1820
Unreal 2 The Awakening
  • Sephi
    Nekem 4109 driver van fent meg directx 9 es csodalatosan megy!

A szepseghibaja csak annyi hogy kurva sokat tolti a palyakat. Meg amikor meghalok es ujra toltom a hejszint bekapcsolom es nezem a TV-et emig betolti es azutan is vagy 2 percet akadozik a kep. De azutan ugy megy mint a csuda! Nem tudom ez miert van:(
  • Randal
    hehe, kicsit állítanom kellett a felbontáson, mer ott mikor felszed az űrhajó, a legelején az erdős pályánál, iszonyatosan szaggatt.:)))
    szal most így fut:
    800*600*16 és minden low.
    de így is szaggatt, hja majd pár év múlva előveszem, hoy volt anno egy Unreal 2 nevű játék...
  • radical
    Na megoldottam a gondot, az volt a hiba hogy bepipáltam az EAX-et a hangmenüben. Mostmár elindul a game, csak szar a karakterek texturája:
    40.72nél újabb detonátorral csinálja ezt valakinek?
  • radical
    Szasztok, nekem azt csinálja a game, hogy bejön a menü lehet állítgatni mindent, de a mikor a new gamera klikkelek és kiválaszton hogy normal, akkor kiírja hogy initializing, és egyből visszadob a desktopra. Mi lehet a gond?
    Gépem P42.1,512ddr,gf4ti4200,XPpro.
  • Dantor
    dede :)
    az első védós küldetésnél átváltottam normalra. normal az gyerekjáték...

snipereknél nagyon durván játszik a gép, 80/200-ról lekap egy lövéssel (hardon). normalon meg kell vagy 10 ugyanennyi élettel... :)

a raksi másodlagosa naagyon bejön, sztem az a legjobb fegyver.
  • SoDI---
    Ha nVidia kártyád van, a 41.09-es detonator megoldja a problémát.

Az elején nekem is előjött az. A 40.72-es detonator volt az oka...

Na most ébredtem fel, megpróbálom megkeresni kint azt a rohadt antennát...
  • bfg900
    Kipróbáltad más videokártya driverekkel?
  • Lazarus
    Ja amúgy a bogaras rész elég alienes volt, a fémes rész pedig matrixos feelinget árasztott főleg a végén ahol csapkodtak a villámok
  • Lazarus
    Amúgy az összerakkot artifact ilyen 1*űen elpusztult volna a robbanásban? és arra a kis lényre nyomták rá az erejét? Emberre is rá lehetett volna?
  • And5
    jaja elég szomorú remélem akiegészítőben majd ha lesz akó újra visszatérenek a régi szereplők
  • Lazarus
    Nem hepi end :(((
  • And5
    na ennyi vot? végigzúztam
  • And5
    help ott vagyok amiko lelövik Aida hajóját és meghal mindenki végiüla kapitány hajóján kinyírjuk a kapitányt kikell menni a leszálló pályára és ott akadtam el amiko a gravitáció segítségével felkell ugrania felső szintekre nos ott hogyan kell merre kell
  • bfg900
    Héhé, megtaláltam azt a sárkány baszást, amik az előzetes képeken voltak. Egyet le is lőttem sniperrel. Tök ugyanaz mint a képen, csak sokkal kisebb, vagy meszebb van, nemtom :)
  • Lazarus
    ezt én is megszívtam :)
    Van kint egy antenna azt kapcsold be és folytatódik a móka!
  • Cvd
    Kis info a fizikáról (Chris Hargrove interjú az alapja, igaz 2001 áprilisi, de úgy néz ki hogy nem változott a dolog azóta:

