1820
Unreal 2 The Awakening
-
Cvd #1424 Ráadásul vannak lopott ötletek, amik ezredjére is szórakoztatóak (legalábbis nekem). Pl. volt az U2-ben egy rész, amikor a toronyból kellett fedezni egy katonát mesterlövészfegyverrel. Ugyanez volt pl. a NOLF elején, vagy a Project IGI-ben, és mindig örültem neki, nem azon agyaltam hogy lopták az ötletet. Egyébként a legnagyobb rókabőr, a "hóeséses orosz katonai bázis" nem volt a játékban, és nekem már szinte hiányzik.:)))) -
Valaki legyen olyan kedves és küldje már el nekem az emil cimemre a cracket, mert hibásan irtam ki és nem olvassa. -
Egy nagy játékot nem az határoz meg, hogy mennyi lopott 5let van benne, sőt mégcsak nem is az hogy bugos-e. Egyrészt mert mutass nekem egy játékot amiben nincs "egy pár lopott 5let", másrészt Camaron Diaz a legjobb nő a világon, attól függetlenül hogy kicsit lógnak a mellei :)
Ezzel nem azt akarom mondani, hgoy az Unreal 2 klasszikus lenne, csak azt hogy fura az értékrended ;) -
Ti a mérnököt az elején megmentettétek? Nekem nem sikerült... lehet egyátalán?:) -
Csatlakozom, korszakot valóban nem alkot, de összességében ott van a legnagyobbak között. -
atee #1414 konzolba : stat fps -
Na, megvolt az a bizonyos antennás rész is , s immárom abban a vörös objektumban keresem a 6. artifact-ot
Nálam nem lassult be ott, viszont el kell mondjam, hogy ennek a pályának a külső részei már végre mutatták, hogy Unreal-lal játszom.
Igazi, szürreális növény, s állatvilág, olyan "unreal" :))
A nagy objektumban pedig érdemes végigvárni az összes laboratóriumban folyó párbeszédet/kísérletet, mert szokás szerint, tele van poénnal. -
A játék korábbi részeihez képest annál a pályán, ahol minden olyan vörös, egy cseppet belassul a cucc a korábbi részekhez képest, jól látom? -
radical #1410 Hogy lehet kiiratni az FPSt??? -
Eddig még ilyen efekteket fpsben nem láttam szal azé rossz már nemlehet.Fegyókkal sincs szerintem semmi probléma.A gépfegyó torkolattüze bevilágítja a szobámat :DD
Aszittem kiolvad a szemem :DD -
Egyetértek veled.
Én is remekül elszórakozom vele -
Nemtom miért fikázzátok ezt a gamét..
Sztem jó játék.
Szép is,hangulata is jó...a választható válaszadások tetszenek,ezen belül a sok poénos faszság :D
Lehet hogy nem korszakalkotó, de attól még qrvajó gém.
Sztem kissé magasra tettétek a mércét...!!! -
Jó, hát ez megtörtént, pl Aniso kétszeresen áll,míg az anti-aliasing egyszerűen engedélyezve van.
Na de a játékon belül lehetne pl ennek a mértékét beállítani. Unreal.ini file-ban, szerintem -
Anti-aliasing, s anisotropic filtering beállításokat hol, s hogyan tettétek meg egyébként?
-
Ezen még jó, hogy maxon megy ezerrel.
Ha nem menne, akkor a program mehetne vissza optimalizálásra a fejlesztőkhöz. -
Zsoltee_a_bator #1399 tokjo kis jatek. bar a kezdes tenyleg nagyon gyenge volt, de erosodik. poen volt az az organikus bolygo -
nagyon állat felhangosítottam a rendszert..csak egy baj van.. a fegyverek, a mennydörgés, eső pont állatul szól, élethű de ha beszélnek a katonák már bánrja a fülemet:( -
Hat egy haverom gepenek ezek a parameterei:
abit be7, Pentium 4 : 2,4/512 -es ami 2,9 ghz-en megy..tehat majdnem 3 ghz , 512 mb kingston ddr333-ram es abit gf4 4600 340/780-on
Ezen mehet mar anti-aliasingal is. -
Igen. Letelt az idő.
