Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal leszámoltatják az árnyákokat, és shadow map formájában a textúrára rákerül az árnyék, ergo semmi köze az engine-el kitett fényforráshoz. Valószinû, hogy fõleg a memória igénye miatt.
thanx uraim :o)
kiheréltem ezt a zöld girnyót!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
már a demóban is van egy lámpa ami szépen lengedezik ha meglövöd, közben az árnyékok meg sem mozdulnak...
a DX2-ben valóban lesz, de az nem U2 engine, WS-ék hozzáírták még a bumpmapet és a real-time árnyékolást házon belül
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
hmm, valósághû...
hát valakinek az a valósághû, ha a falban a repedések is poligonból vannak (mégha 20x szarabbul is néznek ki...), valakinek meg az, ha pl minden tárgy valós real-time árnyékot vet, akár mozgó fényforrásnál is...
na ezt pl meg sem lehet csinálni egy U engine-nel, szal nem kéne csak úgy kijelenteni hogy 'jobb'
/off
Azt írtad, hogy nem tudsz bemenni a lyukba. Akkor valószínûleg az elsõ ilyen helyen vagy, és fent nem kapcsoltad át az összes kapcsolót a konzolokon.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ott van 1 lik de nemtok lemenni rajta 😞(
A fõ pokot egy padlón lévõ lyukon keresztül lehet megközelíteni, a lyuk elõtt van egy kaptár szerû fal.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. A grafika arról szól, hogy minél jobban bele tudd élni magad az adott világba, minnél hangulatosabb legyen. Ha engem kérdezel, az a legfontosabb, hogy jól nézzen ki. Én leszarom ha valami valósághû, és a valósághûség a szépség rovására megy.
3. a bump mapping fontosabb, mint ahogy te azt gondolod. Bizonyos dolgokat 1xûen nem lehet és jó darabig még lehetetlen lesz megoldani.
4. Régen rossz ha te egy szép játékot élveboncolsz, hogy a végén kideríthesd, hogy ezért vagy azért szar. Nem lehetne hogy 1xûen csak jácc vele?
5. Gondoom messzemenõkig bennnevagy a grafikus motorokban, ha ennyire egyértelmûen kijelentesz dolgokat. 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
de nemtok leyutni oda 😞(
hola fenében kell lemenni???(leugrani?
csak azon a felsõ folyosóról látom de lemenni nembírok (shit!)hol kell ???
hol a rákban van az a nagy zöld pok??????
kinyírtam mindenkit ,szét lifteztem az agyam ,minden ajton bementem de nem találom azt a dögöt!
pls valaki......HELP!!!
az meg hogy alacsonyabb a poligonszám, köztudott, képzeld nem csak a hozzád hasonló kompjúterzseniknek (khöm) tûnt fel... 😄
kikapcsoltam azt az energiát is de nemtok rájönni merre tovább!
szal azon az ugrálós ,olvadt fémes yoédesannyján nemtok túljutni 😞(
pedig ellen seholsincs már!
Nah mostmar minden oke jott a csapat es jona tamadas 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most vagyok ott ahol meg kell szerezni valami data-t es egy olyan bolygon vagyok ahol minden sivatag es nagy csontvazak vannak. Nah ott egy bazis de amiutan bemegyek sehogy se tudom lealitani aszt a pasit aki vegul elrontja a szamitogepet es aszongya hogy Failed!
Ott mit kell csinajak mert mar mindekit megoltem es mar nemtalalok semmit 😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
De a kép maga elég jó! 😄
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Gratulálok.
(ide képzelj valami lekezelõ sértegetést, ilyen késõn fáradt vagyok magam megfogalmazni) ....
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ej, ilyenkor gondolok bele a C64 64k-jára 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Egyébként nekem is 768MB van, aznap vettem hogy letöltöttem az Unreal2-t. Valami megérzés volt. Nagyon szépen megy.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
H E L P !!!