106855

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a között, hogy elmesélsz egy történetet, aminek van eleje, közepe, vége, értelme, az adott világban logikusan van felépítve és hogy van egy történet aminek szintén van eleje, közepe és vége, csak közben a történet sarokpontjai nincsenek a filmben, és csak az érti, aki csinálta, a között van különbség...
de ha így kategorizálunk, hogy "üres látványfilm" és nem "üres látványfilm", akkor a Star Warstól a Tini ninja teknőcökön át a Transformersig mind bele tartozik a kategóriába. -
Mirk #89028 Mindenki szidja a Jupitert, hogy nézhetetlen értelmetlen szar zagyvaság, de a Bosszúállók 2-re meg mennétek a moziba és nem jöttök rá, hogy mind a kettő üres látványfilm, csak más műfajban. -
Sejtettem hogy te leszel az aki ilyen szarságokon is fennakad. Nem csalódtam benned most sem. Úgy csinálsz mintha neked ebből hátrányod származna hogy én cam-osan néztem meg. Írtam hogy megnézem moziban is, de az ilyen filmet én moziban nézve sem pontozom máshogy... a személyeskedésed meg tartsd meg magadnak. -
Sehol nem írtam, hogy "durva".
"Hát, nem tudom hány éves vagy és fiú esetleg lány - adatlapod nincs kitöltve (különben is azt állít be az ember, amit akar) de a 8/10 pontozás és az utolsó mondatod után, öööö...."
Egyszerűen: Qiizzical emoticon
Mivel nem bírtam végignézni, a szemöldök szmájli nálam indokolt. Te végignézted, és adtál neki egy 8-ast. Nem tragédia. Más az ízlésünk. -
TheFlash4Ever #89025 Neked durva hogy én adtam rá 8 pontot. -
Miért lenne durva? -
Jupiter felemelkedése:
Sok rossz vélemény után kis elvárásokkal ültem le a film elé, de leültem mert sci-fi, ami jöhet töménytelen mennyiségben.
Én kellemesen csalódtam. Nem egy Asimov, de távolról sem olyan rossz (szerintem) mint amennyire le van húzva.
Számomra semmi katyvasz nem volt benne (na nem azért mert olyan penge lennék, de valamiért semmi hiányérzetem nem volt a sztoriban).
6.5/10
-
Én még anno, moziban néztem, de emlékeim szerint simán érthető volt a Jupiter, nem tudom mit sírnak mindenhol hogy katyvasz. Tény, hogy olyan volt, mintha kivágtak volna belőle vagy fél órát. -
TheFlash4Ever #89021 Én meg mivel végignéztem a 127 percet ezért úgy gondolom nekem tetszett. Durva hogy nem filmes akadémiai sztenderdek vagy mások véleménye alapján pontozok, nem? -
Nem maradtál le semmi képregényről, meg előzményről. Nem Wachowskiékat akarom mosdatni, de muszály megemlíteni, hogy... de már egyszer leírtam, klikk: #88962. Tehát az eredetileg három részre megírt történetet a kiadó először átíratta, utána pedig a leforgatott anyagból vágattak ki két órányit. -
Ezt még nem láttam.
Így sokkal ütősebb, mint az eredeti. -
Bocsánat akkor. Gondoltam, hogy biztos látták már sokan, de beszúrva még nem láttam, így legalább nem ismétlés, gondoltam elfér. Mondjuk nem így akartam, hanem csak a linket, csak reflexből a videós gombra nyomtam. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem mar az a csavar egy filmben, ha Sean Bean tuleli. Mindneki arra szamit, hogy meghal, aztan megsem. De ha megis meghal, akkor az a duplacsavar. :D -
azt hittem hosszú spoiler lesz... fu :D -
Jupiter :
Borzasztoan kozepszeru.
Ha nem ezeket a szineszeket fizettek volna meg, akkor egy sima d kategorias cifi.Egyetlen pozitivuma hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Sean Bean tuleli
Lehet hogy en maradtam le valami kepregenyrol, elozmenyfilmrol ahol elmagyarazzak ki, kivel, miert es merre de ez igy egy katyvasz.A CGI onmagaban nekem keves egy jo filmhez.Itt pedig mas nem nagyon van.
4/10
-
Szerintem mar mindenki latta ezt, attol fuggetlenul qrva jol osszevagott cucc, olyan meme lesz ez, mint a hitleres video a bukasbol :P -
Nem az van ide írva felülre, hogy "CAM verziós filmet NE PONTOZZ!"?
