Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Azon a pályán vagyok, ahol jön egy csapat tengerészgyalogos egy mérnökkel, akinek ki kell szedni az adatokat a gépbõl, amit szétlöttek. Megkell védeni, meg is tettem, de nem akar végezni a munkájával, már vagy 5 perc nem jön ellenfél, és a mérnök is csak csinálja. Kinéztem már az udvarra is, de ott sincs senki. Mi a francot kell csinálni? Ja és egyre jobban tetszik a játék!!! Az eleje nagyon szar, de a 3. küldetéstõl már sokkal jobb.
GF3 TI 200.
Komolyan mondom, az általam próbáltak közül egyetlen game volt az elmúlt két évben, ami szép is volt, amikor kijött, és rendesen futott, az pedig a Serious Sam 2.
Az UT2k3-ban is az a vicc, hogy nálam ugyanúgy megy low detail 800x600-ban, mint highest 1024-ben, csak a low csúnyább. A poligonszámot nem bírják a kártyák. Amikor kijött, sok helyen egy 2.4-es proci, 9700 is 45 FPS-t produkált benne 😞
Az egyik bajom az, hogy kurva színes minden. Tudom, hogy most ez a trend (grafikával foglalkozunk), de szerintem hányás, hogy minden tûzpiros, vadnarancssárga, hupikék, levélzöld... fõleg az intrók. Nekem nagyon nem jön be ez a rikító színvilág.
A másik baj a gépigény. P4 2.3, 512DDR333, Radeon 8500, FPS lemegy simán 30-ra, közepes beállításokkal. Van, amikor 70, de sokra megyek vele, harcban leesik.
Megint kiadtak egy játékot, ami csak a legeslegújabb vason megy normálisan. Ezt utálom.
Amúgy valami olyasmit hallottam, hogy ez a verzió a számtech lapoknak kiküldött tesztverzió. Errõl tudtok valamit esetleg?
Az lenne a problémám, hogy miután belõttem a beállitasokat 1024*768 32 bit etc..
és elinditom a new gamét kilép a desktopra.
(directx 8.1 van ha számit)
Miért lép ki?
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
Amúgy 7 küldetés van? Mert ugye 7 artifact, elvileg 7 pálya.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
War. War never changes.
ez + a u2!
nem mind1!
"hol van ebbõl a szarból a multiplayer????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????2"
Ne legyél már hülye! Ottvan az ut2003. 😊
Én azt mondanám, hogy még ne cseréld le. Ezzel a konfiggal még egy ideig jól tudsz játszani, várj tavaszig, és mire bejönnek a GeForce FX-ek, a mostani GeF4 Ti-ok ára lemegy, és akkor vegyél olyat. Én is arra várok már nagyon :-)
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Király lett az új logód Bfg!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
nemtom meddig mûxik még...
Egyebkent sztm is a jatek rulez.
Mas tema az mirol te beszelsz mert mas emberek alig varjak valaminek a folytatasat es szerintem tobben vannak igy es kevesen osztjak a te velemenyedet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem kezeli jól a bip-map-okat a Tridentemmel...
Köszi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem olyan problémám van, hogy Voodoo Rush-al szaggat (6MB videókaresz). Próbáltuk haver Voodoo2-jén de ott is beszaggatott, pedig a legújabb XP-s driverekkel toljuk, ráadásul a haver Voodoo2-je 12MB SDRAM-al van megtámasztva.
2., Másik gond, hogy a paralell port mounted Covox-on nem akar szólni az EAX, csak szánalmas sípolás hallatszik.
3., Haver fényceruzával nyomja a gammát, így sokkal pontosabban tudja eltalálni az ellenfeleket. Mondjuk az elsõ pályát én gyorsabban végigvittem rajztáblával, de a másodikon már Õ volt a jobb. Kérdés: touchscreen-es moncsival próbálta már valakee?
Úgy játszik, Epic-éknél se áll minden a helyzet magaslatán, magas költségvetés ide vagy oda. Ez az EAX-os dolog tényleg gáz, de legalább lesz mit javítani majd az elsõ Patch-ben.
Ez különben engem nem zavar, én most amúgy se tudnám bekapcsolni az EAX-ot. Bár ha valami csodát hallanék a segítségével, akkor elõkapatnám a polcról az SB 5.1 Playeremet, amit azért nem használok, hogy véletlenül se lassítsa a játékokat a jelenléte.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A látvány alapján itt pedig egy az egyben az Aliens vs Predator 2 jutott az eszembe. Kicsit gáz azért, hogy miközben játszik vele az ember, itt-ott gyakorlatilag az elmúlt évek szinte össze jelentõsebb egyjátékos FPS-e eszébe jut, mindegyikbõl talál egy-két kilopott részt, csak éppen a jó öreg Unreal-re nem emlékeztet az égvilágon semmi :-(
HALO-szerû grafika, amit Aliens vs Predator-szerû sci-fi környezettel vegyítenek, és megpróbálják eladni az Unreal nevével.
Ej, pedig milyen gyönyörû gótikus dolgokat lehetett volna kihozni ebbõl az engine-bõl. A 3D-programozókon nem múlt a dolog. Talán a pályszerkesztõkön se. Ez egész biztosan valamelyik marketinges baromsága...
Élvezetes, a hétvégén mindenképp végig játszom.
Jó játék, szép játék, de nem egy vérbeli Unreal

Most meg valami hulye szoveggel faraszt: "Please, insert boot disk!
DOR-nak NE doljel be, jo poen volt. Vagy meg sem😊))
Amugy egyszeruen nem hiszem el, hogy egy "Unreal-t" igy kiadnak. Azert ez egy "marka", elvileg. Nem is a jatek stilus a problema, mert azt a keszitok, a kiado eldontotte aztan annyi, hanem ez a sok hiba, hianyossag. Az AI, a "karma" hianya, a rengeteg kifagyas, a nehol extra buta script, a rovid, egyszeru jatek menet stb.
Az Unreal2.exe szerint a file majd' egy honapos (Jan. 7.). Lehet hogy tenyleg Beta???
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10