106845

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ezt még nem láttam.
Így sokkal ütősebb, mint az eredeti. -
Bocsánat akkor. Gondoltam, hogy biztos látták már sokan, de beszúrva még nem láttam, így legalább nem ismétlés, gondoltam elfér. Mondjuk nem így akartam, hanem csak a linket, csak reflexből a videós gombra nyomtam. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem mar az a csavar egy filmben, ha Sean Bean tuleli. Mindneki arra szamit, hogy meghal, aztan megsem. De ha megis meghal, akkor az a duplacsavar. :D -
azt hittem hosszú spoiler lesz... fu :D -
Jupiter :
Borzasztoan kozepszeru.
Ha nem ezeket a szineszeket fizettek volna meg, akkor egy sima d kategorias cifi.Egyetlen pozitivuma hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Sean Bean tuleli
Lehet hogy en maradtam le valami kepregenyrol, elozmenyfilmrol ahol elmagyarazzak ki, kivel, miert es merre de ez igy egy katyvasz.A CGI onmagaban nekem keves egy jo filmhez.Itt pedig mas nem nagyon van.
4/10
-
Szerintem mar mindenki latta ezt, attol fuggetlenul qrva jol osszevagott cucc, olyan meme lesz ez, mint a hitleres video a bukasbol :P -
Nem az van ide írva felülre, hogy "CAM verziós filmet NE PONTOZZ!"?
Bosszúállók 2-t nézni kamerásan? :D
Fogyaték. -
-
És milyen jól tetted, mert a 29-ik perctől jön a kézremegés, a 39-iktől meg az epilepsziás rohamok. 
(szerintem bűnrossz lett) -
mivel olyan népszerű volt ezért a kánon részének tekintik a Killing Joke-ot. Bár szeirntem ez képregényes szinten tökéletesen mindegy....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.26. 20:37:01 -
Tudtommal a Killing Joke nem resze a kanonnak es egy kulonallo spinoff.. Ahogy a Return of the Dark Knight szeria sem. -
Cam és Cam között is van különbség. Van olyan tárhely amely jobb minőségre konvertál a többinél pl. videomega... sosem töltöm le a nyers release-t hanem megvárom míg feldobják online-ba... így egy fokkal jobb úgy tapasztaltam. Na de a moziban való megtekintés sem marad el, csak az ilyen filmekkel én úgy vagyok hogy nem vesztek vele semmit ha megnézem most, mivel ezekben nincsenek mélyenszántó gondolatok vagy nagy csavarok, csak agyzsibbasztásra jó. : ) -
Hát, 19 perc után nem láttam, így nem tudhatom, de az a bizonyos 19 nekem bőven elég is volt. Annak fényében húztam fel a szemöldököm. -
Lassan megnézem, mert érdekel, és bár nem akarok beleszólni, de a 8/10 miben rosszabb mint a 19 perc után kikapcsoltam mert szar? nekem ez nem áll össze. -
Sajnos, így van. :( -
Rony94 #89004 Akkor linkeljél már nekem egy BluRay Rip-eset, mert számomra ott kezdődik az elfogadható minőség. -
Sir Quno Jedi már ismeri az igazságot. Bocsánat, nem bírtam megállni.
Jó utat, SQJ! Az Erő legyen veled! -
hát az az én hibám hogy nem bírok várni... de van elfogadható minőség is már kinn -
Az igazság odaát van... -
TheFlash4Ever #89000 Sajnos ez az igazság. -
Hát, nem tudom hány éves vagy és fiú esetleg lány - adatlapod nincs kitöltve (különben is azt állít be az ember, amit akar) de a 8/10 pontozás és az utolsó mondatod után, öööö.... -
TheFlash4Ever #88998 Jupiter Ascending
8/10
Szerintem jó volt bár lehet olyan akinek ez így zagyvaság meg sok és csak a látványorgiát fogja fel benne.
Bárcsak értem is eljönnének az idegenek és kiderülne, hogy kiválasztott vagyok vagy ilyesmi aztán elvinnének az űrhajójukkal. -
Én is láttam, London.
Egyetértek Bokafix-szel! Ez max. Avengers 1.5. Egy baromi nagy filler, amiben kapunk sok-sok háttéranyagot a karakterek jelleméről, meg belóbálják a szokásos dolgokat a jövőre. A két legfontosabb karakter egy határ szar, tényleg kezd gond lenni az MCU-ban az, hogy a főgonosz olyan semmilyen. Nulla a feszültség, nincs súlya a történéseknek.
