Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stark
ja

hópihe

Seth
nekem a korábbi is jó volt.....kár hogy tök befejezetlennek tûnik😊

PSN ID.: Beegabor

Stark
Stark
de xar az az uj átszerkesztett VI. rész
ilyen fiatalon halt meg? 😄
Mer Kenobinak is lehetne akkor fiatal szelleme meg Yodának is

hópihe

Stark
Nézzétek meg ezt.

hópihe

Sheva
jó képek 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

rezsofiz
😄DD
coolos

sazl : c

Breki33

rezsofiz
😄DDDDDDDddd

franco
lemaratt a szmájli 😄😄😄😄😄😄😄😄
ha épp belebotlok egy ezresbe , nem hagyom ki.D
és amúgyis : buzi aki mondjaaa

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Ezt vegyuk fenyegetesek? Te is a tek buzik taborabat erosite? Nem lehetne felnoni? 😊

franco
simán elvittem volna ha nem Punker moderál itt azt tudjad.....

bár nem tanulmányoztam behatóan, a jedi filózófia nem hinném hogy azt jelenti, hogy nem látok tovább az orromnál bizonyos döntésekben és nem tudok logikusan gondolkodni, a másik emberre odafigyelve, valamint egyes esetekben többnek gondolom magam bárkinél is.
viszont az tény hogy sajnálatos hogy nem tetszett az ep3 pedig nagyon rákészültem. (még azt is elismerem, hogy lehet hogy jó volt, mivel majdnem mindenki azt mondja és a kissebség, amiben én is vagyok, beszél hülyeségeket. . . )

rezsofiz
Dejo 3000

rezsofiz
Jajah 😊

Bucser
így igaz és Yoda szorosan követi õket 5 résszel😊 majd Ben kenobi a császér és Chewbacca holtversenyben 4 résszel😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rezsofiz
Egyébként összesen 3 szereplõ van aki végig szerepel a 6 filmben. Anakin, R2, és C3PO 😊

MerlinW
Azon elmélkedtem hogy így mind a 6 részt végignézve, az egész SW egy családtörténet😄 Fõszereplõ Anakin - 6 epizódon keresztül követhetjük gyermekkorától haláláig az életét. Valamint utódjainak. Lehetne a sorozat címe: The Skywalker family😄

[merlinw.org]

franco
maradjunk annyiban hogy sajnálatos hogy nem élvezted a filmet
a jedi filozófiát meg tanulmányozd még egy kicsit. tényleg ilyenek voltak a sw idõvonal többezer éve alatt

Breki33
Full Name: General Grievous Shakar
Home World: Kalee
Species: 5% Omix-patra (Mainly brain, eyes and nervous system)
Droid: 95% Hybrid Cyborg
Height: 1.904 meters (default configuration)
Weapon: Blaster pistols and light sabers
Affiliation: Confederacy of Independent Systems (The Separatists)

During the legendary Clone Wars, General Grievous served as the leader of the Separatist droid army. Grievous was a cunning warrior who led the Separatists to many stunning victories over the Jedi Knights and the Old Republic military. Grievous became known as the worst enemy the Jedi had ever faced in battle. Many brave Jedi perished at the wrong end of Grievous' light sabers.

Szavambol vetted ki a szot. A Jedinek a torenete egyszeruen zsenialis (a 2-3 mar vacak) es az eloszereplos megoldas is tokeletes. Kyle nagyon illik az SW univerzumba. Kar h nem lesz belole film. 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ez baromság, miért nem öregen van ott?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

persze akinek nem tetszik az nem érti. . . érdekes elmélet.
persze ha elolvasátok azok hozzászólásait akiknek nem tetszett akor esetleg megértenétek, hoyg sem nekik sem nekem nem a történettel volt baj - mivel az eléggé merev volt a már létezõ EP4 miatt - hanem bizonyos dolgok megvalósításával. kicsit elgondolkodhatott volna a forgatókönyv író és akkor nem lett volna olyan érzésem, hogy meg vannak erõszakolva a dolgok. a filmet az aktuális történéseknek kellett volna vezetnie, nem az EP4nek. úgy értem, hihetõbbé kelle volna tenni a jedik rossz döntéseit, Anakin áttérést, a párbajok kimenetetelét, hogy úgy gondoljam a film alatt, ennek tényleg így kell lennie, és nem azért van úgy, mert a folytatásban így alakul. . . mindegy. biztosan nem értem a mítoszt 😊

1 méter. . .nyilván az egyik legképzettebb jedi lovagnak 1 méter áthatolhatatlan akadályt jelent. . .

Sheva
jaja lehettett látni az álarca mögött a szemét és a körülötte lévõ szövetet...

Adam II
Tudnátok egy kis ismertetõt írni Grevious tábornokról. Például az nagyon érdekel ,hogy néz ki a géptest nélkül mert õ valami lény igaz?

Bandew
Kotor egész biztosan nem lesz filmen. Nem lenne értelme megcsinálni, mikor még ottt van a befejezõ troilógia. Legfeljebb sorozatban, de az meg engem nem nagyon érdekel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sheva
hát ez igaz... de én a jedi knightból is szivesen látnék egy filmet!

