106845
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Tuti megnézem.
  • LasDen #88936
    van egy ilyen is, hogy ne csak a nagy blockbusterekről legyen szó :D Az első képek nem győztek meg, de ez az előzetes most igen. Lehet, hogy nem lesz ez olyan rossz.
  • Kongy
    Kb lelőttek minden poént benne. Nice. Kár volt megnézni.
  • LasDen #88934
    Semmelyik filmtől nem KELL elájulni vagy szeretni. Ezt maximum csak te képzeled....
  • repvez
    Pedig teljesen korrekten összefoglalta azokat a dolgokat amik furcsák a filmben, a kiváltó okokat. A másik dolog, hogy a féregjáratos rész után meg már tényleg mint minden időutazásos filmben , jönnek olyan dolgok amiket egyszerüen a mai tudásunk szerint nem lehet ugy megmutatni leirni, hogy abban ne legyenek buktatók, paradoxonok.
    Ezért lesz egy kicsit bukta számomra az uj terminátor is , ott is ha nem lesz normálisan megmagyarázva ez az időutazásos dolog akkor eleve hiteltelen lesz minden amit addig csináltak.
  • Hellsing47
    szabályosan idegesít a stílusod ahogyan megfogalmaztad ezt a valamit

• DantesHUN
    Interstellar....ej haj. Ezt a filmet szeretni kéne, és el kéne ájulni ,hogy ez aztán...igen, ez aztán a micsoda elgondolkodtató sci-fi. Ej, hű..meg há...meg...de nem

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    No hát. Szóval, oké, látványos. Baromira szép. És zene...áh...nagyon hó, nagyon tetszik a zenei aláfestés. Csillagos ötös. De a többi...jajajajaj. Én mondjuk nem bántam volna, ha el mondják, miért van mindig por vihar, és miért döglik ki minden termény. Az viszont milyen már, oké, tegyük fel környezetszennyezés, biztos az az ok. Aha...na akkor járjunk tovább baszott nagy terepjárókkal, ami zabálja a benzint...

Aztán. Nem kell mérnök? Csak földműves? És akkor ki tervez kombájnt meg traktort?

Azt se nagyon világos, miért titkoljuk a hold utazást. Miért? Oké, elszaródott a föld. Éhezés van. És? Attól hogy letagadjuk hogy volt valaha holdutazás...mi változik? Vagy mert az emberek utálják a NASA-t? Meg fölöslegesnek éreznék a pénzkidobást? Oké...de ennek akkor sincs semmi értelme.

Vagy mi történt a jövőben? Az sg.hu konteós társasága, a NWO topic-ból átvette a hatalmat az Echo TV-s Szaniszló vezetésével?!

Aztán. Aha, tök szívás minden növény megdöglik, meg valami penész, és nincs mit enni, meg utánna oxigén se lesz. Aha. De esetleg, meg lehetne oldani, és ez még csak nem is sci-fi hogy zárt rendeszrű bazi nagy üvegházakban, elzárva a fertőzéstől, tisztított levegővel lehetne élelmet termelni! Igaz, az emberiség 90% így is éhen halna, de a maradék 10% élhetne az óriás ,,üvegbúrájuk" alatt. Na, ez is egy jó sci-fi ötlet lenne, önmagában, hogy a Földön, az emberiség kis százaléka túl élheti elzárt városokban, a többi dögöljön éhen/fulladjon meg. Több értelme lenne mint a ,,szeretet a legfőbb erő" dolognak.

Na most, hogy mennyi valóságalapja van a fekelyuk, féregjárat, időtorzulás...(honnan szedte hogy a gravitáció áthalad? mindegy), nem baj. Szóval sci-fi nem? Ne akadjunk fenn mindenen.
    Azért klassz, hogy a feketelyuk belsejében, egy könyvespolc háta van és át lehet kopogni. Ez azért érdekes, mert a felettem lakó szomszéd, bolond. Állandóan kopog. Éjjel is. Nappal is. Szó szerint, bolond, valami kényszeres kopogás mániája van. De lehet nem is bolond? Lehet a plafonom másik vége, egy fekete lyukban van, ahol az én jövőbeli énem Morse jeleket ad, mert 20 év múlva űrhajós leszek? Klassz! Megfejtetem, mi a szarért van kopogás itt nálunk..

Matt Damon meg úgy kellet a baromságaival bele mint fuldoklónak egy pohár víz.

