Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
There is no sleep, there is the Shower.
There is no ridiculous, only the PDT.

gyááá
rezsofiz
Jah az leesett😄

sazl : c

rezsofiz
Ez nekem rohadtul tetszik vmiért 😊

franco
vigyázz amit adtam ott elsõ ránézésre csak az elsõ 4 sor hiteles

a többi ökörködés

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

rezsofiz
Má megvan ^^ google rulz ^^

rezsofiz
A sith kodexhez is tudsz linket adni? mert azt megköszönném htxvmvnvm

franco

rezsofiz
Ehhez a Jedi meg Sith kodexhez valaki tud linket nyomni?

Punkerwork
ja bocs 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RaveAir
Számítógépben gondolkodtam... 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Punkerwork
mégis honnan? nem láttam még 2 tálcás DVD-t vagy SD kártyáról akarod azt beolvastatni? nem fog sikerülni 😊

RaveAir
Sírva is fakadtam, amikor a kezeim kezeim közé vettem... 😞
Ennyi pénzt kiadni egy ilyen magyar fércmunkáért. Katasztrofális az egész fordítás. Itt lenne egy off-topic kérdésem. Megoldható valahogy, hogy a feliratot ne a dvd-rõl nyissa meg, hanem egy külön file-ból?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

deep
Nem hinném, van köntöse a birodalom visszavágban is😄
Most jutott eszembe az, amikor Yoda leesik es a Jedi kontose felakad egy oszlopon. Olyan utalasnak tunik, mintha szogre akasztana a Harci ruhajat es elvonul 😊 Ha igy akarta Lucas, akkor kurva jo 😊

deep
Ez semmi. Olvastam én már ilyeneket, hogy Star Varsz...
Punkerwork
nézd meg a Trilogy DVD borítókat és sírva fakadsz, kiadó meg lesz@rja örüljünk hogy majd 20k-ért ennyit kaptunk.

RaveAir
Amúgy ebben a topicban fõleg az zavar, hogy milyen helytelen nevek fordulnak elõ...
Dart Vader
Joda
Yedi
Vindu...

RaveAir
Érdekes, hogy ebben a kódexben benne van ez a sor:
"Nincs halál, halhatatlanság van." Több ezer évvel a yavini csatát megelõzõen... Bár azt hiszem, hogy ez csak a Lucas által elképzelt SW és a más írók által bõvített univerzum (EU) miatt van.

Punkerwork
az iker nappal, tényleg jó jelenet volt, frankó lezárás.

RaveAir
Mikor felcsendült a Leia theme, akkor már sejtettem, hogy Luke odaadásakor az õ témája fog szólni. És ahogy Owen ott állt a buckán, teljesen az unokaöccsét idézte. Nagyon eltalált volt!

Na végre tegnap megnéztem. Szuper.
Még párszor megkellene nézni, mert sokmindent képtelen voltam megfigyelni, felfogni. (már a könyv 1/3-át is elolvastam)
Ez a legakciódúsabb rész. Anakint meg egész végig sajnáltam. Egyszerüen NAGYONJÒ ez a FILM.
artu, meg a liftbeli robotok a legmulatságosabbak :o))

Yang: Skandi- senior shao wari

Mhosah Myth
Egyébként a jedi kódexhez tartoznak még kiegészítõ mondatok de pontosan nem emlékszem rájuk...

Néha azonban az ember rákényszerül hogy öljön. Ölhet a jedi lovag is, de csakis önvédelembõl, illetve mások (fõleg a gyengék és a jók) védelmében. Ölhet, ha ezzel az élet fennmaradását szolgálja.

A jedi lovag sosem személyes hatalma vagy gazdagodása érdekében cselekszik. A jedi lovag tudást és megvilágosodás, békét és harmóniát keres. Ugyanakkor le akarja gyõzni azokat, akik ezzel ellentetessen cselekednek: halált, zsarnokságot és tudatlanságot terjesztenek.

A jedi lovag sosem cselekszik gyûlöletbõl, haragból, félelembõl vagy agresszióból. A jedi lovagnak mindig akkor kell cselekednie, amikor higgadt, amikor összhangban van az Erõvel. Ha dühös indulatból cselekszik, enged a sötét oldal kísértésének.

A jedi lovagnak minden helyzetben erõszakmentes megoldást kell keresnie, még ha nem is mindig találja meg. Néha nincs más kiút, harcolni kell és ölni. Olykor ez a legjobb lépés. Ám ez nem jelenti azt, hogy a jedi lovagnak nem kellene más megoldást keresnie, hogy elintézze a dolgokat.