Még ne írd le.
Ha Lucas apnónaknem is valameik jogutüdjának biztos eszébejut folytanti az SW-t.
És akkor végre jöhetnek a mondjuk 4000-éve történt dolgok. Sith War, Kotor stb.

AZ SW-univerzum idõvonala egyszerûen olyan nagy hogy bármeik részébõl jó filmet lehetne forgatni.
Sheva
de azért sajnálom h itt le is zárult a star wars!

Mar sw forumba kitargyaltuk, de sztem nagyon nagy hulyeseg volt berakni. Jo volt ugy ahogy volt..

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Igen, mert Lucas ugy gondolta (jol), hogy Anakin meghalt a lavafolyo mellett es csak a Csaszar ereje es a gepesites tartotta meg Vadert.

franco
igen,az

TothLaci
Kissé meglepõdtem, mikor megláttam "az új" Anakint az SW6-ban. Biztos valami átszerkesztett változat.

Anakin azert jol nyomja... Mindegyik reszben szerepelt 😊 A tobbiekkel ellentetben 😊

néha szoktam õt sith úrnõnek hívni. és olyankor hagyok a sötét oldal csábításásnak 😊

Bucser
😄 És majd este ha az asszony hív szolgálatra te elõhúzod a nagy vörös fényszablyádat és.... elborít a sötét oldal😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ez nagyon állat

rezsofiz
A 2.hoz azt fûzném hozzá, hogy ha nem ítéli el a Szenátus, akkor sztem egyértelmûen a Jedik felkutattják Palpatinet és megölik.

A 3.hoz meg annyit hogy ilyen nincsen hogy hirtelen a sötét oldalra áll valaki. Még ha meg is szeg egy szabályt.. Anakin se egy pillanat alatt állt át, ahogy sokan itt hiszik. Meghát végülis Windu nem cselekedett rosszat. Palpatine veszélyt jelentett a Köztársaság számára, jogukban állt a Jediknek végezni vele.

rezsofiz
Így van <#eljen>

rezsofiz
Nem, az az adott szituációra is vonatkozott. Én is csodálkoztam, dehát Kenobi mondta is : "Ne próbáld meg" vagy valami ilyesmi.

holnap kimegyek kínaira megnézem van-e vmi star warsos cucc 😊 póló vagy gatya, meg ilyesmi.. esetleg darth vaderes boxer 😊

Sil3nt
hát lol...minden bõrt lehúznak róla..szerintem ennyi elég lenne, bár a szívem azt mondja, hogy persze jöjjenek a részek, mert szívesen nézem, de akkor is így szép a kerettörténet....ninc selég lóvéja vagy mi??

nemtudom hogy ebbõl mi sül ki..sztem sok jó nem.

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=16684
ahha!

Szerintem is így van jól. Mint a tegnapi hozzászólásaimban jeleztem, az egész történetnek más vége, más befejezése nem lehetett. Sõt. A sztori alapján ez még a legoptimistább lezárás volt. Ha egy hollywoodi rózsaszín befejezés lett volna az teljesen hiteltelenné tették volna a mítoszt.
Sheva
szeintem jó volt így ahogy van...de azt szar volt nézni h a jediket leölik!

A harmadik esetben nem hiszem hogy Windu sith lett volna. Logikusan cselekedett es akkor mar O is es Yoda is rajott, hogy hibaztak a tobb ezer eves torvenyhez valo ragaszkodassal.

1. verzió:
Anakin nem öli meg Dooku-t és idõben szakít Palpatine-vel.
Ebben az esetben soha nem derül ki, hogy Palpatine a Sith mester.
Palpatine+Dooku+szeparatisták= a köztársaság teljes megsemmisülése. És ne feledjük a "legjobb" anarchia is rosszabb mint a legrosszabb diktatúra.

2. verzió:
Anakin megöli Dokuut és a Windu-Palpatine összecsapásnál a jó mellé áll.
Palpatine-t bíróság elé állítják.
Ebben az esetben a Palpatine kezében lévõ szenátus és bíróságok soha nem ítélik el. Ne feledjük: A regény szerint a galaxis lakosságának 99%-a magasról szart a szenátusra és a jedi-sith viszonyrendszert vallási hókusz-pókusznak tartja. Nem lett volna érv, aminek alapján a lakosság elítélte volna a kancellárt.

3. verzió:
Anakin nem áll át a sötét oldalra és hagyja, hogy Windu lesújtson. A történetnek több olyan mozzanata is van, amikor Palpatine bíztatja a vele szemben állót, hogy sújtson le! A VI. rész végén sem kaszabolásban hal meg, hanem a saját energia-villámaitól és abba, hogy bedobta Vader az "emeletrõl". Mi van, ha Windu abban a pillanatban sith lovag lesz? Mert ugye megszegi a saját szabályait - egyenes út a sötét oldal felé.

Mindhárom verzió esetén a nagy kérdés ugyanaz:
Egy anarchiába, korrupcióba, polgárháborúba sodródó galaxissal mit tudtak volna tenni a jedik?

Melyikõtök hogyan szõtte volna a történetet? Vagy hogyan zárta volna le?
Jaja, nekem is bejött. Annyira, hogy a 6 rész közül ez a legjobb!