Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Mié kéne itt moderálni? Star Wars III a téma

sazl : c

bigapó
valaki moderálhatna...sok a mellébeszélés

The Matrix has you...

rezsofiz
Csupán annyit mondtam hogy "Sztem akit igazán megérintett a film az nem röhögött rajta."
Ez az én szemszögömbõl eléggé igazolodni látszott. Amint emlitettem ( csak azt nem értem miért kell mindent kétszer leirnom ) az sw fan haverjaim nem nevettek köztük én sem. Ez megmondod miért van?

rezsofiz
Érdekes hogy hogy ki tudod forgatni a szavaimat. Vagy csak simán nem fogtad fel õket?

Nem errõl van szó, csak már megbántam, hogy beleszóltam egy magasröptû elmélkedésbe, a "szerintem mindeki a hülye, ha nevet egy sw jeleneten" címû darabban. Te gyõztél, pájez.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

rezsofiz
Ja értem szoval baromságnak véled hogy reagálok a hozzászolásodra?
Tudod mit hagyjuk.

Igen szerintem poénos volt. Itt a pont. Baromság az, amikor még mindig ezt a témát feszegeted.

rezsofiz
<#eljen>

rezsofiz
Ez hatalmas nagy baromság. Érdekes én és az sw fan haverjaim nem nevettünk.. na vajon miért? Pedig más emberek vagyunk. Hmm gondolkodjunk egy kicsit! Lehet hogy komolyabban vettük a filmet! Nem? Vagy megmondanád hogy mi volt annyira vicces abban amikor Yoda odavágta a falhoz azt a 2 õrt? Márcsak azért is mert aki ezen nevet annak elég szánalmas humorérzéke van.
A feszültséget meg minek kellett volna oldani? Aki röhögni akar az olvasson vicckönyvet ne pedig Star Wars filmekre üljön be.

<#nyes><#eljen>

franco
már kábé huszonhatodszor jött fel ez a kérdés, szal már kissé unalmas volt...

látod valamiben egyetértünk...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Nem vitakoztam, és nem érzem magam tahónak, szimplán kifejtettem az álláspontom. Nem gondolom, hogy feltétlen megkellene védened rezsofizt, szerintem megvan a maga véleménye mindenrõl. Egyébként örülök, hogy elismételted mindazt, amit az elõzõ hozzászólásomban is megtalálsz:
aki nevetett, az szvsz szimplán csak egy filmre ült be, vagy próbált belekapaszkodni valamibe a sok nyomasztó jelenet után.
Egyébként nincs harag.

franco
jah, az a jelenet inkább volt vicces
túl sok emberi vonást kaptak azok a droidok szvsz

En elmosolyodtam, mikor R2-t felrugja a robot vagy mikor a robotok emberi modon viselkedtek, de akkor egyaltalan nem juttot eszembe a nevetes, mikor Yoda odakente a 2 katonat, inkabb az jott le, hogy mekkora isten a srac 😄

franco
ezen baromira felesleges veszekedni.
emberfüggõ. én odaültem, és szívtam magamba a sztorit. nem nyomasztott a történet, a hangulat. érdekes, a mellettem ülõ öcsém se nevetett, és véletlenül õ is keni-vágja az SW univerzumot a jedi polgárháborúktól (gyk az endori csata elõtt 4000 év)
aki nevetett, az szvsz szimplán csak egy filmre ült be, vagy próbált belekapaszkodni valamibe a sok nyomasztó jelenet után.

amúgy meg egy tahó vagy."Már ne is haragudj de régen nevettem ki valakin magam ennyire"

Sztem akit igazán megérintett a film az nem röhögött rajta.
Már ne is haragudj de régen nevettem ki valakin magam ennyire. Az, hogy ki mennyire fogékony a humorra és ki nem az nem egyenlõ azzal, hogy kit mennyire nyomaszt a sztori. Ezt a poént nem véletlen tette bele Lucas bácsi, valamivel idõközönként oldani kellett az amúgy is nagyon erõs feszültséget és ennek ez a három másodperces jelenet tökéletesen megfelelt. És képzeld, jómagam is (és a terem szerintem 95%-a) kacagtam egy jót, pedig már nem 8-10 éves vagyok.

franco
még nem eléggé elterjedt a warez-változat, legalábbis a jó minõségû
hiába hogy 2x láttam moziban, 1-2 részlet elkerülte a figyelmem
pl a millenium falcon kicsekkolására esélyem se volt😊

rezsofiz
Hja 😊

bigapó
naja, az a rosszabbik változat. nem akartam bántani én senkit😊 csak a bennem lévõ ûrt próbálom valahogy telíteni😊)

The Matrix has you...

rezsofiz
<#eljen>

rezsofiz
A film értékét nem befolyásolja hogy mennyi hozzászolás születik itt (talán csak egy bizonyos részben). Mindenesetre eléggé kitárgyaltuk a filmet, szoval sztem jobb is igy, semminthogy szpem lenne meg offtopic. 😊

bigapó
mondjuk ez még mindig jobb, mint ha behánytak! volna és egész film alatt a cefre-szagot érzed, mert a bunkó állatja olyan részeg, hogy fel se fogja. ez speciel a Mátrix-2 vagy 3 alatt volt, de nem nálam.

