Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
pedig nem egy grafikai orgazmus. Az U es UT1 tetszett de az UT2k3 es ez nagyon nem jott be...
gf 4 4200 xp1700+ es 640*480 majdnem minden minimumon es 40fps
max
fullon meg 20 maximum
Nem emlékszem pedig semmi rejtett kapcsolóra, vagy eldugott helyre, ahonann nehéz lett volna kijutni. Egyszerûen, mentem elõre, s odakerültem , ahol a nagy pók van
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A game tényleg nagyon szép, de sajna lineáris és rövid, valamint tényleg hamar ki lehet találni hogy mi is fog történni a végén. Talán lesz 3 rész is? 😊
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
© netuddki ma 17:49 | Válasz erre | #1450
emberek! hilfe!
ezen a qrva hell pályán vagyok mááá 1 napja!
kiírtottam minden pókot....kikapcsoltam minden szûzmáriát....és most valami "find your way to valahová-t" kell meglelnem !
de! nemtok semerre sem továbbmenni 😞 mindenhol jártam már
tuttok segíteni??
pls ,bitte,help,segítség!
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Egy szó mint száz: egyszerüen le kell ülni aztán végig kell játszani, agyat meg addig kikapcsolni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ezen a qrva hell pályán vagyok mááá 1 napja!
kiírtottam minden pókot....kikapcsoltam minden szûzmáriát....és most valami "find your way to valahová-t" kell meglelnem !
de! nemtok semerre sem továbbmenni 😞 mindenhol jártam már
tuttok segíteni??
pls ,bitte,help,segítség!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
free a cucc teljesen, lecseréli a modelleket 3dsre, lehet egérrel nézelõdni, urgálni, stbstb., ja meg még fények/árnyékok is vannak benne. nézz utána mondjuk google-n
Nem tudom különben, hogy mi bajotok van a végével (néhány említették, hogy kicsit butácska), én kifejezetten jól szórakoztam az utolsó pályán :-)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mondjuk a játékélményt befolyásolja a gépem is. Ami a low end kategóriában indulhat. Az elején még azt hittem (én balga!), hogy hûû megy ez...
Aha...
Mellesleg csengben jelzem meg, az Unreal elsõ része is hasonló megfontolást követett.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Úgyhogy Detonator destroyer, aztán megy fel a 41.09-es.
Mégegyszer köszi! :-)
Az unreal fejlesztõje nemcsak (fõként nem) a játékból reméli a profitot hanem az engine licencekbõl. Sokkal jobb buli ugyanis a game fejlesztõ cégek biztos nem a netrõl töltik le.
:😊)
A játékkal kapcsolatban az én véleményem a következõ:
A graf.motort fejlesztõ cég számára (most nem tudom ,hogy az epic vagy ... mind1) maga a játék tök mindegy milyen (némi túlzással). Szerinetem a játék csak mintegy demo mûködik. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy sok ismerõs táj köszönt vissza. A fejlesztõ cég így megmutatta 1.széles közönség számára, milyen szép a grafika 2. különbözõ játék módokra is képes (kalandtól actionig), 3 .így ha a jövöben egy játékezzel az enginével megy már majdnem biztos a (pénzügyi) siker.
Ööö, valami ilyesmi...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Visszaolvastam jó pár oldalt, de nem igazán találkoztam azzal a problémával, ami nekem van. Ez a következõ: Elindítom a game-t, nagyon szép, meg minden, de az emberek nagyon szarul néznek ki. Olyan, mintha higanyból lennének, vagy mintha nem lenne rajtuk ruha, csak az alap textura van. Gondolom, ez valami driver bug lehet.
A konfigom: Abit KX7-333, XP 2000+, Abit Ti4200, 512 DDR, jah, és 40.72 detonator.
Remélem tudtok segíteni, elõre is thnx.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ezzel nem azt akarom mondani, hgoy az Unreal 2 klasszikus lenne, csak azt hogy fura az értékrended 😉
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nálam nem lassult be ott, viszont el kell mondjam, hogy ennek a pályának a külsõ részei már végre mutatták, hogy Unreal-lal játszom.
Igazi, szürreális növény, s állatvilág, olyan "unreal" 😊)
A nagy objektumban pedig érdemes végigvárni az összes laboratóriumban folyó párbeszédet/kísérletet, mert szokás szerint, tele van poénnal.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Aszittem kiolvad a szemem 😄D
Én is remekül elszórakozom vele
Sztem jó játék.
Szép is,hangulata is jó...a választható válaszadások tetszenek,ezen belül a sok poénos faszság 😄
Lehet hogy nem korszakalkotó, de attól még qrvajó gém.
Sztem kissé magasra tettétek a mércét...!!!
Na de a játékon belül lehetne pl ennek a mértékét beállítani. Unreal.ini file-ban, szerintem
Ha nem menne, akkor a program mehetne vissza optimalizálásra a fejlesztõkhöz.
abit be7, Pentium 4 : 2,4/512 -es ami 2,9 ghz-en megy..tehat majdnem 3 ghz , 512 mb kingston ddr333-ram es abit gf4 4600 340/780-on
Ezen mehet mar anti-aliasingal is.
Jött egy hajónyi katona. - Megöltük õket.
Akkor jött még egy hajónyi - Õket is megöltük.
Volt még néhány az épületben (hátul mehettek be) - õket is kivégeztük.
Több nem jött.
A szerelõ szerelt.
És a továbbiakban nem történt semmi.
Mondom, bug.
Különben valaki említette az anti-aliasingot. Milyen bika gépe van az illetõnek, hogy rá meri rakni az 1024*768-ra még az élsimítást is?
Inkább az érdekes, miért nem támadtak meg titeket.
Nálam számolt vissza
T minus 2 minutes...s így tovább
Ez alatt a 2 perc alatt elküldhetted a katonáidat ide-oda õrködni
Ha letelt az idõ, megtámadtak
A doki viszont idegesít 😄