Unreal 2 The Awakening

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bfg900
opp véletlenül megnyomtam azt hogy Mehet 😊
Szal leszámoltatják az árnyákokat, és shadow map formájában a textúrára rákerül az árnyék, ergo semmi köze az engine-el kitett fényforráshoz. Valószinû, hogy fõleg a memória igénye miatt.
bfg900
Az árnyékokat a játékokban shadow map-al oldjál meg, ami kb úgy mûxik, hogy elhelyezik a pályán a fényforrásokat, leszámoltatják rá az árnyékokat
bfg900
Óóóóóóóóóóóóóóóóóó. Mindíg csak katonák ellen kell menni, semmi ultrebrutál skaarj harcos 😞(((
yeeehhaaaaa!!!!
thanx uraim :o)
kiheréltem ezt a zöld girnyót!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

ember
splinter cell-ben nem realtime. (csak a karakter árnyéka stimmel kb)

már a demóban is van egy lámpa ami szépen lengedezik ha meglövöd, közben az árnyékok meg sem mozdulnak...

a DX2-ben valóban lesz, de az nem U2 engine, WS-ék hozzáírták még a bumpmapet és a real-time árnyékolást házon belül
Uk-muk
Kösz,én voltam csak balfasz.Wincommender rarja vmiert nem akarta kitömöriteni
Jacek
vagy Wincommander alt+F9

Ha jól tudom akkor a pl. a Splinter Cell és a DeusEX 2 is az Unreal Warfare motort használja, mindkettõben van (lesz) valós idejû árnyékolás. Screenshotok alapján nem marad el egyik sem a Doom3-tól ebbõl a szempontból.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Uk-muk
letöltöttem,it van ez az 1töl52ig fileok,de hogyan tömöritem belöle ki a cue-t,meg a bin-t?
ember
off

hmm, valósághû...
hát valakinek az a valósághû, ha a falban a repedések is poligonból vannak (mégha 20x szarabbul is néznek ki...), valakinek meg az, ha pl minden tárgy valós real-time árnyékot vet, akár mozgó fényforrásnál is...
na ezt pl meg sem lehet csinálni egy U engine-nel, szal nem kéne csak úgy kijelenteni hogy 'jobb'

/off
Két nagyjából egyforma hely van. Mindkettõ 3 helyiségbõl áll, egy nagyobból középen a sugárral, és két kissebbel kétoldalt. plusz mindkét helyen van egy lift, amivel az irányítótermükbe jutsz. Ott MINDEN kapcsolót nyomj meg a pulton. Ha az elsõ ilyen helyen vagy, akkor ezután kinyílnak a termekbe vezetõ ajtók, és kikapcsol a sugár a középsõ teremben. Így már be tudsz menni a sugár helyén a lyukba. Ha a második helyen vagy, akkor ugyanígy nyomj meg minden kapcsolót, itt nem kapcsol ki a sugár, de ugyanúgy kinyílnak az ajtók. A jobb oldali kis helyiségben meg be van szakadva a padló, arra menj. Onnan jutsz a nagy pókhoz.
Azt írtad, hogy nem tudsz bemenni a lyukba. Akkor valószínûleg az elsõ ilyen helyen vagy, és fent nem kapcsoltad át az összes kapcsolót a konzolokon.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sajnos nekem nem jön be a gamma igazán. Elértem ehhez a robotvároshoz, hát nagyon nyögvenyelõs az egész. Vontatott, unalmas. Legjobban talán a gátrobbantós pálya tetszett. Egyszerûen nincs kedvem tovább játszani.

Igen de két ilyen hely van. Amikor a második 3 ajtós liftes helyiséghez érsz, ott a falon is van egy lyuk azon bemész a jobboldaliba és ott a fal, de azt a helyet biztosan felismered.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

azaz amikor 3 ajtó közül a középsõn kell bemenni??
ott van 1 lik de nemtok lemenni rajta 😞(

