Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kizárt dolog, hogy kevesebb,mint 1 hónappal a mozibemutató után már dvd-rip legyen a filmbõl. Ez valami fake cucc. Az elérhetõ legjobb minõségû verzió,ami kering az a TC (Telecine) változat.
de egyébként az egész kérdés,amit a srác felvetett marhaság.
a jediknek abszolút nem volt okuk gyanakodni ilyen szintû árulásra, fõleg nem a klónokra.
a klónokra még akkor se gyanakodtak amikor már tudták ki a Dark Lord of the Sith.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Fett pedig mandalore volt
a klónok Palpatine-nak engedelmeskedtek és punktum
a 2ben Palp még mint szenátor tevékenykedett ugyebár
Példának felhoznám amikor bemennek Palpatine-hoz, és halál lazán lekaszabol három Jedi mestert... Vagy például amikor Anakin elmegy a templomba, és mindenkit legyilkol. Most hülye példa, de aki látta a Clone wars rajzfilmeket, abban egész hadseregek ellen harcoltak...Néha egyedül is.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Kint van az már máshol is, nemcsak torrenten, de ez asszem hamarosan törölve lesz, mert nem szeretik itt a warezt....
Egyékbént én is megnéztem a filmet moziban, és egy dolog nem tetszett mindössze. Mégpedig a kardozások, illetve, hogy a Jedik kicsit gyengébbnek lettek beállítva...De mondjuk ennek így kellett lennie a történet miatt.
De mien smsrol gagyaraszol itt?
Fogod keresel egy torrentet azt toltod, tobb100 sw3 torrent van.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Star Wars III Revenge of the Sith WS DVDRIP XVID BRUTUS
Csak még 4 napos várólistán van (új cucc) és nem tudok külföldre emeltdíjas SMS-t küldeni... Vagy a WS ugyanaz mint a WP?
Hova lett Yiddle vagy kicsoda?
leszedtem, és egy szexfilm volt....
Hát ez a korlátozott mozgékonyság nekem nem igazán jött le a filmbõl. Yodáról mindent el lehet mondani, de hogy öreges és lassú a harcban azt nem.
mert nem lighsaber-párbaj volt a film fele? lol
3333
Ebben a mondatban szerepel a pocsék szó.
Én csak azt mondom, hogy még semmit sem láttál belõle, és max. az elõítéleteid zenghetnek belõled, mert magyar alkotás😊Nem játszom én semmiféle lelkibeteget, csak nem birom, ha valaki úgy nyilatkozik valamirõl, hogy nem is látta!
Semmi baj.Láttál a filmbõl egy összevágott 1 perces elõzetest és levontad a konzekvenciát, miszerint pocsék az egész.
Ez igen.Gratula.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Es kulo storytok van vagy a starwars filmekhez kapcsolodo?
Mondjuk ugyis megnezem...😊