X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah lecseréltem a Boron Shark-or egy Argon Colossus-ra, mert már ku*ára idegesített az a szar mozgó farokrész.
Állandóan beleütköztem, nekimentem és/vagy elütöttem mindent, ráadásul belassult a játék is ettõl....

Majd mesélek még, de most már késõ van és fáradt vagyok...
Jó éjt!

lipovics
Ja, crackelt 1.3 patch: http://etnies.muskatli.hu/letoltes/fdx-x213.rar
lipovics
Feltettem 1.3as pocsot es picit javult a sebesseg (valszeg optimalizaltak vmit), elsore megcsinaltam...
Amugy eddig nem is lattam az unknow objeckteket, azt is javitotta az 1.3as pocs.
Irtak, hogy bug volt. Hat koszonom szepen, vagy 20* probaltam zsinorban, azert nem ertettem mit kene loni...
Elvileg fixaltak a a turretek celzasat es a korrupt save-eket.
Meg beraktak egy ilyet:

Trade Command Software MK3
The Trade Command Software MK3 is a new upgrade available at the TerraCorp HQ and various Teladi Equipment Docks. This extension is compatible to TS, TP, M3 and M4 class ships as well as the Goner Ship. You might think a price of 501.338 Cr is a bit high but believe me it's justified when comparing the cost to the profit this extension can make.
Once this software kit is installed on a ship, that ship will feature a new command "Start sector trader" in the Trading Command Console. Give this order and the ship will start to trade autonomously in its current sector aiming for the best profit.
Every time a ship running this software has made a profit of 50.000 Cr (for you!) it will substract a small fee from your account, consider this the cost of maintenance and docking permission. At the same time the ship will enter the next "level". The higher the level is, the more intelligent this ship will behave when trading. For example from level 4 on it will check the product of the station the ship is landed at and see if it can be sold for a profit ensuring no unneccessary empty runs are made.
Note that these levels are bound to the "pilot" of the ship. They will remain even if the command is stopped, however if you enter the ship you "fire" the pilot and all levels are gone!
This is the "sector trader" version that is only capable of trading within one single sector - it will not pass jumpgates on its own. The next version will upgrade the MK3 to become a true "universe trader" which is capable of doing intersector trading and eventually will even use the jump drive. This upgrade will eventually be available for registered players in the Download section of www.egosoft.com!
Valen
Mondjuk ilyen konfigon nem csodalom hogy szaggat, az a rész még a mostani konfigomon is szaggat 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

lipovics
Ha valaki ugy erzi:

http://etnies.muskatli.hu/letoltes//X03.rar

1200as tualatin, gf3, 256sd. Sajnos annyira szaggat, hogy keptelen vagyok finom repulest produkalni 😞
Én az Omycron csatát egy szál Barracudával csináltam meg. Elsõre.

Valen
Grebber:

Ha anno játszottál a Freelancerrel + az Elittel + az X BTF / X-Tension-nal, és azok tetszettek, akkor ez is fog 😊

Valen
Lipovics:

Igen régebben sokat BF-eztem meg DC-tem, de most már meg kéne vennem az eredetit, csak jelenleg a költségvetésembe nem fér bele 😊, a vietnam meg még egy jódarabig nem is fog 😊

Valen
Lipovics:

Csináld meg magad, nem olyan nehéz, csak a feladatra kell koncentrálni 😊), meg nem árt ha te egy NOVA-val mész és van melletted egy M2 Odysseus háttérnek (fedezni 😊), én így csináltam és könnyû volt 😊

Grebber:

Ha van legalább napi 4-5 óra szabadidõd, acélból vannak az idegeid és bírod az eleinte inkább kereskedek mint lövök tipusú ûrhalyó szimulátorokat akkor tetszeni fog.

Mégvalami milyen konfigod van?

Képek a weboldalamon vannak a jatékból 😊

lipovics
Elitte.
Urszimulator. Ha van hozza turelmed kiraly jatek.
Kizarolag idomilliomosoknak, en le se ulok ha nincs legalabb 3-4 oram. Ebbol kifolyolag negy napja nem is jatszottam vele 😊
lipovics
Jo lenne ha mar sikerulne nekem is megcsinalni az omicronos csatat 😄
Nem vallalja be valaki? Feltoltom a mentesemet 😊
grebber
Mihez hasonló ez a game??
Megéri letölteni??

Next PC upgrade: 2022

Amikor az Omycron csata után bedokkoltam az elsõ stationra (Nyanya hideout/ Argon Trading Station) A BBS-en egybõl felajánlották az unknown szektorok koordinátáit 339400-ért.
A rangom akkor ez volt:
Prof. mogul 69%
Admiral 70%
Argon Trusted Friend 44%

A tobbit nem irtam, mert végül is argonoknál vettem a cuccost, és ha számit a rang akkor ugyis csak az számít.