Nem gondoltam volna, hogy valki komolyan elakad az U2-ben.
A fõ pokot egy padlón lévõ lyukon keresztül lehet megközelíteni, a lyuk elõtt van egy kaptár szerû fal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Krinyo
és?
Nem érdekel.Személyes problémád...(ide azt képzelsz amit akarsz)

bfg900
Így visszaolvasva egy kicsit indulatosra sikerült a hozzászólás, ami nem állt szándékomban, csak kiborítottál cseppet ezekkel a dolgokkal 😊
bfg900
1. Kurva unalmas már ez a "melyik endzsin a a szarabb mer majd én megmondom, annyira értek hozzá" téma. Nemtom mi lesz jobb attól ha ezen vitáztok.
2. A grafika arról szól, hogy minél jobban bele tudd élni magad az adott világba, minnél hangulatosabb legyen. Ha engem kérdezel, az a legfontosabb, hogy jól nézzen ki. Én leszarom ha valami valósághû, és a valósághûség a szépség rovására megy.
3. a bump mapping fontosabb, mint ahogy te azt gondolod. Bizonyos dolgokat 1xûen nem lehet és jó darabig még lehetetlen lesz megoldani.
4. Régen rossz ha te egy szép játékot élveboncolsz, hogy a végén kideríthesd, hogy ezért vagy azért szar. Nem lehetne hogy 1xûen csak jácc vele?
5. Gondoom messzemenõkig bennnevagy a grafikus motorokban, ha ennyire egyértelmûen kijelentesz dolgokat. 😊
zippofcy
Az ftp cim amit ide irt be vki mar jo regen meg mindig muxik.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

kösziíí
de nemtok leyutni oda 😞(
hola fenében kell lemenni???(leugrani?
csak azon a felsõ folyosóról látom de lemenni nembírok (shit!)hol kell ???

jatszadozz egy picit pl egy 3d studioval. Hamar rajon az ember, hogy nem az a fontos hogy mi is van a kepen, hanem hogy mi latszik 😉
2 fele engine, 2 fele megkozelites. van amit az egyikben meg lehet oldani , van amit lehetetlen, es viszont. Azt hogy szar, egyikre se lehet mondani. A bump mapping egy jo trukk, sokmindent polival nem lehet megcsinalni, vagy csak kismillio darabbal /pl a pikkelyeket a szornyikeken a la doom, de unrealban is van ittott/, bar az is igaz foleg sotetben nez ki jol. Outdoorban es vilagos helyeken az unreal a verhetetlen, szuk sotet helyeken pedig a doom.
EmThor
Hm nem is rossz a gamma! Kár hogy 12-15óra elég a letolásához! Viszont amit ezalatt kapunk! Ez igen!

a legnagyobb energianyalabnal. parszor jartal mar arrafele marmint ablaknal lathattad. jo nagy csarnok stb
emberek!
hol a rákban van az a nagy zöld pok??????
kinyírtam mindenkit ,szét lifteztem az agyam ,minden ajton bementem de nem találom azt a dögöt!
pls valaki......HELP!!!

ember
a bumpmapping a jövõ, fiam, akár tetszik akár nem. pont az a lényeg hogy 'elsõ ránézésre' jobban nézzen ki, errõl szól a grafika, nem arról hogy lemérjük hogy hány poligonból is áll valójában az a szék vagy akármi.

az meg hogy alacsonyabb a poligonszám, köztudott, képzeld nem csak a hozzád hasonló kompjúterzseniknek (khöm) tûnt fel... 😄
Dehonnem!
kikapcsoltam azt az energiát is de nemtok rájönni merre tovább!
szal azon az ugrálós ,olvadt fémes yoédesannyján nemtok túljutni 😞(
pedig ellen seholsincs már!

Sephi
Nem bug! A hajom mellet volt meg egy allat or akit nem lattam meg 😊

Nah mostmar minden oke jott a csapat es jona tamadas 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Akkor te bugba ütköztél. Kezd újra a pályát elõbb utobb megszereli a mérnök a számgépet aztán kész, de semmiképpen sem kell hosszan várni, fõleg nem lövöldözés nélkül.

Sephi
Jo de a bazison es korulette se el mar senki... a gep ki van utve en meg nem kapok erositest 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ja ha valaki ki akarja probálni annak a következõt kell tenni. Azon az ajtón menj be amelyik fellül van (értsd: nem a kártékony manus mögötti ajtón). Rakétával adj neki, hogy elcsúszon a számgép elöl aztán addig lõd amig ki nem fekszik, jó sok kellet bele de kifeküdt és nem tette tönkre a gépet (nem is irta ki hogy failed, és nem is füstöl, szikrázik). Aztán ha sikerült itt el is akadtál a játékban.