Most ezek jutottak az eszembe... <#ravasz1>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
A sith kódex:

Nincs béke, harag van.
Nincs félelem, hatalom van.
Nincs halál, halhatatlanság van.
Nincs gyengeség, sötét oldal van.
Én vagyok a sötétség szíve.
Nem ismerek félelmet,
De félelmet okozok az ellenségeimnek.
Én vagyok a világok pusztítója.
Ismerem a sötét oldal hatalmát.
Én vagyok a gyûlölet lángja.
Az egész univerzum elõttem hajol meg.
A sötétségnek áldozom magamat.
Ahol igazi életet találtam
A világosság halálában.

Remélem jól emlékszem... <#vigyor1> (ha nem akkor javítsatok ki...)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Solid Snake GH
Hoppá, amíg végignyálaztam azt a 98 új üzit, addigra már be is írtad a pontos megfogalmazást. 😄

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Solid Snake GH
Én úgy emlékszem, hogy a könyvbe úgy van, hogy Obi meglátja az Uralkodó hajóját, és elfut azért, hogy hátha tehet még valamit Anakin jóságáért.
Nem emlékszem már pontosan, újra ki kéne olvasni 😄

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

deep
<#vigyor1>
franco
most látom az aláírásod😊
a sith kódexet is így vágod?😊

az uccsó mondat furcsa.

Mhosah Myth
Olvasd el nagyon megéri!!!!! <#eljen>

Mhosah Myth
Egyébként ennyi erõvel amivel sokan belekötnek mindenbe és még Windu nevét se tudják leírni (ld. Vindu 😊) akkor már beleköthetnénk abba is, hogy ez a Star Wars maga egy hülyeség hiszen kitalált meg egyebek... 😊

deep
Azt hiszem ez a pár sor meggyõzött arról, hogy érdemes elolvasni a könyvet.
Ha eddig kételkedtem is...
franco
<#eljen>

Mhosah Myth
Jaja... 😊

franco
igen, csak erre néhány lámer azt fogja mondani, hogy a könyv meg kit érdekel....a vásznon kellett volna megmutatni

franco
<#eljen>

Mhosah Myth
Nah itt egy idézet a könyvbõl...

Miután Anakin beleesik a lávába... A beszélgetés után:

" Egy fémdarab villant keresztül az égen, és Obi-van érezte, ahogy a sötétség körülzárja õket. Ismerte azt a hajót: a fõkancellár magánjármûve volt. Immár, gondolra, a Császáré.
Yoda kudarcot vallott. Talán meg is halt.
Lehet, hogy Obi-van egyedül maradt: talán õ az utolsó Jedi.
A lába alatt Darth Vadert lángok nyaldosták.
- Gyûllölek! - üvöltötte.
Obi-van lenézett rá. Könyörületes dolog lenne végezni vele.
Ám õ nem érzett magában könyörületet.
Nyugodt volt, higgadt és józan, és jól tudta, hogy ha lemászna arra a fekete homokpadra, az talán több idejébe kerülne, mint amennyi jutott neki.
Egy újabb Sith Lord közeledett.
Végül egyetlen választása maradt. Olyan döntés volt ez, amit sok évvel ezelõtt meghozott, mikor átment a lovagi vizsgán, és örök életére felesküdött a Jedi Rendre. Végül is, õ még mindig Obi-van Kenobi - még mindig Jedi, aki nem pusztít el egy védtelen embert.
Ezt a döntést az Erõre bízta.

Megfordult és távozott.

Mhosah Myth
Namost itt nagyon sokan belekötnek a lávás dologba... A könyvben le volt írva, hogy az a kékes derengés nemcsak a droidot védte meg a forróságtól hanem azokat akik rajta voltak, de még a pajzs se volt olyan erõs és a könyvbe meg is égett Obi szakálla 😊

Mindenesetre a kegyelemdöféshez hozzásszólva a jedi nem tesz ilyet... Másrészt meg mindjárt beírom mi van a könyvbe 😊)

Kicsit tényleg konnyen bántak el velük,de a jelenet hatását nekem nem csökkentette.
Háát nem tudom!Nekem nem csúszott el😄.Az elsõ 3 rész közül magasan ez volt a legjobb mégha voltak benne hibák is.
Voltak olyan részek a filmben amik rettentõen el voltak találva, a 66os parancs, a szálak elvarrása ill. EP4el összekötés a film végén, a párbajok (kivéve persze a végüket amik akárki akármit mond rosszul lettek megoldva), a beszélgetések Anakin és Obi között. . . kár hogy bizonyos dolgokon elcsúszott.

#3103: Csak a filmet vettem alapul, en ezeket a dolgokat szurtem le. 😊

#3104: Ja, szerencsejuk h nem olvadt szet a labuk. 😉
Szomszed, vagy akar millio fenyevre levo galaxisokban is hasonlo lehet a helyzet mint itt, a fizika torvenyei nem valtoznak.
Najo igaz amit mondtam inkabb szorszalhasogata, egy masik univerzumban talan lehetseges az ilyesfajta gravitacios tevekenyse. 😄
Oke, ez ujabb informacio. 😉

#3108: Nem olvastal mar interjut? Nem meseltek a szuleid? A new hope anno nem new hope volt. Hanem STAR WARS. stimm? 😊

#3109: Erdekes tucatni helyen olvastam az ellenkezojet illetve szuleim is mast meseltek.