Bosszúállók 2-t nézni kamerásan? :D
Fogyaték. -
-
És milyen jól tetted, mert a 29-ik perctől jön a kézremegés, a 39-iktől meg az epilepsziás rohamok. 
(szerintem bűnrossz lett) -
mivel olyan népszerű volt ezért a kánon részének tekintik a Killing Joke-ot. Bár szeirntem ez képregényes szinten tökéletesen mindegy....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.26. 20:37:01 -
Tudtommal a Killing Joke nem resze a kanonnak es egy kulonallo spinoff.. Ahogy a Return of the Dark Knight szeria sem. -
Cam és Cam között is van különbség. Van olyan tárhely amely jobb minőségre konvertál a többinél pl. videomega... sosem töltöm le a nyers release-t hanem megvárom míg feldobják online-ba... így egy fokkal jobb úgy tapasztaltam. Na de a moziban való megtekintés sem marad el, csak az ilyen filmekkel én úgy vagyok hogy nem vesztek vele semmit ha megnézem most, mivel ezekben nincsenek mélyenszántó gondolatok vagy nagy csavarok, csak agyzsibbasztásra jó. : ) -
Hát, 19 perc után nem láttam, így nem tudhatom, de az a bizonyos 19 nekem bőven elég is volt. Annak fényében húztam fel a szemöldököm. -
Lassan megnézem, mert érdekel, és bár nem akarok beleszólni, de a 8/10 miben rosszabb mint a 19 perc után kikapcsoltam mert szar? nekem ez nem áll össze. -
Sajnos, így van. :( -
Rony94 #89004 Akkor linkeljél már nekem egy BluRay Rip-eset, mert számomra ott kezdődik az elfogadható minőség. -
Sir Quno Jedi már ismeri az igazságot. Bocsánat, nem bírtam megállni.
Jó utat, SQJ! Az Erő legyen veled! -
hát az az én hibám hogy nem bírok várni... de van elfogadható minőség is már kinn -
Az igazság odaát van... -
TheFlash4Ever #89000 Sajnos ez az igazság. -
Hát, nem tudom hány éves vagy és fiú esetleg lány - adatlapod nincs kitöltve (különben is azt állít be az ember, amit akar) de a 8/10 pontozás és az utolsó mondatod után, öööö.... -
TheFlash4Ever #88998 Jupiter Ascending
8/10
Szerintem jó volt bár lehet olyan akinek ez így zagyvaság meg sok és csak a látványorgiát fogja fel benne.
Bárcsak értem is eljönnének az idegenek és kiderülne, hogy kiválasztott vagyok vagy ilyesmi aztán elvinnének az űrhajójukkal. -
Én is láttam, London.
Egyetértek Bokafix-szel! Ez max. Avengers 1.5. Egy baromi nagy filler, amiben kapunk sok-sok háttéranyagot a karakterek jelleméről, meg belóbálják a szokásos dolgokat a jövőre. A két legfontosabb karakter egy határ szar, tényleg kezd gond lenni az MCU-ban az, hogy a főgonosz olyan semmilyen. Nulla a feszültség, nincs súlya a történéseknek.
Poénok nálam nagyon ültek, akciók jók voltak, csak ahogy írtam, hiányzott az, hogy izgulhassak. Akár csak egy kicsit is. Túl egyértelmű, kiszámítható az egész. Persze látni kell, mert moziélmény, meg minden, csak most már tényleg jó lesz, ha kitalál valamit a Marvel, mert így mire eljutunk addig a bizonyos két részes dologik, már ásítva nézzük azt végig. -
Rony94 #88996 Bécsben már lehet nézni szép summáért. Akik Sopronban laknak meg a környéken, ők simán láthatták már legálisan. -
a másik hogy külfödön. Németek, hollandok, franciák stb ezeknél már rég megy a film... -
Bokafix2 ezek szerint újságíró? -
voltak sajtó vetítések meg ilyenek, gondolom ott látta.... -
Nem is az, külföldön május 1 a premier, de akkor is korán van még :D -
Bosszúállók: Ultron kora (2015)
"Avengers: Age of Ultron" (original title)
PG-13 | 141 min | Action, Adventure, Sci-Fi | 7 May 2015 (Hungary)
Hát igen, én is meg vagyok lepődve.
//Szerk.: Hacsak nem ez-e:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Avengers Age of Ultron {2015} ENG CAM XVID AC3 MURD3R

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.26. 11:40:21 -
Hogyhogy már láttad? :O