Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DD

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

franco
jó hogy az aláírásod eszembe juttatta ezt a mondtaot

anakin is pont ezt az utat járja be SW3ban

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

RaveAir
Mivel most éppen nincs nálam a magyar könyv, ezért csak az angolt tudom beidézni:
"Obi-Wan had only one trick left, one that wouldn't work twice—
But it was a very good trick.
It had, after all, worked rather splendidly on Grievous...
He twitched one finger, reaching through the Force to reverse the polarity of the electrodrivers in Anakin's mechanical hand.
Durasteel fingers sprang open, and a lightsaber tumbled free.
Obi-Wan reached. Anakin's lightsaber twisted in the air and flipped into his hand."

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

deep
Az összes karakter halott a Star Warsban😊
Réges-rég...
Sland
Ezt nem hiszem el. Már lehet kapni a piacon a 3. részt szinkronba, tökéletes minõségben úgy hogy a lemez meg van nyomva. magyarnyelvû borítója is van.

na de végre holnap megyek megnézni a filmet. 19:45 DunaPlaza

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

HiPPoNaX
A cimet nem tudja, de nagy durranas lesz, biztos volt barmi fogalma is, mirol kellett cikket irnia 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

franco
nemez a durva...😊

a sithek LÁZADÁSA

két folytatás ELÕZMÉNYE

Serpa
mit csinált a kezével?

"de annyi már hetekkel korábban kiszivárgott, hogy Amidala terhes, ráadásul ikreket vár.""

Hmm... nem evekkel ??? 😄DDD

franco
"... Közben pedig õ játssza a nõi fõszerepet az idei tavasz legnagyobb durranásában: a Csillagok háborúja harmadik részében (A Sithek lázadása), amely az eddig látott két folytatás elõzménye. A bemutatóig hétpecsétes titok a cselekmény, de annyi már hetekkel korábban kiszivárgott, hogy Amidala terhes, ráadásul ikreket vár."
(Návai Anikó Natalie Portmanrõl, Nõk Lapja)
forrás: starwars.hu

Sheva
értem...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Engem csak az zavar h a karaktered mar reg halott. 😛
Ja .. megneztem a revelations c. fanfilmet. Hat mitmondjak ritka gagyi. 😞

Csak a szerpe. :>>

RaveAir
Anakin mechanikus kezén használta az Erõt...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

rezsofiz
Hát igen, végülis Anakin egyensúlyt hozott az Erõben 😊 Ugyhogy senki sem panaszkodhat

sazl : c

deep
Azokat bizony csináltattuk. Aluminium ötvözetbõl van, viszonylag könnyû,de kurva erõs😊
Csak kell hozzá fizikum, hogy forgasd,mert azért pengékkel együtt van vag 5 kiló
Sheva
ja aztán egy jedire két sith... (Luke vs. Dart Fater & az Uralkodó)

guardian hero
Megnéztem végre a filmet! Anakin végül csak beváltotta a próféciát, egyensúlyt hozott az erõbe, hiszen a két Sith-re most már csak két Jedi jut 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sheva
egyet elfogadnék.. 😊

Mhosah Myth
Fénykardvásárlás...
Tök jó mert az a valami ami az elején van ha jól tudom plexibõl van szóval még küzdeni is lehet vele... 😊 És f@szán világít meg hangot is ad...

Jah igen ehhez kapcsolódva a Westende lehet kapni Darth Vader sityakot 14ezerért...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
A fénykardot honnan szereztétek? Mert azt tudom, hogy külföldrõl lehet rendelni igazit.. 😊 Mármint olyat ami rendes fémbõl van meg egyebek...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Sheva
és milyen trükköt alkalmazott?

én holnap megyek megvenni a könyvet! remélem lesz még...

deep
Most hogy mondod, tényleg úgy nézek ki😄
Zseniális😊
Elvileg a film kész lesz még a nyáron.Gyakorlatilag nemtudom<#nemtudom>
Mhosah Myth
Mikor láthatjuk a csatát?? 😊 (egyébként úgy nézel ki mint Jason Statham, nagyon durva...) <#zavart1>
A szarvakat mibõl csináltátok?

deep
Egy hitvány Jedi utamat állta😄
Serpa
érzi a vesztét.
😊

Mhosah Myth
Látom nagyon morci fejed van 😊)) Miért vagy mérges? <#rolleyes><#circling>

deep
jee😊
Jedis rula!

Igen, ezaz!<#worship>

Ennyi baromsagot reg olvastam. 😊

Osszefoglalom ami itt mar elhangzott parszor:

A Jedik "vedekezesre es nem tamadasra hasznaljak az erot". A jedi nyugodt es megbekelt magaval. Kb olyan ez mint a valo vilagban a Shaolin szerzetesek (olvass utanna).
A sithek az ero rossz oldalat hasznaljak. Amikor atal vki a sotet oldalra teljesen elfajzik es mar NEM ONMAGA. Mindentol fel ez ad neki erot.

