6542
-
Romeo One #4542 "...Vállalj el "bérgyilok" küldetéseket... Csak arra vigyázz, hogy a delikvens kísérőhajóit ne írsd ki, mert azért már reputációcsökkentés jár... olyan szektorban próbáld meg elfogni a kijelölt személyeket, ahol nem nagyon járnak hajóid, vagy nincsenek gyáraid..."
Ja, egy így van. Csak sajna mindig olyan szektorokra kapom ezeket a küldiket, ahol van gyáram, vagy saját hajóm járkál ott. Így én mindig kinyírom a kísérőket is. 4-5% faji rang csökkenés, sok pénz, viszonylag jól fejlődő harci rang. Ennyi. -
Romeo One #4541 Szvsz 2 (esetleg 3) M2 és 1 M1 fullvadásszal elég lenne. A csatahajók leamortizálnák a stationt és a nagyobb hajókat, az anyahajó vadászai pedig az esetleg gyorsan kirajzó kisebbeket. -
Romeo One #4540 Argon One-t nem lehet szétlőni. Mivel a küldetésekhez létfontosságú személy, Ban apó ott székel, valószínűleg sebezhetetlenre programozták le, nehogy valami nagyobb támadás véletlenül kinyírja, mert akkor lehetetlen megcsinálni a küldiket, ergo önhibádon kívül hazavágják a játékodat. -
Romeo One #4539 "...Arra már rájöttem, hogy én bármit állítok be, mennyiért vegye/adja a gyáram a termékét, a saját hajóim nem mennek a SAJÁT gyáraimba/bányáimba vásárolni.Avagy csak nagyon kis százalékban..."
Ez így ebben a formában nem igaz. Csak akkor vesznek máshonnan, ha a beállított ugrástávon belül találnak még olcsóbban, mint a saját gyáradban. Ha a konkurrenciától vesz a saját hajód, nem tőled, az a látszat ellenére nem olyan nagy baj, mert ez azt jelenti, hogy olcsóbban kapod meg, mint amennyiért Te előállítod. Persze ehhez az kell, hogy jól belőtt árakkal dolgozzál!
Probléma akkor van, ha több nyersanyag közül egy sokkal messzebb van, mint a többi. Ekkor vagy manuálisan vásárolsz, vagy engeded nagyobb területre a többi hajót is, vagy felrakod valamelyik trade scriptet, ahol a hajókra külön-külön is megszabhatod az ugrástávot. A nevét nem tudom, egyáltalán nem használok scriptet, csak emléxem egy régi hozzászólásra. -
fridge #4538 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy egy szektor nevét meg lehet-e változtatni valahogyan? Ugyan is sikerült egy szektort teljesen az ellenőrzésem alá vonni (Pirate) és szeretném átnevezni, ha lehetne. -
kisviku #4537 Itt a link:
http://artmoney.ru
Ja a "www" kimaradt, tehát mégegyszer:
http://www.artmoney.ru
-
kisviku #4536 Szorri, most értem haza a melóból.
Hát van valami script, amivel elvileg lehet csítelni pénzt, de én nem próbáltam még.
Viszont van egy másik program, ami viszont mindenhez, minden játékhoz megy, még Amiga emulátoros okosságokhoz is (!) valamint a jó öreg C64-es játékokhoz.
Itt a link:
http://artmoney.ru
Gondolom sokan ismerik, de ezzel lehet a legjobban csítelni.... -
#4535 Köszönöm goyo2..:)) Hálás vagyok! -
goyo2 #4534 The-Commander -
#4533 Sziasztok!
Kisviku, nem tudsz valami cheat-et a pénz aránytalan inflációgerjesztésére?..:) Újra kellett kezdenem az egészet, és nincs kedvem végig görcsölni újra az egészet. Hol volt hol nem volt 25 millióm.. pukk. Kicsit elment a kedvem. De hátha van megoldás?!
-
kisviku #4532 Van egy script, amivel ki lehet próbálni egy Khaak destrozert vagy mothershipet.
Én megnéztem milyen, nem rossz, de aránytalanul gyors és valahogy nem nagyon akar sebződni....
