1820
Unreal 2 The Awakening
-
#1770 Majd jön, kb 2 perc az érkezésig, de Aida úgy is szól, meg láthatsz egy órát. Ha ezen túl vagy, akkor meg úgyis szól az ipse, hogy leszedett ezt-azt, és vége a pályának -
#1769 Annál a résznél amikor a technikus bütyköli a számítógépet mit kell csinálni? Az épületben és azon kívül nincs már ellenség. -
HJ #1768 Opsz...Chris nevét elírtam....
Tehát helyesen: Környei 'Chris' Krisztián
Elnézést kérek! -
HJ #1767 Végre elkészült az Unreal 2 feliratainak teljes magyarítása!
Most már az összes felirat magyarul olvasható a játékban.
Jó kis csapatmunka volt...:)))
Elkezdte: Környei 'Cris' Krisztián
Befejezte: i2k = IMYke2000 -@- 2003
Én meg teszteltem + javítottam amit kellett:)
A fordítás letölthető innen:
CheatLand - www.rockfesztival.hu/cheatland -
viniczaz #1766 Odavoltam a játékért, az első rész élményeire alapozva. De maegváltozott a véleményem: egy rakás szar, nagy csim-bummmal körítve. Se hangulat, se izgalom. A grafikája?????????? Semmi különleges. Szar-szar és szar. Csak akkor játszatok vele, ha már a férfiasságotok is odaveszett. -
#1765 hát elég nulla lett a befejezése a játéknak, de ha jól nézem ki, folytatni akarják... :o) tény és való, hogy nagyon szép grafikája van 1024*768-ban, 40-50fps-t hozott a játék, de hogy semmi hangulata nem volt, így már nem mondható el, hogy egy túl jól kivitelezett game... a lényeg, henteltem benne jókat :o))
volt egy pálya, amin szétakadtam, mikor meg kell védeni a bejáratot hajójavításnaál... nekem ez volt a legnehezebb rész!
na jó, annyira nem volt rossz, de nem ezt fogom még1x elővenni, ha unatkozom...
thx!
-
HJ #1764 Köszi a dícséret:)))
Sajnos Chris azt mondta, hogy nem tudja folytatni a fordítást mert nagyon sok a melója a PC Guru-nál. Talán sikerül még rávenni a befejezésre vagy esetleg megpróbálom megkérni Zagash-t, hogy csinálja meg a maradékot... Ő már bebizonyította a MOHAA magyarításával, hogy szinvonalas munkát végez - nem úgy mint pár fordító - a csapat nevét hagy ne mondjam... -
viniczaz #1763 Hi HJ! Remélem a maradék 15% is hamarosan meglesz. Jó munkát:)
Ui:Nem kell ám szerénykedni:) -
HJ #1761 Örülök, hogy tetszik! :) A fő érdem Chris-é, én csak bugfix-et csináltam + azt a kis kiegészítést, hogy patchelés után is használható legyen. -
viniczaz #1760 Hát ez nagyon jól jött:)
Köszi!! (Frankón mükszik) -
HJ #1759 Hello mindenkinek! Egy kis infó:
Unreal 2 - The Awakening magyarítás (kb 85%-os) letölthető innen:
CheatLand - www.rockfesztival.hu/cheatland -
#1758 no patch,semmi patch. az is igaz, hogy warez (ugye ne csodálkozzam,ha nem megy, de azért mégis)
mert ha patch van akkor krekk is kell hozzá:))
help. again. -
Inquisitor #1757 Fent van a legutolsó patch hozzá? -
#1756 HELP!
játék install, indít, hang van kép nincs. ati radeon9000 pro, legújabb catalyst driverrel.ötlet? -
#1755 Hát én másképp értettem. Nekem azok a részek, ahol Skaarj-okkal kellett harcolni, nagyon bejöttek. Csak aztán jöttek a Marine-es pályák, azokat nagyon nem bírtam. -
viniczaz #1754 Próbálkozz a következő címen:www.extra.hu/gmiki. Én sajna csak azt találtam, hogy a fordítások alatt lévő játékok közül törölték a megkezdett magyarítást. (????????) -
viniczaz #1753 Hát asszem igazad van. Nem igazán jött be ez a game. Semmi feeling nem jött át az első részből. Olyan, mintha az Aliens vs Predator 2-t folytatnám......No mind1, azért végigviszem. -
#1752 Full magyarítást tud valaki? -
#1751 Akarta a halál hasonlítani hozzá :) Én csak azt mondta, hogyha jó fps-t akar akkor szerezze meg a NOLF2-t. Nagy divat ez mostanában, hogy mindent hasonlítani kell valamihez :) -
#1750 Minyimumon, 640szer480-ban, 146x-es cerkával, 512MB rammal, 16MB-os tnt2-vel hozom az alább leírtakat, kivéve az uccsó pálya, ott 4-nél több csak a legvégén van. -
#1749 Szerintem robbants le a gépről mindenféle vidodrivert. Pucold ki a reget aztán tedd fel ujra. -
Martin #1748 HI!
