Unreal 2 The Awakening

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenkinek! Egy kis infó:

Unreal 2 - The Awakening magyarítás (kb 85%-os) letölthetõ innen:
CheatLand - www.rockfesztival.hu/cheatland

fluga
no patch,semmi patch. az is igaz, hogy warez (ugye ne csodálkozzam,ha nem megy, de azért mégis)
mert ha patch van akkor krekk is kell hozzá😊)
help. again.

Fent van a legutolsó patch hozzá?

fluga
HELP!
játék install, indít, hang van kép nincs. ati radeon9000 pro, legújabb catalyst driverrel.ötlet?

bfg900
Hát én másképp értettem. Nekem azok a részek, ahol Skaarj-okkal kellett harcolni, nagyon bejöttek. Csak aztán jöttek a Marine-es pályák, azokat nagyon nem bírtam.
Próbálkozz a következõ címen:www.extra.hu/gmiki. Én sajna csak azt találtam, hogy a fordítások alatt lévõ játékok közül törölték a megkezdett magyarítást. (????????)
Hát asszem igazad van. Nem igazán jött be ez a game. Semmi feeling nem jött át az elsõ részbõl. Olyan, mintha az Aliens vs Predator 2-t folytatnám......No mind1, azért végigviszem.
Örm
Full magyarítást tud valaki?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bfg900
Akarta a halál hasonlítani hozzá 😊 Én csak azt mondta, hogyha jó fps-t akar akkor szerezze meg a NOLF2-t. Nagy divat ez mostanában, hogy mindent hasonlítani kell valamihez 😊
RelakSfromhome
Minyimumon, 640szer480-ban, 146x-es cerkával, 512MB rammal, 16MB-os tnt2-vel hozom az alább leírtakat, kivéve az uccsó pálya, ott 4-nél több csak a legvégén van.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Davidus
Szerintem robbants le a géprõl mindenféle vidodrivert. Pucold ki a reget aztán tedd fel ujra.

V9ykn8_TZL0

HI!

Asus A7V133-C 512 Mb SDRAM (CAS 2)
Athlon 1.33 Ghz CPU
ATI RADEON 9500 (PRO ?)
Catalyst 3.2 DX9 WinXP

3DMark03

2603 3DMarks

Azt hiszem ez jó eredmény ilyen gépnél.

Az a gondom, hogy probálok ezen a gépen az Unreal2 -vel játszani, de valahogy nem
megy. Átlagban 10-20 közötti FPS -t kapok, ez még nem is lenne akkora gond, de mindegy,
hogy 640x480 -ban minden minimumon, vagy 1024x768 -ban minden maximumon futtatom
akkor is ugyanennyi. Ez mitõl lehet? Ezen a konfigon ezek az értékek normálisak??

Mi a különbség a 9500 és 9500 Pro kártya között? Én azt hitem, hogy a pixel futószalagok
számában van különbség (4 vs. 8), de az AIDA azt írja ki, hogy ez 8.

Please HELP!!

Tera Online: Kanane lvl60 elin sorcerer Szerver: Zenobia

Megszereztem, ingyen😊Punktum. Én még nem tudok véleményt alkotni, de remélem nem csalódok:o)
CaviaR
Jóóó. A NOLF2-t hasonlítani sem lehet az Unreal 2-höz. Teljesen más kategória. Mintkettõ megszállottja vagyok/voltam, de csak a kiemelkedõen szép garfika a közös a két játékban.
Semmi közük egymáshoz...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