A nagyon okos tudósokból csipet-csapat: egy rakás hülye. Menjünk le vízzel borított bolygóra....az időeltolódással és óriás hullámokkal együtt...meg a jégbolygó biztos lakott...ja

Fekete testvér meg mi a szart csinált amíg egyedül volt az űrhajón, miközben a többiek szörföztek a vizes bolygón? Tudom, mondta időnként belefeküdt a hibernáló cuccba...Volt egy film egy vígjáték, ahol az ütődött főhős, nem tudja magát hibernáli a Marsi utazás során, és tök egyedül szórakoztatja magát az űrhajóban meg felzabálja a ételt, freskót fest, zokni bábokkal előadást tart magának...na így tudom ezt is elképzelni.

De a legjobb, kedvenc főhősünk hazatér, mert happy end, lányát megnéz, örül, és...hopp,. jut eszembe bazd meg, amúgy nem-e meg kéne keresni a fekete hajú űrhajós nőt is? Ha a lánya nem mondja keresse meg szerencsétlen nőért soha nem megy senki? Mindenki leszarja? jaj de kedvesek...na így legyen az ember űrhajós. Különben meg, hogy menti meg? Ügye itt van ez a probléma az idővel...lehet mire oda ott meg közben az idő...mindegy, ne is bonyolódjunk bele. Megy és megmenti, tök mázli, hogy a lányának eszébe jutott.

És aminek igazán örültem, hogy tréfás robot is működik.

Amúgy értem én, és nem akarom szapulni ezt a filmet. Értem én a szeretet, meg a többi. Meg gondolkodjunk rajta. Meg a színészek alakítása. Meg a látvány. Meg a zene. Meg a sci-fi témák az idővel, a paradox-nal, a magány, az utazás ,stb. Jó láttunk már erre példákat, de jó gondolatok ezek.

Csak az a baj ,hogy manapság 2 féle sci-fi van. Az egyik a nagy BUMM-BUMMM és annyi. Meg ez, ami egy álokoskodó, szentimentális, érzelmekről szóló hablatyolás, némi sci-fi elemmel nagyon öntve. Végülis nem rossz film, és mind ez csak szőrszál hasogatás, és jobb mint egy Transformers, mert még gondolatokat is fel vet!! de igazából messze nem olyan mély film mint amilyennek tartják vagy akarja magát a film láttatni, és ráadásul jó sok vaskos logikátlan hülyeség van benne, amit még el is néznék ha egy eleve agyatlanra írt látvány filmről lenne szó, de ez a film több akar lenni, mint egy agyatlan látvány film. Így meg annyira nem elnézhető.

Ja..és hát úgy 7 pont a 10-ből. De többet...nem érdemel, és ez is a látvány meg a zene miatt.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.20. 16:52:21
  • Jakuza1
    Last Knights (2015) Clive Owen,Morgan Freeman
    4.5/10

Dragon Blade (aka. Tian jiang xiong shi (2015) Jackie Chan,John Cusack,Adrien Brody
    4/10

Azt hiszem semmit nem veszitettem volna, ha ezek kimaradtak volna az eletembol.
    Utoljára szerkesztette: Jakuza1, 2015.04.20. 12:50:25
  • ForzaInter
    Nyugodjék békében!:(
  • Synchronous
    "amikor egy olyan valaki ellen harcolsz, aki azt hiszi, hogy sérthetetlen"

Man of Steel-ben az űrhajón szépen el lett gyepálva... megváltoztatták a levegő összetételét, így legyengült, vérzett, szóval tudja milyen megsérülni... ilyenformán nem Batman lesz az aki beviszi neki az első gyomrost.
  • RatBaG #88926
  • akyyy
    exodus: áh, sokkal jobb volt mint a Noé.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincsennek benen ilyen idióta transformers kő szörnyek, és ami nekem tetszett főleg benne, hogy próbálták az egész 10 csapás meg csodákat bemutatni úgy, hogy az igazából nem is csoda, hanem véletlenek sorozata. még a vizen átkelésnek is.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is így gondolom, ami a film sztoriját illetheti.
    Sir Quno Jedi pedig jól leírná nekünk. Örülnék is neki. Hiányzik.
  • ProGabe #88923
    Lehet itt is meg lesz, mondjuk Luthor által. Batman legyőzi, megszabadítja Supermant tőle és már mehetnek is LL ellen arcoskodni, kéz-a-kézben
  • Bokafix2
    A filmekben általában normális volt, ezeket alapul véve írtam amit, de tőlem lehet ilyen is a jelleme, nem probléma.
  • Bokafix2
    Az nem ér... ott vörös kriptonittal volt megfertőzve, nem volt önmaga.

