1820
Unreal 2 The Awakening
-
#1323 "de azé nagy hent az egész" Krinyo most komolyan mit vartal????
Nem ertem mit vartak egyesek es mert kell fikazni:))
Unreal es kesz. -
#1322 És ha az lesz a Doom III-mal, mint a Geforce FX-szel? Na akkor koppan olyat mindenki, mint egy ház.
De nekem van egy olyan ERŐŐS gyanú, hogy ez nem az 1.00, hanem valami 0.9 . Nem létezik, hogy pont az eax, karma, víz, árnyék részt kúrták el. egyszerűen lehetetlennek tartom.
Akkor meg majd jönnek a patchek :) -
#1321 a kék torkolat tűz valami gyönyörűűű -
#1320 jók az efektek,főleg a tűz..meg a hangok.Pl:mennydörgés :D
de azé nagy hent az egész. -
#1319 Indítsd el úgy a játékot, hogy a parancsikon-nál a target sorba írd be ezt a paramétert : firstrun
Tehát valahogy így fog kinézni :
....uneral2.exe -firstrun
Ez visszaállítja alapra az ini-t, lehet, hogy segít -
#1317 Nos, ma estére ennyi, holnap este újból folytatom.
Tudjátok, napi 1 óra, hogy sokáig tartson :)
Az organikus bolygó érdekes volt, az utána lévő detonátor keresgélés az szokvány-fps feelinget hozott, egyébként jó csatákkal, viszont amikor elromlik az űrhajó, s meg kell védeni, az baromira tetszett!
Király volt az egész jelenet, mozgalmas, s ötletes a védelmi cucc lepakolásának lehetőségével.S ráadásul azok a humoros beszólások, miközben javítják az űrhajót a többiek ,s vitatkoznak rajta, hogy is kellene...
Nem tudtam, hogy a csatára koncentráljak, vagy a benyögéseken röhögjek :))
Jó ez a játék, jó szórakozás, ez a lényeg -
#1316 Ok, egyetértek :) -
#1315 Csak nagyon ritkán. Mindenesetre high beállítás melett láttam ezeket, lehet hogy annak függvénye. Általában rücskös falon szokott lenni leggyakrabban. -
Zsoltee_a_bator #1314 enis :) -
#1313 Mondjuk abban igazad van, hogy ha most sír sokaknak a szája, hogy "jaj, milyen lassú az U2, milyen hatalmas a hardware-igénye", azok mit fognak szólni a Doom III-hoz. Na, annál már én is sírni fogok, ha nem sikerül előtte megfelelő mennyiségű pénzállományt beszerválnom legalább egy ATI 9700-ra (azért mondom, hogy legalább, mert ugye GfFX, miegymás jön), és egy 2 Ghz feletti órajelű prociba. (Bár ahhoz alighanem még alaplapot is kell majd cserélnem). És az a valószínűbb, hogy nem fog :(
Az U2 gépigénye szerintem igenis alacsony ahhoz képest, hogy én mit váram. De abban akkor is igazam van, hogy (és akkor fogalmazzunk finoman) nem valósított meg a várttal ellentétben olyan mértékű lélegzetelállító áttörést a korábbi fps-ekhez képest, mint elődje.
Nem szar az engine, a mostani felhozatalhoz képest, viszont szar ahhoz képest, amint az Unreal márkanév új részétől elvártam volna. Na mindegy, ezt már megtárgyaltuk az elmúlt napokban néhányszor :)
Különben tényleg egyre jobb, és élvezetesebb lesz a játék, ahogyan haladunk előre a küldetésekben. Vagyis mondhatjuk, hogy amíg az Unreal első részénél mindenki azt vette észre, hogy a túl erős kezdés után lassanként cseppet ellaposult, addig ennél a második résznél pont az ellenkezője igaz. Gyér kezdés után fokozatosan erősít. Én viszont nem vagyok biztos benne, hogy ez marketing szempontból egy jó döntés volt, hiszen egy játék első néhány pályájával/küldetésével szerintem szám szerint több ember találkozik, mint a késöbbiekkel. Nagyon sokan gondolkodnak úgy, hogy az első (két) pálya/küldetés után itélik meg magát az egész játékot.
Meg aztán a feeling-váltást az első részhez képest felfoghatjuk úgy is, hogy végre újabb szemszögből van alkalmunk megismerni az Unreal univerzumának tágabb világát, nem csak egy kis bolygó szűk éráját.
