6542
-
kisviku #4462 Küldtem emailt, bízom benne, hogy ebben az évezredben megkapod...., nem pedig úgy, ahogy én az X2-t....
-
steweee #4461 sajna nem megy a megadott cím. biztosan jól adtad meg? nem lehetne inkább a címsorból bemásolni az url-t? -
#4460 Steweee> A gém már 2003. novemberében megjelent, de az 1.3-as patch nélkül hozzá ne láss a teljes játékhoz :)) (2 CD a játék)
Az 1.3-as patch az oldalamon fentvan ittt : valen.uw.hu -
steweee #4459 jajj, kipróbáltam a demót, ez nagyon állat! meg akarom szerezni! -
steweee #4458 a franc, erről lemaradtam.visszakerestem az ison, 2003.11.28-al jelent meg, csak akkor vmiért nem vettem észre.pedig biztosan jó játék, amolyan elite+freelancer keverék lehet sztem.megpróbálom majd vhonnak megszerezni.egyébként tényleg jó? a graf az szupi, látom, meg most töltöm a demóját. az 1.3peccs crackelt vagy csak eredetihez jó? -
#4457 Mert már régen jelent meg. Azért nem találhattad az isonews-ban vagy az nforce-on. Esetleg, ha név szerint rákeresel!
De akkor megnyugtatlak, megjelent, sőt már van 1 halom peccs is hozzá. Azt hiszem 1.3-nál tartunk. A gamecopyworld-ről a tört 1.3-as update-et is le tudod húzni hozzá, amit mindenképpen tegyél meg, ha tényleg akarsz játszani! :) -
steweee #4456 láttam róla ismertetőket a hardwire-n, és ott azt írták hogy nemsokára megjelenik, viszont van letölthető demója. viszont itt úgy írnak róla, mint egy komplett játékról.azért vagyok kíváncs, mert az isonewson nem láttam hogy megjelent volna -
#4455 Demó??? Ezt nem kérdezted komolyan. Vagy mire gondolsz?
Az X2-The Threat c. játék topicjában vagy. :)) -
#4454 ??? -
steweee #4453 ugye még csak demó van? -
#4452 Roger that! -
kisviku #4451 Előbb elhozom, aztán dobok emailt.
Sajnos ma nem volt rá időm, marad a holnap. -
#4450 En megvennem toled!
Irj egy emilt es megbeszeljuk a reszleteket! -
kisviku #4449 Ne aggódj, már minden meg lett említve nekik... :)
Most az elmúlt néhány órát gépszereléssel töltöttem, megyek BL-t nézni, asszem ma már nem lesz X2... :)
Amúgy köszönöm a hozzászólásokat, én is gondolkodtam azon, hogy esetleg egy TL tanszportert használok raktárnak, de úgy szeretném kipróbálni a Trading Stationt is...
-
goyo2 #4448 Tudom hogy nem tud TS/Tp az M2-be dokkolni, ,ajd a legnagyobb rakterű M3 lesz benne.
Kisviku: De azért ugye az egosoftnak megemlited az esetet? -
kisviku #4447 No, kedves barátaim érdekes új hírem van!
A mai nap kaptam a Magyar Királyi postától egy levelet, ami tegnapi keltezésű (04.19) miszerint megvan az első eredeti csomagom is amit az Egosoft elküldött.
A tegnapi hozzászólásom, melyben a postát szidalmaztam, úgy néz ki semmis.
Így kb. 2 és fél hónap után miután megrendeltem, megérkezett! Kb másfél-két hete jött meg az ajánlottan feladott X2.Nem mondom, ez azért nem semmi teljesítmény a Posta részéről! Úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy kettő darab eredeti példányom lészen belőle, tehát akit érdekel annak felajánlhatom az egyik példányt belőle, ha minden igaz ez is a kis "autóskártya" avagy "X2 Trump Card-al" együtt érkezett.Ez holnapra de legkésőbb holnaputánra kiderül.
