6542
-
#4702 dc-t próbáltad? :)) -
team3 #4701 Hello!!
Már régóta próbálkozok beszerezni az X első részét a Beyond The Frontiert és a kiegészítőjét az X - tensiont!!
Lécciléccilécciléccilécci valaki!! Van ftp-m cd-íróm pénzem... csak vki legyen szíves... -
#4700 argon hajót nyírsz ki a küldetés során, mert akkor csak átváltott a friend/foe-kapcsoló... vagy úgy lesz ellenséged, hogy rögtön megtámad??? -
#4699 azt tudod, hogy a sector map kijelzi az összes aszteroidát a sectorban?? megnézed, hogy melyik mellett nincs info, majd nyomsz egy t-karaktert és közel mész ahhoz a kőhöz... hajrá. -
005 #4698 valaki segitsen! mikor red light, ringo moon kornyeken bergyilkos kuldetest vallalok (cartell ransom) par perccel azutan, hogy megcsinalom minden argon ellenseg lesz, kozben a statuszom (trusted friend 38%) nem valtozik, es a command consoleban sincs atallitva semmi. raadasul argon tersegben osszesn 1 gyaram van, tehat az sen nagyon kavarhat be. ez bug, ez a kuldetes ilyen vagy en csinalok vmit rosszul? -
#4697 14 napig nem érek rá, SW Galaxies trial-t nyomom mig lehet. -
#4696 Hi All !
Csak azért mondom hogy senkinek se hiányozzak -
#4695 ICQ-n ne keress, mert az igen elhanyagolható mértékben használom :))) (Gyk. soha)
inkább valami más progi (emil, private msg), de ha kell csak a te kedvedért felteszem :)) -
Romeo One #4694 Valen, kerestelek icq-n, holnap délután újra megpróbálom... -
kisviku #4693 Igen valami ilyesmi fog történni.... -
Romeo One #4692 Ok, köszi, akkor próbálkozom tovább. -
#4691 elméletileg ha scenneled az aszteroidát akkor befog játszani 1 videót, és kiírja hogy unknown enemy base vagy vmi hasonló -
Romeo One #4690 persze. de mivel már mindegyik fel van derítve, elég nehéz nyomon követni, hogy melyiket ellenőriztem le, és melyiket nem. -
fridge #4689 Igen egy létezőn van, de szvsz minden játékban máshol. Én kétszer kezdtem el a játékot és nem ua számú aszteroidán volt. Bocs hogy megkérdezem, de amikor az aszteroida közelébe kerülsz, nyomsz egy "i" gombot? -
fridge #4688 Köszi! -
Romeo One #4687 Nincs felderítetlen aszteroidám, valamelyik létezőn van? Ore, vagy szilikon, erre sem emlékszik senki? Nem sírdogálni akarok, csak q@rva szar úgy keresgélni, hogy diavetítőt nézek...
:))) -
kisviku #4686 No, elmondom persze.
A Strafe Drive arra való, hogy "oldalazni" lehessen a hajóval.Ez mindre való, a legkisebbtöl a legnagyobbik.
Ilyenkor a hajóval oldalirányú mozgást leet végrehajtani, kb. mint egy FPS játékban az oldalazás....ennyi.
Érdemes venni, csatában el tudod kerülni a lövedékeket, ha okosan használod. -
fridge #4685 Sziasztok!
El tudná mondani valaki, hogy mi a strafedrive és hogyan kell használni. Már több helyen rákerestem, de túl sok infót nem tudtam szerezni róla. Köszi. -
#4684 Általában (az esetek 99,999999999%-ban az északi kaputól északkeletre van úgy 10-20 km-s távolban (ennél pontosabban senki nem fogja tudni, hacsak nem írja be az aszteroida azonosítási számát) -
Romeo One #4683 Könyörgöm valaki árulja már el az Ore Beltben lévő khaak cucc PONTOS helyét! Átnéztem minden aszteroidát, csak ore meg silicon van. Elég zsúfolt az a rendszerem, a gépem sem erőmű, mikor szektortérképre váltok már akad. Aztán elkezdenek jönni a khaakok, gondolom amikor jó helyen járok, de onnantól kezdve diavetítés az egész...
Szóval a fűrészelés részét szívesen kihagyom, ha valaki segítene... -
#4682 te mit mondtatok, hogy kapok egy wheat farmot, ha átjut a mammut??? ez ott van amikor jönnek a khaakok és meg kell védeni az AP gunnert nem??? akkor ha nem lett baja a mamuttnak, mikor kapom meg a wheat farmom?? -
Romeo One #4681 Anno én is rászaladtam. A megoldás a következő:
A TD osztályú hajókba nem fér bele M6, vagy annál nagyobb hajó!