Arról már nem is beszélve, hogy oly hosszú várakozás után végre valóban láthatjuk mozgásban azokat a szerte ágazó fákat, amelyek várható megjelenéséről a játékokban már az első Geforce kártya megjelenése óta hallani mindenhonnan.
Meg pl. megemlítehetjük azt is, hogy amíg teszem azt az organikus, görbe csőfelületek három éve a Quake 3-ban még csak amolyan szárnyerebegtetés szintjén jelentek meg, addig itt már meghatározó részévé váltak egy-két pályának, hála az azóta megnövekedett számolási teljesítménynek...
Röviden: egyszerű a recept.
Minél többet kell nyomni az Unreal 2-t, és egyre kisebb lesz a kezdeti csalódás :-) -
#1312 iigen? -
#1311 DX2 az Unreal engine, folyamatosan kapják a legújabb cumókat Epictől.. fizikai motor, amit licenszeltek: Havok a neve, de a rongybaba fizika az asszem maradt a Karma.
De elég sokat buherálnak az engine-nel.. mindenesetre mozgásban nagyon meggyőző (az a kevés, amit láttunk belőle.. :/), és screenshotok közt is van egy pár ultrabrutál.
Na, de ez offtopic. :)
Unreal II téma: Ha valaki találkozott volna azzal a problémával, hogy nincsenek textúrák bizonyos szereplőkön, a megoldás a 41.09-es Detonator képében érkezik hozzá! :) -
#1310 Namost, lehet hogy csak képzelődöm, de én láttam bump mappinget a játékban :) -
#1309 de szerintem az, csak hozzá írtak egy csomó mindent (bump mapping, real-time fények stb), meg külön fizikai engine-t szerváltak -
#1308 Jatényleg, milyen motorja is van akkor most a Deus Ex 2-nek? Valami olyasmit olvastam nemrég, hogy nem a warfare, mert az nem felet meg az igényeinek :) -
#1307 Hmm.. árnyék és büntető fizika majd lesz a Deus Ex 2-ben.. ha lesz olyan gép, amin elindul.. :) Ezek után nem tudom milyen gépigényre számítsak. :) -
#1306 Ok, nem tökéletes, mondjuk a fizika tényleg csalódás, de ne legyén már ilyen. Emiatt azt mondani egy motorra hogy SZAR agyatlan dolog.
Főleg majd ha kiderül, hogy miylen van kell az agyonájnározott doom3 motorhoz. A belem kifordul már tőle, hogy másról se lehet hallani, hogy iylen fasza lesz, oylan király, Carmack egy akkora isten... Ki nem szarja le? :) De tévedjek és menjen így ócska gépemen mint az U2...
Amugy az életben is előfordul hogy beragadhatsz 2 cső közé nem? ;) -
#1305 Rendben akkor ne a grafikáról beszéljünk.
Mondjál valami klassz dolgot a fizikáról.
Mert az élőzetes techdemók alapján gördülő, feldönthető székekre számítottam pl., ezzel szemben még az úszó hínárokat se lehet arrébb úsztatni.
Meg azért (igaz nem véglegesen), de itt is előfordult, hogy kicsit beragadtam két cső közé.
Na jó, még csak azon a pályán járok, ahol a három detonátort kell megtalálni, és aktiválni.
Lehet, hogy csak a végigjátszás után lenne értelme ilyesmiről beszélni. -
#1304 Nemazé, de én találtam árnyékot ebben a játékban. Ha te nem, akkor sajnálom :)
A víz alatti rész tényleg lehetne szebb, de a grafika nem egyenő a motorral.
Azé nem vagy semmi, kijelented hogy szar ez a motor, mert nincs benne árnyék (van), és nem néz ki jól a víz alatti rész. :))) -
Zsoltee_a_bator #1303 nem azert de a doom3 -ban sem volt a playernek arnyeka :) csak mindenki masnak. az az unreal2 -ben van is. a viz lehetne jobb az teny, a preview videokban ezerszer jobb volt, a hullamzasa is. de vannak benne nagyon szep grafikai elemek. negativumokat a doom3 -rol is fel lehetne sorolni. a mostani hardware-ekkel meg nem lehet tokeleteset alkotni, de ami kesik nem mulik. -
#1302 Miért szar ez a motor?