Egybõl cantaurba ugrottam és le is vadásztam egy unknown stationt vele, csak sokat bámészkodtam, oszt leszedett 2 M2.

TL+Capital ship:

-TL-nek hosszas gyûjtögetés után a Boron Orcát választottam. Elõnyei a 2. legnagyobb rakték, a szolid ár (27 milla) és a relatív szép külalak. A fegyverzete nem túl sok, de nem is érdekel mert a kis hajók nem tudnak benne kárt tenni. Ha pedig valami nagyobb kezdi el lõni akkor már régen rossz. A 10 hajós hangárja és az oldalt lelógó "mindenbe beakadó" csápjai a negatívumok.

- nemrég beszereztem a a vállalat zászlóshajóját, egy Paranid Odysseust. Szerintem a romboló osztályban a legjobb kompromiszum. Képes a PSG fegyverek viselésére és ez óriási elõny. Most, hogy meglátogattam a Khaakokat hazai pályán meg is tapasztaltam. Egy M1-ük bánja az esetet, meg én is mert az M2 még így sok volt. 😊 Ellátóhajónak Pirate Orinocot ajánlok hozzá, a legnagyobb rakterû M3. A legjobb persze Goner Shipek beszerzése lenne, de nem akarom õket bántani.

Na ennyi és elnézést ha hosszú voltam.

What\'s your excuse?

lipovics
Koszi. Valen amugy ismeros volt a neved, de mar rajottem, hogy BF-bol 😊
Kb egy evet nyomtam, Six voltam (hatha emlekszel ram)
Aztan par honap dc, azota off. Varom Vietnamot 😊
Valen
beírod a nyilt ürben álló hajónál hogy Thereshallbewings, ekkor hallasz egy hangot 😊)

a T = Shift+ t betü 😊)

ekkor a Ship Computerben megjelenik egy Script editor menüpont és ott lehet a scripteket basztatni (lefuttatni, megírni 😊)

lipovics
na a cimet nemtudtam :Ö)
Hogy hozzatok elo jatek kozben a script editort? Olvastam vmi modszert anno, de nekem nem megy.
Valen
hát értelemszerüen :

Create Shipyard script
Create Tarding Station script
Create Advenced ... Station script
GateMaker Script

az x2scripting.com-ról 😊

lipovics
Milyen scriptet?
Valen
CSak ha a scriptet letöltöd, akkor tudsz shipyardot meg trading stationt vennni 😊)

iagz van Gate Maker script is 😊)

Én pl President's end újáépítésén gondolkodom
Ehömmm ehömmm.

Nem rossz!
lipovics
Lehet majd kesobb shipyardokat epiteni? Meg "AirForce 1" kereskedo bazisokat? 😊 (ez a "cegem" neve)
Valen
Én inkáb meg se említem hogy én melyik hajómat mire használom 😊)

csak a frissesség kedvéért minden hajóm FULL Shield+fegyverzetet kapott.

10 M1 + 10 M2 + 15 TL + 20 M6 + 20 TS + 20 TP + 20 M5 + 20 M4 + 20 M3 😊)

lehet számolni 😊)

Hmuda
Akkor elég csak kiraknom egy szatelitet az olyan rendszerekbe, ahhol árulják és kivárni a megfelelõ árakat kalandozás közben? Az király.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lipovics
Ja ez is furcsa. Elszedtem egy kalozhajot, eppen ulnek at bele, erre jon egy teladi csatahajo es szetlovi a beownzolt hajomat 😞

Ti hogy foglaltok hajokat? Nalam inkabb meghalnak, mint hogy kiugorjanak.
lipovics
M1-ekrol mi a velemenyetek?
En Python+Barracuda.
Marha gyors, kicsi hajok nem tudjak sebezni, nagyok meg nem erik utol (300 folott megy).
Ha meg unom magam, beszallok a barracudaba es lovok en is parat 😊
Tl-ekrol, nekem mammutom van, pajzs maxon, lezerek nulla, 10 barracuda pihen rajta, ket dolphin tarsasagaban.
Ha gaz lenne, akkor odaugrok pythonnal es rendezek 😊 Addig meg birja a sok pajzs.
Az ilyen faszságokon nem kell csodálkozni...
Nekem még Xenon szektorban is voltak ilyen élményeim Fõleg miután "kölcsönvettem" a Xenon 347-est.
Bejön a szektoromba és ellenõrizget engem.A múltkor találtak nálam illegális cuccost, 2x felszólítás aztán támadás.
Öt csatahajót küldtem rá és vártam....

lipovics
Hat, de nem durva? 😊
No, hogy bekapcsolódjak én is a TL-témába, nekem egy Albatross-om van.
Hogy miért azt vettem?Elsõsorban a lézerek miatt. Aztán rájöttem, hogy sok mindenre nem használható az 56 ezres lézer, mert szar helyen vannak az ágyúk.
Elöl egy, balra és jobbra kettõ-kettõ. Namost ez mind Gamma HEPT, ezért 56 ezres. Jó, nem vadászgép üldözésére használom, de nem árt a biztonság sem.
A raktér átlagos asszem 14 vagy 15 ezer, sebesség 200 felett, pajzs 750 MW, hangár asszem 12 hajónak.