Vagyis ülj át egy kisebbe, én pl. a Centauromhoz rendszeresített Harrierbe, és így beszélj Brettel. S lőn, rögtön felajánlja a leszállást, mehetsz nyomozni. -
#4680 Nah elfoglaltam csak PPC cannonokkal.
Most egy másik problem ütötte fel a fejét.... Lenyomoztam a brennans triumphnál lévő cuccokat, és nyomultam az Antigone memorialba, ott hívtam Bretet, majd lenyomtam a dumát, és lássunk csodát nem tom mit kell csinálni!!!! ha hívom bretet, csak az a lehetőség van, hogy "még el kell intéznem néhány dolgot..." MIT CSINÁLJAK, hogy le tudjak menni a bolygóra nyomozni??????? Az is szerepet játszhat, hogy az első két küldit valahogy átugrottam, tehát a Deliver comuter parts és a boron professor szállítását valahogy átugrotam, SETA-n hagytam a progit egy éjszakára, majd mire felkeltem: jöttek a khaakok, és Ban danna hívott, hogy mennyek az argon one-ra!!! akkor most nem találom se SAYA kho-t se Elena kho-t mer nincs a terracorp equip dockban!! HELP micsinájjak??? -
Romeo One #4679 "M1/M2/Tl hajókat nem hagynak el a gépi ellenfelek..."
Mijé nem??? Brühühü...!
Pedig milyen szép lett volna lőni magamnak egy Xenon M2-t! -
#4678 M1/M2/Tl hajókat nem hagynak el a gépi ellenfelek (másmilyen meg nincs) :))
NOVA:
sztem mind2 1x tehát mivel fordulékonyabb, hamarabb betudja fogni, s miközben ő lő, hátulról is fedezve van. -
Romeo One #4677 Hé gyerekek, a Xenon M3-M5 kategória sorban hagyja ott nekem a gépeit, a baj csak az, hogy mire abbahagynám a tüzelést, a már kilőtt sorozataim maradéka simán szétlövi az elfogott hajók 80%-át. De nem is ez a kérdés, hanem az, hogy M2-t nem hagynak ott? Már abból is lenyomtam vagy 8-10 hajót, de még egyiket sem adták föl. Tapasztalat? -
Romeo One #4676 Érdekes dolgot figyeltem meg hosszabb időn keresztül. Két M3 kötelékem vigyázza a rendet külön-külön szektorokban. Az egyik 3db Nova, 2xBHEPT + GPAC, a másik 3 db Perseus 2xAHEPT + 1xBPSG, mert azért civilizált vidéken is kell őket használni.
Szóval, a Perseus gyorsabb és három ágyúja van elöl, a Nova fordulékonyabb, és csak két ágyúja van, de egy hátra is. És azt tapasztaltam, hogy a Novák sokkal jobbak. Sokkal ritkábban nyomják le őket, nem gond nekik 2-3 Orinoco sem egyszerre, hamarabb végeznek az ellenféllel.
Ki mit gondol, a jobb manőverezőképessége, vagy a hátsó torony nyújtja ezt az előnyt? -
kisviku #4675 Mivel Valen szépen kifejtette a taktikát+egyebeket, ezért én nem is írnám le.
Viszont nekem a 347-es Xenon tele van gyárakkal, elmon dom, hogy mi, mit érdemes, mire vigyázz,stb.
De most lusta vagyok belekezdeni, meg most inkább játszom egy kicsit....majd késöbb visszajövök és írok.... -
Romeo One #4674 Nemtom más is észrevette-e, én csak most hétvégén. Van két kötelékem, M3-ak, a kísérők "protect..." a vezérre, és így csak egy hajót kell irányítanom. Namost, ha a vezért eljumpoltatom (...szépen jól magyarul...), akkor a többit nem kell manuálisan, ha van elég energiacella, saját maguktól használják a jumpdrive-ot!
Ez azért elég király megoldás az AI részéről... -
Romeo One #4673 "...3 M1-el és 1 M2-vel érdemes megtámadni a Xenon347-et???..."
Én egy Centaurral (M6) nyomtam le...
A Station kivételével, ami aztán újra telerakta hajókkal a szektort.
