Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
meg is nézem mi a francról dumálsz 😄😄:
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
320 Ft-ért lehet hogy megnézném még 2x
azt a részt láttam legkevesebbszer, és régen is
spam. sry
Mondd, te életedben hány DVDrip-et szedtél le? Ha azt mondod, hogy sokat, akkor bizonyára tudod, hogy a fenti "xxxx.xxx.DVDRip.Xvid-Brutus,vagy DEiTY, vagy AKÁRKI" azt jelenti, hogy RENDESEN KIADOTT DVD MINÕSÉGÛ anyagról készült rip-rõl van szó. Lázadhatsz a világ ellen, hogy "egyeseknek csak az a dvdrip...", de ettõl még mindenki tudja, hogy mit jelent a DVDRIP a Release groupok szerint is. Úgyhogy ez egy FAKE cucc.
Tehát ha okos vagy (és miért ne lennél az, mivel keményen kioktatsz) akkor tudod, hogy nem arról van szó, hogy egy szar kamerás verziót hívnak dvdrip-nek. Éppen hívhatják, de akkor te ezekszerint le fogsz szedni minden "szart", merthogy dvd-rõl szedték le. Úgyhogy szedd te le nyugodtan ,mert én nem akartam. Ilyet nem írtam.
Bocs az off-ért.
Mert mikor a 6. részben mondja neki Lüke, hogy õ a testvére... nem igazán van meglepve.... úgy értem mondhatta volna "ne légy hülye, az én apám Organa szenátor" értitek a helyzetet... szóval kizárnám azt, hogy a nevelõanyjára emlékezett volna.
Üdv.
nézz utánna a starwars.hu-n, az ottani fórumokon biztos megmondja bárki😊 persze lehet, hogy itt is mingyá
The Matrix has you...
de azért próbálok válaszolgatni😊 jó sport
qui-gon említése a végén: slusszpoén, illetve ez határozza meg kenobi további életét a tatooinon/yoda mondja neki hogy még tanuljon/
leia: mint láttad organáék nevelték föl. õrá emlékezhetett
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
- Qui-Gon Jin pedig azért nem tûnt föl, mert a színész (Liam Neeson) 1. öszeveszett a rendezõvel 2. más dolga akadt 😊) szerintem utóbbi, hiszen a Kinsley c. filmben Õ a fõszereplõ és gondolom emiatt nem ért rá.
- Leia pedig akkora Erõ-birtokos, hogy még kiskorából emlékszik az anyjára😊 najó, ez utóbbi tényleg hülyeség, de a korábbiak szerintem jók.
The Matrix has you...
tenap végre láttam a filmet. nagyon cool votl meg minden de van egy két kérdésem:
Amikor a késõbbi epizódban luke és leila beszélnek azt mondja leila hogy ismerte az anyját. szép volt de mindig szomorú. na már most honnan ismeri az anyját ha már az meghalt a szülésnél.
Aztán hogy fut össze Han solo Csubi ( bocsi de nem tom hogy kell írni...) -val?
Miért nem tûnt föl Krájgon ( sorry de ezt sem tom hogy kell íni :-( ) a III. részben, pedig yoda mondja kenobinak hogy tudnának komunikálni?
Van még más is de arra most nincs idõm hogy leírjam
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
The Matrix has you...

Rezofiz: Hat bocsi en a politikat nem keverem az emberi erzesek koze. 😊
Egyebkent jo szorakozast a taborba, meg sok nocit. 😄
"A sith rossz mert csak a sajat erdekeit tartja szemelott maset nem. A jedi csak massal torodik magaval alig."
"Érdekes sokan azt hiszik hogy a Jedik a "jok". És mitõl jok? mert a köztársaság nézeteit osztják?"
Én itt nem emberi, hanem politikai szempontbol akartam megvizsgálni a dolgot
; )
sazl : c
Fear is the path to the dark side. 😉
De ne offoljunk mert punker kollega ugyis torli. 😄
Rezofiz mondta:
"Itt nem a félelem számít hanem az hogy a Jedik egy beszûkült mittudoménmik akik félnek használni az igazi Erõt, és csak a hüje kis kodexüknek élnek.
Érdekes sokan azt hiszik hogy a Jedik a "jok". És mitõl jok? mert a köztársaság nézeteit osztják?"
Mi az h igazi ero? Asszem elmondtam mi az ero. (Film szerint.)
Kodex: asszem itt parhuzamot vontam a shaolin szerzetesekkel. Ha ismered jol tudod h a hasonlatom tokeletesen megallja a helyet.
A "jok" hozzaszolasodra is valaszotam logikusan, olvasd el megegyszer.
Felolem megvedhetet az allaspontodat az enyemmel szemben, enis tevedek, olykor tul nagyokat is. Viszont ezzel a hozzaallasal nem lettel szimpatikusabb. 😊
hol írtam én abban a hsz-ben a klónok öntudatáról??
a másik meg hogy "Mindentol fel ez ad neki erot."
Sry de erre meg nekem kell mondanom hogy baromság. nemtom ha valaki fél az miota ad neki erõt. szted Vader vagy Palpatine félt? vagy mondj valakit aki félelembõl merített erõt.