m5,m4 hajoknal van ennek nagy elonye)
Megneztem meg a Xenonok m2-jet, abban csak az a gaz, hogy kegyetlenul vannak elhelyezve az agyuk...
A Xenonok a Shipyardjukat is visszaépítették, de hajó egy szál se jön ki belõle. Nem is baj. Olyan jó nézni, ahogy a csomó Mercury, meg Cayman zavartalanul repeszt át a rendszeren.
Amugy kozben talaltam egy boltot. Getsu Fune-be (ahol az ot eqip bot van), ott arul a split. Azaz sztem csak arulna, mert fel napja nezegetem, mindig ures 😊
50 ugras a terkep kozepen barhova eleg. Azaz az egesz univerzum nem forgalmazott akkor appc-t. Azert akartam eladatni, mert nem tudok m2-vel bedokkolni a gyarba 😊
Lehet, hogy én értettem félre valamit. Ha neked kell APPC, miért akarod eladni másnak?
Si vis pacem, para bellum.
"...meg se moccan az elado hajo...
Ilyenkor mi van?"
Ilyenkor? 50 ugrás távolságon belül senki nem akar a beállított ár, vagy a fölött Alpha PPC-t vásárolni.
Ilyenkor mi van?"
Ilyenkor? 50 ugrás távolságon belül senki nem akar a beállított ár, vagy a fölött Alpha PPC-t vásárolni.
Si vis pacem, para bellum.
Lipovcs: APPC-t az ha jól tudom az Argon a Split és a Teladi nép gyárt, de hogy kitõl tudzs -e három közül venni, az már egy másik kérdés:
GabrielYulaw: ha kint vagy az ürben, s nem megy a hajó, írd be:
Thereshallbewings (a T = Shift+t (vagy bal vagy jobb oldali Shift-el mûködik csak)
Ha ezt beírtad, akkor egy hangot kell hallanod, és a (s)hip menü / (c)oputer menüben lesz egy új parancs, mely a "script editor" néven szerepel, tehát leggyorsabban a s-c-s bill. kombinációval jutsz el.
itt kiválasztod a legelsõ pontot. Ezután a listából kiválasztod a futtatni kívánt scriptet és (r)-t nyomsz.
Ekkor az elsõ pontot választod (Enter) és utánna megint (Enter)-t nyomsz. Ha a script-nek meg kel adni egy bizonyos helyet, akkor az t most kell megtenni, ha nem kell megadni, akkor kész, lefutott a script.
Mégvalami. Vannak olyan scriptek (pl. Xai, Teladi trading...) amelyeket nem kell így futtatni, hanem beépül a játék navigációs rendszerébe.
Pl. a Xai Jumpdrive is ilyen, hogy meg kell venni az Argon Equiptment Dock-ban a Xai Jumpdrive szoftvert. Ha van a másik hajódon ilyen szoftver+jumpdrive, akkor távolról is el tudod jumpoltatni a hajód (a Shipcomputer: Navigation menüpontjával), ha nincs iylen szoftver, akkor nem tudod eljumpoltatni a másik hajód, hiába van rajta jumpdrive 😊)
GabrielYulaw: ha kint vagy az ürben, s nem megy a hajó, írd be:
Thereshallbewings (a T = Shift+t (vagy bal vagy jobb oldali Shift-el mûködik csak)
Ha ezt beírtad, akkor egy hangot kell hallanod, és a (s)hip menü / (c)oputer menüben lesz egy új parancs, mely a "script editor" néven szerepel, tehát leggyorsabban a s-c-s bill. kombinációval jutsz el.
itt kiválasztod a legelsõ pontot. Ezután a listából kiválasztod a futtatni kívánt scriptet és (r)-t nyomsz.
Ekkor az elsõ pontot választod (Enter) és utánna megint (Enter)-t nyomsz. Ha a script-nek meg kel adni egy bizonyos helyet, akkor az t most kell megtenni, ha nem kell megadni, akkor kész, lefutott a script.
Mégvalami. Vannak olyan scriptek (pl. Xai, Teladi trading...) amelyeket nem kell így futtatni, hanem beépül a játék navigációs rendszerébe.
Pl. a Xai Jumpdrive is ilyen, hogy meg kell venni az Argon Equiptment Dock-ban a Xai Jumpdrive szoftvert. Ha van a másik hajódon ilyen szoftver+jumpdrive, akkor távolról is el tudod jumpoltatni a hajód (a Shipcomputer: Navigation menüpontjával), ha nincs iylen szoftver, akkor nem tudod eljumpoltatni a másik hajód, hiába van rajta jumpdrive 😊)
AAA nem ertem. Valahogy sikerult felrakon a Pythonomra Alpha PPC-t. Most is akarok szerelgetni, de nem talalom, hogy hol kene venni. Azert is erdekes, mert van egy alpha ppc gyaram, 50 ugrast engedelyeztem neki es meg se moccan az elado hajo...
Ilyenkor mi van?
Melyik nep equipment shopjaban van Alpha PPC?
Ilyenkor mi van?
Melyik nep equipment shopjaban van Alpha PPC?
Viszont rengeteg egyéb hasznos infót tudtam meg... 😄DD
Sziasztok!
Elõre is bocsánat, de lehet lyat kérdezek ami már le lett párszor már írva, de én még nem találtam meg. Segítség kéne, hogy miként is lehet beüzemelni a scripteket amiket letöltök. Követve a fórumban olvasottakat letöltöttem a ShiftZ által készített scriptet és még néhány hasonlót, de nekem vmiért nemakar menni. Lécci segítsetek, ha tudtok, mert már fáj a szemem 😄 2 n3 napja olvasgatom a fórumot visszafelé, de még nem találtam rá a megoldásra. Elõre is köszönöm.
Gabe
Elõre is bocsánat, de lehet lyat kérdezek ami már le lett párszor már írva, de én még nem találtam meg. Segítség kéne, hogy miként is lehet beüzemelni a scripteket amiket letöltök. Követve a fórumban olvasottakat letöltöttem a ShiftZ által készített scriptet és még néhány hasonlót, de nekem vmiért nemakar menni. Lécci segítsetek, ha tudtok, mert már fáj a szemem 😄 2 n3 napja olvasgatom a fórumot visszafelé, de még nem találtam rá a megoldásra. Elõre is köszönöm.
Gabe