3766
  • gdevil
    Star Wars III Revenge of the Sith WS DVDRIP XVID BRUTUS?

Kizárt dolog, hogy kevesebb,mint 1 hónappal a mozibemutató után már dvd-rip legyen a filmből. Ez valami fake cucc. Az elérhető legjobb minőségű verzió,ami kering az a TC (Telecine) változat.
  • Sheva
    jaja ezt mondják is a 2. részben...
  • franco
    mivel úgy tudták egy korábbi jedi mester rendelte őket
  • franco
    ami elhangzott a Caminon az az, hogy feltétlen engedelmesség jellemzi a klónokat.

de egyébként az egész kérdés,amit a srác felvetett marhaság.
    a jediknek abszolút nem volt okuk gyanakodni ilyen szintű árulásra, főleg nem a klónokra.
    a klónokra még akkor se gyanakodtak amikor már tudták ki a Dark Lord of the Sith.
  • Sheva
    hehe az se lenne egy utolsó dolog :)
  • franco
    párszor:)
  • franco
    nekem elég lenne egy pull erő is:)
  • Morpheus
    Store wars

Nem tudom volt-e, de kegyetlen.:)))
  • Sheva
    hehe nekem meg kéne egy fénykard oszt csá...
  • Mihail
    én is akarok klón sereget
  • Sheva
    ok tőlem bárki irányíthatja őket...
  • tigeroo
    jó , de a klónok az eredetihez képest nem "tompítottak" voltak? kevesebb önállóság ,stb + kisebb akaraterő..?:P
  • franco
    egyébként szvsz a legerősebb sith lord erősebb volt mint a legerősebb jedi
  • franco
    a mandalore harcosokra nem hat a mind trick
    Fett pedig mandalore volt
  • franco
    jajj istenem....
    a klónok Palpatine-nak engedelmeskedtek és punktum
    a 2ben Palp még mint szenátor tevékenykedett ugyebár
  • Sheva
    hát egy kicsit...a 2-ben nem sidious parancsol a klónoknak hanem a jedik itt meg sidious parancsára ugranak...
  • tigeroo
    A 66-os parancsot "megtanították" a klónoknak? nem volt ez egy kicsit veszélyes húzás szerintetek ?? mert az EPIII-ban már a jedik nem (annyira) bíztak a tanácsban, palpatineban..a jedik simán mind trickezhettek volna egy klónt, és kifaggathatták volna..a filmben a klónoknak kiadatja a parancsot sidious, ők erre bólintanak, és megcsinálják a piszkos melót! nem furcsa?:S
  • Morpheus
    Az első három rész közül nekem ez jött be legjobban. Tetszett a hangulata, meg hogy végre teljes lett a történet. (Nem kell kötekedni tisztába vagyok, hogy kinek mi a vélemény erről, nekem így is tetszett/tetszik...:) )

Példának felhoznám amikor bemennek Palpatine-hoz, és halál lazán lekaszabol három Jedi mestert... Vagy például amikor Anakin elmegy a templomba, és mindenkit legyilkol. Most hülye példa, de aki látta a Clone wars rajzfilmeket, abban egész hadseregek ellen harcoltak...Néha egyedül is.
  • Sheva
    gyengébnek? Obi Van legyőzi Anakint aki egy sith...nem hiszem h gyengébbek lettek volna...csak hátból támadtak a klónok így jóformán lépni sem tudtak a jedik...hiszen láthattad akkor kapták a 66-os parancsot mikor a droidok ellen harcoltak...
  • Morpheus
    Sziasztok!

Kint van az már máshol is, nemcsak torrenten, de ez asszem hamarosan törölve lesz, mert nem szeretik itt a warezt....