szerintem meg ez a game teljesen egyértelmûen az éve legnagyobb csalódása, a motorja jó és semmi több, csak ara jo hogy normálisab cégek majd licenceljék az engine-t...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bfg900
Mért nem rendeled meg a kiadótól? Ha ennyire kell hogy képes lennél 8k -t adni a másolatért, biztos megérné behozatni külföldrõl, nem? 😊
Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de én megbántam, hogy kiadtam rá 2 cd árát. Alapvetõen nem rossz, de mint unreal nekem nem jött be annyira. Javaslom akkor már a Nolf2-t, azzal sokkal jobban járnál 😊
Na neeeeeeeee! Gondolod, hogy akkor itt próbálkoznék? Akkor már inkább az adás-vétel, cserebere fórumból kiindulva egyszerûen lenyomoznám a terjesztõk kilétét. Nem vagyok én zsaru, csak kéne a progi. Ennyi és nem több.
Én meg nem írnám neked, mert szerintem zsaru vagy!
Egyébként megírnám ha ismernélek, de nem kozkázatok. Szórí
Hááááát, köszönöm a sok-sok "segítséget"....😞
RelakS
Rendeld meg a honlapon, ha ennyi léd van 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zaki
ok

Ja! Van lé nem számít. Egyébként egy nem beteg ember a helyedben azt kérdezte volna: Oké, nekem megvan, mikorra kéred? Bocs😊 De inkább a játékról beszéljünk(jetek), és ne személyeskedjünk.
zaki
8 ropit adnál 2 db másolt cdért? TE BETEG VAGY

Csak cicc: No jó, legyen 8000 Ft.
Könyörgöm!!!!!!!!!!!!!!! Ha valakinek megvan a játék (UT II.) kérem árulja el, hogy hol lehet beszerezni. Hajlandó vagyok 80000 Ft. postai utánvéttel a másolatot is megvenni!!
legujabb patchez cracket tud vki?
shaba23
Köszi.
Nem nekem szar hanem Mr. 64 évesnek😊
RelakSfromhome
Próbáld 32bittel. Ha a textúra, és a renderelés 16 bites, akkor itt, és egy másik pályán megdöglik 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

shaba23
Hali

A problémám aq következõ:
Elindítom a játékot, lemegy a gyakorlás, megkapom a feladatot majd amikor beszállok a hajóba, hogy lemenjek a bolygóra, a következõ üzenetet kapom:

CRITICAL ERROR

General Protection Fault
History FD 3D Renderinterface: Set Projector Material <-FD 3D Renderinterface: Set Material<-(Projector Material Transient Projector Material O)<- Render Static Mesh <- (Static Mesh-Actor 677) (StaticMEsh Jungle M. Plant_2_Elephantine)<-FD Dynamic Actor:::Render<-Render Level<-Flevel Scene Mode:::Render<-FPlayer Scene Mode::: Render<- U Game Engine::: Draw<-U windows Vieport::: Repaint <- U Windows Client::: Tick<- U Game Engine::: Tick<-Update World <- Main Loop
Build Jan 7 2003 18:16:21
Unreal 2 magyarítás innen letölthetõ:
http://magyaritasok.jatekok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=78

Még nem teljes, de Chrisnek nem volt ideje befejezni😞

Üdv Mberek!
Ha tud valaki egy Unreal II magyarítást, letölthetõ formátumban akkor az lökje be ide az infót. Már kerestem mindenhol: www.gameronline.hu, itt nem találtam pedig átnéztem mindenhol, a letöltések nem is mennek. gamehunter az befejezte, Gmiki meg gamehunterre linkel. Szal nem tok semmit.
Thx

Taptarap
gmikin

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

RelakSfromhome
Szerintem rosszul értetted. Mellesleg az uccsó pályán két szövegen röhögtem nagyot:
We gotta get by - the escape pods are back there!
Át kell jutnunk - a mentõkabinok ott vannak, hátul!
I know! I know!
Tudom! Tudom!
How are we gonna get by?
Hogyan fogunk átjutni?
I dunno! I dunno!
Nem'tom! Nem'tom!
That's the last time I follow you!
Ez volt az utolsó eset, hogy rád hallgattam!

Uh, hello? Executive officer Percivale here. The damn ship is listing. Any repair crews available to fix the gravity engine?
Õõõõ, helló! Itt Percivale fõtiszt. Ez a rohadt hajó eldõlt. Elérhetõ bármely szerelõbrigád, hogy megjavítsa a gravitációs motort?
Get to the escape pods, you idiot!
Húzz a mentõkabinokhoz, idióta!

