Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne haragudj, de igazuk van. Először leszólsz valakit egy spoiler miatt, ami nem is spoiler. A spoiler az a cselekményre vonatkozik, fontos kulcspontok, vagy a végkifejlet elárulása idő előtt. Az hogy ki játszik kit semmilyen értelemben sem spoiler. Az hogy te nem akarod tudni, az egyéni szoc. problem, ettől nem válik spoilerré, és nem vonatkozik rá semmilyen internetes szabály, vagy etikett. Majd miután kikéred magadnak, hogy nem veszik figyelembe a te "hivatalos"-tól eltérő véleményedet a spoilerekről, és valahogy maguktól nem találják ki hogy ez neked spoiler lehet, beírsz egy olyat, hogy "Engem nem érdekel, hogy neked mi a spoiler". Tehát egyrészt egyáltalán nincs igazad, mivel ez sehogy sem tekinthető spoilernek, de még ettől eltekintve is, miért kéne minket érdekelnie a te egyéni álláspontodnak, ha te sem akarod figyelembe venni másét?
zorrobomber
<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Kongy, Dynamic MR ME: <#wow3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Godzilla

Tegnap megnéztem végre és hát azt kell, hogy mondjam, rohadtjól ki van találva. Aki csak az eye candy jelenetek miatt nézte, az nem biztos, hogy értékeli ennyire, de szerintem le a kalappal a készítők előtt. Újragondolták a Godzilla sztorit, elővették a hőskori külsőt is neki, ahol láthatólag volt azért főhősünkön pár kiló, illetve tonna felesleg és végre nem arról szólt a dolog, hogy az emberek majd jól levadásszák a szörnyet, hanem valóban az történt, amit a doki mondott. A sztori pedig logikailag nagyon rendben volt!

Nekem tetszett! Lehet fikázni... 😄
8/10
RatBaG
csak anne hathaway ne lenne benne...

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
max SG-n. máshol aligha. <#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tigeroo
hagyjd rá ő a világ közepe
Dynamic
The Raid 2

Az első részhez képest ez már tetszett. A verekedéseket még mindig mesterkéltnek érzem. Hiába a látványos koreográfia, sokszor kilóg a lóláb. Pl. a baseball ütős fickónál, amikor sokszor csak "kenegeti" az ellenfelet, mint a vajaskenyeret, és valahogy nem érezni az ütések elemi erejét. Azon már fenn sem akadok, hogy a gengszterek többnyire meg akarják verni az ellenfeleiket (mint Bud Spenceréknél), mikor sokkal egyszerűbb lenne lelőni, és csak a sánta hülyének volt annyi esze, hogy puskát ragadjon 😊 Ezen túllépve azért végig lekötött a film, az operatőri megoldások ötletesek, a színészek közepesek.

6.5/10
Kongy
Igen, valószínű... 😊 Kár, hogy ilyen sokat kellett várni erre a második részre...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Dynamic
'Engedd meg, hogy ÉN döntsem el, hogy NEKEM mi a spoiler, rendben?"

Már elnézést-mert nem nekem írtad-, de másnak honnan kéne tudnia, hogy a kézenfekvő spoilereken kívül, kinek milyen egyedi spoiler érzékenysége van. Olyat jellegű infót írt, ami normális esetben valóban nem számít spoilernek, erre lebaszod érte, hogy nem volt figyelemmel az irreális spoiler érzékenységedre, amit amúgy nem is ismerhet rajtad kívül senki.
Ennyi erővel azt se írhatná senki, hogy pl. "kár, hogy csak 100 perces a film", mert lehet, hogy spoiler valakinek, aki mondjuk 120-ra számított.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.08.31. 20:29:00
Bachstein
Kicsivel valóban gyengébb lett, mint az első rész, csak szerintem csak amiatt, mert most már nem hat az újdonság varázsával, illetve a három főszál sem annyira megbotránkoztató és kiszámíthatatlan, mint az elsőben, de még így is bőven jó alkotás. Ha anno 2005-ben ezzel nyitottak volna, akkor most ez lenne a kult film, én úgy vélem. 😊
Kongy
Még mellékszereplőnek is csak jóindulattal nevezhető, mert a szereplése kb egy kameo-nak felel meg... 😄 Amúgy meg hülyékkel ne állj le vitázni, mert legyőznek a rutinjukkal meg a magabiztosságukkal. (Mindent tudok a semmiről professzorok... )

davidka003 #84761

Így van, gyengébb, de bőven élvezhető kategória. imdb 7,1 pontja reális.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.31. 20:06:08

davidka003
Ez most szerintem is egy marhára felesleges vita.
Szerintem se volt benne semmi spoiler és ettől még lehet jó a film.

Egyébként haverom azt mondta gyengébb, mint az első rész de ígyse annyira gáz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Én meg vagyok annyira nagy fiú, hogy el tudom dönteni, hogy nekem mi tetszhet - akár előre is, akár mások élménybeszámolója, elsütött spoilere alapján, vagy anélkül is, és hogy mit teszek, miközben a "hülyeség"-stílusú kiszólásaidat elfelejthetnéd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
mondanám hogy ha ilyen szintű információ is spoiler akkor miért járunk a topikba, de igen😄
Seth
Hagyd,mert hajthatatlan.