Próbálta már valaki szétlőni az Argon One-t? Én azt hittem, ha befejezem a sztori részt, elmehetek Ban-hoz hogy szétlőjem.... :))De nem lehet.
De minek is akarnám bántani az egyetlen emberi fajt benne? -
Zombye #4531 Elvileg, ha jól emlékszem az ötödik hkaak szektor a leggyengébben védett. ide mindíg "csak" 3 M2 és 2 M1 hajó igrál be, meg hát ugye a vadászok.
Szerintem azért kéne legalább 20 Odysseus, vagy Fínix, mert az a Super Kayan emitter marha erős. pillanatok alatt lezabálja a pajzsot.
-
kisviku #4530 Hehe :))
Igen valóban Ön volt az Uram.... -
Zombye #4529 Ééén én voltam, aki mondta néked,hogy hol és merre van a xenon Shipyard. Őőő most nem tudom mikor, de ha meg lehetne jeleníten csak az én hozzászólásaimat, akkor ki tudnám keresni.
-
kisviku #4528 Na megint én vagyok.
A kérdésem az vóna, hogy van -e olyan script, amivel létre lehetne hozni egy olyan állomást, amit raktárnak tudok használni.Mert az elmúlt néhány hetet azzal töltöttem, hogy scripteket próbálgattam, találtam is egy olyat amivel lehet "csinálni" Trading Station-t, de sajna olyan termékek vannak benne, amik nekem nem fontosak.A másik ,hogy én nem tudom feltölteni, csak ha hagyok ott pénzt és a hozzá tartozó hajók megveszik.
Nekem az lenne a lényeg, hogy a Xenon 347-esben van vagy ötven állomásom, de nincs aszteroida a szektorban, így manuálisan kell mindig elküldenem a közvetlen szomszédban lévő bányáimra a hajókat.Ez eddig íígy okés lenne, de ha ezt automatán csinálná, akkor lennék a legboldogabb.
Arra már rájöttem, hogy én bármit állítok be, mennyiért vegye/adja a gyáram a termékét, a saját hajóim nem mennek a SAJÁT gyáraimba/bányáimba vásárolni.Avagy csak nagyon kis százalékban.
Tehát van pl. egy Beta PPC Boron, amihez kell EC,Ore, és BoFu.Az EC-t és a Bofu-t megveszi a saját szektoromban, mivel a környezetben csak Teladik vannak és nincs, az energiát pedig vagy drágán adják vagy nincs.De Mivel nincs szteroida, ezért oda manuálisan kell irányítanom a hajókat ha azt akarom hogy NE a konkureniától vásároljanak, mert akkor mi a f*nak építettem bányát???
Remélem érthető.Ezért szeretnék egy raktárat, ami leszarom hogy milyen állomás, de legyen tárolható benne az a nyersanyag, ami nem elérhető.Ne kelljen a hajóimat még manuálisan sem irányítgatnom.Mert jó móka,bevallom, de hosszasan már nem annyira.
Aztán a másik fele, hogy egy raktárnak az a lényege, hogy sok elférjen benne, tehát ha valamit legyártok, akkor ne álljon meg a termelés csak azért mert a gyárban már nincs hely.
Szorri a hosszért.... -
kisviku #4527 Az egy kicsit sok....
Én anno, mikor oly' boldog/ideges voltam a Xenon 347-es elfoglalásánál, elmagyaráztam, egy Argon Titan, egy Paranid Odysseus, és egy Boron Ray "vigyázott" a rendre.
Namost a gond az volt sokáig, hogy nem csak a Xenon Station "került" vissza a helyére (szektor közepe) bizonyos idő eltelte után, hanem jöttek Xenon K-k és J-k is szép számmal.
Egy kedves itteni fórumozó (név nem ugrik be) javasolta, hogy nézzek körül a nem sokkal odébb lévő másik Xenon szektorban, mert ott van még egy shipyard is, amit folyamatosan szarja ki magából a hajókat.No, én megnéztem és kiírtotta mindent onnan.
Azóta kizárólag "csak" a Xenon Station jön be, természetesen full hajókkal.Már nem zavar, mert két M2-es plusz egy M1-es vigyázza a szektort, elkezdik azonnal lőni az állomást, és csak egy pár Xenon hajó tud kirepülni mire meghalnak....
