Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hópihe
ilyen fiatalon halt meg? 😄
Mer Kenobinak is lehetne akkor fiatal szelleme meg Yodának is
hópihe
hópihe
ha épp belebotlok egy ezresbe , nem hagyom ki.D
és amúgyis : buzi aki mondjaaa
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
viszont az tény hogy sajnálatos hogy nem tetszett az ep3 pedig nagyon rákészültem. (még azt is elismerem, hogy lehet hogy jó volt, mivel majdnem mindenki azt mondja és a kissebség, amiben én is vagyok, beszél hülyeségeket. . . )
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
sazl : c
[merlinw.org]
a jedi filozófiát meg tanulmányozd még egy kicsit. tényleg ilyenek voltak a sw idõvonal többezer éve alatt
Home World: Kalee
Species: 5% Omix-patra (Mainly brain, eyes and nervous system)
Droid: 95% Hybrid Cyborg
Height: 1.904 meters (default configuration)
Weapon: Blaster pistols and light sabers
Affiliation: Confederacy of Independent Systems (The Separatists)
During the legendary Clone Wars, General Grievous served as the leader of the Separatist droid army. Grievous was a cunning warrior who led the Separatists to many stunning victories over the Jedi Knights and the Old Republic military. Grievous became known as the worst enemy the Jedi had ever faced in battle. Many brave Jedi perished at the wrong end of Grievous' light sabers.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
persze ha elolvasátok azok hozzászólásait akiknek nem tetszett akor esetleg megértenétek, hoyg sem nekik sem nekem nem a történettel volt baj - mivel az eléggé merev volt a már létezõ EP4 miatt - hanem bizonyos dolgok megvalósításával. kicsit elgondolkodhatott volna a forgatókönyv író és akkor nem lett volna olyan érzésem, hogy meg vannak erõszakolva a dolgok. a filmet az aktuális történéseknek kellett volna vezetnie, nem az EP4nek. úgy értem, hihetõbbé kelle volna tenni a jedik rossz döntéseit, Anakin áttérést, a párbajok kimenetetelét, hogy úgy gondoljam a film alatt, ennek tényleg így kell lennie, és nem azért van úgy, mert a folytatásban így alakul. . . mindegy. biztosan nem értem a mítoszt 😊
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha Lucas apnónaknem is valameik jogutüdjának biztos eszébejut folytanti az SW-t.
És akkor végre jöhetnek a mondjuk 4000-éve történt dolgok. Sith War, Kotor stb.
AZ SW-univerzum idõvonala egyszerûen olyan nagy hogy bármeik részébõl jó filmet lehetne forgatni.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A 3.hoz meg annyit hogy ilyen nincsen hogy hirtelen a sötét oldalra áll valaki. Még ha meg is szeg egy szabályt.. Anakin se egy pillanat alatt állt át, ahogy sokan itt hiszik. Meghát végülis Windu nem cselekedett rosszat. Palpatine veszélyt jelentett a Köztársaság számára, jogukban állt a Jediknek végezni vele.
ahha!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Anakin nem öli meg Dooku-t és idõben szakít Palpatine-vel.
Ebben az esetben soha nem derül ki, hogy Palpatine a Sith mester.
Palpatine+Dooku+szeparatisták= a köztársaság teljes megsemmisülése. És ne feledjük a "legjobb" anarchia is rosszabb mint a legrosszabb diktatúra.
2. verzió:
Anakin megöli Dokuut és a Windu-Palpatine összecsapásnál a jó mellé áll.
Palpatine-t bíróság elé állítják.
Ebben az esetben a Palpatine kezében lévõ szenátus és bíróságok soha nem ítélik el. Ne feledjük: A regény szerint a galaxis lakosságának 99%-a magasról szart a szenátusra és a jedi-sith viszonyrendszert vallási hókusz-pókusznak tartja. Nem lett volna érv, aminek alapján a lakosság elítélte volna a kancellárt.
3. verzió:
Anakin nem áll át a sötét oldalra és hagyja, hogy Windu lesújtson. A történetnek több olyan mozzanata is van, amikor Palpatine bíztatja a vele szemben állót, hogy sújtson le! A VI. rész végén sem kaszabolásban hal meg, hanem a saját energia-villámaitól és abba, hogy bedobta Vader az "emeletrõl". Mi van, ha Windu abban a pillanatban sith lovag lesz? Mert ugye megszegi a saját szabályait - egyenes út a sötét oldal felé.
Mindhárom verzió esetén a nagy kérdés ugyanaz:
Egy anarchiába, korrupcióba, polgárháborúba sodródó galaxissal mit tudtak volna tenni a jedik?
Melyikõtök hogyan szõtte volna a történetet? Vagy hogyan zárta volna le?