Én igazából a gyáraim manuális elhelyezésére (jééé!tényleg?? ) és raktárnak használom.
De pl nagyon jó vele elütni mindent és bárkit.
Van benne 2 Dolphin,1 Manta,2 Nova, és 6 db Busterem.

A vadászok azért kellenek, ha netán valaki megtámadna.

Ez velem is megesett!

What\'s your excuse?

Nekem igazán ... fogott meg.

Így este felé, munka után már nem nagyon tudok ragzódni.
idõközben már 22 milám lett.

Nekem igazán az Split, meg a Teladi TL fogott meg. Az albatross, egy picurkát expenzívebb. Még nem tudom mellik lenne a jobb választás.
lipovics
Van egy omicron csatas sztorim.
Kb majdnem behugyoztam. Eppen Jediset jatszom, rarepulok a "halalcsillagra", mikor megjelenik egy arc, es elmondja, hogy semmi illegalis nincs a hajomon.
Mondom magamban, de raersz csata kozben, barom 😄
Valen
20 Millából én a Split Elephantot venném 😊, gyors, viszonylag nagy raktér, nagy hangár, stb..

Valen
A Boron Orca és az Argon Mammuth szintén jók 😊

Valen
Akor a Split Elephant a te hajód 😊), de ha a Splitekkel rosszban vagy akkor Teladi Albatross 😊 vagy Paranid Hercules 😊

Az nem sámli!

A leggazdagabb X-Univerzumos ürge, mellesleg egy teladi, aki 782.7 billió credit boldog tulajdonosa!

Én meg itt örülgetek a magam rongyos 20.5 milliójának!

782.7 billió!!!

Atya isten! Hány ezer gyár kellene ahhoz, hogy összekaparjon az ember ennyi pénzt?
Szervusztok!

Büszke TL tulajdonosok segítségére lenne szükségem.

jelenleg 20.07 millió creditnél tartok. Milyen TL hajót vegyek?

Gyárcipelés most csak ritkán lenne, de pl 3 fullra felhúzott dolphin a hangárban már jó alapot adna kereskedésre.
Csak egy javaslat. Nekem amikor utoljára beszólt egy Split nagyképûen, én visszaültem a Titánba és leromboltam állomással együtt.
Persze utána már a szektort is kiütöttem.
Ez csak egy reakció a sok közül.

Más. A nagy ge*iség a játékban, hogy ha saját hajód megtámad/nekimegy/elpusztít egy baráti,más fajból tartozó hajót, abban a minutumban esik a népszerûséged.
Viszont, ha lelõ egy pirate/xenon/khaak, stb ellenfelet, akkor nem nõ a népszerûséged, tehát azt nem veszi figyelembe.

Az Omycron küldiben az M0-on volt a julian aptya? Ott tartok, hogy a Bret belerepült, oszt por és hamu lett belõle. Kicsit gyorsan kapkodta a feliratot a játék. Le tudja valaki tömören irni mi is volt ott, azon kivül hogy a pancser khaakok nem tudnak egy akkora buzi nagy bolygót eltalálni?

lipovics
En vagy 45 satellitet kiszortam 😊
Minden rendszerbe tettem egyet ahol jartam, parat elpusztitottak a khaakok, de nem veszes, a legfontosabbakat nem bantjak.
Márhogy igen, bbl a satellites rendszerekre is mûxik.

Si vis pacem, para bellum.

Igen.

Hmuda
Láttátok, hogy milyen királyos lett a Commander's Station?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
A Best buy locator a satelites rendszerekre is kihat?

Én szétszórtam vagy 20 satellitet olyan szektorokban, ahol van equipdock, vagy valamilyen fontos gyár. Így viszonylag nagy területet tudok átnézni nekem fontos cuccok után. Kicsit aprómunka, de a vakszerencsénél azért jobb.

Hmuda
Az gáz, mert régeben mikor volt pénzem, akkor tudtam volna venni, mostmeg sehol sincs.

Attól függ, van-e raktáron hozzá pajzs. Az pedig a kereskedelem függvénye, amiben elég sok a veletlenfaktor.

Hmuda
Véletlenszerûen dönti el a progi, hogy most lehet-e venni L-Mercuryt venni? Végigjártam mind a három alapterületi hajógyárat és maximum M-es volt.