Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem, akkor szomorú leszek...
www.tar.hu/rage/unreal_02b.jpg
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Azt a képet megõriztem, most lehet hasonlítani, hogy tényleg ilyen lett?
Akik végigvitték, kérem, nézzék meg!
www.tar.hu/rage/shot_hires.jpg
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Anno, amikor megjelentek az elsõ screenshot-ok, volt egy olyan, hogy egy nagyon hosszú lépcsõsor tetején állunk, s maga ez a lépcsõsor, vagy késõbb út messze-messze nyúlik el a tájban
Azt hiszem, az út szélén fák voltak.
Ez végül bekerült a játékba?
Alaposan átalakították, szebb is lett, s nem utolsósorban, az alfában ment vagy 8 fps-sel, itt meg megy vagy 40-nel.
Ha ez a Doom 3 alfánál majd a véglegesnél is így lesz, akkor azt fogja jelenteni, 20-30 fps-sel megy majd az is a gépemen 😊)
Majd meglátjuk a játszhatóságot, meg a többi dolgot is.
A tiporja ly-vel jól mutat 😊)
Pl az Anisotrophic filtering sem biztos, hogy azon az 1-es beállításon van maxon, meg érdekes a 3d sound alapból kikapcsolt állapota...
A video opciókban pedig a detailed textures-t kell bekapcsolni, meg az árnyékokat a géptõl függõen minél erõsebb beállításra tenni...
Atzán nem néz az már ki utána olyan rosszul
UT2003 megnezem mert ugy emlekszem ott jobb volt.
Ráadásul a ventilátor tök szép árnyékot vetett a falon, direkt figyeltem.
Amúgy 30.82-es driver
De rohek a texturak felbontasa egyes falakon ajtokon, novenyeken az a lapuleveles noveny az elejen en jobbat rajzolok egy perc alatt mint azon a textura.ja nem a gepem miatt ok😄
Nem ertem mit vartak egyesek es mert kell fikazni😊)
Unreal es kesz.
De nekem van egy olyan ERÕÕS gyanú, hogy ez nem az 1.00, hanem valami 0.9 . Nem létezik, hogy pont az eax, karma, víz, árnyék részt kúrták el. egyszerûen lehetetlennek tartom.
Akkor meg majd jönnek a patchek 😊
Tehát valahogy így fog kinézni :
....uneral2.exe -firstrun
Ez visszaállítja alapra az ini-t, lehet, hogy segít
Tudjátok, napi 1 óra, hogy sokáig tartson 😊
Az organikus bolygó érdekes volt, az utána lévõ detonátor keresgélés az szokvány-fps feelinget hozott, egyébként jó csatákkal, viszont amikor elromlik az ûrhajó, s meg kell védeni, az baromira tetszett!
Király volt az egész jelenet, mozgalmas, s ötletes a védelmi cucc lepakolásának lehetõségével.S ráadásul azok a humoros beszólások, miközben javítják az ûrhajót a többiek ,s vitatkoznak rajta, hogy is kellene...
Nem tudtam, hogy a csatára koncentráljak, vagy a benyögéseken röhögjek 😊)
Jó ez a játék, jó szórakozás, ez a lényeg
Az U2 gépigénye szerintem igenis alacsony ahhoz képest, hogy én mit váram. De abban akkor is igazam van, hogy (és akkor fogalmazzunk finoman) nem valósított meg a várttal ellentétben olyan mértékû lélegzetelállító áttörést a korábbi fps-ekhez képest, mint elõdje.
Nem szar az engine, a mostani felhozatalhoz képest, viszont szar ahhoz képest, amint az Unreal márkanév új részétõl elvártam volna. Na mindegy, ezt már megtárgyaltuk az elmúlt napokban néhányszor 😊
Különben tényleg egyre jobb, és élvezetesebb lesz a játék, ahogyan haladunk elõre a küldetésekben. Vagyis mondhatjuk, hogy amíg az Unreal elsõ részénél mindenki azt vette észre, hogy a túl erõs kezdés után lassanként cseppet ellaposult, addig ennél a második résznél pont az ellenkezõje igaz. Gyér kezdés után fokozatosan erõsít. Én viszont nem vagyok biztos benne, hogy ez marketing szempontból egy jó döntés volt, hiszen egy játék elsõ néhány pályájával/küldetésével szerintem szám szerint több ember találkozik, mint a késöbbiekkel. Nagyon sokan gondolkodnak úgy, hogy az elsõ (két) pálya/küldetés után itélik meg magát az egész játékot.