Es most a lenyeg (kontra azokra a marhasagokra amit mondtal):
A sith rossz mert csak a sajat erdekeit tartja szemelott maset nem. A jedi csak massal torodik magaval alig.

ÉRTEM?

Mhosah Myth
Nem tudod letépni a fejét erõvel mert az erõ egy adott egybefûggõ "tárgyra" hat. Ha megnézed embereket el tudsz dobni de külön a fejüket nem tudod letépni ezzel...

RaveAir
Amúgy eszembe jutott valami. Az erõhasználók a tágyak mozgatásán kívül akár mást is mozgathatnának. Pl. az Erõ segítségével letépni valakinek a fejét, vagy egyéb belsõ szervét... Bár ezek elég durva dolgok lettek volna.

Serpa
milyen trükköt?

Asszép, tudod miért jók? Mert nem ölnek ártatlanokat és segítenek az embereknek, de egy beszûkült sithnek ez is sok.

Mhosah Myth
Obi egyáltalán nem volt gagyi a Dooku elleni harcban!! A könyvben úgy volt egyébként, hogy becsapták Dooku-t 😊 Mert direkt a régi technikájukkal kezdtek el harcolni ahogyan a 2.-ik részben. Dooku elbízta magát túlságosan lebecsülte õket és ekkor Anakin és Obi-van is harcmodort váltott és közös harcmodorral mentek Dookura. Dooku épphogy tudta hárítani a csapásokat és egy rúgással eltávolítja Anakint Obira meg egy lökést nyom. Ezekután beveri a fejét és elájul. A filmben egyáltalán nem jött le a harc. A könyvben Obi-van is több oldalon keresztül harcol míg a filmben fél percig... 😞(

Nekem Maul jött be igazán (olvastam a Darth Maulról szóló künyvet is), Dookut az elõbbi egekig magasztalásom ellenére nagyon nem szeretem, valószínû a színész miatt és az elõbb említett technikai hiányosságokmiatt, Grievous nagyno stílusos volt, csak kár hoyg köhögött, meg a filmben valahogyan nem jött ki az õ hatalmas ereje (vagy Obi annyival királyabb volt)
Szóval Darth Maul roxx 😊

RaveAir
Egy kicsit aránytalan lett. Eltelt 100 oldal és nem történt semmi... 😊
Ahogy a könyvben le van írva, ahogy Anakin leteszi a Láthatatlan kezet Coruscantra... no comment.

Amúgy le van írva az, hogy Obi-wan milyen trükköt alkalmaz Anakin ellen a végsõ csatában. A filmben azt sem veszed észre... 😊

franco
Maul, Grevious és Dokou is karaj sztem, kár hogy rossz oldalon állnak 😊

Nos én az EP1 csodálatos párbajai után (Darth Maul azóta is a kedvenc karakterem az SWben) alaposan megnéztem a az EP2 párbajait. Az, hoyg nem volt kidolgozva szerintem azért volt, mert egyszerûen a két színész (illetve a Dookut játszó fõleg) egyszerûen nem volt technikailag felkészülve a jelenetre (összehasonlítva pl akár az EP1, akár az EP3 fontosabb párbajjeleneteivel). Valamint azt olvastam, hogy Dooku a jedik között az egyik legjobb kardforgató mester volt, mert olyan technikát használt, amit az új jedik nem annyira ismernek, mivel õket fõleg a lézerpisztolyok elleni harcra vannak kiképezve, Dooku meg nagyszerû párbajtechnikát tudott magáénak. És ott nem erõzõtt Dooku, egyszerüen lesebezte fénykarddal. Ez alapján az információ alapján, valamint az EP2 képei alapján én azt mondom, ott legyalázta mind Obit, mind Anakint. (persze nem olvastam az Ep2 könyvet)
Az EP3 ban már látványosabb volt a párbaj, de Obi ott is hangsúlyozta, hogy ketten támadják meg, ami azt mutatja számomra, hogy érthetõ okokból tart tõle.
A filmben azért volt erõhasználat fõképp Obi ellen ebben a párbajban, mert így lehetett gyorsan és hatékonyan eltávolítani a jelenetbõl, mivel ott ugye geyértelmûen az Anakin Vs Dooku ellentéten votl a hangsúly.
Tehát mindkét esetben egyértelûen és nagyban felülmúlta Obi-t Dooku. Ezért mondtam hogy gyalázás. (félreértés ne essék, nem vagyok Kenobi ellenes, sõt, ebben a filmben még õ volt a legnormálisabb a jedik között szóval megszerettem)

rezsofiz
Egyébként azt nem értem hogy amikor kiszabadítják Palpatinet a könyvben az 100 oldal a 300 oldalas könyvbõl, viszont a könyv vége annyira össze van csapva hogy szornyu.

