Unreal 2 The Awakening

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a vegefele lesz egy meg erdekesebb fegyver tecceni fog 😊
Bandee_
No! Én is végigmentem! Nem rossz meg tényleg van néhány jó ötlet benne, de szerintem kevesebbet nyújtott a vártnál! Nekem a bázis védése misszió tetszett, meg a technician védése a toronyból a skaarj-tól egy távcsöves pistával!
RelakS
Naszal, egy kérdés: ki lehet csinálni a pofát, aki közli, hogy õ most felrobbantja a konzolt, vagy nincsenek ilyen mértékû elágazások az u2-ben?

Mellesleg elég vicces a pókfegyver 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakSfromhome
nekem a számítógépet javító faszi utáni Aida eligazítás alatt kidöglik a cucc... már megint vadászhatok a köv. pályára 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

na vegigvittem, szerintem az utolso palya allati, nagyon elveztem, foleg a feketelyuk-generator fegyvert😊. A drakk robot-varos palya is tetszett, meg az az organic planet. ha visznek bele valami sztorit vagy picit meg csiszolgatjak tokjo kis jatek lett volna.
RelakSfromhome
Keress három szoftvervezérelt bombát, indíccsd be õket, aztán pucolj, mert 5 perc múlva robban, plusz jön egy kisebb fogadóbizottság.

Mellesleg nagyon szar, hogy most tartok ott, hogy reparálja Isaac az Atlantist (Ne'Bahn hathatós segítségével 😛 ), és gyakorlatilag nem láttam skaarjt az elsõ küldetés óta.. pedig rengeteget emlegetik...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bfg900
Ha jól emléxem, configolható hogy hol legyen.
bfg900
MEg kell találni 3 bombát és élesíteni. Asszem.
Factor_007
mit kell csinálni azon a pályán amikor leszállsz egy bolygon és meg kell mentni egy katonát azt bemész egy ilyen gát szerû épületbe? (a harmadik artifact után) Én mindent körüljártam de semmit sem találtam

bfg900
1-2 évet??? 😊
bfg900
Nemtom, hogy ez egy bug vagymi, de sokan panaszkodnak, hogy nem tudják megölni a pókot, engem pedig megsebezni se tudott sose medium fokozaton. Aggyad neki szorgalmasan és 1xcsak megdöglik majd.
RelakS
Lúzerkém! A loaded a Last Man Standing miatt van az UT-kben (elindítod, és azonnal fullra vagy töltve 😊 Az U2-ben Loaded nincs, talán, ha gatyába rázom a gépem, és utánanézek, akkor a summon használható lenne.

Ja, és köszi.

Hétvégén megsassintom a kézlelövéses módszert...

Frank99
én is vettem Chessmaster 6000-et, amikor már kinn volt a 8000-es, akkor 1990-ért a CORA-ban....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
fél év után sem olcsóbb sokkal....
aki meg folyamatosan játszik, az nem fogja elõbenni a régit (tisztelet a kivételnek lsd. korábban)

Looserke
Nektek mûködik ez a cheat: Loaded???

Dantor
lõjed a tüzes gránáttal, leesik a keze vagy mije, azt felveszed és 1 lövés.
bfg900
Nem muszály szerintem mindíg a legujabb játékokkal nyomulni, fõleg a mai fos piacon.
Frank99
ja persze :-)
ezer évvel késõbb, hogy megjelent lehet..

a médiamárktban nem hiszem hogy féláron árulnának bármit is, ami ma vagy tegnap jelent meg.
:-(

Kb. két hete odáig jutottam, hogy valami lényt felnagyítottak (a saját hajó megsemmisülése után) valami hangárban és valahogyan a két hét alatt nem éreztem úgy, hogy folytatnom kéne. Másfél órán át próbáltam kinyírni a szörnyet aztán meguntam. Az sem érdekel, ha valamerre el kell slisszolni és nem is lehet kinyírni. Nagy csalódást okozott ez a játék.

Laalee
dikki u2 szar. pont! 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

bfg900
Másra tartogatom az energiáimat 😊
bfg900
Sosem gyõzöm hangsúlyozni, hogy a magyar emberek mentalitása mennyire téves dolgokon alapul az eredeti játék szoftverekkel kapcsolatban. Szajkózzák az emberek, hogy ki az aki 12k -t kiad egy játékért, de aki megteheti (pl van mediamarkt a városában) az 2-3 ezer forintért már nagyon jó kis játékokat vehet. Vagy teszkóban is ki lehet fogni szép darabokat. Nekem pont 20 eredeti játékom van, és ebbõl összesen 2 volt teljes árú a többi szinte mind 4k alatti árú. És msot nem feltétlenül az Ezt vedd meg, cool price vagy hasonlókra gondoltam (bár abban is vannak jók), de rengeteg leértékeléssel lehet találkozni eredeti kiadású, dobozos! játékoknál is.
Frank99
Pl. Morrowind.
esetleg Civ 3, esetleg még Sim City és társai, ha valóban jók.
Ezek megvannak nekem is, mindig elõveszem valamelyiket, ha sok idõm van.
Ha meg kevésma akkor lövölde.

