Unreal 2 The Awakening

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Az úton ki kell menni a falakon túlra, s ott vannak a katonák. Csak akkor jön az öreg szerelni, ha mindet kinyírtad.

A többit pedig leírtam az imént

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SoDI---
Kerestül-kasul körbe jártam az egész pályát és semmi féle csontváz mögött megbúvó katonák.
Ez ott nálam 100%, hogy ez rohadt bug volt.
Így tehát nem szégyen, hogy azt a rövidke részt egy csalással ugrottam át.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Na jó, ha bekapcsoljuk a magasabb fokú fizikát, meg a spéci árnyékokat, valóban sokat javul a helyzet, meg kell hagyni 😊

De azért az elõs túlzás, hogy a Doom III-on túltenne.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

rage
Na, én is most védtem meg éppen az adatokat kigyûjtõ tudóst. A lifttel fel kell menni, ott a computeren a jeladót bekapcsolni (vagy ki?).
Ki kell nyírni mindenkit, beleértve a szabadban a csontok között lévõ 2-3 katonát is.

Ekkor jön az anim, hogy a tudóst meg kell védeni
A 4 katonát elküldhetjük 4 irányba védekezni, aztán mikor rohan be az ellenség, célozzunk pontosan, mert a tudóst lövik elsõsorban...

Amikor Aida szól, hogy jön a következõ támadási hullám (new wave coming), 2 ajtón is bejönnek vagy négyen, ha õket sikerül kinyírni, egybõl szól a tudós, hogy kész, mehetünk, s jön az animáció.

Ha ekkor semmi sem történik ,az alighanem véletlenszerûen elõugró bug lehet.
Indítsuk újra a küldetésnek ezt a részét, hátha másodszorra nem lesz gond.

A Janus küldetés elég durvának tûnt elsõ percben, jól fel vannak fegyverkezve a katonák, s lõnek sniperrel is ezerrõl.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

GregSB
"d3-ba meg csak nagy fekete fót, mert shadingrõl nem hallottak."

Vagy talán azért, mert csak egyetlen egy fényforrás van a szobákban... Abba kéne már hagyni a Doom3 alpha összehasonlíását az U2-vel, mert rohadtul fárasztó. Majd ha kijön a full lehet panaszkodni.

SoDI---
Na már értem, hogy miért nem tudtunk normálisan kommunikálni. Nem ugyanarra a pályára gondoltunk. A csontvázas pályán én most egy csalással tovább léptem, és fél óra játék után most azon a részen vagyok, ahol ismét a technikus szerelgetésére kell várni. Tehát itt lesz majd az a rohadt antenna 😊
Különben direkt azért illesztettem be két képet, hogy ellenõrizzem: egy pályára gondolunk-e.

És a Mohaa, Gta3, Unreal3!!
ennek a játéknak egyetlen egy baja van azon kívül hogy lehagyták a multit...hogy rövid.A többivel maximálisan meg vagyok elégedve,lehet hogy egyedül vagyok ezzel 😊

Dantor
Antennáson most vagyok túl. Nálam semmi nem jött közbe. Beraktam a két gépágyút meyer elõtti folyosóra, a rakétást meg valahova oldalra, oszt legyaktam mindenkit, antennát felhúztam, aztán elhúztunk ;-)

Egyébként nézegettem az ÁRNYÉKOKat.. És összevetve a doom 3 alfával, szerintem jobb.
Nézzétek meg pl. Aida arcát (vagy mittoménmijét ;D). Az lehet textúra. De ahogy elfordul valamerre, az arcán is ahonna éri fény, ott a fény színével lesz világosabb, ahol nem éri fény, ott pedig sötétebb lesz. Mi ez, kérem, ha nem árnyék?

d3-ba meg csak nagy fekete fót, mert shadingrõl nem hallottak. Doom 3-ban egyedül egy dolog, ami nagyon impozáns: az "üveg" nem teljesen átlátszó, hanem részben tükrözõdik is.

