Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ez a film foszereploje angol angol.. ezert azt hittem hogy ez valami angol angol okossag
"good relationship with the wookiees, i have 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
az olyanokra gondolok mint:
"bring balance to the force, he must!"
meeeg:
"go to the ship, we must!"
szal hogy forditva beszel??? mert most egy teljesen masik filmben egy english angol csako is elsutott egy ilyenfajta beszedstilust egy mondatban...
Szoval, igen szivesen neznem a sithek bukasat mert hozzam inkabb a jedi filozofia all kozelebb. 😉
Egyebkent a rotj-ba is buktak a sithek. 😄
Nyiri: Egyreszt a babnak megvan a hangulata mig a cgi csak egy mestersegesen odarakott gagyisag. A hsz-od. tobbi reszehez meg csak ennyit: "Egy nagy harcost? áá a harc senkit sem tesz naggyá!" Ez az igazi Yoda es nem az osszevissza ugralo. 😉
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Amugy nekem nagyon teccene, yodat az elso pillanattol fogva nagyon kedvelem (a babot inkabb), de sztem ez csak egy hulye pletyka.
az EPI elõtt 88 évvel játszodna, a Jedik gyõzelmét mutatná be a Sithek felett.
Yoda lenne a fõszerepben.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
de amint lesz DVD-s verzió azt megveszem!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
bzzz-fénykard bekapcsoláshang.
bzzz
bzzz
bzzz
Zumzumzumzumzumzu!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt bírtam a legjobban ,hogy állandóan köhögött õ lehetne a Robituszin reklámkíborgja<#eplus2>#eplus2>
"Griveous bácsi mit mondunk akkor ha valaki köhög??"<#idiota>#idiota>
Mar regi a cucc de tenyleg kurva jo.
Persze az hogy valaki visszanézzen a túloldalról azt csak az igazán tökös jetik tudják Qui gon/ Yoda/ Kenobi.
Bár a Kotorban 4000-évvel ezelõtt is találkoztam pár Erõ-Szelemmel. Szóval lehet hogy tudták régen, hogy jöjjenek vissza cak elveszett a sok évezred alatt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"