Sheva
így van Obi van a király... 😊

franco
az ep2ben kidolgozatlan volt a párbajuk. de ott sem a technika döntött
ep3ban az erõvel gyõzött dokou

nem volt az akkora gyalázás
viszont rajta kívül talán más jedi nem is tudta volna levágni párbajban

franco
olvasd el mindenképp

rezsofiz
Hát igen amit ott Obi csinált az enyhén irreális volt😊 Le tudta volna gyõzni Grievoust, de legalább használta volna az Erõt rendesen vagy vmi ilyesmi

Meg ha Obi-van ennyira nagy mester a kardforgatók között, akkor hogy lehet az, hogy Dooku mindkét alkalommal alaposan helybenhagyja . . . û
És szegény Grievioust Obi hatalmas fölénnyel gyalázza meg a filmben (amíg kardoznak)

Azért azt is tegyük hozzá, hogy a Clone Wars rajzfilmben szegény Grievioust Windu nem kicsit roppantotta össze az erõ segítségével, nyilván nem segítette, hoyg folyamatosan köhögött. . .
Ennek ellenére el most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy el kell olvasnom a könyvet. Miért is nem tudott Lucas még fél órát hozzátenni a filmhez. . .akor lehet nekem is tetszett volna 😞

rezsofiz
Itt nem a félelem számít hanem az hogy a Jedik egy beszûkült mittudoménmik akik félnek használni az igazi Erõt, és csak a hüje kis kodexüknek élnek.

Érdekes sokan azt hiszik hogy a Jedik a "jok". És mitõl jok? mert a köztársaság nézeteit osztják?

Mhosah Myth
"Mielõtt Obi-van elhagyta a Coruscantot, Mace Windu mesélt neki eg Grieviousszal való összecsapásáról, melyet egy maglev vonat tetején vívtak, a tábornok merész rajtaütése közben, amikor itt járt, hogy foglyul ejtse Palpatine-t. Mace elmondta neki, hogy a Grievous agyát rabszolgaként szolgáló komputerek látszólag még Mace halálosan eredeti Vaapad technikáját is kielemezték, és egyetlen pengeváltást követõen képes volt hasonlóképpen visszavágni.
- Minden bizonnyal Dooku gróf tanítványa - magyarázta Mace -, ezért tehát számíthatsz a Makashira is... Figyelembe véve, hány Jedivel küzdött már és hányat ölt meg, készülj fel rá, hogy gyakorlatilag szinte bármely stílusban támadhat, vagy akár egyszerre mindegyikben. Valójában, Obi-van, úgy vélem, hogy az összes élõ Jedi közül neked van a legnagyobb esélyed, hogy legyõzd õt.
Ez a kijelentés igen meghökkentette Obi-vant, és tiltakozni kezdett. Végtére is, az egyetlen stílus, amelyben egyáltalán valóban jártasnak számít, az a Soresu - ez a legáltalánosabb lézerkardtechnikát jelenti a Jedi Rendben. Az alapvetõ kitérési technikákra alapozva, amit minden padavannak tanítottak - hogy képesek legyenek megvédeni magukat a sugárvetõk lövedékeitõl - a Soresu igen egyszerûnek számít, és olyannyira visszafogott és védelmiközpontú stílus, hogy szinte már passzívnak lehetne nevezni.
- De Windu mester - szabadkozott Obi-van -, bizonyos, hogy te a Vaapad erejével, vagy Yoda a tökélyre fejlesztett Ataróval---
Mace Windu csakhogynem elmosolyodott.
- AZért alkottam meg a Vaapadot, hogy így kezeljen a gyengeségemet: A vaapad segítségével a saját sötétségemet tudom a fény fegyverébe terelni. Yoda mester Atarója szntén válasz egy sajátos gyengeségre: a termetének és korának köszönhetõ korlátozott mozgékonyságára és hatósugarára. Azonban te? Milyen gyengeségre válaszol a Soresu?
Obi-van nagyokat pislogva kénytelen volt beismerni, hogy még sosem gondolt erre ilyen megközelítésben.
- Ez annyira jellemzõ rád, Kenobi mester - jegyezte meg a korunio Jedi fejcsóválva. - Engem nagy kardforgatónak tartanak, mert kifejlesztettem egy halálos stílust, azonban mondd, ki a hatalmassabb: egy gyilkos módszer megteremtõje, vagy a klasszikus forma mestere?
- Nagyon hízelgõ, hhogy mesternek tartasz, de igazán...
- Nemcsak egy mesternek... hanem a mesternek! Légy az, aki vagy, és Grievous sosem tud legyõzni téged.
Így hát most, szembenézve a megsemmisítõ energiatornádóval, amit Grievous rohama jelent, Obi-van egyszerûen az, aki."

Mhosah Myth
Ja... És még sokminden mást is... Például, hogy Obi-van miért tudja legyõzni Grievoust amikor Windu nem tudta... Mindjárt beírom azt a részletet a könyvbõl! 😊