(kissé szabad fordításban)

bfg900
Hát ez is egy érdekes értékelés 😉
ThunderMaX
Nem bug hanem van egy nagy antenna ahol jön
az ellen és ott van egy kapcsoló amit be kell kapcsolni, utánna tovább támadnak.
Shep
Ha nem fix a vmem akkor is kilép?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ilyen és ehhez hasonló hibákkal nekem is ki szokott lépni a game a leggyakoribb a general protection fault, ezek akkor jönnek elõ/a kilépések/ ha egy új pályát mentést tölt be a game

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van az a pálya aholvédeni kell a mérnököt marine-okkal jött is egy ideig az ellen de most már nem.
A mérnökkel is kibeszélgetttem magam. Egyszerûen áll a játékmenet. Ez valami bug, vagy kell valamit csinálni

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Kérdés: indulna game, de nem teszi. Crack fel vagyon pakolva, minden pöpec, csak nem indul. Bejön töltõ képernyõ, és baszik indulni, CTRL+ALT+DELETE kombóval lehet kilõni. Tehát mi a fene van? Ja és lusta leszek párszáz hozzászólást visszaolvasni.

PhantomW
Assertion failed: Import.ClassName==NAME_Package

History: ULinkerLoad::VerifyImport <- (Import.ClassName: wav Import.ClassPackage: wav <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class U2Pawns.U2PlayerSP NULL) <- UObject:😛rocessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function Engine.GameInfo.Login) <- ULevel::SpawnPlayActor <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Build: Jan 7 2003 18:16:21

ha ezt irja ki mi a baj?

The World is Yours

Dantor
Nekem is volt ilyen hibám (igaz nem az u2-vel), és a megoldás az volt, hogy automatikusra állítottam a virtuális memória kezelését.
RelakSfromhome
Annyira nem teccett... pláne, hogy engem is ezzel lõttek 😛

mellesleg a végére bennem is megért a nyagyon szar jelzõ. Mindenesetre lehet, csak azért, mert nem szeretem a drámákat. Mindenesetre már lehet, hogy nem lövök le nagy poént, ha azt mondom, hogy a vége csak gyenge utánzata az unreal1 végének...

Mindenesetre amiért sztem nincs hangulata: mivel bolygóról bolygóra megyünk, nem lehet egy egységes karaterisztikája (hüdecsunyaszo), sajnos.
Amit még sajnálok: én skaarjokat, meg más furcsát akartam irtani, nem pedig genetikailag felturbózott embereket.

Namindegy, ha lesz egy jobb vidkártyám, akkor lehet, mégegyszer végigviszem, god nélkül..

Stotoo
Béna Béla mennyi memóriád van?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

a feketelyuk-fegyverre 😊
RelakSfromhome
A következõkön speciel betegre röhögtem magam:

Jesus, you're a pain in the ass! -, és ami uána van.

Köv pálya:
I swear to God I'm gonna kill that guy.
First I'm gonna wring his neck, then I'm gonna shoot him, then I'm gonna kick his ass right off this rooftop.

Meg megtaláltam, hogy mit mond a pofa, ha zavarjuk. Legalábbi súlyos 😊

RelakSfromhome
A gömb, vagy a robotból készült cuccra gondolsz 😊

RelakSfromhome
Normál multi mod nem lesz? Pókos figyusszal milyen jó lene irtani egymást 😊

Dantor
készül a Co-op mod, hátha az új színt visz bele.
meg majd a mission pack-ek. de ez tényleg -mostanra újragondolva- nem volt egy nagy durranás.
közben jó volt vele játszani, de visszagondolva már nem venném újra még egyszer.
az sniper fasza volt, az tuti 😊
hmmmm...... kár hogy nemvan multi 😞

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

bfg900
Ha jól látom, virtuálisan eltemettük a játékot 😊
Béke poraira.