• Romeo One
    Nálam pl. az volt, hogy az eladott 125MW-s pajzsok árából feljavítottam a lerobbant szállítót, vettem egy szilikonbányát. Kicsit javítottam a Discoverer sebességén, és elindultam felderíteni az egész x-világot. A befolyó pénzt újabb gyárakra fordítottam (SPP-k Kingdomba, Antigoneba, Ceo's Buck-ba, Lucky-ba). A khaak inváziónál muszály volt vennem egy Boron Mako-t. Azzal védtem a rendszereimet. Közben csinálgattam a BBS küldetéseit, persze az alacsonyabb rang miatt csak az olcsóbbakat kaptam meg. Közben egy elfogott kalóz-Bayamonra csréltem a szekeret, és akkor már M3-ig nem sok minden állt meg előttem. Ügyes taktikával és sok türelemmel még a Khaak clustert is le lehetett nyomni. Közben a visszafolyó pénzt a gyárláncok kialakításába, illetve az adott fajnál secondary resources-ként szereplő más faj kajagyárába nyomtam vissza. BBS küldetések, szektorfelderítések. És időnként vissza valamelyik gyáramhoz harcolni. Aztán átültem Novára, tovább a fősztori küldije, BBS-killer küldik, M6, és most már veszegetem a nem termelő gyárakat, amik a saját felszerelésem állítják elő.
    Ja, nem futnak scriptek, sohasem SETAztam, és sohasem hagytam ott a gépet órákra. Legfeljebb míg vacsizni, vagy rágyújtani mentem. Szóval sokféleképpen lehet játszani, mindenki találja meg a saját ízlésének valót.