• LasDen #88920
    azért annyira nem. Elég sok képregény szólt arról, hogy Superman diktátorrá lesz. A legfrissebb ezek közül most az Injustice: Gods among us sztori. Röviden a Joker megöleti Supermannel Loist és vele együtt a gyerekét, aki emiatt bekattan, kitépi a Joker szivét és kész is a diktátor. Soha többé háború. Persze Batman ezt máshogy gondolja....
  • Seth
    Neki is lehet egy rossz napja :D
  • Bokafix2
    Akkor itt tabudöntögetés lesz mert pont ez az ami nem következik Superman jelleméből hogy fejébe szálljon a hatalom. Mindig is kifogástalan volt erkölcsileg és felelősen élt az erejével. De mondjuk én nem vagyok ellene ennek a trendnek sem.
  • ProGabe #88917
    Egyrészt mondják, pontosabban utalják a "hangok" a trailerben, hogy mennyire a fejébe szállt a hatalom Supermannek.
    Az már önmagában óriási fegyvertény, amikor egy olyan valaki ellen harcolsz, aki azt hiszi, hogy sérthetetlen, mert amikor beviszed neki az első olyan ütést (kriptonit nyilat, vagy tököm tudja, mit), amit megérez, akkor már rég késő

Valószínűleg arról van szó egyébként, hogy Superman az USA egyszemélyes hadserege (féltérdre ereszkedő katonák, WTF?), az elnök szépen lassan egy droidot csinál belőle. Vagyis nem érzi a kis hülye, hogy amit kérnek tőle, az már talán sok, túl messze megy. Gondolom ez nem fog tetszeni Batmannek és ahogy ezt ilyenkor kell, ledönti a szobrot, felrázza kicsit S-t, hogy elszálljon a kék-fehér csillagos köd a szeme elől.

Vagy valami ilyesmi, ehhez SQJ kéne, hogy viccesen és tök jól elmagyarázza :,(
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.04.18. 23:27:13
  • Rony94
    "Szerintem eleve nem kettejük harcáról fog csak szólni a film"

Ez a másik. Miért kell rögtön arra gondolni hogy 2 órán át csak azt fogjuk nézni ahogy Batman és Superman püfölik egymást? Ahogy mondtam, ki kell várni 2016-ot és akkor e téren tudunk majd nyilatkozni. És igen, a képregényben Batman-nek van kriptonitja, akkor itt miért ne lehetne? Plusz Batman teli van tervekkel, kütyükkel és se ő, sem Superman nem öl embert, így egymást sem ölthetik meg az elveik miatt, úgyhogy ebből érdekes történetet ki lehet hozni.

Vagy ez lesz Snyder újabb nagy bukása, vagy akkorát fog szólni mint a Watchmen. Én őszintén kívánom hogy az utóbbi történjen meg és akkor végre seggbe lehet rúgni azt a Disney-s Marvel-t! (no offense :D)
  • LasDen #88915
    egyrészt a BvS elméletileg 2 évvel a MoS után játszódik, a másik, hogy Batmannek mindenre van terve. :D
  • LasDen #88914
    persze, hogy nem. Az első órában csörtéznek aztán rájönnek, hogy Luthor felültette őket és jól megregulázzák vagy hasonló. Azért mégiscsak Dawn of Justice az alcíme, szóval valahogy el kell jutni a Justice League-ig :D
  • extra sensory
    Honnan veszed hogy van neki?
  • Kongy
    Szerintem eleve nem kettejük harcáról fog csak szólni a film. Nyilván egymásnak esnek majd egyszer biztos, de nem hiszem, hogy erre fog épülni az egész.
  • repvez
    És mit csinál vele megnyalja? Nem tudok elképzelni olyan helyzetet amiben egy kis esélye is lenne használnia szemtől szemben csak sunyi módon ahogy eddig is tették a sorozatokban amikor szorult helyzetbe került a SM.

A legnehezebben ezekkel a filmekkel vagyok bajban amikor a valós dolgokat keverik a mese világgal.
    Mert vagy mindegyik legyen mese vagy mindegyik valós karakter.
    ÉS igen kinőttem már abbó a korból, hogy bármit bevegyek és sajnos mostanában egyre kritikusabb is vagyok mindenben . :(

"Nem az a kérdés hogy lehet-e jó... hanem hogy lehet-e hiteles. Még egy mese is összedőlhet ha a saját világának a törvényeit hazudtolja meg."
    Na ez a jó megfogalmazás ezt akartam kihozni belőle köszönöm
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.04.18. 22:44:55
  • hiper KOCKA
    Nem az a kérdés hogy lehet-e jó... hanem hogy lehet-e hiteles. Még egy mese is összedőlhet ha a saját világának a törvényeit hazudtolja meg. Tudjuk hogy mire képes Superman... és azt is hogy mit tud Batman. Ennek fényében legyen alakítva a sztori, és ne intézzük el annyival hogy nem kell benne logikát keresni, mert akkor Batman simán odamehet és pusztán az ügyességével hazavágja Supermant. Ez szép és jó... de ki hiszi el? Én csak nem szeretem ha egy film, legyen az akár egy mese, hülyének nézi a nézőit.