PSN ID.: Beegabor

Bachstein
Jó, de azt be kell látnod, egyszerűen vicces az a hozzáállás, hogy "Az igazi Miho (Devon Aoki) nélkül már szart sem ér a szememben a folytatás.", mikor 1) semmit sem tudsz a folytatásról, 2) Miho még mindig egy mellékszereplő.
Nem baszogatni akarlak én, meg nem is az én dolgom, hogy ki milyen indokok miatt nem néz meg egy filmet, egyszerűen csak ajánlottam egy jó mozit, ami nekem tetszett, és sajnálnám, ha másoknak is kimaradna, akiknek amúgy bejött az első rész. Ennyi.
IMYke2.0.0.0
Engem nem érdekel, hogy neked mi a spoiler, és az sem, hogy a te "szvsz" mennyire "hülyeség nem megnézni az új részt" ha az ÉN élményemről van szó.

Bachstein
Meg van engedve, ugyanakkor hadd éljek már én is ezzel a privilégiummal. Számomra az a spoiler, ami a film cselekményéből lő le részleteket, esetleg fordulatokat. Az, hogy egy karaktert egy másik színész játszik, számomra puszta tény, nem lő le semmi a sztoriból, a fordulatokból. De ezért is írtam, hogy bocs, ha téged ezek ennyire zavarnak, más filmes közegekben az ilyen ténymegállapításokkal nem szoktak bajok lenni.

Amit szintén nem értek, hogy egy ilyen cserétől a karakter még ugyanaz marad, sőt, lehet jobban is áll neki a vérfrissítés. És hiába játszott Miho fontos szerepet a Big Fat Killben, attól még igenis egy mellékszereplő, nem ő fogja elvinni a hátán a több sztorivonalat magába foglaló filmet, kvázi a színészcsere miatt szvsz hülyeség nem megnézni az új részt.
IMYke2.0.0.0
Engedd meg, hogy ÉN döntsem el, hogy NEKEM mi a spoiler, rendben?

Szerk.: Szerinted mi a fenének nem olvasgatok előre, nem nézegetek előre dolgokat filmekkel kapcsolatban?

Szerk.2: A 2005-ös filmben pedig épp Miho volt az egyik (ha nem A) legfontosabb szereplője az utolsó epizódnak. Clive Owen karaktere például nélküle...

Egy kis emlékeztető:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.31. 15:25:37

Bokafix2
Gondolom kb. így zajlott le a filmnézés... xd

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

CSOCSO
Blended
Feleseggel tokeletes volt.

Brick Mansions
Szerintem ezzel melle nyult a Paul Walker
egyszer nezos/gyorsan felejtos
Bachstein
Nem mintha az első részben több szerepe lett volna.
Kongy
Szerepel 3 percet? Lehet 3 és fél.

Halott Bruce Willis-nek több szerepe volt 😄

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.31. 14:05:47

Bachstein
Ez pont annyira spoiler, hogy már jó pár cikkben bele lehetett futni, illetve ha rátévedsz az film IMDB oldalára, rögtön láthatod, hol történt színészcsere. Ezzel nem hiszem, hogy előre romboltam volna számodra a filmélményt, de bocs, ha mégis így lenne.
Amúgy meg nehogy már Miho miatt temesd a filmet, még csak nem is főszereplő a csaj, mellesleg az új megjelenése... hmm, hát szerintem sokkal de sokkal jobb lett, mint a 2005-ös filmben. 😊
Kongy

Kaknub12
Muszáj tudnunk, hogy késő este volt és egy csajjal nézted( senkit se érdekel, ha Yoda ment volna át hajnalban, akkor sem...) Az első 2 mondat bőven elég lett volna, mert így mindenki rádugrik.
The Protector
Úgy is tudtam mi lesz,nem akartam olyan filmet ahol figyelni is kell.Egyébként a forráskódot/jeleket,csúcshatást/Moon-t/ szedtem le arra az esetre ha...........😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Régen rossz, ha ilyen filmet nézel csajjal.

IMYke2.0.0.0
Mozi nem játszik - oda-vissza 80 km, és nincs autó, nincs ismerős akinél meg lehet szállni stb.

"Amúgy Miho karakterét is újracastingolták" --- ez gondolom az új filmre vonatkozik. Köszi a spoilert. 😞
Az igazi Miho (Devon Aoki) nélkül már szart sem ér a szememben a folytatás.

Bachstein
😄
Kongy
"Egy csaj jött át késő este,együtt néztük."

Hozzád csak így jönnek a csajok késő este ? <#worship>

The Protector
Need for speed.

Nekem tetszett.Szép volt 1080p-ben.Egy csaj jött át késő este,együtt néztük.