Egyékbént én is megnéztem a filmet moziban, és egy dolog nem tetszett mindössze. Mégpedig a kardozások, illetve, hogy a Jedik kicsit gyengébbnek lettek beállítva...De mondjuk ennek így kellett lennie a történet miatt.
  • janos666 #3346
    Arról beszéltem. Eddig csak 1 torrent oldalon van fent ez a konkrét verzió (google szerint) és ott 4 napig csak azok kezdhetik szedni akik SMS-t küldenek...
  • _Vegeta_
    WS=WIDE SCREEN
    De mien smsrol gagyaraszol itt?
    Fogod keresel egy torrentet azt toltod, tobb100 sw3 torrent van.
  • Sheva
  • immovable
    nyah legyen igazatok SWI.-VI. rulez
  • janos666 #3342
    Ezt találtam eddig:
    Star Wars III Revenge of the Sith WS DVDRIP XVID BRUTUS
    Csak még 4 napos várólistán van (új cucc) és nem tudok külföldre emeltdíjas SMS-t küldeni... Vagy a WS ugyanaz mint a WP?
  • Sheva
    nekem akkor sincs semmi bajom az első két résszel... szerintem jó volt a fogathajtó verseny is meg a dart maul párbaj is... a kettőbe a végén történő harc a droidok ellen...egyszóval az egész történet király...
  • _Vegeta_
    Igen, Yoda lehetett volna kicsit lassabb de sokkal erosebb. Sztem yoda az ep2-3ban nemnagyon yodas. Mas
    Hova lett Yiddle vagy kicsoda?
  • _Vegeta_
    Te jo eg. Keress ra az isohunton.
  • _Vegeta_
    Az elso film kurvajo volt. A masodik meg egy atvezetes. Ennyi.
  • Prof William
    Angolul amikor Grievous ordítja hogy (Amikor zuhan a hajó) hogy kapcsoljanak be valami vészhelyzeti rakétát az nagyon jó!
  • franco
    franciául én is láttam már

leszedtem, és egy szexfilm volt....
  • Prof William
    "Yoda mester Atarója szintén válasz egy sajátos gyengeségre: a termetének és korának köszönhető korlátozott mozgékonyságára és hatósugarára."

Hát ez a korlátozott mozgékonyság nekem nem igazán jött le a filmből. Yodáról mindent el lehet mondani, de hogy öreges és lassú a harcban azt nem.
  • janos666 #3334
    Bocs a gyerekes kérdésért, de ha van már olyan angol nyelvű (franciában már láttam mintát, de bele is őrülnék ha franciául kéne végignéznem) DVD-Rip verzió a filmből amiben nincs számláló/kitakart számláló akkor elárulnátok a pontos flenevét hogy rákeressek, kösz...
  • franco
    pfff
    mert nem lighsaber-párbaj volt a film fele? lol

3333
  • immovable
    jaja van igazság abban amit mondasz...nekem az nem tetszett az első két részben, hogy,...hogy is mondjam...lassú volt...első két rész olyan hatással volt rám mint a harry potter egyszer popcorn mozinak elmegy...nemtom lehet nembírom megfogalmazni mire is gondolok,de az első két rész olyan állóvíz volt a a harmadik epizódhoz képest ahol szinte percek alatt lett Anakinból Vader...
  • Sheva
    nekem az első két rész is tetszett semmi bajom sincs vele... meg szerintem kapcsolódott hiszn Anakint ott szervezik be a jedik közé...
  • vg
    Jólvan, inkább dobjuk a témát...
  • immovable
    az eredeti SW3-ra gondútam
  • immovable
    tegnap néztem meg a filmet...egész jó lett...kihozta belőle luki bácsi a maximumot...ez azért is nagy szó mert az előző két rész katasztrófa volt...és nem nagyon kapcsolódott a többi SW-hez, így ebbe a részben kellet mindent összehozni...mondjuk sikerült...valszinű megnézem mégegyszer a hétvégén...a negatív vélemény csak az egyéni meglátásom nem kell érte rögtön anyázni ám:)
  • deep
    "Igenyes cucc, de a pocsek kamerás emberke munkájától már most több sebből vérzik az egész."
    Ebben a mondatban szerepel a pocsék szó.
    Én csak azt mondom, hogy még semmit sem láttál belőle, és max. az előítéleteid zenghetnek belőled, mert magyar alkotás:)Nem játszom én semmiféle lelkibeteget, csak nem birom, ha valaki úgy nyilatkozik valamiről, hogy nem is látta!