Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Star Wars III Revenge of the Sith WS DVDRIP XVID BRUTUS?

Kizárt dolog, hogy kevesebb,mint 1 hónappal a mozibemutató után már dvd-rip legyen a filmbõl. Ez valami fake cucc. Az elérhetõ legjobb minõségû verzió,ami kering az a TC (Telecine) változat.
Sheva
jaja ezt mondják is a 2. részben...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

franco
mivel úgy tudták egy korábbi jedi mester rendelte õket

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
ami elhangzott a Caminon az az, hogy feltétlen engedelmesség jellemzi a klónokat.

de egyébként az egész kérdés,amit a srác felvetett marhaság.
a jediknek abszolút nem volt okuk gyanakodni ilyen szintû árulásra, fõleg nem a klónokra.
a klónokra még akkor se gyanakodtak amikor már tudták ki a Dark Lord of the Sith.

Sheva
hehe az se lenne egy utolsó dolog 😊

franco
párszor😊

franco
nekem elég lenne egy pull erõ is😊

Morpheus
Store wars

Nem tudom volt-e, de kegyetlen.😊))

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Sheva
hehe nekem meg kéne egy fénykard oszt csá... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

én is akarok klón sereget <#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Sheva
ok tõlem bárki irányíthatja õket...

tigeroo
jó , de a klónok az eredetihez képest nem "tompítottak" voltak? kevesebb önállóság ,stb + kisebb akaraterõ..?😛
franco
egyébként szvsz a legerõsebb sith lord erõsebb volt mint a legerõsebb jedi

franco
a mandalore harcosokra nem hat a mind trick
Fett pedig mandalore volt

franco
jajj istenem....
a klónok Palpatine-nak engedelmeskedtek és punktum
a 2ben Palp még mint szenátor tevékenykedett ugyebár

Sheva
hát egy kicsit...a 2-ben nem sidious parancsol a klónoknak hanem a jedik itt meg sidious parancsára ugranak...

tigeroo
A 66-os parancsot "megtanították" a klónoknak? nem volt ez egy kicsit veszélyes húzás szerintetek ?? mert az EPIII-ban már a jedik nem (annyira) bíztak a tanácsban, palpatineban..a jedik simán mind trickezhettek volna egy klónt, és kifaggathatták volna..a filmben a klónoknak kiadatja a parancsot sidious, õk erre bólintanak, és megcsinálják a piszkos melót! nem furcsa?:S
Morpheus
Az elsõ három rész közül nekem ez jött be legjobban. Tetszett a hangulata, meg hogy végre teljes lett a történet. (Nem kell kötekedni tisztába vagyok, hogy kinek mi a vélemény errõl, nekem így is tetszett/tetszik...😊 )

Példának felhoznám amikor bemennek Palpatine-hoz, és halál lazán lekaszabol három Jedi mestert... Vagy például amikor Anakin elmegy a templomba, és mindenkit legyilkol. Most hülye példa, de aki látta a Clone wars rajzfilmeket, abban egész hadseregek ellen harcoltak...Néha egyedül is.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Sheva
gyengébnek? Obi Van legyõzi Anakint aki egy sith...nem hiszem h gyengébbek lettek volna...csak hátból támadtak a klónok így jóformán lépni sem tudtak a jedik...hiszen láthattad akkor kapták a 66-os parancsot mikor a droidok ellen harcoltak...

Morpheus
Sziasztok!

Kint van az már máshol is, nemcsak torrenten, de ez asszem hamarosan törölve lesz, mert nem szeretik itt a warezt....

Egyékbént én is megnéztem a filmet moziban, és egy dolog nem tetszett mindössze. Mégpedig a kardozások, illetve, hogy a Jedik kicsit gyengébbnek lettek beállítva...De mondjuk ennek így kellett lennie a történet miatt.

janos666
Arról beszéltem. Eddig csak 1 torrent oldalon van fent ez a konkrét verzió (google szerint) és ott 4 napig csak azok kezdhetik szedni akik SMS-t küldenek...
WS=WIDE SCREEN
De mien smsrol gagyaraszol itt?
Fogod keresel egy torrentet azt toltod, tobb100 sw3 torrent van.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sheva
<#eljen><#worship><#eljen>

immovable
nyah legyen igazatok SWI.-VI. rulez<#vigyor>
janos666
Ezt találtam eddig:
Star Wars III Revenge of the Sith WS DVDRIP XVID BRUTUS
Csak még 4 napos várólistán van (új cucc) és nem tudok külföldre emeltdíjas SMS-t küldeni... Vagy a WS ugyanaz mint a WP?
Sheva
nekem akkor sincs semmi bajom az elsõ két résszel... szerintem jó volt a fogathajtó verseny is meg a dart maul párbaj is... a kettõbe a végén történõ harc a droidok ellen...egyszóval az egész történet király...

