Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az én szemszögömbõl eléggé igazolodni látszott. Amint emlitettem ( csak azt nem értem miért kell mindent kétszer leirnom ) az sw fan haverjaim nem nevettek köztük én sem. Ez megmondod miért van?
sazl : c
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A feszültséget meg minek kellett volna oldani? Aki röhögni akar az olvasson vicckönyvet ne pedig Star Wars filmekre üljön be.
látod valamiben egyetértünk...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
aki nevetett, az szvsz szimplán csak egy filmre ült be, vagy próbált belekapaszkodni valamibe a sok nyomasztó jelenet után.
Egyébként nincs harag.
túl sok emberi vonást kaptak azok a droidok szvsz
emberfüggõ. én odaültem, és szívtam magamba a sztorit. nem nyomasztott a történet, a hangulat. érdekes, a mellettem ülõ öcsém se nevetett, és véletlenül õ is keni-vágja az SW univerzumot a jedi polgárháborúktól (gyk az endori csata elõtt 4000 év)
aki nevetett, az szvsz szimplán csak egy filmre ült be, vagy próbált belekapaszkodni valamibe a sok nyomasztó jelenet után.
amúgy meg egy tahó vagy."Már ne is haragudj de régen nevettem ki valakin magam ennyire"
Már ne is haragudj de régen nevettem ki valakin magam ennyire. Az, hogy ki mennyire fogékony a humorra és ki nem az nem egyenlõ azzal, hogy kit mennyire nyomaszt a sztori. Ezt a poént nem véletlen tette bele Lucas bácsi, valamivel idõközönként oldani kellett az amúgy is nagyon erõs feszültséget és ennek ez a három másodperces jelenet tökéletesen megfelelt. És képzeld, jómagam is (és a terem szerintem 95%-a) kacagtam egy jót, pedig már nem 8-10 éves vagyok.
hiába hogy 2x láttam moziban, 1-2 részlet elkerülte a figyelmem
pl a millenium falcon kicsekkolására esélyem se volt😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
de szerencsére a premieren /feliratos/ viszonylag mûértõ közönség volt. viszont amikor a szinkronost néztem, így kisétálgattak az emberek....
elõször 2 plázacica ment ki, a 66-os parancs kellõs közepén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
namost itt egy spannal majdnem levertük õket....
meg strandol amí jó idõ van^^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
már korábban is írtad, hogy szar az Egri mozi! Valamit elb*sztak ott vagy mi? Anno az elsõ részt ott néztem meg (tanulás közben) és nekem tetszett a mozi, meg a film is (kivéve Jar-Jar-t). Sõt, még a Ryan közlegény megmentését is ott láttam és az ott tapasztalt akusztikus (Dolby izé) hatások miatt lett az egyik, ha nem a kedvenc háborús filmem.
ON:
The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
The Matrix has you...
Mindenesetre akkor legszivesebb hátrafodultam volna és falhozbasztam volna mindenkit aki röhögött.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
amugy most lestem bele az ep2 be.. a legjobban eltalalt hangu fegyver szerintem a szeizmikus bomba.. aminek olyan basszusgitaros hangja van...
nahja tudom urben nincs hang de akkor uberzsir hangja van.. mondjuk szerintem eleg vicces lenne egy urbeli film hangok nelkul... ulnek .. megy a zene meg lovik egymast es nagy siri csned.. hurra lenne nagyon
én most láttam a filmet, visszaolvastam tehát a bemutatótól 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Azon mindenki nevetett pedig 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.