Mondjuk tök állat egy 15 perc erejéig az I was Atomic Mutant is :-)

meg majd ha a Doom 3 megérdemli, ogy többször végigtoljuk.
Egyszeri végigtolásért nem veszi meg senki, ebben a kis honban legalábbis.

RelakS
Unreal Tournament, Assault mód amire gondolsz.

te vagy itt az ezerketszazotvenharmadik aki nem teved 😊
Frank99
Tudjátok mi a baj?
Hogy mindig többet várunk, és egyszerûen nem lehet jobbat kitalálni, sem történetben, sem másban, és amennyien it megveszzük a csocsókat, nem is fognak a fejlesztésre többer költeni. :-)

nagyon várjuk a Doom 3-at, de ez sem lesz jobb történetben, de grafikában biztosan.
Egy biztos: az Unreal 2. nem a megvásárlásra való 8-10.000 Ft-ért...

RelakS
Azok a négykarú, unintelligens izék nem csoda, hogy így jönnek, valami bennszülött népség. A skaarjok viszont (feltévew, hogy nem talpig vasban jönnek) nálam elõszeretettel ugrálnak el a lövéseim elõl, ha meg nincs hely, akkor a csuklópengével gyakorlatilag a golyók felét kisöpri maga elõl...

bfg900
Látom kifogytál a riposztokból, mert az ember csak akkor nyúl ehhez a fegyverhez, amikor már nincs semmi ötlete. Vagy neadjisten a q3-al eltaláltam valamit? 😊
bfg900
Oké, dehát ezek ilyen szörnyek na 😊 Mér kell midnenképpen egy aliennek szuperintelligens zsoldosnak lennie. Szerinted hogy verték meg az oroszok a németeket a ww2-ben? 😉 A fejlesztõk szándékára meg még nem sikerült rájönnöm sajnos. Egészen biztos hogy nem csak kizárólag a profit hajtotta õket, de az tuti, hogy õk is számíthattak arra hogy ez így ebben a formában khm...
RelakS
Nekem meg tönkrement a vinyón, és nem tudom újratelepíteni, mert állandóan crc-zik a legkülönfélébb helyeken. Vagy megmurdelt 1 hét alatt a cd-m (kétlem) vagy harverellenõrzést kell tartanom 😞

bfg900
Szerintem meg a szörnyek a jók, én azokkal élveztem legjobban a harcot 😊 A sárga szemû skaarj szerintem telitalálat, remélem találkozok még vele. A fegyverek meg nem szarabbak szerintem mint bármelyik másik klónban. Hogy ez mennyire dicséret, döntse el mindenki maga. 😊
"Nem tom minek kellett kiadni." Tényleg, muszály ilyeneket írnotok sokszor? Minimális gondolkodási késség midnenkiben van, használjátok már 😉
RelakS
Nameg a szövegek. Többször tapasztaltam, hogy végig kell rágnopd az összes lehetõséget. Akkor meg nem mindegy, hogy milyen sorrendben?

