Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
PS4 ID: Vordengo
mikor ki csomagolom az 1 es cédét csinál egy bin filét de cue filet nem
a 2 cdénél nincsenek gondok
ha valaki elküldené a cue filet naon megköszönném
MSN [email protected]
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
A game végén érezni lehet hogy csak úgy összecsapták. Tudom hogy az fps-ekben nem a történet a lényeg de ez akkor is minõsíthetetlen.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Egy kis segítség kellene.
A zene fájlokban van egy pár con fájl, és nem tudom átkonvertálni audio fájlá (Mp3, Ogg, wav).
Ha valaki tudja hogy hogyan lehetne megoldani...
elõre is köszönöm
Vegignyomtam a gamet bar rovid volt de isten nagyon tettszett remelem lesz armadik resze is!
:D
u2_reatil-031403.exe
sok-sok találatot kapsz. Valamelyik helyrõl letöltöd és kész is. Ha jól emlékszem, a Gamer májusi CD-jén is rajta volt.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ha a weblapomról töltötted le a magyarítást (www.rockfesztival.hu/cheatland) akkor ott találod a fixet a 1403-as patch-ez! Azt ha telepíted akkor már el fog indulni az Unreal 2.
Tehát menj el a lapomra és töltsd le a fix-et.
Unreal 2 Retail Patch v2001 (Released 3/24/2003)
This patch is for the North American/NZ/Oz version of the game- a European version will be available shortly.
There are two ways to get the patch:
1. If you have Unreal 2 installed on your machine go to ( Start >> Programs >> Unreal II >> Check for Updates ) and the auto updater will automatically find the patch.
2. If you are using another machine to get the patch. You can simply click on one of the links below to get the EXACT SAME FILE as the Updater would provide.
Retail Patch v2001 by Atari
Retail Patch v2001 by AusGamers
Retail Patch v2001 by BeyondUnreal.com
forrás: www.unreal2.com
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Udv!
Jatszom unreal 2-vel mentes aztan kifagy gep ujraindit aztan be akarom tolteni jatekot es ezt irja ki please:General protection fault!
History: UObject::ResetLoaders <- (CS_Intro 1 0) <- ExitLevel <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Build: Jan 7 2003 18:16:21
Ez miert van eddig meg tokeletesen ment!
u2_retail-031403 nekem ez van ehez nem jo a maygaritas mert amit lentebb irtam azt irja ki vagy szarjam le patchet?
2: peccs?!? úgy tudom, hogy még csak a jenki verzióhoz van... neked az van?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Game fel ra1403 patch aztan no cd crack fel es magyaritas es ezt irja ki:
Cast of NULL to Font failed
Történelem: UTextComponentBase::Constructed <- (ULabel::SummonClose0) <- UI::ImportComponent <- (SummonClose) <- UContainer::Import <- UI::ImportComponent <- (SummonMenuPage) <- UMultiStateComponent::Import <- UI::ImportComponent <- (SummonMenu) <- UUIConsole::LoadComponent <- UI::ImportComponent <- (SummonMenu.SummonMenu) <- UContainer::Import <- UI::ImportComponent <- (Root) <- UUIConsole::LoadComponent <- UIConsole::_Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Build: Mar 14 2003 13:26:15
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Tehát helyesen: Környei 'Chris' Krisztián
Elnézést kérek!
Most már az összes felirat magyarul olvasható a játékban.
Jó kis csapatmunka volt...:)))
Elkezdte: Környei 'Cris' Krisztián
Befejezte: i2k = IMYke2000 -@- 2003
Én meg teszteltem + javítottam amit kellett:)
A fordítás letölthetõ innen:
CheatLand - www.rockfesztival.hu/cheatland
volt egy pálya, amin szétakadtam, mikor meg kell védeni a bejáratot hajójavításnaál... nekem ez volt a legnehezebb rész!
na jó, annyira nem volt rossz, de nem ezt fogom még1x elõvenni, ha unatkozom...
thx!
Sajnos Chris azt mondta, hogy nem tudja folytatni a fordítást mert nagyon sok a melója a PC Guru-nál. Talán sikerül még rávenni a befejezésre vagy esetleg megpróbálom megkérni Zagash-t, hogy csinálja meg a maradékot... Õ már bebizonyította a MOHAA magyarításával, hogy szinvonalas munkát végez - nem úgy mint pár fordító - a csapat nevét hagy ne mondjam...
Ui:Nem kell ám szerénykedni:)
Köszi!! (Frankón mükszik)