• dronkZero
    Saccperkábé mennyi gyár után nem leszek ráutalva a shipcaptureből befolyó lóvéra?

Van 2 SPP(Akeela's Beacon, Suns:450% !!), 1Wheat farm(Montalaar), 2 Ore mine és 1 Silicon mine-om(Aladna Hill-i aszteroidák). Egyelőre csak a Wheat farm termel eladásra, a többit még tartalékolom. Crystal Fab-et akarok még venni, ahhoz akkor csak husit kel vennem, és el van látva nyersanyaggal a kis vállalkozásom.
    De még mindig az Orinocókból befolyó, darabonként 100-300e creditből tartom fenn magam. Kereskedéssel egy percet sem foglalkoztam... (Még az elején a Discovererrel is Mandalay-eket fogdoztam) Most már ott tartok, hogy van egy kalózbázis Priest Pityben, meg egy Atreus' Cloudsban, amik közt ingázok. Megtámadom a bázist, kijön 6-8 Orinocó, meg az apraja, ebből 3-4 mindig az enyém lesz ~ 1-1.5M Cr. Ez kb fél óra játék alatt.. Nem tudom, hogy mikor fog ennél hatékonyabban dőlni a lé...
    Csak unom már a kalózokat egy picit...
    Ja, mindezt egy Split M3-mal, BHEPT-tel... Megy a capture is simán, csak óvatosan kell vele bánni.
    Most épp a transzport-flotámat bővítgetem, mert nem képesek elhordani az árut a két SPP-ből...

Bocs, hogy szófosásom van :), de gondoltam én is leírom, hogy hogy haladok...