De amíg jöttek a rombolók és az anyahajók is, addig a körmömet rágtam, mert nem igazán lett volna ínyemre elveszteni egy fullos M2-t vagy M1-et amiért olyan k*va sokat dolgztam, hogy beleőszültem.
Így én azt mondom, hogy 2-3 vagy négy csatahajóval meg lehet oldani talán.Igaz, tudom a köcsög Khaak fegyverek nagyobb hatótávolságúak, mint egy Gamma PPC,de ha ott vagy és jól irányítod a flottát, akkor van esély.
Persze jön a következő kérdés, hogy minek legyek ott?Meg mi van ha nem vagyok ott?Hát igen, akkor marad a remény....
De ötven hajó azért túlzás.
-
goyo2 #4526 A secret Containert a bázisokben levő cargo-k.
Ha bedokkolsz nézz szét a bázisban mielőtt leparkolnál. -
#4525 Hna.. sziasztok.
Újrakezdtem az egészet. Cheat et nem találtam hozzá, pedig jól jött volna. Azért most mintha jobban menne..:) már majdnem egy gurigám van, pedig csak néhány BBs küldetést csináltam és egy kis silicon seftelés volt benne egy nap (este) alatt..:) Érdekes, hogy a játék elején szinte minden nyersanyagot be lehet szerezni olcsón, de később már minden hiánycikk, főleg a kristály. Kifogtam egy BBs küldetést, amivel 400kilót kerestem, pedig még csak privater vagyok. A 400k ból 200k volt a bónusz. A personal infonál van olyan tétel, hogy "secret container". Talált már ilyet valaki? Mi ez egyáltalán? -
#4524 miért PSG-vel ??? ráteszel GPPC-t és kész :)) -
goyo2 #4523 Aztán a sok odysseus egymást gyilkolná a PSG-vel? -
#4522 50 db M2-es Odysseus :)) -
Zombye #4521 Csak egy elméleti kérdés!
Szerintetek hány és milyen hajóra lenne szükség egy khaak szektor 100%-os bisztosításához, -
goyo2 #4520 APPC Gyár itt van:
Interworlds
Rhy,s Desire
The Vault
Amúgy én sajna nem nyomon intenzíven. :-(((((
Csak néha, de a fórumot olvasgatom. -
#4519 Hja ... és az APPC-t New Incom -ban lehet kapni. Nem nagy durranás... inkább a hajótestet sebzi, de a lőtávja cirka 2,6 km.
De most már ennek sem tudok örülni -
#4518 SEGÍÍÍTSÉÉÉG!!!!
Elbaktam valamit. Beragadtam két küldetés között.. Saya Ko azt mondta, vár a Quantub Tube Fab-on.. az utána következő bejegyzés a Personal logban Ban Dana hív az Omicron Lyrae-ba. Nekem meg a Quantum tub fab-ba kell mennem a program szerint, de ott már voltam. Beszéltem ezzel a sayha val és nyomtam a rizsájára egy escapet. Erre Ban Danatól jött az imént említett üzenet kicsivel később. Én meg nem mentem, hanem akkor kezdem el igazán pénzt termelni. Ez volt úgy 1,5 hete! Azóta kinőttem magam, tökre örülök, megyek hogy bekóstoljam a Khaah hajót a faterral, mire nincs ott senki. Ha valakit kérdezek, az csak a Quantub Tub Fab-ot akarja megmondani merre van. Mit tegyek? Nem akarom újra kezdeni!!!!! Teljesen értelmét vesztette a játék egy pillanat alatt.. Az a sok ébrentöktött éjszaka Teljesen elment a kedvem a játéktól....
TUD VALAKI SEGÍTENI????????????????????????????? -
Zombye #4517 250 gyár. Az igen!
én még csak 65-nél tartok, mert eddig az orkámra, meg az odysseusomra kuporgattam.
Amit most szeretnék elérni, az a következő.
Szeretnék minden fajnál elérni a max rangot. konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy pl egy Argan Hero of the federation rangnál, ha elérem a 99%-ot, és utána érek el reputációnövekedést, akkor mi történik. emelkedik e még valahova, vagy marad ott, ahol van. Esetleg extra kedvezményeket/információkat kapok.