Szarra sem emlékszek a filmből/10

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bachstein
Mozi nálad nem játszik?
Amúgy Miho karakterét is újracastingolták, de az eredmény simán van olyan jó, mint a 2005-ös filmben. 😉
IMYke2.0.0.0
Mivel még az újból nincs jó anyag, tegnap este:

<2005> - Sin City (A bűn városa) - 7/10
Extended. Recut (epizódos-stáblistás), 2 óra 21 percre.
Devon Aoki miatt megérte újranézni, el is felejtettem, mennyire jó volt őt látni akkoriban ebben a filmben.

Kongy
na igen 😄DD

Bachstein
- Már vagy egy hete nem fogtam ilyet a kezembe... 😄 😄
Amúgy a doki is kurva nagy forma volt.
Kongy
Nem az akció hiánya volt a baj, csak nekem valahogy nem jöttek be ezek a jelenetek.
Marv viszont hozta az első részes formáját... sőt! 😊

Bachstein
Sőt, még Nancy is ott volt, aki szintén bármikor lelőhette volna Roark-ot, ami miatt duplán lehetett körmöt rágni a pókeres részek alatt. Szerintem ezek is kurva jó részek voltak, hisz a feszültség és a kiszámíthatatlanság itt is adott volt, attól függetlenül, hogy nem fröcsögött a fehér vér és nem durrogtak a fegyverek. 😛
Kongy
Igen, ez nekem is átjött, hisz ezért lábadt könnybe a szeme, amikor nyert újra. De végülis semmije nem maradt, csak az élete, szóval nem volt mit vesztenie igazából. De nem tudom, akkor is valahogy kizökkentett a film tempójából...

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.30. 23:27:16

Bachstein
Kellett, mert végig azon filózik a néző, hogy most mit is akar elérni, hogyan próbál bosszút állni, milyen módon akarja legyűrni az öreg Roark-ot, és végül is ez is benne a csavar, hogy már az elejétől tudta, hogy valszeg bele fog halni a játszmájába, és arra ment ki az egész, hogy erkölcsi győzelmet arasson a szenátor felett. Ezt a bizonytalanságot és feszült helyzetet táplálta mindkét pókeres rész, amik szerintem baromi jók voltak.
"egy szar volt, sötét volt, mosódott"

Tuti, hogy valami ratyi minőségű moziba jársz! 😉

Kongy
Sin City: Ölni tudnál érte

Nem voltak nagy elvárásaim a filmet illetően, nekem bejön ez a stílus, ez a látványvilág, szóval borítékolható volt, hogy tetszeni fog. De kicsit vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban. Tetszett, de nem tudta azt a színvonalat hozni amit az első rész. Voltak kifejezetten erős pillanatai, helyenként baromi látványos, és brutális, de pl voltak mélypontok is, unalmasabb jelenetek, kevésbé kidolgozott unalmas karakterek, mint pl Joseph Gordon Levitt-é. Én bírom ezt a csávót, megörültem, hogy játszik benne, de kb az ő jelenetei untam a legjobban a filmben
Most tényleg kellett 2 ilyen túlnyújtott pókeres rész?!

De összességében jól szórakoztam. Akinek tetszett az első rész, az nem fog nagyot csalódni ebben sem. 7/10

Shep
Most néztem, felénél lelőttem, annyira erőltetett és szar volt. Körülbelül annyira, mint az a világvégés borzadály.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bachstein
Sin City - Ölni tudnál érte

Ne hallgassatok a kritikákra, simán hozza azt, amit az első rész. Morbid humor, tele akcióval, erőszakkal, remek új -és régi- karakterekkel, a képregényhez méltó látványvilággal, jó alakításokkal és persze a remekül illeszkedő zenével. Ajánlom, nem is értem -a sok tologatástól eltekintve- miért is áll bukóra a film.
Bachstein
Guardians of the Galaxy: Groot dies, but not really.
IMYke2.0.0.0
Képet loptam 😊
Heves, képregény film mélységeket elemző vitáknál be is dobom 😊

Tyler1
Marvel váratlan csattanói <#hehe>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
<2007> - Tau ming chong (The Warlords) / (A keleti szél) - 8/10

A XIX. század végi Kína, Qind Dinasztia idején (1644-1911) játszódik, amikor is három vértestvér küzd a békéért és a jobb életért, de tudtukon kívül politikai ármánykodás részesei lesznek.
A történet Ma Xinyi tábornok merényletét dolgozza fel <1870, "The Assassination of Ma">.
Jet Li már nem repked-harcol úgy, de azért nagyon is rendben van, mert ez inkább dráma, mint akció film. A szereplőtársai, a Nő, a környezet, a dramaturgia, a zene mind-mind a helyén van.
Az összképet nem rombolja az kis vászon előtti lovagolás sem, amit a vége felé produkálnak nekünk, mert előtte-utána olyan grandiózus jeleneteket látni, olyan érzéseket pumpálnak a képernyőre, hogy az embert nem izgatja.
Ajánlott annak, aki még nem látta.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.30. 08:38:20