Asus A7V133-C 512 Mb SDRAM (CAS 2)
Athlon 1.33 Ghz CPU
ATI RADEON 9500 (PRO ?)
Catalyst 3.2 DX9 WinXP
3DMark03
2603 3DMarks
Azt hiszem ez jó eredmény ilyen gépnél.
Az a gondom, hogy probálok ezen a gépen az Unreal2 -vel játszani, de valahogy nem
megy. Átlagban 10-20 közötti FPS -t kapok, ez még nem is lenne akkora gond, de mindegy,
hogy 640x480 -ban minden minimumon, vagy 1024x768 -ban minden maximumon futtatom
akkor is ugyanennyi. Ez mitől lehet? Ezen a konfigon ezek az értékek normálisak??
Mi a különbség a 9500 és 9500 Pro kártya között? Én azt hitem, hogy a pixel futószalagok
számában van különbség (4 vs. 8), de az AIDA azt írja ki, hogy ez 8.
Please HELP!! -
viniczaz #1747 Megszereztem, ingyen:)Punktum. Én még nem tudok véleményt alkotni, de remélem nem csalódok:o)
-
#1745 Jóóó. A NOLF2-t hasonlítani sem lehet az Unreal 2-höz. Teljesen más kategória. Mintkettő megszállottja vagyok/voltam, de csak a kiemelkedően szép garfika a közös a két játékban.
Semmi közük egymáshoz... -
antijedi #1744 szerintem meg ez a game teljesen egyértelműen az éve legnagyobb csalódása, a motorja jó és semmi több, csak ara jo hogy normálisab cégek majd licenceljék az engine-t... -
#1743 Mért nem rendeled meg a kiadótól? Ha ennyire kell hogy képes lennél 8k -t adni a másolatért, biztos megérné behozatni külföldről, nem? :)
Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de én megbántam, hogy kiadtam rá 2 cd árát. Alapvetően nem rossz, de mint unreal nekem nem jött be annyira. Javaslom akkor már a Nolf2-t, azzal sokkal jobban járnál :) -
viniczaz #1742 Na neeeeeeeee! Gondolod, hogy akkor itt próbálkoznék? Akkor már inkább az adás-vétel, cserebere fórumból kiindulva egyszerűen lenyomoznám a terjesztők kilétét. Nem vagyok én zsaru, csak kéne a progi. Ennyi és nem több. -
Poki #1741 Én meg nem írnám neked, mert szerintem zsaru vagy!
Egyébként megírnám ha ismernélek, de nem kozkázatok. Szórí -
viniczaz #1740 Hááááát, köszönöm a sok-sok "segítséget"....:( -
#1739 Rendeld meg a honlapon, ha ennyi léd van ;) -
#1738 ok -
viniczaz #1737 Ja! Van lé nem számít. Egyébként egy nem beteg ember a helyedben azt kérdezte volna: Oké, nekem megvan, mikorra kéred? Bocs:) De inkább a játékról beszéljünk(jetek), és ne személyeskedjünk. -
#1736 8 ropit adnál 2 db másolt cdért? TE BETEG VAGY -
viniczaz #1735 Csak cicc: No jó, legyen 8000 Ft. -
viniczaz #1734 Könyörgöm!!!!!!!!!!!!!!! Ha valakinek megvan a játék (UT II.) kérem árulja el, hogy hol lehet beszerezni. Hajlandó vagyok 80000 Ft. postai utánvéttel a másolatot is megvenni!! -
Ombi #1733 legujabb patchez cracket tud vki? -
#1731 Köszi.
Nem nekem szar hanem Mr. 64 évesnek:)
-
#1730 Próbáld 32bittel. Ha a textúra, és a renderelés 16 bites, akkor itt, és egy másik pályán megdöglik :( -
#1728 Hali
A problémám aq következő:
Elindítom a játékot, lemegy a gyakorlás, megkapom a feladatot majd amikor beszállok a hajóba, hogy lemenjek a bolygóra, a következő üzenetet kapom:
CRITICAL ERROR
General Protection Fault
History FD 3D Renderinterface: Set Projector Material <-FD 3D Renderinterface: Set Material<-(Projector Material Transient Projector Material O)<- Render Static Mesh <- (Static Mesh-Actor 677) (StaticMEsh Jungle M. Plant_2_Elephantine)<-FD Dynamic Actor:::Render<-Render Level<-Flevel Scene Mode:::Render<-FPlayer Scene Mode::: Render<- U Game Engine::: Draw<-U windows Vieport::: Repaint <- U Windows Client::: Tick<- U Game Engine::: Tick<-Update World <- Main Loop
Build Jan 7 2003 18:16:21 -
HJ #1727 Unreal 2 magyarítás innen letölthető:
http://magyaritasok.jatekok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=78
Még nem teljes, de Chrisnek nem volt ideje befejezni:(