Legyen valamennyi logika és következetesség benne. Tőlem győzhet Batman, de legyen hihető. Ha Superman győz az evidens hogy miért, azt nem kell megmagyarázni... de valószínűleg valami patthelyzettel lesz vége ahol nincs egyértelmű győztes, vagy pedig harc közben megbékülnek... kíváncsi leszek hogy oldják meg.

• Jim Morrison
    de távolról lézerszemekkel a bajusza alatt meg tudja pörkölni... nekem az egész koncepció hülyeség >.<
  • Seth
    "a másiok oldalon egy olyan lény ami nem is evilági és tényleg csak a kriptonit álitja meg"

Batman-nek van kriptonitja, hoppácska :D
  • Rony94
    Az a baj hogy te egyszerűen nem hiszel benne hogy ez még jó is lehet. Itt nem a logikát kell keresni, mert ahogy mondtad ez egy "mese". De majd visszatérünk erre a témára 2016-ban. :)
  • LasDen #88906
    jövőre megnézed a filmet és akkor tudni fogod, hogy mit hogyan miért történt Batman és Superman között a filmben. #magic
  • repvez
    ja és lassan eljutunk oda, hogy paccs meg woow és puff feliratú szövegbuborékok is lesznek az összecsapások alatt.
    Nekem már ez az egész párositás sántít, hogy minek és hogyan. mikor batman nem más mint egy golyóálló öltözékbe bujtatott gazdag átlagember, semmilyen spec képesség nélkül . mig a másiok oldalon egy olyan lény ami nem is evilági és tényleg csak a kriptonit álitja meg .
    A bosszuállókban is van pár olyan hós aki nem veheti fe l a harcot komolyabban más ellenféllel.

Azt megértem, hogy mese az egész,de azért valami alapja csak kéne hogy legyen ami legalább ezeket a dolgokat kiküszöböli.
  • Bokafix2
    The Marine 4: Moving Target (2015)

Ahhoz képest hogy csak DVD-re jött ki, nem volt annyira gány film, tekintve hogy végig pörög, egy pillanatra sem ülepszik le a sztori. Láttam már rosszabbakat moziban. Gondolkodni sem sokat kell, csak nézni ahogy Miz kicsinál egy sereg géppisztolyos betyárt.

6/10
  • Tyler1
    Ez még így erősen "kedvmeghozó", a teljes előzetesre azért itt is kíváncsi leszek.
  • Synchronous
    Mivel nem egy elvek nélküli gyilkológép nem valószínű hogy két ujjal keresztülb*ssza az arcát... annál azért lovagiasabb lesz.
  • vérpocok
    Vajon milyen lesz itt a bunyó, mert hiába a felturbózott batpáncél meg taktika/ügyesség, mégiscsak egy szupermuksó van a másik sarokban. Itt kriptonit nélkül elég vicces lesz boldogulni. A rajzfilmben volt egy hasonló jelenet mikor Superman az idősödő Bruce Wayne ellen harcolt, ott is kriptonit nyíllal vonták ki a forgalomból mert Batman páncélja nem sokáig bírta a strapát pedig az elején kocsikat dobálgatott vele meg volt benne lángszóró elektrosokk minden... szóval eredetileg valami ilyesmi kéne hogy legyen ez a harc:

• mulli1986
    Én meghalottam hogy lesz 8. rész és fogtam a fejem, hogy minek??? Meg egyébként Diesel is hülye hogy bevállalja.... Hagyni kéne az egészet a f**ba
    BTW A Benbat-et talán meg fogom tudni szeretni, bár Bale után biztos nagy kihívás lesz neki. Mondjuk Daredevil-t is sztem jól hozta.
  • Rony94
    Húú, mennyi dislike. :D Amúgy én nem mondok semmit. Trailer alapján nem ítélkezek. Még az is lehet hogy egy jó művész film lesz ebből.
  • IMYke2.0.0.0
    A zene az jó - a többi, nos...

A zene: Gabriel Faure...Pavane
    Egyesek így is ismerhetik.
  • StrikeFor
    Őőőőőőőőőőőőő