Szóval nem tudom mit fikázzátok. A történet is OK, a grafika csúcsszuper (akinek nem tetszik a Sci-Fi, az ne a játékban keresse a hibát!), nálam eddig egy darab bug sem volt, kidolgozott karakterek, szörnyek, küldetések, stb..
Ilyet EGYSZERRE még egy játékban sem láttam.

Pedig már végigvittem doom 1-2-t, quake 1-2-3-t (kiegészítõikkel együtt), unrealokat, red factiont, goret, deus exet, hitmant, NOLF-ot, half life mind3 részét (opforce, bshift), de ilyennel még nem találkoztam.
uraim !
ezt a pacákot amelyik az ajtó elõtt áll.....a hellen....mittomén melyik szinten ....mi a szart kell csinálni ,hogy eltûnjön a jó francba ?? máár az ajtó elõl!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Krinyo
ki mondta hogy a hent szar? 😊

Lacc
De az nagyon jó, hogy tele van poénokkal a játék, a kedvencem az mikor a az utolsó pálya végén mikor tönkremegy a mesterséges-gravitáció generátor és minden a feje tetejére áll meg dõl össze-vissza és rohanok ahogy tudok a mentõkabinok felé, mert mindjárt belecsapódunk a napba, beszól egy láma az interkomba:
-Öööö...parancsnok észrevettem hogy megsérült a gravitáció-generátor. Öö..esetleg elmenjek megjvavítani?
-MENEKÜLJÖN MAGA IDIÓTA!!!! 😄D
And5
ja kissé rövid lett Sodi nagyon szar vagy ha az antennás részt nem tod megcsinálni már bocs

Lacc
Na éppen most játszottam végig. Hát nem voltam tõle hasraesve, voltak benne jó ötletek, a történet az átlagostól kicsit jobb, a grafika egyáltalán nem olyan jó mint vártam volna és a befejezés is elég felemás. Végtére is jó játék ez de történelmet azt nem fog írni. Egyébként a legjobban azt tetszett mikor az ûrhajódban kellett mászkálni 😊 Ha raktak volna még bele több kalandelemet és több interaktivitást akkor még sokmindent ki lehetett volna hozni belõle.
Dantor
Én most végeztem azzal a pályával.
Elküldtem minden katonát valahova, aztán mentem én is. Amikor mondta, hogy meghaltak a csicskák bementem a faszihoz, és egy lángszórós melákkal legyaktunk mindenkit, aki bejött.
Aztán szólt Aida, hogy tûnjek onnan a halálba. Kijöttem, ott még volt egy ipse, belenyomtam két raksit, és már szállt is le értem a hajó.
SoDI---

SoDI---
Különben F4-re a hátralévõ feladatok között nem ír semmi féle antennáról. Védjem meg a technikust, amíg kinyeri az adatokat a gépbõl, közben pedig írtsam az ellent.

Lelõnél én õket, de nem jönnek az istennek se! Nem jön egy se!
Ezeknél az antenna-szerûségeknél pedig egy fia kapcsoló sincs 😞

Észrevettétek, hogy nehézségi fokozattól függõen picit a pályák felépítése is változik?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

SoDI---
40.72-es detonatorral igen.
41.09-es detonatorral nem.

SoDI---
Van kint egy antenna, rajta egy kapcsoló.
Mi féle antenna?
Nekem errõl ez a hat lehetséges hely jut eszembe.

De egyiknél nincs semmi féle kapcsoló
Mégis hol keressen?

Sephi
Nekem 4109 driver van fent meg directx 9 es csodalatosan megy!

A szepseghibaja csak annyi hogy kurva sokat tolti a palyakat. Meg amikor meghalok es ujra toltom a hejszint bekapcsolom es nezem a TV-et emig betolti es azutan is vagy 2 percet akadozik a kep. De azutan ugy megy mint a csuda! Nem tudom ez miert van😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Randal
hehe, kicsit állítanom kellett a felbontáson, mer ott mikor felszed az ûrhajó, a legelején az erdõs pályánál, iszonyatosan szaggatt.😊))
szal most így fut:
800*600*16 és minden low.
de így is szaggatt, hja majd pár év múlva elõveszem, hoy volt anno egy Unreal 2 nevû játék...

