-
kisviku #4630 No nézzük.
Elmentem kitakarítani úgymond "igénybevenni" egy másik Xenon szektort, mely a 472-re hallgat.
A dolgom könnyebb volt mint először a 347-esnél, mert oda csak 2 M2-vel mentem.Ide viszont mindjárt összerántottam a flottát és 5 db M2 plusz egy M1-es (85 db hajóval benne) is bejött.
Azaz bejött volna, ha nem lenne annyira ostobán megoldva a hajók irányítása.A lényeg,hogy egy szál M2-es írtottam ki az egész szektort, mert a pöcs gép úgy küldi be a nagy hajókat, hogy egymást elütik.
Először próbálkoztam, hogy máshová jump-oltatom őket, de nem volt az igazi.Beugrok egy Boron Ray-be, mondom majd én irányítalak drágám, és bejövök a déli kapun.Nem sokkal rá, alighogy felgyrsultam és kitértem a kapu elől, megjött a Titan is mely nemes egyszerűséggel nekemjött, így megsemmisülve mindkét csatahajó.
Okés, nem először csináltam ilyet, de azt nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lenne nagy flottákat irányítani.
Ugye azt akartam elérni, hogy lehetőleg egyszerre érkezzen a flottám, hogy a Xenonoknak esélye sem legyen felkészülni.
Ami a másik ostobaság a játékban (persze ez is régi keletű dolog) az a fajokkal való "diplomáciai" százalékok.
Argon Trusted Friend 58% voltam, egy pár szájba***tt Mercury-t véletlenül szétlőttem a Xenon harc során, mert a fasz se gondol arra, hogy majd még vigyázunk is a másikra, így akaratlanul is,de ellenem fordultak.
Persze ahogy korábban mondottam, a gép átállt rögtön arra, hogy az Argon az "Foe" így szép lassan amig a Xenon K és J hadakat zúztam, addig a hajóim kinyírták az átrepülő Argonokat.
De az igazi g*iség, hogy nagy nehezen jutsz el olyan szintre, hogy már hős vagy a fajnál, és elütsz vagy véleltlenül nekimész/lelősz egy szar kis hajót, egyből ugrik a police license+ még eszméletlenül sok százalék, amit addig lehet, hogy hetekig tartó játék alatt gyűjtöttél öszze....
Mára ennyi, megyek dolgozni...