Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Unreal 2 - The Awakening magyarítás (kb 85%-os) letölthetõ innen:
CheatLand - www.rockfesztival.hu/cheatland
mert ha patch van akkor krekk is kell hozzá😊)
help. again.
játék install, indít, hang van kép nincs. ati radeon9000 pro, legújabb catalyst driverrel.ötlet?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
V9ykn8_TZL0
Asus A7V133-C 512 Mb SDRAM (CAS 2)
Athlon 1.33 Ghz CPU
ATI RADEON 9500 (PRO ?)
Catalyst 3.2 DX9 WinXP
3DMark03
2603 3DMarks
Azt hiszem ez jó eredmény ilyen gépnél.
Az a gondom, hogy probálok ezen a gépen az Unreal2 -vel játszani, de valahogy nem
megy. Átlagban 10-20 közötti FPS -t kapok, ez még nem is lenne akkora gond, de mindegy,
hogy 640x480 -ban minden minimumon, vagy 1024x768 -ban minden maximumon futtatom
akkor is ugyanennyi. Ez mitõl lehet? Ezen a konfigon ezek az értékek normálisak??
Mi a különbség a 9500 és 9500 Pro kártya között? Én azt hitem, hogy a pixel futószalagok
számában van különbség (4 vs. 8), de az AIDA azt írja ki, hogy ez 8.
Please HELP!!
Tera Online: Kanane lvl60 elin sorcerer Szerver: Zenobia
Semmi közük egymáshoz...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de én megbántam, hogy kiadtam rá 2 cd árát. Alapvetõen nem rossz, de mint unreal nekem nem jött be annyira. Javaslom akkor már a Nolf2-t, azzal sokkal jobban járnál 😊
Egyébként megírnám ha ismernélek, de nem kozkázatok. Szórí

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A problémám aq következõ:
Elindítom a játékot, lemegy a gyakorlás, megkapom a feladatot majd amikor beszállok a hajóba, hogy lemenjek a bolygóra, a következõ üzenetet kapom:
CRITICAL ERROR
General Protection Fault
History FD 3D Renderinterface: Set Projector Material <-FD 3D Renderinterface: Set Material<-(Projector Material Transient Projector Material O)<- Render Static Mesh <- (Static Mesh-Actor 677) (StaticMEsh Jungle M. Plant_2_Elephantine)<-FD Dynamic Actor:::Render<-Render Level<-Flevel Scene Mode:::Render<-FPlayer Scene Mode::: Render<- U Game Engine::: Draw<-U windows Vieport::: Repaint <- U Windows Client::: Tick<- U Game Engine::: Tick<-Update World <- Main Loop
Build Jan 7 2003 18:16:21
http://magyaritasok.jatekok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=78
Még nem teljes, de Chrisnek nem volt ideje befejezni😞
Ha tud valaki egy Unreal II magyarítást, letölthetõ formátumban akkor az lökje be ide az infót. Már kerestem mindenhol: www.gameronline.hu, itt nem találtam pedig átnéztem mindenhol, a letöltések nem is mennek. gamehunter az befejezte, Gmiki meg gamehunterre linkel. Szal nem tok semmit.
Thx

We gotta get by - the escape pods are back there!
Át kell jutnunk - a mentõkabinok ott vannak, hátul!
I know! I know!
Tudom! Tudom!
How are we gonna get by?
Hogyan fogunk átjutni?
I dunno! I dunno!
Nem'tom! Nem'tom!
That's the last time I follow you!
Ez volt az utolsó eset, hogy rád hallgattam!
Uh, hello? Executive officer Percivale here. The damn ship is listing. Any repair crews available to fix the gravity engine?
Õõõõ, helló! Itt Percivale fõtiszt. Ez a rohadt hajó eldõlt. Elérhetõ bármely szerelõbrigád, hogy megjavítsa a gravitációs motort?
Get to the escape pods, you idiot!
Húzz a mentõkabinokhoz, idióta!
(kissé szabad fordításban)
az ellen és ott van egy kapcsoló amit be kell kapcsolni, utánna tovább támadnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A mérnökkel is kibeszélgetttem magam. Egyszerûen áll a játékmenet. Ez valami bug, vagy kell valamit csinálni

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
History: ULinkerLoad::VerifyImport <- (Import.ClassName: wav Import.ClassPackage: wav <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class U2Pawns.U2PlayerSP NULL) <- UObject:😛rocessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function Engine.GameInfo.Login) <- ULevel::SpawnPlayActor <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Build: Jan 7 2003 18:16:21
ha ezt irja ki mi a baj?
The World is Yours
mellesleg a végére bennem is megért a nyagyon szar jelzõ. Mindenesetre lehet, csak azért, mert nem szeretem a drámákat. Mindenesetre már lehet, hogy nem lövök le nagy poént, ha azt mondom, hogy a vége csak gyenge utánzata az unreal1 végének...
Mindenesetre amiért sztem nincs hangulata: mivel bolygóról bolygóra megyünk, nem lehet egy egységes karaterisztikája (hüdecsunyaszo), sajnos.
Amit még sajnálok: én skaarjokat, meg más furcsát akartam irtani, nem pedig genetikailag felturbózott embereket.
Namindegy, ha lesz egy jobb vidkártyám, akkor lehet, mégegyszer végigviszem, god nélkül..
Jesus, you're a pain in the ass! -, és ami uána van.
Köv pálya:
I swear to God I'm gonna kill that guy.
First I'm gonna wring his neck, then I'm gonna shoot him, then I'm gonna kick his ass right off this rooftop.
Meg megtaláltam, hogy mit mond a pofa, ha zavarjuk. Legalábbi súlyos 😊
meg majd a mission pack-ek. de ez tényleg -mostanra újragondolva- nem volt egy nagy durranás.
közben jó volt vele játszani, de visszagondolva már nem venném újra még egyszer.
hmmmm...... kár hogy nemvan multi 😞
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod