1820
Unreal 2 The Awakening
  • Uk-muk
    Vki dobjon meg egy maillel léci,hogy honnan tudnám letölteni,mert ha eddig irtátok is a fórumba,azt kitörölték.Fizetős nem jó,köszi.
  • Sephi
    Aszta missiot amikor meg kell vedeni az Atlantist es fel kell rakni a lovo tornyokat meg a pajzs generatorokat aszt ti hogyan csinaltatok meg? Mert en non stop meghalok :(
  • Jinchuu
    Na igen, bmp-ben belinkelni kicsit érdekes megoldás. :)))
    De a kép maga elég jó! :D
  • SoDI---
    2 Mb-os BMP...
    Gratulálok.
    (ide képzelj valami lekezelő sértegetést, ilyen későn fáradt vagyok magam megfogalmazni) ....
  • SoDI---
    Na akkor el kezdek számolgatni asszem én is (bár én már végig vittem, de akkor más játékok miatt, pl. Sim City 4), hogy mennyibe kerülne, ha az egyik 256 Mb-os DDR266-omat 512-es DDR333-ra cseréljem, és így meglegyen a 768 Mb-om.
    Ej, ilyenkor gondolok bele a C64 64k-jára :)
  • radical
    Érdemes.
  • TheZsenyka
    Köszönöm szépen a megoldásokat, meghesszelem.

Egyébként nekem is 768MB van, aznap vettem hogy letöltöttem az Unreal2-t. Valami megérzés volt. Nagyon szépen megy.
  • Jinchuu
    Szét kell lőni teljesen azt a repülő alien-t, még a darabját is ami szép lassan leereszkedik a földre, mivel ha azt meghagyod akkor kinyílik a kapszula és megszereli robotot.
  • TheZsenyka
    Gyerekek Én ki vagyok akadva... meg kellene semmisíteni ezeket a robot overseer-eket. Arra rájöttem, hogy ha kimurdelintom a robotokat, akkor kinyílnak a védőkapszulák, de hiába lövöm le őket, újrateremnek. Mi a túró van?

H E L P !!!
  • Krinyo
  • Krinyo
    Egyre jobb ez a game...főleg a beszólások.. :D
    A doki viszont idegesít :D
  • Jacek
    Memory: 384 MByte RAM (or greater)
  • bfg900
    Ízlés kérdése szerintem. Nekem pl nagyon tetszik. Szerintem a felbontást veheted magasabbra, nálam pl a 800x600 és az 1024x768 között semmi sebességkülömbség nem volt.
  • Petyus_
    Nem az a rész, amikor oszlopokon kell ugrálni.. ilyen olvadt fém van a teremben.. ?
  • Nyiri
    Nemtom, de valahogy nagyon nem jott be ez az u2 foleg hogy nemtom milyen gep kell neki :(
    pedig nem egy grafikai orgazmus. Az U es UT1 tetszett de az UT2k3 es ez nagyon nem jott be...

gf 4 4200 xp1700+ es 640*480 majdnem minden minimumon es 40fps
    max
    fullon meg 20 maximum
  • rage
    Most kellene eltalálni arra a helyre ,ahol a nagy zöld pók jön.

Nem emlékszem pedig semmi rejtett kapcsolóra, vagy eldugott helyre, ahonann nehéz lett volna kijutni. Egyszerűen, mentem előre, s odakerültem , ahol a nagy pók van
  • Capone
    Tuti hogy lesz kieg .Ez manapsag mar igy szokott lenni .Nehogy mar csak egyszer fizess.Jo esetben ingyenes lesz volt mar ra pelda bar nehezen tudnam elkepzelni.
  • Jinchuu
    Na sikeresen végigvertem ma a gamet. Első meglátás az, hogy nem is volt rossz, bár az tény hogy az első részt nem tudta überelni, már ami a történetet és az atmoszférát illeti.
    A game tényleg nagyon szép, de sajna lineáris és rövid, valamint tényleg hamar ki lehet találni hogy mi is fog történni a végén. Talán lesz 3 rész is? :)
  • TheZsenyka
    Alexease és Dantor köszi az infót!
  • netuddki
    nahh! mégeccer!

© netuddki ma 17:49 | Válasz erre | #1450

emberek! hilfe!
    ezen a qrva hell pályán vagyok mááá 1 napja!
    kiírtottam minden pókot....kikapcsoltam minden szűzmáriát....és most valami "find your way to valahová-t" kell meglelnem !
    de! nemtok semerre sem továbbmenni :( mindenhol jártam már
    tuttok segíteni??
    pls ,bitte,help,segítség!
  • Hoz_Hun
    Nah végignyomtam. Szép szép, de a történet... Kb a 3 küldetés után tudtam az egész történetet annyira klisé. Ezen kívül rendkívül rövid, főleg az elő részhez képest. Annak a története is ütős volt. A második, meg rendkívül lieáris, el se lehet tévedni, gondolkodni meg végkép nem kell benne.
    Egy szó mint száz: egyszerüen le kell ülni aztán végig kell játszani, agyat meg addig kikapcsolni.
  • Örm
    Nekem simán megy akadás nélkül full beállítással: P4 1.5, 768Mb DDR, GeF4 Ti 4200 128MB
  • netuddki
    emberek! hilfe!
    ezen a qrva hell pályán vagyok mááá 1 napja!
    kiírtottam minden pókot....kikapcsoltam minden szűzmáriát....és most valami "find your way to valahová-t" kell meglelnem !
    de! nemtok semerre sem továbbmenni :( mindenhol jártam már
    tuttok segíteni??
    pls ,bitte,help,segítség!
  • zippofcy
    Van itt olyan akinek hajlando menni 42.72es Detonatorral? (mert nekem nem )
  • Alexease
    Tessek!!! Bocsi:)))

• Alexease
    Tessek!!!