Aki fikázza, az először is kapcsolja be, aztán mondjin véleményt.:) A Settingsben a "Ragdoll detail". A kikapcsolt állapot egyértelmű. A low állapotnál csak a kisebb ellenfelek esetében (pl. seagoatok vagy snipe-ek) fog működni, medium fokozaton már a hummanoid ellenfelekél is (pl. Skaarj vagy az emberek). A High beállítás felesleges, mert nem használja semmi az U2-ben. Azonfelül van pár ellenfél, ahol semmiféleképp se használ fizikát, ilyen pl. az Araknid vagy a Izarian faj. Azzal magyarázta, hogy ezekből sok jön, azonkívül bonyolultabb a felépítésük, ezért túlságosan leterhelné a gépet.
  • SoDI---
    Kész, ez szar, nem történik semmi.
    Kínomban odaálltam a dolgozó technikus mellé, hagytam, had történjen, aminek történnie kell. Magamhoz vettem egy újságot, feloltottam a fillanyt, és olvasni kezdtem.
    FÉL óra alatt nem történt semmi, a katonáim lépkedtek az őkhelyeiken, a technikus dolgozott (már sürgetni se tudtam, kimerült minden válaszlehetősége). Még lelőni se tudok a saját embereim közül senkit.

Valaki aki végig játszotta, meddig vártál, mi van, hogy még fél óra is kevés?!

Mi az isten van már?!
  • SoDI---
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....

Ez a rohadt nagypofájú technikus, akiben egy szemernyi tisztelet sincs a fegyveres erőkkel szemben "Hé, menjen, és öljön meg valakit" fog végezni valaha annak a rohadt panelnek a megszerelésével, ez biztos nem valami programhiba? :-)

Mivel valaki írta már, hogy végig vitte, nyilván nem az, de akkor is... kicsit idegtépő az a rész.
  • rage
    1., Ő volna a túlélő, aki amúgy kellene, hogy szóljon hozzád, mert ő küld el detonátorokat keresni.

A detonátorok eléggé egymás után jönnek, van egymástól 10 másodpercre kettő, egy meg rögtön, a lépcsősor alján lévő terem egyik sarkában, egy olyan ajtó mögött, amit én is alig vettem észre, mert nem is ajtó, hanem inkább függöny, vagy mi.
    Azon bemész, létrára fel, s ott van.
    Amikor bementél egy terembe, s szóltak, hogy rádzárják az ajtókat, arra gondolok

Aztán 5 perced van visszamenni a gépedhez
  • Lacc
    Most azon a pályán vagyok ahol fel kell robbantani egy gátat. Már megtaláltam két bombát, de a harmadikat sehol sem találom... Az egyik a szellőzőben volt, a másik meg a turbinánál. Meg van még egy olyan pont is a briefeingben, hogy találjam meg a túlélőket, na azokat se találom. Van a pálya elején egy feketébe öltözött manus aki nem támad rám és én se tudom megölni, de az hozzám se szól... Tud valaki segíteni? :)
  • rage
    Igen ,ő nem is erről a képről beszélt
    Pont az imént írtam ide a megjelent játékból készített képet, hogy lehessen hasonlítgatni

(1343-as hozzászólás)

Amit Dantor mond, az ez a kép:
    www.tar.hu/rage/unreal_02b.jpg
  • I.C.ram
    2. vagy 3. "kommandós" küld, ahol ezt a gátat kell megsemmisíteni.
  • I.C.ram
    Dantor téved, mert ez a pálya benne van!
  • I.C.ram
    Ez a pálya benne van a játékban, csak szebb és át van alakítva egy kicsit, de az alapszerkezet ilyen.
  • rage
    Hmm, szóval az nem egy kép a játékból?
    Kár :((
    Na viszont volt mentésem a detonátoros pályáról, ahonnan a régi előzetes kép is készült

Na, lehet hasonlítgatni!!
    Ez tehát a régi előzetes:
    www.tar.hu/rage/shot_hires.jpg

S akkor itt van ugyanez, az előbb
    készítettem a játékból:

www.tar.hu/rage/unreal.jpg
  • magus
    hát jó ötletek vannak benne, védeni kell területet stb, de azért egy fantáziiűátlan scifi világból nem lehet sokat kihozni... bár nem léehetett volna jobban megcsinalni.
  • bfg900
    Az nem elipszilonos jé te analfabéta :)
  • Dantor
    Hé-hé-hé!