Természetesen nem ingyé, de majd még kitalálom...
Mindenesetre meg vagyok lepve, hogy ilyen is előfordul. -
Zombye #4446 Spring of the lee = Spring of Belief
-
Zombye #4445 Ha egyre gondolunk, akkor azok állomásroncsok (Station Debree). az egyik perenid szektor, asszem a Spring of the lee, vagy valami ilyesmi, eredetileg boron szektor volt, de nem bírták a túl nagy sugárzást, ezért kiköltöztek. a perenideg jól tűrték a sugárzást, ami egyébként szépen lassan elmúlt. Szegény boronok megpróbálták, és próbálják azóta is visszakuncsorogni az adott szektort, de a perenidek persze ba...nak átadni. Ebben a szektorban, ha jól emlékszem a keleti kaputól kelet/északkelet irányba, ha jól láttam van 2-3 xenon SPP roncs is.
-
#4444 kiegészítés: az Osysseus ban nem tudsz TS/TP hajóval dokkolni :)) -
goyo2 #4443 Én a raktározást úgy oldottam meg, hogy pl. a BHEPT, GPPC, GPSG, 25MW gyárakba tettem egy leselejtezett dolphint, ha elkészült a cucc abba átraktam, amikor kellett odamentem a herkulessel, és áthoztam az gyárból. Persze ez kajagyárnál nem jó, de azt meg nem is akarom raktározni.
A herculesben is ugy tárolok sok energyt, hogy egy 3000 dolphin teleteszek ec-vel és ha kell akkor abból átpakolom. Igy nem kell annyit ec-ért galoppoznom.
A leendõ Odusseus-ba is hasolnóképpen fogom megoldani a raktár problémát.
A herculesben pl. van egy dolphin amibe csak illegális arut gyûjtök, aztán ha van egy pár belõle akkor megyek eladni. Mégis jobb mint kidobni. Ha leszkennelnek, akkor nem látják mi van a bedokkolt hajóban.
-
#4442 Zombye : nem tudtam feltenni őket, de megtaláltam :)) -
kisviku #4441 Megyek aludni, jó éjt! -
#4440 Vannak a deli paranid szektorok. Ott egy szektorba asszem 4-5 erdekes allomas is van. -
kisviku #4439 Én egy Argon Novával befértem....de M6-ot már nem kockáztatnék meg. -
kisviku #4438 Viszont kipróbáltam a Khaak M2-t egy script alapján.
Eljátszadoztam vele egy darabig aztán töröltem, mert nem akarom elrontani a játék hangulatát.
Van neki cockpit is csinálva, igaz hogy az inkább egy Khaak Fighter-é, a sebessége valahol 310 körül van és irányítása olyan mint egy M4-es vadászé, tehát elég egyszerű vele okoskodni.
Viszont szerintetek az nagy csít, ha berakok magamnak egy Trading Station-t? Mert nagyon kell valami raktárnak. Most már vagy 30 gyáram van a Xenon 347-ben és nem tudok hova pakolni... -
Zombye #4437 Ja. Priest Piti vagy pity-ben van. észak-kelet.
Meg van Argan Installation BlackHole Sunban, Valahol asszem Lucky planetsben, vagy rock's legacy-ban vanb egy Boron resource station, hirtelen ennyi jut most eszembe. -
Zombye #4436 Mekkora hajókkal lehet mászkálni ezekben a behemótokban?
ja, a másik véglet. Egyszer találtam egy 54-es silicon aszteroidát. olyan pici volt, hogy 1 km-ről szabad szemmel alig látszódott. miután felhúztam rá a bányát, látványosan meghízott.
-
kisviku #4435 Meg van még egy űrállomás, most nem a Boron Research....mi az isten az :)....research stationre gondolok, hanem van az egyik Paranid szektorban asszem Paranid Prime-tól keletre egy Communications Facility vagy mi a túró.