De az u1 jo volt, tok ismeretlen volt minden, nem lehetett tudni kik-mik a skaarjok, ottvolt az a messianisztikus artatlan nepet megmentos jelleg, a kis notepadokbol jo volt infokat gyujteni, es ilyen sok reszletbol osszeallt az egesz. A foszereplo egy rab volt, nemcsoda hogy el akart pucolni jo messzire.. Nem kell 5x teljes csavar egy sztoriban hogy erdekes tudjon lenni, nem is kell agyonkomplikalni. Az u2-vel az a gaz, mindenki ismer mindent, mindenkit, nincs semmi rejtely, es mindenki legfobb vagya hogy gyujtse szuperfegyvernek az artifactot.
Interaktivitas nuku, a foszereplot furikazzak, fegyverrel ellatjak, kinyaljak a segget, tenyleg csak egy veroember aki elintezi a rosszfiukat. (es amellett iszonyatosan bargyu, szoszatyar, szuklatokoru es naiv. Es az az ovodasoknak magyarazo hangja pl mikor ne`ban -nak kiseloadast tartott.. brr. olyan volt mint egy kisgyerekeknek szolo interaktiv cd) Szoval valamivel erdekesebb lett volna, ha valamennyire az esemenyek sodornak elore a tortenesekbe, nem csak vegigjarni a bazisokat artifactert azon a bolygon ahol epp letesz a szemelyzet. Amiert sokan csalodtak, azok az elozetes reklamszovegek.. pl: Sok skaarj klan, elo lesz a terep, egymassal is haboruznak majd, mi eldonthetjuk hogy beszallunk-e a harcba, es kinek az oldalan stb, sok npc, nagy szabadsag stb.. Na ezekbol mindent kifelejtettek ebbol a jatekbol, linearis kiszamithato bugyuta szornyhent az egesz.
bfg900
Ott a naplókat és terminálokat kellett olvasgatni. De az 1xûen adta magát. Nem éreztem benne semmi erõlködést, tényleg lehetett úgy nézni arra a világra, mint egy világ. Nem volt tele klisékkel, nem kellett tulajdonképpen semmit csinálni, akár elfuthattál a csaták elõl. Az egyszerûség szépsége 😊
bfg900
Poénok jók, nem is errõl beszéltem, hanem a történetrõl.
bfg900
Nagylevegõ, nagylevegõ, nagylevegõ.
Ok, viszonylag nyugodt vagyok.
Szerintem menjél kvékhármazni, mert annak is jó a története, meg tulajdonképpen szép is és biztos hogy a te csodagépeden jóóó gyorsan fut.
Egyébként az is elképzelhetõ hogy az emberek nem a menõzés miatt mondják amit mondanak, hanem azért mert így gondolják. Mert ezen a játékon csak a hülye nem látja, hogy tulajdonképpen egy Serious Sam, meglehetõsen marketing szagú, erõtlen, bugyuta.
Egébként köszönöm, ne adj nekem tanácsot, hogy milyen gépet vegyek, nem kértelek semmire.
Galy
"egyszer-végigjátszós" game, többet nem érdemel...
Frank99
kösz, megvan

hát, elég rövidre sikerült.
Chicken fokozatban legalábbis :-))

RelakS
Én, ha lesz jobb vidkártyám, amivel nem esek le gyakran 10 fps-re (detaillevel nem számít), és akkor már god nélkül 😉

bfg900
Öreg: nem azért "szarozza" midnenki az Unreal -t, mer menõ, hanem mert nem jó 😊 Legalábbis nem annyira mint elvárható lenne. A történet gagyi. Pont. Aki erre a sztoryra azt mondja hogy jó, az nézzen szabadidejében RTLklubot, vagy tv2-t, jó szórakozást az igényes történetekhez 😊 Persze lehet hogy én vagyok túl konkrét ehhez az úgynevezett storyline-hoz, ezért senki se vegye magára 😊
"az _egyetlen_ negatívum hogy 30-70 fps közt mozog a játék, belsõ terekben mondjuk 60 körül, ez még nem zavaró, de a külszíni 27-30 száksz."
Ez is olyan izé dolog, majdnem megsajnáltalak, hogy 30 fps-nél nem megy kevesebbet a game nálad. Szeeegéééény...
Rigley
tudtok kódokat? nagyon fontos please

dddstudio.tk

RelakSfromhome
Na, erre van 5let, vagy marad a repülõékezet?

RelakSfromhome
Hát, kicsit gáz lett a játék.. Irgalmatlan lassú a pofa (legalábbis az UT2k3-hoz mindenképpen, pedig itt is, ott is nyakig vasban van a pofa), meg a skaarjok hangja, na az el lett rendesen cseszve.

A skaarjokról jut eszembe, kurvajó reflexeik vannak. Itt arra gondolok, hogy megsorozom a pofát gépfegyverrel, és a golyók felét kiüti a pengével. Mellesleg nem tudom, mások rájöttek-e már, de a páncélos skaarjok hullája, amíg kéken villog, addig tölti a páncélt. ÁLLAT 😊

Dantor
10 minicc 😊

végig kell rohangálni a hajón, meg legyakni még pár olyan nagy dögöt, majd egy csáveszt kivégezni, aztán beugrani a mentõkabinba és over.
Frank99
Most robbant fel Aida, és kivégeztem a teremben a nagy dögöt.
Mennyi van még belõle?

Én is felteszem az 1-et. Legalább kipróbálom magyarul.

Spoonman: elküldtem az én exe file-at. Én ezzel végigvittam. Ha ezzelsem müködik akkor nállad van a gond.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lehet hogy igaza van.

Dantor
ki mondta, hogy a warfare=ut2k3?
most te akarod ezt belelátni az írásomba, vagy csak az én gépem nem jeleníti meg?
én azt mondtam, hogy a fizikát INKÁBB az ut2k3-ra értették, mint az Awakeningre, de MÉG INKÁBB a motorra! Kapis?