- Árnyékoknak nyomát se látom. Nem várok el olyan szintű testárnyékokat, mint pl. a Doom III-ban, de legalább valami sötétebb paca a földön alattunk pl. már a leggyengébb játékokban is alapkövetelmény.
- A víz alatti rész kevésvé neves játékokban is sokkal jobban van megoldva egy-két helyen. Most írom le harmadszor, legalább a hullámfodrokon megtörhetne valamennyire a fény.
Valaki más pedig azon idegeskedik, hogy egy új játék ha kijön, miért kell hogy az aktuális csúcs gépre legyen optimalizálva. Hát kérlek szépen, amikor a következő generációs kártyák megjelenésével mindjárt a béka segge alá esik még az ATI 9700 ára is, és rettenenetesen olcsók az AMD procik Mhz-enkénti árai, akkor szerintem ez természetes.
Meg ha megveszel egy gépet, és tudnál játszani vele évekig, akkor miből élnének meg a hardware-gyártók? Engem ez a trend a legkevésbé se zavar. Ha valaki játszani akar több mint egy éves gépével, az vegyen konzolt. Viszont akkor meg lesz fosztva attól az isteni élménytől, hogy szinte hónapról hónapra szemtanuja a folyamatos, és néhol lélegzetelállító fejlődésnek a játékok terén (amire mondjuk az Unreal 2 a várttal ellentétben nem jó példa). -
#1300 Hm, megnéztem és tényleg nincs a hud menüpontnál bekapcsolás :) Amikor configoltam, csak láttam hogy van ilyen pont is, aszittem hogy testreszabható de ne. Mindenesetre végignyomkottad a billentyűket? -
netuddki #1297 pontosan!!! -
Ion5 #1295 Mit? -
#1294 Optionsból. Emberek, ne csináljátok már, komolyan mondom :) -
#1292 Másnál is van olyan hiba, hogy egyes figurákon nincs textúra, vagy ez egyedi? :) -
#1291 megvan mind a 7 Artifact yeah de most megint cink van nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy kellettek volna abézist elfoglalták irány megmenterni Dextert!! -
#1290 Kösz, kipróbálom. -
#1288 Egy kérdés: ott tartok, amikor le kellett szállnunk, mert elromlott a hajónk. Amíg szereli Isaak a hajót, addig védenem kell, ki ne nyissák a kaput. Szal annyi lenne a kérdés, hogy hogyan lehet letenni az előzőleg begyűjtött automata ágyúkat? -
Cvd #1286 Na én is beleszaladtam abba, amit bfg900 írt az #1069-ben. Kezdhetem előről. Viszont ezek szerint valszeg nem egyedi a dolog, nem árt néha elrakni a mentett állásokat. -
#1285 Unreal 2 - single player
Unreal Tournament 2003 - multiplayer
Mér nem lehet ezt megérteni? :)
Az unreal 1-nek is elég tré votl a multi része, ezért csinálhatták az UT-t, nem is beszélve hogy más kondíciók kellenek egy single player és egy multiplayer játékhoz, már csak grafikailag is. -
Braveheart #1284 Azért mert arra ott van az UT2003, hiába csináltak volna multit, nem lett volna olyan jó mint az. Erre nem gondoltál? -
netuddki #1283 hmmm egész yo ez a gém
de ,hogy mijafaszéééé nem lehetett multit csinálni ???!!!
na mind1... -
#1282 Nem arról a páylról beszéltem, de már sikerült megcsinálnom! :D Újrakezdtem és most vége lett rendesen. Azt amiről te beszélsz azt meg most csináltam pont. :) -
Cvd #1281 Fedezékbe a gyávák futnak. Én kemény voltam. Igaz hogy 5 health maradt meg vagy 15 egység páncél.:)) Szerencsére ha a nagy megfekszik, akkor jön a videó. Ha nem így lenne, akkor szégyenszemre kinyírt volna egy kis sárga pók is egy harapással.:)) -
tbundy #1280 az antennát be kapcsoltad kint? -
#1279 Jajó :) Én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy 2 percet kelett sétálnom érte a szomszéd házba, ezért nem éreztem ár a problémádat :) -
#1276 Erre kérnék egy választ, hogy nektek ez, hogy történt? -
#1275 Nem is beszélve a Flamerről. -
#1274 Amikor felágaskodik, akkor fedezékbe kell bújni gyorsan! A Gránátvetőt se felejtsd ki. :)