• Jacek
    kijott egy hir amiben azt irjak DOOMIII csak novemberben
  • Dantor
    már van :)
    free a cucc teljesen, lecseréli a modelleket 3dsre, lehet egérrel nézelődni, urgálni, stbstb., ja meg még fények/árnyékok is vannak benne. nézz utána mondjuk google-n
  • TheZsenyka
    Kiadhatnák a DOOM I/II-t valami új engine-el. Tuti végignyomnám.
  • SoDI---
    Na én is végig játszottam végre.
    Nem tudom különben, hogy mi bajotok van a végével (néhány említették, hogy kicsit butácska), én kifejezetten jól szórakoztam az utolsó pályán :-)
  • Kis Szabó [PT]
    Hát nem tudom, nem sokat változott a megyek írtok alapelv... pedig kezd egy kicsit unalmas lenni, mégha olyan szépen is van megcsinálva, mint ez a játék...
  • bfg900
    Maximálisan egyetértek Graves-el :)
    Amugy a 85% is teljesen reális szerintem.
  • Deajka
    Tőlem egy 80-85 %-ot kapna (graf persze 100%).
    Mondjuk a játékélményt befolyásolja a gépem is. Ami a low end kategóriában indulhat. Az elején még azt hittem (én balga!), hogy hűű megy ez...
    Aha...
  • SoDI---
    Különben szerintem is csupán egyfajta engine-reklám ez a játék. Sokan azt mondják, hogy az ő izlésükmek túlságosan csili-csálé. Hát persze hogy az! Van egy grafikai motorod, amiből súlyos tízmilliókat szándékozol keresni. Hát nem egyértelmű, hogy az első ezt használó játékba bele zsúfolsz minden féle effektet, egymástól különböző szemgyönyörködtető tájat?

Mellesleg csengben jelzem meg, az Unreal első része is hasonló megfontolást követett.
  • Lacika79
    CVD (1431): Köszi szépen a tanácsot. Én is gondoltam erre, mert már egy-két game-val szarozott.
    Úgyhogy Detonator destroyer, aztán megy fel a 41.09-es.
    Mégegyszer köszi! :-)
  • Deajka
    Mégegy:
    Az unreal fejlesztője nemcsak (főként nem) a játékból reméli a profitot hanem az engine licencekből. Sokkal jobb buli ugyanis a game fejlesztő cégek biztos nem a netről töltik le.
    ::))
  • Deajka
    Sziasztok!
    A játékkal kapcsolatban az én véleményem a következő:
    A graf.motort fejlesztő cég számára (most nem tudom ,hogy az epic vagy ... mind1) maga a játék tök mindegy milyen (némi túlzással). Szerinetem a játék csak mintegy demo működik. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy sok ismerős táj köszönt vissza. A fejlesztő cég így megmutatta 1.széles közönség számára, milyen szép a grafika 2. különböző játék módokra is képes (kalandtól actionig), 3 .így ha a jövöben egy játékezzel az enginével megy már majdnem biztos a (pénzügyi) siker.
    Ööö, valami ilyesmi...
  • Cvd
    Ne használj 40.XX-es drivert, mert azzal gondok vannak. A legjobb a 41.09, erre külön odafigyeltek a tesztelésnél, és rendesen megy vele.
  • Lacika79
    Szép jó napot mindenkinek!
    Visszaolvastam jó pár oldalt, de nem igazán találkoztam azzal a problémával, ami nekem van. Ez a következő: Elindítom a game-t, nagyon szép, meg minden, de az emberek nagyon szarul néznek ki. Olyan, mintha higanyból lennének, vagy mintha nem lenne rajtuk ruha, csak az alap textura van. Gondolom, ez valami driver bug lehet.
    A konfigom: Abit KX7-333, XP 2000+, Abit Ti4200, 512 DDR, jah, és 40.72 detonator.
    Remélem tudtok segíteni, előre is thnx.
  • Cvd
    Az hagyján, ha nem szól a zene, vagy mindig ugyanaz, én egyszer szarabbul jártam: Próbáltam nyitni egy ajtót, de zárva volt. Az automata női hang bemondta az "acces denied" szöveget, csak épp nem egyszer, hanem folyamatosan ismételte. Ez így ment vagy 10 percig, már épp azon gondolkoztam, hogy újraindítom az egészet (ez újabb 5 perc lett volna:)), amikor egy párbeszédrészhez értem, és visszatért minden a normális kerékvágásba.:))