3766
-
#37 Most azt mondja meg nekem valaki, hogy Lucas rendezi-e a filmet vagy valami alkoholista? Csak mert én máshol hallottam már ezt, hogy nem ő rendezi... Valaki tudna belinkelni oldalt ahonnan le lehet szedni trailert? -
#36 megtörtént -
#35 Sztem lassan át kéne nevezni a topikot Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith-re. -
#34 lassan itt a szeptember :) és a május sincs már messze -
#33 még csak most olvasom ezt a topicot de ez a szöveg nagyon mega LOL :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#32 Még bőven mielőtt megkezdődött volna az 1-2-3 forgatása már akkor világos volt hogy 3CPO és R2-D2 Vödör tulajdona volt... Méghozzá az Erőpróba című Star Wars regényben... -
#31 Na megvan a vegleges cime a harmadik resznek :
Star Wars Episode III : The Revenge Of The Sith
STAR WARS III -
#30 Mondjuk nekem mar elvbol nem teccene ha nem lenne benne a ket robot... Igaz a 7 8 9 ben marha nagy szerepuk nincsen... -
#29 jaj ember... -
#28 hurrááá -
#27 nem rosz -
#26 Ez jo bazz csk nehogy valami full-fan bejojjon es elolvassa mert irtas lesz broaf :D -
TheZsenyka #24 Asszem télleg megjelenik a vuki meg a csempész csak itt még más a nevük:
Han Tolo a helyi sírásó egylet kirendelt munkatársa
Csehbakka meg még nem tanult meg magyarul -
#23 az elsőt nem láttam... :D -
#22 te beteg vagy :D -
#21 "HÜJE" :D -
#20 ők azok 2en akik benne vannak végig a sorozatban és (el kell ismerni) kulcsszereplők. -
#17 1 hajón menekülnek != megismerik 1mást 20 év múlva. most még han csak 1 a legénységből.
nem vagyok benne biztos, de mintha valamelyik nyilatkozatában ezt hallottam volna.(hogy az EP3mat nem ő rendezi) -
#16 az I. után a másodiktól mit vártál? -
#15 Szeritnem a II. is szörnyű volt, szóval nem nagyon várom a harmadik részt! :) -
#14 Szóval az EP3-ban ismerni fogja Csuvi és Han Kenobit, de a 4-ben már nem is emléxenek egymásra, tök idegenek?
Hmm.... -
#13 Han solo megjelenik vazz... erosen ketlem :)
Es hogy hogy nem Lucas csianaja? -
#12 ebben megjelenik, mint 12éves gyerek. akkor EP4ben olyan 32 éves lehet.
az EP3mat nem lucas fogja csinálni. -
#11 Han Solo, h. a picskuba jelenik meg ? Ezexerint az EP4-ben már több, mint 40 múlt ??? -
#10 Hehe, ha topicot nyitsz, ird meg elore a szoveget es copy-paste. :D -
#9 hogy lenne igazi? egyrészt Lucas általában forgatás alatt írja a forgatókönyvet... másrészt túlságosan sablonokra épül. -
#8 bazzeg
mi a faszért vagyok én a 7., amikor én nyitottam?
muszály itt mindenkinekilyan nagyongyorsnak lenni?
és ez télleg nem igazi? -
#7 Megtaláltam a neten a 3. rész forgatókönyvét, ma végigolvastam, és szerintem ez igazi. túl profi ahoz, hogy csak valakinek a játéka legyen.
de ha eseteg mégis az, akkor meg valakinek sok ideje volt...
de nekem nagyon tetszett.
ITT A FORGATÓKÖNYV
ha valakit érdkel, akkor itt a lényeg is:
Palpatin, a köztásrsasá elnöke Darth Sidius.
Anakin Kenobival harcol, mert meg akart szerezni 1 kristályt, amit jodáék digtak el, mert tú erős volt, és obi ezt nem engedte, majd 1 szakadékba zuhan, obi meg elmeg, asszi meghalt.
anakint Darth Tyrannus(alias Dooku) megmenti,(elvesztette 1ik karját, mindkét lábát, meg tropárament a tüdeje, meg még 1-2 belső szerve) és Sidius parancsára megcsinálja neki a géptestet, majd immár Vaderként megöli Tyrannost, és ő lesz a sith tanítvány.
Padmé aszi, obi megölte anakint, ezért el akar menni valahová, de a hajó kapitányát(a halyó a millenium falcon, csak még nem az a neve ilyenkor, hanem callipso) a vukik bolygójára viszi, ahová palpatin a klónsereget összegyűjtötte 1 galaktikus támadáshoz.(mert senki sem tudja róla, hogy ő sidius)
boba fett meg akarja ölni Windu mestert(mert megölte az "apját")
yoda megmondja obinak, hogy anakin nem halt meg, csak a sötét oldalra állt.
jar jar meghal
eljátsszák joda halálát is, aki windu tanácsára visszamegy a dagoba rendszerbe, nehogy kihaljon az utsó jedi is a nagy csatában. palpatin asszi, jodát megölték.
a csatában a vukik a jedik mellé állank, de így is legyőzik őket a klónok. windu is meghal(boba fett megöli) meg minden jedi is, csak obi, padmé(aki terhes, de csak obi tudja) a két droid, csubaka, és han solo menekül el(a később fontos személyiségek közül)
palpatin-t elnök helyett uralkodóvá választják.
elhiteti mindenkivel, hogy a jedik lázadtak fel, és ők fogtak össze a sötétoldallal, és ekkor az elszakadáspártiak(akiket eddig mindenki rosznak hitt) átmennek felkelőkbe, és megmentik a callipsot.
a felkelés vezetője neveli fel leiát, lookot pedig a tatooinra viszuik, remélem innen ismerős... -
#6 a kis szemfüles -
#5 nem, csak olvastam az oldalt, ahonnan ez a link nyílt :o) -
#4 ahamm, mostmá' vágom.
hiába...1 fanatikus... :D -
#3 mert a 'rise of the empire' - a birodalom felemelkedése idöszakból van a történet. -
#2 Jaja, ez nekem is +van, ezt nem Lukács srác írta.
Amúgy vannak benne izgi dolgok :)
Amúgy miért a rise könyvtárban van amikor twilight (remélem jól írtam, alkonyt jelent) a címe ? :D -
#1 ...aminek semmi köze a leendö episode 3hoz, csak egy fanscript, amit egy John L Flynn nevü fickó írt.
http://www.fanfix.com/stories/rise/gods.txt