Na megoldottam a gondot, az volt a hiba hogy bepipáltam az EAX-et a hangmenüben. Mostmár elindul a game, csak szar a karakterek texturája:
40.72nél újabb detonátorral csinálja ezt valakinek?
Szasztok, nekem azt csinálja a game, hogy bejön a menü lehet állítgatni mindent, de a mikor a new gamera klikkelek és kiválaszton hogy normal, akkor kiírja hogy initializing, és egybõl visszadob a desktopra. Mi lehet a gond?
Gépem P42.1,512ddr,gf4ti4200,XPpro.
Dantor
dede 😊
az elsõ védós küldetésnél átváltottam normalra. normal az gyerekjáték...

snipereknél nagyon durván játszik a gép, 80/200-ról lekap egy lövéssel (hardon). normalon meg kell vagy 10 ugyanennyi élettel... 😊

a raksi másodlagosa naagyon bejön, sztem az a legjobb fegyver.
SoDI---
Ha nVidia kártyád van, a 41.09-es detonator megoldja a problémát.

Az elején nekem is elõjött az. A 40.72-es detonator volt az oka...

Na most ébredtem fel, megpróbálom megkeresni kint azt a rohadt antennát...

bfg900
Kipróbáltad más videokártya driverekkel?
Lazarus
Ja amúgy a bogaras rész elég alienes volt, a fémes rész pedig matrixos feelinget árasztott fõleg a végén ahol csapkodtak a villámok
Lazarus
Amúgy az összerakkot artifact ilyen 1*ûen elpusztult volna a robbanásban? és arra a kis lényre nyomták rá az erejét? Emberre is rá lehetett volna?
And5
jaja elég szomorú remélem akiegészítõben majd ha lesz akó újra visszatérenek a régi szereplõk

Lazarus
Nem hepi end 😞((
And5
na ennyi vot? végigzúztam

And5
help ott vagyok amiko lelövik Aida hajóját és meghal mindenki végiüla kapitány hajóján kinyírjuk a kapitányt kikell menni a leszálló pályára és ott akadtam el amiko a gravitáció segítségével felkell ugrania felsõ szintekre nos ott hogyan kell merre kell

bfg900
Héhé, megtaláltam azt a sárkány baszást, amik az elõzetes képeken voltak. Egyet le is lõttem sniperrel. Tök ugyanaz mint a képen, csak sokkal kisebb, vagy meszebb van, nemtom 😊
Lazarus
ezt én is megszívtam 😊
Van kint egy antenna azt kapcsold be és folytatódik a móka!
Kis info a fizikáról (Chris Hargrove interjú az alapja, igaz 2001 áprilisi, de úgy néz ki hogy nem változott a dolog azóta:

Aki fikázza, az elõször is kapcsolja be, aztán mondjin véleményt.😊 A Settingsben a "Ragdoll detail". A kikapcsolt állapot egyértelmû. A low állapotnál csak a kisebb ellenfelek esetében (pl. seagoatok vagy snipe-ek) fog mûködni, medium fokozaton már a hummanoid ellenfelekél is (pl. Skaarj vagy az emberek). A High beállítás felesleges, mert nem használja semmi az U2-ben. Azonfelül van pár ellenfél, ahol semmiféleképp se használ fizikát, ilyen pl. az Araknid vagy a Izarian faj. Azzal magyarázta, hogy ezekbõl sok jön, azonkívül bonyolultabb a felépítésük, ezért túlságosan leterhelné a gépet.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

SoDI---
Kész, ez szar, nem történik semmi.
Kínomban odaálltam a dolgozó technikus mellé, hagytam, had történjen, aminek történnie kell. Magamhoz vettem egy újságot, feloltottam a fillanyt, és olvasni kezdtem.
FÉL óra alatt nem történt semmi, a katonáim lépkedtek az õkhelyeiken, a technikus dolgozott (már sürgetni se tudtam, kimerült minden válaszlehetõsége). Még lelõni se tudok a saját embereim közül senkit.

