1820
Unreal 2 The Awakening
  • Noninnyó
    Én a következőképpen győztem le a nagy pókot, miután párszor már kinyírt: amikor leértem az aréna közepére, és megjelent a pók, visszarohantam a 3 csőből álló szerkezetre, ami a falon lévő kis nyílásig vezet és felmásztam rá, ameddig csak lehetett. Ezek után csak lőttem ameddig meg nem döglött, és életet nem is tudott levenni, mert jó magasan voltam. Ennyi a trükkje.
  • Cvd
    Gondolom a 15 másodperc easy fokozaton érvényes. Én mediumon belelőttem majdnem az összes shotgun lőszert (asszem úgy 50 körül volt a max, abból bő 40 a nagyra ment), aztán a rifle-ből a második tár közepénél adta meg magát.
  • I.C.ram
    Hi!

Azon a pályán vagyok, ahol jön egy csapat tengerészgyalogos egy mérnökkel, akinek ki kell szedni az adatokat a gépből, amit szétlöttek. Megkell védeni, meg is tettem, de nem akar végezni a munkájával, már vagy 5 perc nem jön ellenfél, és a mérnök is csak csinálja. Kinéztem már az udvarra is, de ott sincs senki. Mi a francot kell csinálni? Ja és egyre jobban tetszik a játék!!! Az eleje nagyon szar, de a 3. küldetéstől már sokkal jobb.
  • FREAK
    nincs, de a jövőben még lehet
  • Capone
    Tudtok mondani egy progit amivel a video kartyat meg tudnam huzni? Kivancsi lennek hogy lenne e egy kis valtozas ha megröcentenem a GF3-at

GF3 TI 200.
  • bfg900
    Szerintem ritka könnyű megölni :) Rádobáltam az összes gránátot, majd assault rifle-vel nekiestem. Ha nem is 15 múlva, de hamar megadta magát.
  • bfg900
    Én ezért szoktam a MediMarktban pár éve játékokra vadászni :) 2-3k ért annyira jó cuccokat lehet néha kapni hogy félelmetes. És még futnak is a gépemen.
  • Veriel
    Igaz. A baj ott kezdődik, hogy mire megveszem azt a gépet, amin jól megy - nem keresek rosszul, de néha-néha azért másra is költök... -, addigra kijön egy új motor, vagy felturbózzák az aktuálisat, és megint ugyanott vagyok, semmi új nem megy a csúcsszuper gépemen. Ez tapasztalat. Pár hónapja még high-end-nek számított, amim van - azóta persze nem -, és akkor is ugyanúgy szívtam. Magyarul, ha nem a 30-40 FPS-t célzod meg, hanem a 70-100-at (és nem azért, mert sznob vagy, hanem mert számít), akkor 1-2 éves game-ekkel tudsz játszani.

Komolyan mondom, az általam próbáltak közül egyetlen game volt az elmúlt két évben, ami szép is volt, amikor kijött, és rendesen futott, az pedig a Serious Sam 2.

Az UT2k3-ban is az a vicc, hogy nálam ugyanúgy megy low detail 800x600-ban, mint highest 1024-ben, csak a low csúnyább. A poligonszámot nem bírják a kártyák. Amikor kijött, sok helyen egy 2.4-es proci, 9700 is 45 FPS-t produkált benne :(
  • bfg900
    Jahm, mert ez a motor alapvetően arról szól, hogy hányan fogják licenszelni, nem pedig arról hány példányt adnak el az Unreal 2-ből. És mivel ez promóció, a lehető legszebben kell kinéznie. Szomorú de ez van :)
  • Veriel
    Megnéztem a játékot. Az UT2003 bejött, leszámítva a gépigényét, gondoltam, ez is jó lesz. Egyelőre nem vagyok oda érte.

Az egyik bajom az, hogy kurva színes minden. Tudom, hogy most ez a trend (grafikával foglalkozunk), de szerintem hányás, hogy minden tűzpiros, vadnarancssárga, hupikék, levélzöld... főleg az intrók. Nekem nagyon nem jön be ez a rikító színvilág.

A másik baj a gépigény. P4 2.3, 512DDR333, Radeon 8500, FPS lemegy simán 30-ra, közepes beállításokkal. Van, amikor 70, de sokra megyek vele, harcban leesik.