#3112: Koszonom, legalabb vmit mind a ketten jol tudunk. 😉

#3116: Anakin: Im different, i want more! stbstbstb

#3122: Igaz, de az a velemenyem tul konnyen elbantak a jedikkel. Vagy nem?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Egyrészt emlékeim szerint a villámok elõtt még letartóztatni akarta, a villámok után már megölni. Másrészt ha a film helyzetébe élem magam és ebbõl az következik hogy áthágom a jedi elveket, akkor a helyzetbe belegodolva rögvest levágom a sithlordot amint kikerül a kezébõl a kard és utána hátratántorodik, nem hagyom beszélni. . .

Az a jelenet is jó volt😄.A másik kedvencem a film vége😮bi odadja Luke-ot a szüleinek és a naplemente és zene.HIHETETLEN!Na ott is majdnem sírtam egyet.Az a jelente annyira odavágott,hogy csak na.Teljesen mint az Episode 4 ben amikor Luke áll ott egyedül és nézi a naplementét.Csillagos ötös Lucasnak!😄
deep
A filmek úgy jók ahogy vannak.Mégpedig egy okból kifolyólag:
ilyennek álmodta meg az író/rendezõ.

Ha pedig valakinek nem tetszik valami, az a saját privilégiuma.
Mondjuk ilyen alapon felesleges a forum<#banplz>
En azon szomorkas voltam, de azon amikor Obi-Wan mondja hogy : Te voltal a kivalaszott... Anakin pedig: Gyulollek. Nah ott majdnem elsirtam magam 😊
Az nagyon hatasos resz volt, koszonhetoen a kivalo szineszeknek.

deepnek igaza van.Én is kifogytam már a meggyõzésekbõl.Tényleg szörnyû rész volt,az a filmjelenetsor,amikor a jediket megölik,a film legszomorúbb,de egyben leghatásosabb része is.Én bevallom,küszködtem a könnyeimmel.Ilyen hatást csak a legjobb filmek tudják okozni.
deep
Nem tudok mást mondani, kérdezzétek meg Lucast, miért gondolta így😊
Eye-scream
Én nem arról beszélek, hogy késõbb mit tett, meg hogy Padméval hogy viselkedett. Még arról sem amikor Windu kezét levágja, fojtogatja Padmét, vagy Obi-vant akarja megölni. Ekkor mind szenvedélybõl cselekedett, rabja volt az érzelmeinek, amiket nem tudott elfojtani. Ezektõl még elhiszem, hogy létezik számára "megváltás". Elvégre a szerelemben bûnösök még Danténél is csak a legkülsõ körbe kerülnek 😊
De mikor a Jedi templomba ment akkor nem az érzelmei vezérlik, hanem parancsot teljesít. Egy olyan parancsot amely minden elképzelhetõ emberi és egyéb morális szabállyal ellenkezik. És õ meg sem próbál ellenszegülni ennek a parancsnak. azért mert csak Palpatine-tól kapott elismerést, támogatást? Hiszen a jedi rend nevelte õt fel! Lehet, hogy voltak komoly nézeteltérései a renddel, na de akkor az a megoldás, hogy megyek és megölök mindenkit?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Akik rovidnek tartjak az atallast vegyek figyelembe, hogy a tortenet nem 2-3 napot mutat be. Legalabb 4-5 honapot. Padme hasa nem par ora alatt lett akkora.

"Továbbra is fenntartom: egy olyan emberben aki ilyent meg képes tenni nem maradhatott szikrája sem a jóságnak."- volt benne jóság,hiszen szerette Padmét.Mindent érte csinált úgymond. Amikor beszélget Padméval,akkor meg azt mondja,hogy a gyermekük áldás lesz rájuk.Ez a mondat nagyon jól mutatja a jövõt is,hiszen majd a fia hatására tér vissza a jó oldalra.Egyszerûen nem értek veled egyet,hiszen pont arra épülnek a régi részek,a mostani rész tudatában,hogy Vaderben van még jó,és hogy Vader gyermekei lehetnek majd a megmentõk.
deep
"Reggel még jedi vagyok a jóság és békeség õrzõje, este meg már gyerekgyilkos?"

De pont ezt beszéljük már itt egy ideje, hogy nem egyik pillanatról a másikra történt. A 2 rész óta vívódik folyamatosan.
Csak Palpatine-tól kapott megbecsülést és támogatást, a jedik pedig a megkötéseket, és a negatívumokat jelentették neki.