Valennek igaza van, ha te vezeted, egy viszonylag gyengébb hajóval is eredményesebb lehetsz, mert a strafedrive, és egyéb AI által nem használt trükkökkel többet érsz, mint 2 szabványmanővereket végrehajtó M2-vel. -
#4672 Taktika:
Frontálisan felé indulsz (M1, M2 esetében), majd 3 km-re tőle elfordulsz jobbra vagy balra (általában ilyenkor a gép már elkezdi a kitérő manővert), szal arra kell ügyelni hogy mindig minimum 6 ágyúddal (lehetőleg az elülső + jobb oldali vagy elülső + bal oldali ágyusor folyamatosan eltalálja)
Ha ezt sikerül érvényesíteni akkor 30 mp alatt simán leszeded bármelyiket -
#4671 Ja és az tornyokat Attack all enemy ship-re.
És ügyelj rá hogy lehetőleg max 2 nagy hajóval harcolj 1x-re -
#4670 Hixer:
a Teladi Phoenix-nek 1 előnye van, az pedig a +125 MW pajzs, minden másban rosszabb mint a többi hajó.
Xenon gyilkos fitt (immár sokadszorra leírva):
5+2 db 125 MW pajzs (5 a hajón + 2 a raktérben)
Előre = 3 GPSG
Jobbra = 2 GPSG + 1 GPPC
Balra = 2 GPSG + 1 GPPC
Fel = 2 BPSG + 1 BPPC
Le = 2 BPSG + 1 BPPC
Hátra = 2 BPSG + 1 APPC -
#4669 Ez egy eléggé összefüggéstelen szöveg lett.
Fogalmazás: 2
Tartalom: 5*
Hejesírás: 1 -
#4668 Mondhattok pár ötletet, hogyan lehetne virágzóvá varázsolni ezt a majd csontüres Xenon 347-es szektort. Várom az ötleteket... Pl: milyen gyárból van kevés vagy nincs a környéken? -
#4667 nem tom hogy lúzer vagyok-e de egy Teladi Phoenix-el mentem fullon(6x125MW, 9xGPPC 6xBPPC 3xAPPC) aztán eléggé lesebeztek... pedig odanyomultam egy Xenon K mellé aztán úgy tűnt az ágyúk lőnek mint az állat, beraktam őket Attack My Target-re. és követtem a K-t, de amikor megtámadott egyszerre két K és egy J valahogy, csak úgy tudtam kinyírni őket,mer a pajzsom lement 20%-ra hogy lőttem, majd nekikmentem. Akkor felrobbantak, de nekem is elpusztult pár dolgom.... Kár, hogy nincs MAIN-LASER ezeken az M1-M2-eseken. egyébként, ti át szoktáto venni, egy-egy turret irányítását?? Szerintem a gép egész ügyes:))) Nah mindegy, végül kinyírtam mindenkit, bár a hajóm 86%-os lett... Aztán beültem egy Pegasusba felfedezni sectorokat, mire kinyírt egy unknown enemy ship, és csak a Xenon sector elfoglalása előtt mentettem... BAZZZ...:((( Asszem egész éjszaka itt fogok ülni... -
#4666 1 M2-s Odysseussal leírtod simán :))
nem kell több hajó, mert:
1. nem olyan hatékonyak mint te
2. csak akadályoznak -
#4665 3 M1-el és 1 M2-vel érdemes megtámadni a Xenon347-et???
bemegyek a hajóimmal, és akkor milyen parancsot érdemes kiadni nekik??? amikor kiadom, hogy attack all enemies, elkezd feléjük menni, majd lemegy a pajzsa 70%-ra de ez történik amikor 1-2 unknown ship re támad, 1 Boron ray-t kinyírt 3- unknown enemy ship!!!!! hogy lehet ezt elkerülni?? milyen paranccsal lehet hatásosan kinyírni egy xenon 347-es szektort???? HELP -
kisviku #4664 Home of Light-ban van egy Space Fuel Distillery asszem.Ott vehetsz Space Fuel-t azaz Argon Whisky-t.De vigyázz, mert e cucc nem túl legális és a hatóságok nem örülnek neki...
A másik, xai corp. cuccot nem minden Equipment Dock-ban találsz....a Terracorp HQ-n mindig van.
-
#4663 nem így értettem... ha veszek egy hajóra, és azután 30 perccel bedokkolok egy másik frissen vett hajóval, akkor már arra se vehetek xai corp cuccot mert nincs. de az engine tuning, meg a trading system extension mindig van.