Megint kiadtak egy játékot, ami csak a legeslegújabb vason megy normálisan. Ezt utálom.
  • bfg900
    Az az első, hogy próbáld meg másik videokártya driverrel. Vagy a másik eshetőség, amit nekem is csinál, hogy nem kilép desktopra, csak leteszi a játékot tálcára, isten tudja miért. Akkor egy switch to task (xp alatt legalábbis) és másris visszavált a játékra.
    Amúgy valami olyasmit hallottam, hogy ez a verzió a számtech lapoknak kiküldött tesztverzió. Erről tudtok valamit esetleg?
  • Fikusz
    Hi all
    Az lenne a problémám, hogy miután belőttem a beállitasokat 1024*768 32 bit etc..
    és elinditom a new gamét kilép a desktopra.
    (directx 8.1 van ha számit)
    Miért lép ki?
  • bfg900
    Tényleg okos emberek, magyarázzátok már el, hogy mért is szar ez a motor? (akinek nem inge.. :). Csak komolyan érdekelne egy hozzáértőnek a véleménye (mert már sokan mondták), hogy miért is rossz ez az engine? Csak mert én még nem vettem észre, és akik ilyeneket mondanak, azok biztos meg is tudják magyarázni hogy mért. Mondjuk maegnézem azoknak az arcát, akik a mostani 1200es xp-n akarják majd futtatni a doom3at, akkor hogy fog kinézni az arcuk :)

Amúgy 7 küldetés van? Mert ugye 7 artifact, elvileg 7 pálya.
  • bfg900
    Mik köze annak az hogy nálad szarul megy, hogy 2 cd? :) Amugy bizot slehet annyira behangolni hogy elfusson nálad is valahol. Pl árnyékokat full kikapcsolni, stb.
  • magus
    hát nálam elég szarul megy. és meg is öltek

ez 2cd?:(
  • Takigabi
    Szerintem ez a game nem veri meg a Doom 3-at,de az Ut2003-at igen
  • bfg900
    Igen és 5 cd-s lenne :)
  • SoDI---
    Írj hozzá egy DOS batch file-t :)
  • Braveheart
    Az lenne jó ha a 2 játékot "összehegeszthetnénk" és a multiplayer menü alatt jönne be az UT2003, a single player menü alatt meg az U2
  • Road Lee
    az az ut 2003!
    ez + a u2!
    nem mind1!
  • bfg900
    Igen, az előzőnél mindenképpen ;)
  • bfg900
    Kivéve az utolsót ;) Unreal 2 másképp jó mint az 1.
    "hol van ebből a szarból a multiplayer????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????2"
    Ne legyél már hülye! Ottvan az ut2003. :)
  • bfg900
    Ok, jogos :)
  • Road Lee
    yobban!
  • Noninnyó
    Hi Radon!
    Én azt mondanám, hogy még ne cseréld le. Ezzel a konfiggal még egy ideig jól tudsz játszani, várj tavaszig, és mire bejönnek a GeForce FX-ek, a mostani GeF4 Ti-ok ára lemegy, és akkor vegyél olyat. Én is arra várok már nagyon :-)
  • Road Lee
    hol van ebből a szarból a multiplayer????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Falabu #1239
    egy kis offtopic:
    Király lett az új logód Bfg!!!
  • bfg900
    ftp://unreal2:[email protected]/
    nemtom meddig műxik még...
  • bfg900
    A gázár emelést ötletét se osztje az ember nagyrésze, mégis szükséges, csak sokan nem látják mért ;) Én csak arra céloztam, hogy nem biztos hogy érdemes tönkretenni egy Unreal 1 legendát :), hogy kijön egy sokkal felejthetőbb 2. rész. Persze ez egyáltalán nem biztos hogy bekövetkezett volna. Valószínű hogy a véleményemmel kisebbségben maradok, tudom :), de én alapból nem kedvemel a folytatásokat, lehet ezért látom így.
  • Sephi
    A lenyeg az hogy sztm ennek a jateknak a robbanas efektjei vernek barmit. En meg nem lattam PC-es jatekot ilyan szep robanosokkal:)

Egyebkent sztm is a jatek rulez.