Igen, Yoda lehetett volna kicsit lassabb de sokkal erosebb. Sztem yoda az ep2-3ban nemnagyon yodas. Mas
Hova lett Yiddle vagy kicsoda?

Te jo eg. Keress ra az isohunton.

Az elso film kurvajo volt. A masodik meg egy atvezetes. Ennyi.

Angolul amikor Grievous ordítja hogy (Amikor zuhan a hajó) hogy kapcsoljanak be valami vészhelyzeti rakétát az nagyon jó!
franco
franciául én is láttam már

leszedtem, és egy szexfilm volt....

"Yoda mester Atarója szintén válasz egy sajátos gyengeségre: a termetének és korának köszönhetõ korlátozott mozgékonyságára és hatósugarára."

Hát ez a korlátozott mozgékonyság nekem nem igazán jött le a filmbõl. Yodáról mindent el lehet mondani, de hogy öreges és lassú a harcban azt nem.
janos666
Bocs a gyerekes kérdésért, de ha van már olyan angol nyelvû (franciában már láttam mintát, de bele is õrülnék ha franciául kéne végignéznem<#ijedt>) DVD-Rip verzió a filmbõl amiben nincs számláló/kitakart számláló akkor elárulnátok a pontos flenevét hogy rákeressek, kösz...
franco
pfff
mert nem lighsaber-párbaj volt a film fele? lol

3333

immovable
jaja van igazság abban amit mondasz...nekem az nem tetszett az elsõ két részben, hogy,...hogy is mondjam...lassú volt...elsõ két rész olyan hatással volt rám mint a harry potter egyszer popcorn mozinak elmegy...nemtom lehet nembírom megfogalmazni mire is gondolok,de az elsõ két rész olyan állóvíz volt a a harmadik epizódhoz képest ahol szinte percek alatt lett Anakinból Vader...
Sheva
nekem az elsõ két rész is tetszett semmi bajom sincs vele... meg szerintem kapcsolódott hiszn Anakint ott szervezik be a jedik közé...

Jólvan, inkább dobjuk a témát...
immovable
az eredeti SW3-ra gondútam
immovable
tegnap néztem meg a filmet...egész jó lett...kihozta belõle luki bácsi a maximumot...ez azért is nagy szó mert az elõzõ két rész katasztrófa volt...és nem nagyon kapcsolódott a többi SW-hez, így ebbe a részben kellet mindent összehozni...mondjuk sikerült...valszinû megnézem mégegyszer a hétvégén...a negatív vélemény csak az egyéni meglátásom nem kell érte rögtön anyázni ám😊
deep
"Igenyes cucc, de a pocsek kamerás emberke munkájától már most több sebbõl vérzik az egész."
Ebben a mondatban szerepel a pocsék szó.
Én csak azt mondom, hogy még semmit sem láttál belõle, és max. az elõítéleteid zenghetnek belõled, mert magyar alkotás😊Nem játszom én semmiféle lelkibeteget, csak nem birom, ha valaki úgy nyilatkozik valamirõl, hogy nem is látta!
Nem azt mondtam, hogy pocsék! Egyszerüen nekem nem tetszik, de ez nem jelent semmit! Attól pedig, hogy durcás leszel egy negatív vélemenytõl, és játszod itt a lelkibeteget, nos az a Te bajod!
deep
Aham, szóval te ennyire ismered az operatõrünk tudáshátterét...és azt, hogy egy egy jelenetet hány kameraállásból rögzítettünk, és hányszor.
Semmi baj.Láttál a filmbõl egy összevágott 1 perces elõzetest és levontad a konzekvenciát, miszerint pocsék az egész.

Ez igen.Gratula.
Jónak tünik ez a Second Strike valami, de teljesen olyan, mintha viz alatt kardoznának az emberek... Igenyes cucc, de a pocsek kamerás emberke munkájától már most több sebbõl vérzik az egész. <#szomoru2>
Csacsi
Nekem meg a volt osztálytársam rendezi BIBIBIIIIIIIIIIII 😄D<#crazya><#crazya><#crazya>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

RaveAir
A jövendõbelije... 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

deep
Ki volna õ?Nevét esetleg?😊
Sheva
sithek lázadása??? LOL...<#wilting>

CSOCSO
argghh tegnap akartam errol szolni.. haverom egy rokonja jatszik benne
deep
Kapcsolódik az "alapstory"-hoz😊
Jo-jo

Es kulo storytok van vagy a starwars filmekhez kapcsolodo?
Mondjuk ugyis megnezem...😊