Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tegnap megnéztem végre és hát azt kell, hogy mondjam, rohadtjól ki van találva. Aki csak az eye candy jelenetek miatt nézte, az nem biztos, hogy értékeli ennyire, de szerintem le a kalappal a készítők előtt. Újragondolták a Godzilla sztorit, elővették a hőskori külsőt is neki, ahol láthatólag volt azért főhősünkön pár kiló, illetve tonna felesleg és végre nem arról szólt a dolog, hogy az emberek majd jól levadásszák a szörnyet, hanem valóban az történt, amit a doki mondott. A sztori pedig logikailag nagyon rendben volt!
Nekem tetszett! Lehet fikázni... 😄
8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az első részhez képest ez már tetszett. A verekedéseket még mindig mesterkéltnek érzem. Hiába a látványos koreográfia, sokszor kilóg a lóláb. Pl. a baseball ütős fickónál, amikor sokszor csak "kenegeti" az ellenfelet, mint a vajaskenyeret, és valahogy nem érezni az ütések elemi erejét. Azon már fenn sem akadok, hogy a gengszterek többnyire meg akarják verni az ellenfeleiket (mint Bud Spenceréknél), mikor sokkal egyszerűbb lenne lelőni, és csak a sánta hülyének volt annyi esze, hogy puskát ragadjon 😊 Ezen túllépve azért végig lekötött a film, az operatőri megoldások ötletesek, a színészek közepesek.
6.5/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Már elnézést-mert nem nekem írtad-, de másnak honnan kéne tudnia, hogy a kézenfekvő spoilereken kívül, kinek milyen egyedi spoiler érzékenysége van. Olyat jellegű infót írt, ami normális esetben valóban nem számít spoilernek, erre lebaszod érte, hogy nem volt figyelemmel az irreális spoiler érzékenységedre, amit amúgy nem is ismerhet rajtad kívül senki.
Ennyi erővel azt se írhatná senki, hogy pl. "kár, hogy csak 100 perces a film", mert lehet, hogy spoiler valakinek, aki mondjuk 120-ra számított.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.08.31. 20:29:00
davidka003 #84761
Így van, gyengébb, de bőven élvezhető kategória. imdb 7,1 pontja reális.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.31. 20:06:08
Szerintem se volt benne semmi spoiler és ettől még lehet jó a film.
Egyébként haverom azt mondta gyengébb, mint az első rész de ígyse annyira gáz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem baszogatni akarlak én, meg nem is az én dolgom, hogy ki milyen indokok miatt nem néz meg egy filmet, egyszerűen csak ajánlottam egy jó mozit, ami nekem tetszett, és sajnálnám, ha másoknak is kimaradna, akiknek amúgy bejött az első rész. Ennyi.
Amit szintén nem értek, hogy egy ilyen cserétől a karakter még ugyanaz marad, sőt, lehet jobban is áll neki a vérfrissítés. És hiába játszott Miho fontos szerepet a Big Fat Killben, attól még igenis egy mellékszereplő, nem ő fogja elvinni a hátán a több sztorivonalat magába foglaló filmet, kvázi a színészcsere miatt szvsz hülyeség nem megnézni az új részt.
Szerk.: Szerinted mi a fenének nem olvasgatok előre, nem nézegetek előre dolgokat filmekkel kapcsolatban?
Szerk.2: A 2005-ös filmben pedig épp Miho volt az egyik (ha nem A) legfontosabb szereplője az utolsó epizódnak. Clive Owen karaktere például nélküle...
Egy kis emlékeztető:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.31. 15:25:37

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Feleseggel tokeletes volt.
Brick Mansions
Szerintem ezzel melle nyult a Paul Walker
egyszer nezos/gyorsan felejtos
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.31. 14:05:47
Amúgy meg nehogy már Miho miatt temesd a filmet, még csak nem is főszereplő a csaj, mellesleg az új megjelenése... hmm, hát szerintem sokkal de sokkal jobb lett, mint a 2005-ös filmben. 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Amúgy Miho karakterét is újracastingolták" --- ez gondolom az új filmre vonatkozik. Köszi a spoilert. 😞
Az igazi Miho (Devon Aoki) nélkül már szart sem ér a szememben a folytatás.
Hozzád csak így jönnek a csajok késő este ? <#worship>#worship>
Nekem tetszett.Szép volt 1080p-ben.Egy csaj jött át késő este,együtt néztük.
Szarra sem emlékszek a filmből/10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy Miho karakterét is újracastingolták, de az eredmény simán van olyan jó, mint a 2005-ös filmben. 😉
<2005>2005> - Sin City (A bűn városa) - 7/10
Extended. Recut (epizódos-stáblistás), 2 óra 21 percre.
Devon Aoki miatt megérte újranézni, el is felejtettem, mennyire jó volt őt látni akkoriban ebben a filmben.
Marv viszont hozta az első részes formáját... sőt! 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.30. 23:27:16
Tuti, hogy valami ratyi minőségű moziba jársz! 😉
Nem voltak nagy elvárásaim a filmet illetően, nekem bejön ez a stílus, ez a látványvilág, szóval borítékolható volt, hogy tetszeni fog. De kicsit vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban. Tetszett, de nem tudta azt a színvonalat hozni amit az első rész. Voltak kifejezetten erős pillanatai, helyenként baromi látványos, és brutális, de pl voltak mélypontok is, unalmasabb jelenetek, kevésbé kidolgozott unalmas karakterek, mint pl Joseph Gordon Levitt-é. Én bírom ezt a csávót, megörültem, hogy játszik benne, de kb az ő jelenetei untam a legjobban a filmben
De összességében jól szórakoztam. Akinek tetszett az első rész, az nem fog nagyot csalódni ebben sem. 7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne hallgassatok a kritikákra, simán hozza azt, amit az első rész. Morbid humor, tele akcióval, erőszakkal, remek új -és régi- karakterekkel, a képregényhez méltó látványvilággal, jó alakításokkal és persze a remekül illeszkedő zenével. Ajánlom, nem is értem -a sok tologatástól eltekintve- miért is áll bukóra a film.
Heves, képregény film mélységeket elemző vitáknál be is dobom 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A XIX. század végi Kína, Qind Dinasztia idején (1644-1911) játszódik, amikor is három vértestvér küzd a békéért és a jobb életért, de tudtukon kívül politikai ármánykodás részesei lesznek.
A történet Ma Xinyi tábornok merényletét dolgozza fel <1870, "The Assassination of Ma">1870, "The Assassination of Ma">.
Jet Li már nem repked-harcol úgy, de azért nagyon is rendben van, mert ez inkább dráma, mint akció film. A szereplőtársai, a Nő, a környezet, a dramaturgia, a zene mind-mind a helyén van.
Az összképet nem rombolja az kis vászon előtti lovagolás sem, amit a vége felé produkálnak nekünk, mert előtte-utána olyan grandiózus jeleneteket látni, olyan érzéseket pumpálnak a képernyőre, hogy az embert nem izgatja.
Ajánlott annak, aki még nem látta.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.30. 08:38:20