Valaki aki végig játszotta, meddig vártál, mi van, hogy még fél óra is kevés?!

Mi az isten van már?!

SoDI---
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....

Ez a rohadt nagypofájú technikus, akiben egy szemernyi tisztelet sincs a fegyveres erõkkel szemben "Hé, menjen, és öljön meg valakit" fog végezni valaha annak a rohadt panelnek a megszerelésével, ez biztos nem valami programhiba? :-)

Mivel valaki írta már, hogy végig vitte, nyilván nem az, de akkor is... kicsit idegtépõ az a rész.

rage
1., Õ volna a túlélõ, aki amúgy kellene, hogy szóljon hozzád, mert õ küld el detonátorokat keresni.

A detonátorok eléggé egymás után jönnek, van egymástól 10 másodpercre kettõ, egy meg rögtön, a lépcsõsor alján lévõ terem egyik sarkában, egy olyan ajtó mögött, amit én is alig vettem észre, mert nem is ajtó, hanem inkább függöny, vagy mi.
Azon bemész, létrára fel, s ott van.
Amikor bementél egy terembe, s szóltak, hogy rádzárják az ajtókat, arra gondolok

Aztán 5 perced van visszamenni a gépedhez

Lacc
Most azon a pályán vagyok ahol fel kell robbantani egy gátat. Már megtaláltam két bombát, de a harmadikat sehol sem találom... Az egyik a szellõzõben volt, a másik meg a turbinánál. Meg van még egy olyan pont is a briefeingben, hogy találjam meg a túlélõket, na azokat se találom. Van a pálya elején egy feketébe öltözött manus aki nem támad rám és én se tudom megölni, de az hozzám se szól... Tud valaki segíteni? 😊
rage
Igen ,õ nem is errõl a képrõl beszélt
Pont az imént írtam ide a megjelent játékból készített képet, hogy lehessen hasonlítgatni

(1343-as hozzászólás)

Amit Dantor mond, az ez a kép:
www.tar.hu/rage/unreal_02b.jpg

I.C.ram
2. vagy 3. "kommandós" küld, ahol ezt a gátat kell megsemmisíteni.
I.C.ram
Dantor téved, mert ez a pálya benne van!
I.C.ram
Ez a pálya benne van a játékban, csak szebb és át van alakítva egy kicsit, de az alapszerkezet ilyen.
rage
Hmm, szóval az nem egy kép a játékból?
Kár 😞(
Na viszont volt mentésem a detonátoros pályáról, ahonnan a régi elõzetes kép is készült

Na, lehet hasonlítgatni!!
Ez tehát a régi elõzetes:
www.tar.hu/rage/shot_hires.jpg

S akkor itt van ugyanez, az elõbb
készítettem a játékból:

www.tar.hu/rage/unreal.jpg

magus
hát jó ötletek vannak benne, védeni kell területet stb, de azért egy fantáziiûátlan scifi világból nem lehet sokat kihozni... bár nem léehetett volna jobban megcsinalni.

bfg900
Az nem elipszilonos jé te analfabéta 😊
Dantor
Hé-hé-hé!

Az NEM unreal II, hanem a Warfare motor egyik demója! 😊

Ti hardon mit csináltok a kommandósokkal? Én annyit lövök beléjük, mint a pókba hellen, de nem fexenek meg. Közel megyek, nyomom beléjük a sörétet de õk hamarabb kinyírnak. Hmm.
rage
Hát, én nem láttam az égen ezeket
Lehet, hogy nem figyeltem eléggé?
😞

rage
Azok a repkedõ sárkány-jellegû dolgok is vannak?
Melyik pálya ez?

Mert hasonló az is, ahol a detonátorokat kell élesíteni, de nem ugyanez.
S nem voltak repkedõ lények sem.