Jött egy hajónyi katona. - Megöltük őket.
Akkor jött még egy hajónyi - Őket is megöltük.
Volt még néhány az épületben (hátul mehettek be) - őket is kivégeztük.
Több nem jött.
A szerelő szerelt.
És a továbbiakban nem történt semmi.
Mondom, bug.
Különben valaki említette az anti-aliasingot. Milyen bika gépe van az illetőnek, hogy rá meri rakni az 1024*768-ra még az élsimítást is? -
De hát azt írtad, a technikus már megjött,s szerelt, akkor nem is lehettek kint katonák.
Inkább az érdekes, miért nem támadtak meg titeket.
Nálam számolt vissza
T minus 2 minutes...s így tovább
Ez alatt a 2 perc alatt elküldhetted a katonáidat ide-oda őrködni
Ha letelt az idő, megtámadtak -
Az úton ki kell menni a falakon túlra, s ott vannak a katonák. Csak akkor jön az öreg szerelni, ha mindet kinyírtad.
A többit pedig leírtam az imént -
Kerestül-kasul körbe jártam az egész pályát és semmi féle csontváz mögött megbúvó katonák.
Ez ott nálam 100%, hogy ez rohadt bug volt.
Így tehát nem szégyen, hogy azt a rövidke részt egy csalással ugrottam át. -
Na jó, ha bekapcsoljuk a magasabb fokú fizikát, meg a spéci árnyékokat, valóban sokat javul a helyzet, meg kell hagyni :)
De azért az elős túlzás, hogy a Doom III-on túltenne. -
Na, én is most védtem meg éppen az adatokat kigyűjtő tudóst. A lifttel fel kell menni, ott a computeren a jeladót bekapcsolni (vagy ki?).
Ki kell nyírni mindenkit, beleértve a szabadban a csontok között lévő 2-3 katonát is.
Ekkor jön az anim, hogy a tudóst meg kell védeni
A 4 katonát elküldhetjük 4 irányba védekezni, aztán mikor rohan be az ellenség, célozzunk pontosan, mert a tudóst lövik elsősorban...
Amikor Aida szól, hogy jön a következő támadási hullám (new wave coming), 2 ajtón is bejönnek vagy négyen, ha őket sikerül kinyírni, egyből szól a tudós, hogy kész, mehetünk, s jön az animáció.
Ha ekkor semmi sem történik ,az alighanem véletlenszerűen előugró bug lehet.
Indítsuk újra a küldetésnek ezt a részét, hátha másodszorra nem lesz gond.
A Janus küldetés elég durvának tűnt első percben, jól fel vannak fegyverkezve a katonák, s lőnek sniperrel is ezerről. -
"d3-ba meg csak nagy fekete fót, mert shadingről nem hallottak."
Vagy talán azért, mert csak egyetlen egy fényforrás van a szobákban... Abba kéne már hagyni a Doom3 alpha összehasonlíását az U2-vel, mert rohadtul fárasztó. Majd ha kijön a full lehet panaszkodni. -
Na már értem, hogy miért nem tudtunk normálisan kommunikálni. Nem ugyanarra a pályára gondoltunk. A csontvázas pályán én most egy csalással tovább léptem, és fél óra játék után most azon a részen vagyok, ahol ismét a technikus szerelgetésére kell várni. Tehát itt lesz majd az a rohadt antenna :)
Különben direkt azért illesztettem be két képet, hogy ellenőrizzem: egy pályára gondolunk-e. -
Ion5 #1388 És a Mohaa, Gta3, Unreal3!! -
TneX #1387 ennek a játéknak egyetlen egy baja van azon kívül hogy lehagyták a multit...hogy rövid.A többivel maximálisan meg vagyok elégedve,lehet hogy egyedül vagyok ezzel :) -
Antennáson most vagyok túl. Nálam semmi nem jött közbe. Beraktam a két gépágyút meyer előtti folyosóra, a rakétást meg valahova oldalra, oszt legyaktam mindenkit, antennát felhúztam, aztán elhúztunk ;-)
Egyébként nézegettem az ÁRNYÉKOKat.. És összevetve a doom 3 alfával, szerintem jobb.
