• kisviku
    No,akkor válaszolok.
    Nem kell megvárni, nem kell kinyírni mindet,mert nehéz...még egy M3-as Novával is.
    Ha jól emlékszem, scannelni kell, majd valamit fölvenni és eltűzni, ahogy csak bírsz.Remélem jól emlékszem, mert már nagyon rég jártam ott...
    Ha esetleg mégis egy M3-as hajóval mész neki, ajánlom a Paranid Perseus-t, nagyon jó hajó, gyors (210-220), nem ér utol vele csak a Khaak Scout, de az meg annyira gyenge hogy simán leszeded.
    Ne próbáld mindet megölni, mert úgyis csak több lesz.Én akkor mondjuk M6-os korvettel (Argon Centaur) voltam, de még én is megizzadtam a menekülésnél!
    A másik, érdemes gyűjtögetni, nem kell hál'Istennek időre megcsinálni a történetet, tehát nem maradsz le semmiről.
    Ha másként nem megy, akkor ha lehet vigyél magaddal több hajót, akik védenek (Command menu,"Protect my ship")téged, mert ha másért nem lekötik az ellenfél figyelmét.

A Khaak invázió ahogy én észrevettem elég független a történettől.Talán mintha a vége után nem lennének annyian, de ez sem biztos.
    Azt, hogy a gyáraidat hogy lőhették szét...hmm, jó mondjuk nálam is volt rá példa,csak nekem a kalózok írtották ki két erőművemet.
    A megoldás az volt, hogy utána egy Argon Titan-al szétlőttem bázisostul,mindenestül őket,de vannak olcsóbb alternatív megoldások is.
    Ha védelmen gondolkodsz, tanulj a hibáinkból és ne költsd feleslegesen a pénzedet Lasertowerekre, mert abból legalább három kell egy állomáshoz, a Khaakok még így is szétlövik,de ha már egy-két hajó is védi a gyárat, akkor már nagyon jó.