Az NEM unreal II, hanem a Warfare motor egyik demója! :)

Ti hardon mit csináltok a kommandósokkal? Én annyit lövök beléjük, mint a pókba hellen, de nem fexenek meg. Közel megyek, nyomom beléjük a sörétet de ők hamarabb kinyírnak. Hmm.
  • rage
    Hát, én nem láttam az égen ezeket
    Lehet, hogy nem figyeltem eléggé?
    :(
  • rage
    Azok a repkedő sárkány-jellegű dolgok is vannak?
    Melyik pálya ez?

Mert hasonló az is, ahol a detonátorokat kell élesíteni, de nem ugyanez.
    S nem voltak repkedő lények sem.
  • rage
    És megvan ez a bizonyos lépcsősoros előzetes kép is. Nézzétek meg, hogy bekerült-e a játékba!

Ha nem, akkor szomorú leszek...
    www.tar.hu/rage/unreal_02b.jpg
  • rage
    Meg mondjuk itt egy kép, amitől annak idején elájultunk, hogy így fog kinézni az Unreal II

Azt a képet megőriztem, most lehet hasonlítani, hogy tényleg ilyen lett?
    Akik végigvitték, kérem, nézzék meg!

www.tar.hu/rage/shot_hires.jpg
  • rage
    Na , akkor egy kérdés :
    Anno, amikor megjelentek az első screenshot-ok, volt egy olyan, hogy egy nagyon hosszú lépcsősor tetején állunk, s maga ez a lépcsősor, vagy később út messze-messze nyúlik el a tájban
    Azt hiszem, az út szélén fák voltak.

Ez végül bekerült a játékba?
  • rage
    Amúgy anno nekem megvolt az Unreal II alpha verzió, s azt hiszem, az egyik akkor játszható pályát találtam meg nemrég a végleges verzióban.

Alaposan átalakították, szebb is lett, s nem utolsósorban, az alfában ment vagy 8 fps-sel, itt meg megy vagy 40-nel.

Ha ez a Doom 3 alfánál majd a véglegesnél is így lesz, akkor azt fogja jelenteni, 20-30 fps-sel megy majd az is a gépemen :))
  • I.C.ram
    Na végigvittem. Nem volt rossz bár lehetett volna jobb is egy kicsit.
  • rage
    Szerintem, várjuk meg a Doom 3-at előbb.
    Majd meglátjuk a játszhatóságot, meg a többi dolgot is.

A tiporja ly-vel jól mutat :))
  • rage
    Azt néztem, hogy az Unreal.ini file-ban néhány dolgot lehet utólag manuálisan állítgatni.

Pl az Anisotrophic filtering sem biztos, hogy azon az 1-es beállításon van maxon, meg érdekes a 3d sound alapból kikapcsolt állapota...

A video opciókban pedig a detailed textures-t kell bekapcsolni, meg az árnyékokat a géptől függően minél erősebb beállításra tenni...

Atzán nem néz az már ki utána olyan rosszul
  • Jacek
    nem kimondott textura hibara gondolok mert en meg hibat nem lattam.. minden maxon ami belefer, hanem hogy a taj es a falak texturai nem igazan reszletesek.
    UT2003 megnezem mert ugy emlekszem ott jobb volt.
  • rage
    Nálam semmi gond a textúrákkal, s különösebb bugot sem láttam még.

Ráadásul a ventilátor tök szép árnyékot vetett a falon, direkt figyeltem.
    Amúgy 30.82-es driver
  • Jacek
    neikem erosen beta szagu vagy kicsit bugos:))
    De rohek a texturak felbontasa egyes falakon ajtokon, novenyeken az a lapuleveles noveny az elejen en jobbat rajzolok egy perc alatt mint azon a textura.ja nem a gepem miatt ok:D