Nézzétek meg pl. Aida arcát (vagy mittoménmijét ;D). Az lehet textúra. De ahogy elfordul valamerre, az arcán is ahonna éri fény, ott a fény színével lesz világosabb, ahol nem éri fény, ott pedig sötétebb lesz. Mi ez, kérem, ha nem árnyék?
d3-ba meg csak nagy fekete fót, mert shadingről nem hallottak. Doom 3-ban egyedül egy dolog, ami nagyon impozáns: az "üveg" nem teljesen átlátszó, hanem részben tükröződik is.
Szóval nem tudom mit fikázzátok. A történet is OK, a grafika csúcsszuper (akinek nem tetszik a Sci-Fi, az ne a játékban keresse a hibát!), nálam eddig egy darab bug sem volt, kidolgozott karakterek, szörnyek, küldetések, stb..
Ilyet EGYSZERRE még egy játékban sem láttam.
Pedig már végigvittem doom 1-2-t, quake 1-2-3-t (kiegészítőikkel együtt), unrealokat, red factiont, goret, deus exet, hitmant, NOLF-ot, half life mind3 részét (opforce, bshift), de ilyennel még nem találkoztam. -
netuddki #1383 uraim !
ezt a pacákot amelyik az ajtó előtt áll.....a hellen....mittomén melyik szinten ....mi a szart kell csinálni ,hogy eltűnjön a jó francba ?? máár az ajtó elől! -
ki mondta hogy a hent szar? :) -
De az nagyon jó, hogy tele van poénokkal a játék, a kedvencem az mikor a az utolsó pálya végén mikor tönkremegy a mesterséges-gravitáció generátor és minden a feje tetejére áll meg dől össze-vissza és rohanok ahogy tudok a mentőkabinok felé, mert mindjárt belecsapódunk a napba, beszól egy láma az interkomba:
-Öööö...parancsnok észrevettem hogy megsérült a gravitáció-generátor. Öö..esetleg elmenjek megjvavítani?
-MENEKÜLJÖN MAGA IDIÓTA!!!! :DD -
ja kissé rövid lett Sodi nagyon szar vagy ha az antennás részt nem tod megcsinálni már bocs -
Na éppen most játszottam végig. Hát nem voltam tőle hasraesve, voltak benne jó ötletek, a történet az átlagostól kicsit jobb, a grafika egyáltalán nem olyan jó mint vártam volna és a befejezés is elég felemás. Végtére is jó játék ez de történelmet azt nem fog írni. Egyébként a legjobban azt tetszett mikor az űrhajódban kellett mászkálni :) Ha raktak volna még bele több kalandelemet és több interaktivitást akkor még sokmindent ki lehetett volna hozni belőle. -
Én most végeztem azzal a pályával.
Elküldtem minden katonát valahova, aztán mentem én is. Amikor mondta, hogy meghaltak a csicskák bementem a faszihoz, és egy lángszórós melákkal legyaktunk mindenkit, aki bejött.
Aztán szólt Aida, hogy tűnjek onnan a halálba. Kijöttem, ott még volt egy ipse, belenyomtam két raksit, és már szállt is le értem a hajó. -
-
Különben F4-re a hátralévő feladatok között nem ír semmi féle antennáról. Védjem meg a technikust, amíg kinyeri az adatokat a gépből, közben pedig írtsam az ellent.
Lelőnél én őket, de nem jönnek az istennek se! Nem jön egy se!
Ezeknél az antenna-szerűségeknél pedig egy fia kapcsoló sincs :( -
Cvd #1372 Észrevettétek, hogy nehézségi fokozattól függően picit a pályák felépítése is változik? -
40.72-es detonatorral igen.
41.09-es detonatorral nem. -
Van kint egy antenna, rajta egy kapcsoló.
Mi féle antenna?
Nekem erről ez a hat lehetséges hely jut eszembe.
De egyiknél nincs semmi féle kapcsoló
Mégis hol keressen?