Hehe. Én addig probálkoztam míg egyszer sikerült (bug?) megmenteni a számítógépet. Nem lehet vele semmit csinálni!!! És mivel letted az ipsét aki tönkreteszi itt el is akadtál a játékban. Szóval hagyni kell lerombolni...aztán a történet szerint is kiderül, hogy tönkre kell annak menni.

Az nem gond, a történet szerint szét is kell verniük a számítógépet. Ha a fõbejáraton mész be, akkor rögtön balra menj, fel a lifttel, és ott bökd meg a kapcsolót, akkor jön a technikus meg a támogatás, aztán csak meg kell védened amíg végez. A katonáknak tudsz parancsot adni, hogy melyik területet védjék.

Nálam 384 SD-vel is játszható volt (Mellette TCeleron 1.2 van, meg egy Gef4Ti4200). 1024*768*32 fullban. Igaz a határon mozgott, 25-35 FPS között, de nem szagatott be mozgalmas részeknél se. Ja és egy ötlet: A motor nem használja a rendszermemóriát a videomemória támogatására, így érdemes a BIOS-ban az AGP memóriatámogatást levenni a minimumra (4 mega általában).

Sephi
Jo aszt mar emgcsinaltam😊 Koszi azert

Most vagyok ott ahol meg kell szerezni valami data-t es egy olyan bolygon vagyok ahol minden sivatag es nagy csontvazak vannak. Nah ott egy bazis de amiutan bemegyek sehogy se tudom lealitani aszt a pasit aki vegul elrontja a szamitogepet es aszongya hogy Failed!

Ott mit kell csinajak mert mar mindekit megoltem es mar nemtalalok semmit 😞

Jah, 512 DDR simán elég szerintem is. Nálam legalábbis gyönyörûen fut max-on, és sohasem swappol. Sõt, van mikor pályák között is a ram-ból tölt, a vinyó meg sem mozdul.

Uk-muk
ami le van ott irva a pass megtalálásához,az egy baromság.A büdös életbe nincs olyan ott,amit leírnak.Vki esetleg?
Nálam is 512MB-vel lazán futott, semmi szaggatás. Nem tudom miért mondjátok, nem kéne ráieszteni a kisebb gépekkel rendelkezõkre.

Crem
Kilõttem rá az összes gránátot,milõtt lõtávolságba érnének! De ha el is értek addigra már nem kellet nekik sok!😉

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Warezcenter.warez.hu
Uk-muk
Vki dobjon meg egy maillel léci,hogy honnan tudnám letölteni,mert ha eddig irtátok is a fórumba,azt kitörölték.Fizetõs nem jó,köszi.
Sephi
Aszta missiot amikor meg kell vedeni az Atlantist es fel kell rakni a lovo tornyokat meg a pajzs generatorokat aszt ti hogyan csinaltatok meg? Mert en non stop meghalok 😞

Na igen, bmp-ben belinkelni kicsit érdekes megoldás. 😊))
De a kép maga elég jó! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

SoDI---
2 Mb-os BMP...
Gratulálok.
(ide képzelj valami lekezelõ sértegetést, ilyen késõn fáradt vagyok magam megfogalmazni) ....

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Na akkor el kezdek számolgatni asszem én is (bár én már végig vittem, de akkor más játékok miatt, pl. Sim City 4), hogy mennyibe kerülne, ha az egyik 256 Mb-os DDR266-omat 512-es DDR333-ra cseréljem, és így meglegyen a 768 Mb-om.
Ej, ilyenkor gondolok bele a C64 64k-jára 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Érdemes.
Köszönöm szépen a megoldásokat, meghesszelem.

Egyébként nekem is 768MB van, aznap vettem hogy letöltöttem az Unreal2-t. Valami megérzés volt. Nagyon szépen megy.

Szét kell lõni teljesen azt a repülõ alien-t, még a darabját is ami szép lassan leereszkedik a földre, mivel ha azt meghagyod akkor kinyílik a kapszula és megszereli robotot.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Gyerekek Én ki vagyok akadva... meg kellene semmisíteni ezeket a robot overseer-eket. Arra rájöttem, hogy ha kimurdelintom a robotokat, akkor kinyílnak a védõkapszulák, de hiába lövöm le õket, újrateremnek. Mi a túró van?

H E L P !!!

Krinyo