Mas tema az mirol te beszelsz mert mas emberek alig varjak valaminek a folytatasat es szerintem tobben vannak igy es kevesen osztjak a te velemenyedet.
  • bfg900
    Behalok, eddig kurva könnyű volt, de most kezdtem a Hell utáni küldit, hát keményen indul. Szemét katonák úgy szórják rám a gránátot mint a konfettit :)
  • bfg900
    Akkor temeg húzzál más fórumba, mert itt semmi hasznodat nem látja senki :) Elmondtad a mondókádat. Szia.
  • bfg900
    Tudjátok, szvsz azért nem sikerült (sikerülhetett) olyan jóra az U2, mert anno az 1. rész még égett a bizonyítási láztól. Valószínű, hogy úgy álltak neki, hogy most deaztán olyan game-et csinálunk hogy még 5 év múlva is beszélni fognak róla :) Valószínű akkoriban kevesebb beleszólása volt a dolgokba azoknak az embereknek, akik azzal az indokkal kúrják el a játékokkat, hogy 50%-al többet lehessen eladni belőle. Mivel az 1. rész meglehetősen magasra tette a mércét (amit számomra eddig egyetlen fps vitt át, mégpedig a Half-Life), ara számított volna az ember hogy a 2. résszel megpróbálják überelni. Hogy ez mért nem történt így annak sok magyarázata lehet, pl köcsög projeckt managgerek, vagy neadjisten, nem merték megpróbálni leutánozni a hangulatot, ki tudja. Amugy sem vagyok benne biztos hogy sikerült volna. A hangulat egy megfoghatatlan dolog. Ha ugyanolyan gótikus pályákkal futna most az u2, elvadult fegyverekkel és azzal a hihetetlen magányosság és elveszettség érzéssel, egyáltalán nem biztos hogy ugyanazt a feelinget hozta volna. ÉS kövezzetek meg, de lehet hogy pont ettől lesz igazán klasszikus az Unreal 1. Én szivem szerint midnen kultuszterméket (film, könyv, játék) folytatás nélkül hagynék. Nekem kb ugyanannyira volt illúzióromboló mondjuk a SW1, mint az alien 3. Mert a kultuszműveknek a sajátossága, hogy mondhatni stílust teremtenek, midnenképpen az elsők között vannak és teljesen más úgy leülni egy folytatás elé, hogy már 100an próbálták meg lemásolni, mint az alapmű elé. Mennyire lenne feeling manapság a SW4 története?
  • Blasta
    Srácok, tud valaki drivert adni windows 1.0 alá?
    Nem kezeli jól a bip-map-okat a Tridentemmel...
    Köszi!
  • bazsi123
    na figyi, akkor te könnyen vagy, nekem windows emulátor fut c64-en, azon nyomtam végig, de hatalmas szenvedés volt... az a sok floppicsere...
  • TheZsenyka
    1.,
    Nekem olyan problémám van, hogy Voodoo Rush-al szaggat (6MB videókaresz). Próbáltuk haver Voodoo2-jén de ott is beszaggatott, pedig a legújabb XP-s driverekkel toljuk, ráadásul a haver Voodoo2-je 12MB SDRAM-al van megtámasztva.

2., Másik gond, hogy a paralell port mounted Covox-on nem akar szólni az EAX, csak szánalmas sípolás hallatszik.

3., Haver fényceruzával nyomja a gammát, így sokkal pontosabban tudja eltalálni az ellenfeleket. Mondjuk az első pályát én gyorsabban végigvittem rajztáblával, de a másodikon már Ő volt a jobb. Kérdés: touchscreen-es moncsival próbálta már valakee?
  • SoDI---
    Én a K7S5A alaplapom beépített hangvezérlőjét használva néhány hónapja a pokolba kívántam a SWINE magyar fejlesztőit, amiért nem voltak képesek normálisan megoldani a hardware-kompatibilitást ezen a téren...

Úgy játszik, Epic-éknél se áll minden a helyzet magaslatán, magas költségvetés ide vagy oda. Ez az EAX-os dolog tényleg gáz, de legalább lesz mit javítani majd az első Patch-ben.

Ez különben engem nem zavar, én most amúgy se tudnám bekapcsolni az EAX-ot. Bár ha valami csodát hallanék a segítségével, akkor előkapatnám a polcról az SB 5.1 Playeremet, amit azért nem használok, hogy véletlenül se lassítsa a játékokat a jelenléte.
  • ThunderMaX
    Próbáld meg a vid.kártya driver cserét. Dor: ezt max. azok veszik be aki kenyérpírítónak nézik a sz.gépet, ilyen baromságot rég hallottam, mégh ogy tönkreteszi a gépet, HAHA. Próbáltad safe módban indítani???
  • Alexease
    Magamnak:))
  • SoDI---
    Ez kinek szólt? :)