Poénok nálam nagyon ültek, akciók jók voltak, csak ahogy írtam, hiányzott az, hogy izgulhassak. Akár csak egy kicsit is. Túl egyértelmű, kiszámítható az egész. Persze látni kell, mert moziélmény, meg minden, csak most már tényleg jó lesz, ha kitalál valamit a Marvel, mert így mire eljutunk addig a bizonyos két részes dologik, már ásítva nézzük azt végig. -
Rony94 #88996 Bécsben már lehet nézni szép summáért. Akik Sopronban laknak meg a környéken, ők simán láthatták már legálisan. -
a másik hogy külfödön. Németek, hollandok, franciák stb ezeknél már rég megy a film... -
Bokafix2 ezek szerint újságíró? -
voltak sajtó vetítések meg ilyenek, gondolom ott látta.... -
Nem is az, külföldön május 1 a premier, de akkor is korán van még :D -
Bosszúállók: Ultron kora (2015)
"Avengers: Age of Ultron" (original title)
PG-13 | 141 min | Action, Adventure, Sci-Fi | 7 May 2015 (Hungary)
Hát igen, én is meg vagyok lepődve.
//Szerk.: Hacsak nem ez-e:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Avengers Age of Ultron {2015} ENG CAM XVID AC3 MURD3R

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.26. 11:40:21 -
Hogyhogy már láttad? :O -
Bosszúállók: Ultron kora
Huh... hát... mindössze a látvány volt az amiben Marvelék magasabbra tették a mércét az első résznél, és ezt a célt teljesítették is mert kurva látványos lett, DE... nem érzem hogy bármilyen szinten is különbözne ez a film az elsőtől a látványon kívül. Gyakorlatilag minden ugyanaz csak görgettek egyet a sztorin. Sokakat ez kielégít, meg hát látványfilm, ez rendben is van, de kicsit többet vártam volna.
Aaron Johnson alakítása itt jobban tetszett mint a Kick Ass-ban, jobban áll neki ha van szuperképessége mintha csak egy szimpla jelmezes idióta lenne. Még az Olsen lányka is elfogadhatóan tolta... olyan film után mint a Godzilla, féltem hogy kicsit gagyi lesz az a Witch de nem lett... Szerintem kaszálni fog a muvi, de ezt csak egyetlen szegmensnek köszönheti semmi másnak.
Szal:
látvány 10
minden más az 5 alatti
(szerintem) -
Prof William #88988 Emlékszem annak idején kis pisisként mennyire féltem a Nicholson-féle Jokertől. Most már elég sokat vesztett a "varázsából". -
Rony94 #88987 Képregényben pont megvan a Gyilkos tréfa szám. Abban Joker nagyon beteg karakter. Ezt hiányolom nagyon a Marvel-nél, a jól kitalált gonosz karaktereket.
Igaz, most így utólag olvasva tényleg hülyén hangzik. Kösz. :) -
Pont ugyanilyen fejet vágott mikor egy vascsővel agyonverte Jason Todd-ot az egyik számban... a képregénybeli J nagyon brutális volt, hideg rázott tőle. -
Kép nem igazán győzött meg, de a hangja tetszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Jokere, Jokerre. Nincs oka, hogy külön írd... -
Rony94 #88983 Eddig talán (képek alapján) Jared Joker-e hajaz a legjobban a képregényes Joker-re.
-
lehet a Jézus Krisztus szupersztár rebootban ő játszik majd! -
Jared Leto-nak Jézust kéne eljátszania egy filmben, abszolút hiteles lenne, azt aláírom :D -
hiper KOCKA #88980 Érdekes az idő előrehaladtával Joker küllemének és személyiségének változása.
Nicholson karaktere inkább csak egy gonoszkodó kis bohóc volt, aki bár totál lelkiismeret nélküli, de adott magára és volt a kultúra iránt is némi érzéke... persze a maga módján.
Ledger Jokere meg egyre jobban a pszichopátia tüneteit kezdte mutatni, kilépve a mese keretei közül és egyre reálisabb képet festve az őrületről. Mondjuk ez a Nolan féle Batman-ek sajátossága volt hogy a film stílusa a realizmus felé vette az irányt, és eltávolodott a Burton féle mesevilágtól.
Jared személyisége pedig már csak nyomokban emlékeztet egy emberre. :D Őróla kb. egy zárt osztályon lekötözött vadállat jut eszembe akinek a lelki torzulásai már emberileg nem is mérhetők.
Mondjuk ez híven tükrözi a társadalom ingerküszöbének egyre szignifikánsabb emelkedését, hisz ha ma egy Nicholson féle Jokert nyomnának be a filmbe, maximum csak mosolygást váltana ki.