Ehhez sok pandúrküldetést, meg családsegítést és egyéb ilyesfajta küldit kell még megcsinálnom. Jelenleg a boronoknál állok a legjobban, király lovagja vagyok, 56%.
Ez az utolsó előtti boron rang.
Szeretnék egy teljes szatelithálózatot, a khaak szektorokat is beleértve. utóbbiakba megpróbálom aszteroidák belsejébe eldugni a műszert.
Kéne néhány 25 megás pajzsgyár, a hozzátartozó nyersanyagtermelő gyárakkal együtt. meg persze BHEPT GHEPT APPC, BPPC és GPPC gyár, szintén saját gyárakkal megoldott nyersanyagellátással. Nem szeretek másoktól függeni.
Ezek most a legközelebbi céljaim.
Nagyobb hajókat most nem szándékozok venni, a teljes profitot új gyárakba fogom beruházni. kivéve persze a gyárakba beszerzendő hermészeket.
a 25 megás pajzsgyárak is nekik kellenek. már vagy 120 darab van belőlük.
Most hirtelen azon gondolkodtam el, hogy lehet e egyáltalán végcélt megszabni ebben a játékban? Mert ha meg is csinálod a kitűzött célt, mindíg akad új ötlet, és új megvalósítandó cél.
Szerintem ez a játék igazi lényege, és értelme. A szinte korlátlan jáchatóság.
Hmmm egy kicsit hosszúra sikerültem, de ez van.
Kösz hogy, végigolvastatok!
-
#4516 Gilmoore> Ez mind csít nélkül, ugyanis már vagy 5 hónapja intenzíven nyomjuk mindanyian akik itt vagyunk :)) -
#4515 Rz mind cheat nélkül?..:))) Öregem..:)) én még csak 2 hete játszom intenzíven, de ehhez biztos kell egy csomó idő..:)
Hja! BBs küldetések idővel fejlődnek? értem én ezalatt, hogy több pénz, komolyabb feladat.. nem olyan, hogy vigyem már el a kutyáját sétálni.. Ezek elég unalmasak.
Az APPC-re egy konkrét sectornevet vártam, mert arra már én is rájöttem, hogy a különféle fajok equipment dokkjaiban kaphatóak nagy csúzlik, de csak néhány sectorban. Gondolom az APPC is egy ilyen spéci helyen lesz valahol.
A mammutra egyébkén elvileg tök jó lenne egy univers trader.. persze csak elvileg. Gondolj bele! Vinné a pereputtyát mint a sátorosak..:)) ott zenélne, ahol jobban fizetnek..:)) Jumpolna mint állat a Punk koncerten..:)) Menne a szekér..:)) Nem frankó? (dehogynem..:))
Hna jó.. megyek haza és megnézem a xenon bandát. Lebartelezek néhány xenon L-t, és felépítem belőlük a vadász flottám. Olcsóbb, mintha venném.. nem? Vagy vegyek corvetteket? Azt mondod azok jobban megérik? Azokat is lehet wingmenként használni? Megnézném magam egy darázsfészeknyi vadászgéphalmaz vezéreként..:)) (nem vagyok megalomániás..:)) csak egy kicsit..:) -
#4514 APPC-t a Teladiknál lehet kapni illetve a Split-eknél ha jól emlékszem
MK3 trader jelenleg nem tudja az "universum" tradet" majd a köv patch állítólag
Mammuthra minek????
Vadászokat fölös használni, többet ér 2 db Centaur mint 60 vadász :))
Nekem van szó szerint minden hajóbol 1 db minimum.
kb. ez az állásom:
250 gyár (100 SPP + 100 egyéb) (GPPC, GPSG, 125MW, HORNET)
Minden Equiptment, ShipYard, DryDock és Fegyvergyárt tartalmazó szektorban Advenced Satelit (kb. 120 db)
40 szállító (főleg Hermes és Venture)
Minden faj M1 + M2 + M3 + M4 + M5 + M6 + TL + TS + TP -jéből 1 db.