Meg aztán a feeling-váltást az elsõ részhez képest felfoghatjuk úgy is, hogy végre újabb szemszögbõl van alkalmunk megismerni az Unreal univerzumának tágabb világát, nem csak egy kis bolygó szûk éráját.
Arról már nem is beszélve, hogy oly hosszú várakozás után végre valóban láthatjuk mozgásban azokat a szerte ágazó fákat, amelyek várható megjelenésérõl a játékokban már az elsõ Geforce kártya megjelenése óta hallani mindenhonnan.
Meg pl. megemlítehetjük azt is, hogy amíg teszem azt az organikus, görbe csõfelületek három éve a Quake 3-ban még csak amolyan szárnyerebegtetés szintjén jelentek meg, addig itt már meghatározó részévé váltak egy-két pályának, hála az azóta megnövekedett számolási teljesítménynek...
Röviden: egyszerû a recept.
Minél többet kell nyomni az Unreal 2-t, és egyre kisebb lesz a kezdeti csalódás :-)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
De elég sokat buherálnak az engine-nel.. mindenesetre mozgásban nagyon meggyõzõ (az a kevés, amit láttunk belõle.. :/), és screenshotok közt is van egy pár ultrabrutál.
Na, de ez offtopic. 😊
Unreal II téma: Ha valaki találkozott volna azzal a problémával, hogy nincsenek textúrák bizonyos szereplõkön, a megoldás a 41.09-es Detonator képében érkezik hozzá! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Fõleg majd ha kiderül, hogy miylen van kell az agyonájnározott doom3 motorhoz. A belem kifordul már tõle, hogy másról se lehet hallani, hogy iylen fasza lesz, oylan király, Carmack egy akkora isten... Ki nem szarja le? 😊 De tévedjek és menjen így ócska gépemen mint az U2...
Amugy az életben is elõfordul hogy beragadhatsz 2 csõ közé nem? 😉
Mondjál valami klassz dolgot a fizikáról.
Mert az élõzetes techdemók alapján gördülõ, feldönthetõ székekre számítottam pl., ezzel szemben még az úszó hínárokat se lehet arrébb úsztatni.
Meg azért (igaz nem véglegesen), de itt is elõfordult, hogy kicsit beragadtam két csõ közé.
Na jó, még csak azon a pályán járok, ahol a három detonátort kell megtalálni, és aktiválni.
Lehet, hogy csak a végigjátszás után lenne értelme ilyesmirõl beszélni.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A víz alatti rész tényleg lehetne szebb, de a grafika nem egyenõ a motorral.
Azé nem vagy semmi, kijelented hogy szar ez a motor, mert nincs benne árnyék (van), és nem néz ki jól a víz alatti rész. 😊))
- Árnyékoknak nyomát se látom. Nem várok el olyan szintû testárnyékokat, mint pl. a Doom III-ban, de legalább valami sötétebb paca a földön alattunk pl. már a leggyengébb játékokban is alapkövetelmény.
- A víz alatti rész kevésvé neves játékokban is sokkal jobban van megoldva egy-két helyen. Most írom le harmadszor, legalább a hullámfodrokon megtörhetne valamennyire a fény.
Valaki más pedig azon idegeskedik, hogy egy új játék ha kijön, miért kell hogy az aktuális csúcs gépre legyen optimalizálva. Hát kérlek szépen, amikor a következõ generációs kártyák megjelenésével mindjárt a béka segge alá esik még az ATI 9700 ára is, és rettenenetesen olcsók az AMD procik Mhz-enkénti árai, akkor szerintem ez természetes.
Meg ha megveszel egy gépet, és tudnál játszani vele évekig, akkor mibõl élnének meg a hardware-gyártók? Engem ez a trend a legkevésbé se zavar. Ha valaki játszani akar több mint egy éves gépével, az vegyen konzolt. Viszont akkor meg lesz fosztva attól az isteni élménytõl, hogy szinte hónapról hónapra szemtanuja a folyamatos, és néhol lélegzetelállító fejlõdésnek a játékok terén (amire mondjuk az Unreal 2 a várttal ellentétben nem jó példa).
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Unreal Tournament 2003 - multiplayer
Mér nem lehet ezt megérteni? 😊
Az unreal 1-nek is elég tré votl a multi része, ezért csinálhatták az UT-t, nem is beszélve hogy más kondíciók kellenek egy single player és egy multiplayer játékhoz, már csak grafikailag is.
War. War never changes.
de ,hogy mijafaszéééé nem lehetett multit csinálni ???!!!
na mind1...
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.