-
#4434 Ott linket mutat fileplanet fele :) -
kisviku #4433 Ja ény egyszer már voltam egy ekkorába, meg kell mondjam, el is tévedtem benne.De tényleg!
Annyira megtetszett, hogy rögtön építettem rá egy Ore Mine-t még akkor is ha a yield-je asszem úgy 34-38 között volt....
Persze ráépítve a bányával már nem akkora. -
kisviku #4432 Igen, az valóban egy érdekes dolog volt, amire eljutott hozzám ez eredeti.
De annyi dicséret legyen az Egosoft számlájára írva, hogy elküldték mégegyszer, mégpedig ajánlva avagy ajánlott küldeményként.
Az első példánnyal már valszeg egy fas**pó postás játszik a postahivatalban.... :) -
Zombye #4431 Aszteroidák belsejében kóvájgott már valaki? úgy vettem észre az aszteroid-infónál, hogy némely aszteroidának kiterjedt barlangrendszere van.
-
Zombye #4430 Mivel nem kaptam azonnali és kielégtő választ az alábbi kérdésemre, miszerint az álltalad megtalált cuccok használhatóak e é? kiírtottam Kisviku Xenon szektorát. Ha nem akarod, hogy még több Xenon, Khaak esetleg Pirate nyomorúságos élete száradjon lelkeden áruld el léccci lécci lécciii!
SETA Boost Extension volt az XBF-ben, ezzel turbózás közben lehetett SETA-zni. Ott ugye meg lehetett csinálni, hogy a Turbo Boost folyamatos használatával egyfajta utánégetőt használt az X-Shuttle, a pajzsból vette el az energit, de legalább gyorsabb volt a hajó.
-
#4429 nézz körbe az EVE honlapján :)) -
#4428 Valen, ez a Fileplanetes trial fent van valahol?
Csak mert harmadszor probalom leszedni, 99%nal leall es azt mondja a halozat elerhetetlen...
Folyatni nem lehet, csak elorrol kezdeni, en me unom 8 orakat toltogetni ezt az Eve-t :) -
Zombye #4427 És ezek a cuccok használhatók is?
-
#4426 janárban rendelte még meg a X2 kisvuki emlékeim szeritn :))
DEMO ???
Végülis, ha az 1.0-t nézzük, akkor inkább Béta :))
Az idegen tárgyról meg fogalmam sincs hogy mi lehet, bár én már találkozta:
Gateles Jumpdrive-al
Cloak Generator (camouflage device)
Enchanched SETA Boost
Enchanched Boost-al
szóval bármi lehet, végül is van a játékban vagy 100 rejtett meglepetés :))
-
Zombye #4425 DEMO!??
Bár tényleg úgy tűnhet, mert a demo sokkal később jött ki mint maga a teljes játék. Észak-amerikában, és ausztráliában ha jól emlékszem már novemberben megjelent, európában csak február 16-án jelent meg, kapásból az 1.2-es patchel, mert alapban az 1.0-val elég rázós volt a játék.
Itthon sajnos nem lehet boltban kapni.
Kisviku rendelkezik egy eredeti példánnyal, de azt a kanosszajárást amit végigjárt érte, hát az nem mindennapi. február vége felé rendelte meg, és kb 1 hete kapta kézhez. Nagyon durva!
Szóval már rég megjelent a fullos verzió, jóval a demo előtt. -
steweee #4424 ugye még csak demo jelent meg? -
Zombye #4423 Bal, és nem jobb oldalt. Egyébként a forgás stimmel.
Apropó szimbólumok.
Egy picit elhanyagolták a készítők. Pl. a z Nvidiumnak olyan a képe, mintha egy megcsócsált Meatstake Cahuna lenne.
A Khaak rakétáknak meg csak a neve más, a képük dettó ugyanaz, mint a már megszokott Mosquito, Silicorwn, vagy Hornet rakétáké.
Elismerem, ez egy picit kötöszködős volt, de hát a részletekben néha el tud kalandozni az ember, és akkor ilen apróságok is feltünnek.