Odysseus-ból 5 db FULL, Titan-ból 10 db FULL, Phoenix-ből 5 db FULL, Python 15 db FULL, Ray 5 db FULL
Raptor 10 db
Mammuth 3 db, Elephant 5 db, Orca 4 db
és kerekítve 1,5 Milliárd készpénz -
#4513 Akkor asszem veszek mindenből egyet, kipróbálgatom őket és majd meglátjuk melyik fekszik jobban..:) Az MK3-as trade software-el kapcsolatban hallottam olyat, hogy nem csak "sector trader" parancsot lehet majd kiadni a hajónak, hanem "univers trader"-t is. Jól hallottam (olvastam) vagy ez csak elírás? Van valakinek ilyesmi? A sectortradert már kipróbáltam.. Hááát .. csepp a tengerben. Nehezen hozza be az árát, ráadásul kell vagy 2-3 L vadász kísérőnek, nehogy megfektessék a botfülűek. Nem egy jövedelmező befektetés, de ha mondjuk egy Mamutra rá tenném és működne a Univers Trader .. (parancsolgatna a szállítóhajóinak) akkor már dögösebb volna az egész. Jut eszembe! Ez a bizonyos sector (Tyr Abbyss) érdemes egy teladi harriert beküldeni speci software-rel, mert a lelőtt xenon hajók sok rakétát hagynak maguk után, amiket érdemes begyűjteni a későbbiekre való tekintettel. Neagyisten van az embernek egy flottája (160 vadászgép pl.) azt érdemes ellátni néhány rakétával egyenként, mert egy xenon sector elfoglalásához nem árt ha van. Mindenesetre szép tüzijáték lenne..:))
ui.: Alpha PPC-t hol lehet venni??????????????????? -
#4512 A Split hajók gyorsak és nagy a hangáruk, de nem megy rá PSG és általában 1-el kevesebb a Pajzs slot rajta (nem 5 db hanem 4 db 125MW shieldet tudsz rátenni) -
#4511 Hááát skacok..:) betojás ez a game..:) FElszereltem a perseusom egy Béta PSG-vel..:) olyan szépen muzsikál, de a khaak-ok nem szeretik a hangját..:) Jött egy cluster.. szép lassan araszolt előre. Gondoltam unatkoznak, és benyomtam nekik egy kis metalicát a PSG-vel..:) Egy darabig halgatták aztán felszívódtak az űrporban..:) Nem értem ezeket..:) semmi érzékük a jó zenéhez..:) ..
Van 3 support rendszerem 3 szektorban. Éjszakára hagytam őket kibontakozni, reggelre lett 25 millióm..:) vettem egy dragont, felszereltem és mentem gyakni..:) Sirály a dragon. Talán a legjobb. Csak nem találtam még Alpha PPC-t. Hol lehet ilyen csúzlit beszerezni????????? Van egy rendszer amit Thyr Abbysnak (vagy minek) hívnak. Lelőttem ott cirka 300 Xenon hajót, ebből úgy 30-at sikerült elkapnom. Jó áruk van, volt amit fél millióért adtam el. A Dragon ágyúinak parancsba adtam, hogy lőjjenek mindenre ami mozog. Ez azért fontos, mert nekem még nem sikerült úgy lőnöm egy L-nél kisebb hajóra, hogy ne durranjon szét.. az ágyúk meg valahogy humánusabbak..:) Nekik sikerült. Egy idő múlva csak azt vettem észre, hogy a rendszer tele van a hajóimmal..:))
Hát lehet, hogy nem mondtam újat senkinek, de nekem jól esett..:))
A Split Phyton-t megéri megvenni? -
Zombye #4510 Ha van pénzed, dobj még rá egy 125 megásat. ha nincs, tényleg a Nemesissel menj. 260 a vége. -
#4509 akkor inkább azzal menj :)) -
#4508 125 mega ... -
#4507 Nekem még csak Nemesisem van -
#4506 Izgalom vagy Élet, ez itt a kérdés :))) -
Zombye #4505 őőő pajzs van a hajón? -
#4504 én oda 1 Odysseussal mentem :)) a Hydráról leszereltem a cumót, megtartottam, majd üresen visszaadtama küldi végén a tulajnak :))
-
#4503 De akkor hol marad az izgalom