The Matrix has you...

bigapó
biztos csak pipilniük kellett😊

The Matrix has you...

franco
ugyanezt éreztem kb. /szóljatok ha már mondtam ami most jön😊/
de szerencsére a premieren /feliratos/ viszonylag mûértõ közönség volt. viszont amikor a szinkronost néztem, így kisétálgattak az emberek....
elõször 2 plázacica ment ki, a 66-os parancs kellõs közepén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
namost itt egy spannal majdnem levertük õket....

franco
PC-re soha
ha jóltom többire már kijött rég

franco
mindenki olvassa a könyvet😊
meg strandol amí jó idõ van^^

bigapó
ez gáz😞 akkor tényleg marad a házimozi.

The Matrix has you...

Punker
tetû gépész, légkondi nincs, a hang rendszer jó lenne de nincs a teremnek akusztikája így hangerõvel próbálják pótolni stb, behallatszik hogy a a gépész meccset hallgat és 5 perc masszív qrvaanyázás kell hozzá hogy lehallkítsa, gyakorlatilag semmi nem változott a 70-es évekóta kb akkor csinálhatták.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bigapó
OFF:
már korábban is írtad, hogy szar az Egri mozi! Valamit elb*sztak ott vagy mi? Anno az elsõ részt ott néztem meg (tanulás közben) és nekem tetszett a mozi, meg a film is (kivéve Jar-Jar-t). Sõt, még a Ryan közlegény megmentését is ott láttam és az ott tapasztalt akusztikus (Dolby izé) hatások miatt lett az egyik, ha nem a kedvenc háborús filmem.
ON:

The Matrix has you...

Punker
ahoz hogy igazán felfogjam nekem még meg kéne nézzni 4-5x minimum, de itt Egerben ez nem megoldható normálisan, szal én is várom a DVD-t, addig meg haverokkal vitázunk a könyvrõl 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mikor jelenik meg a gém?
bigapó
eddig tartott a "nagy" beírkálás😞 már a top10-ben sincs benne a topik és az utóbbi két napban (péntek reggeltõl vasárnap reggelig) is "csak" 98 új üzenet érkezett. Ennyi lett volna a "nagy" film? egy hét és kifújt? Ezt valahogy nem akarom elhinni. és kicsit szomorú is vagyok emiatt. Nekem elsõre nem volt akkora BUMM, mint szerettem volna. most, hogy olvasom a könyvet is, kezd jobban megfogni. remélem még pár hónap és megint annyira várom majd a DVD-t, mint anno a filmet (kb. egy hete😊)

The Matrix has you...

Sheva
jaja nálunk is röhögtek

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
hátjah 😄

rezsofiz
De az Erõt azért tudja használni 😊

rezsofiz
Nemtom nálunk is nevettek. Volt egy olyan érzésem mintha mindenki arra várt volna hogy legyen valami vicces hogy röhöghessenek.. Sztem akit igazán megérintett a film az nem röhögött rajta.
Mindenesetre akkor legszivesebb hátrafodultam volna és falhozbasztam volna mindenkit aki röhögött.

Sheva
de Sidious nagyon gagyin lézerkardozik...

Én nem..azóta, hogy Sidious dugóhúzóval elindul úgy belezsibbadtam a székbe, megse szólaltam, csak figyeltem..

CSOCSO
ezt mar irtam... foleg r3d3-n latszik az egyik jelenetben mikor az urhajoban ul (mikor kilatszik a feje) nah ott nagyon latszodik hogy mennyir egagyi volt par eve a CGI😊
CSOCSO
igy van😊 nagyon uber a hangja😊
Bocsi, de ha tul sokat irogattok csak egy reszet tudom atbongeszni. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ezt mar megdumaltul 😊

Ep2ben nyilvan nem lehet babu mivel yoda ugral osszevissza. Amugy nekem a CGI annyira szemelytelen. 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Most lestem meg ujra EP1-t es tobb mint valszinu hogy itt is Babu Yoda vagy akkor meg nem volt olyan jo a CGI, de nagyon darabosan mozog. EP2 ben es foleg a 3-ban sokkal jobb.

Szeizmikus bomba rulz. Akkor utott nagyon mikor eloszor hallottam a moziban. Kurva jo volt. Mar tobbszor megneztem utana hazimozin is es amikor felrobban elotte siri csend aztan beremeg az egesz haz. 😊 KIRALYOS 😊

CSOCSO
nemtom valahogy en se rohogtem azon a jeleneten.. de azon sem mikor r2 felrepult...

amugy most lestem bele az ep2 be.. a legjobban eltalalt hangu fegyver szerintem a szeizmikus bomba.. aminek olyan basszusgitaros hangja van...
nahja tudom urben nincs hang de akkor uberzsir hangja van.. mondjuk szerintem eleg vicces lenne egy urbeli film hangok nelkul... ulnek .. megy a zene meg lovik egymast es nagy siri csned.. hurra lenne nagyon
SoDI---
mindegy az.
én most láttam a filmet, visszaolvastam tehát a bemutatótól 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

franco
uhhh...
pár új üzenet aszondod?😊

SoDI---
Ültem a moiban és amikor Yoda bement Sidioushoz és félrelökte a két Imperial royal guardot, azon hátul 8-10 éves pöcsök elkezdtek röhögni, mondom magamban ez mért olyan kurva vicces?

Azon mindenki nevetett pedig 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.