106844
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Már kint van? Erre rámegyek :)

Azért az is érdekes, hogy Van Damme Pound of Flesh c. filmje még csak 1-2 hónapja jelent meg (USA-ban 1 hete), erre ma este leadják a Film+-on :)
  • tigeroo
    argo 2

nagyon jó volt. ennyi poént még egy amcsi film is megirigyelne. kalappal a srácok előtt, szép produkció.
  • Mentol
    Ja, Tony Jaa! Most jutott eszembe, hogy kezd feltörni a csóka - már blockbusterben is szerepel (FF7). Ez jó hír, mert nagyon látványos, amit művel.
  • Bokafix2
    Skin Trade (2015)

Tony Jaa végigpüföli a kokszos hollywoodi csirkefogókat, és milyen jól csinálja. Pedig kábé feleakkora mint az ellenfelei. Thaiföld meg különösen szép. Jók voltak a helyszínek, kimennék pár hétre... persze csak ha nem üldöznek Ron Perlman emberei. :D

8/10
  • repvez
    én sem értettem mi ez a nagy hype körülötte
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az egész egy nyamvadt szerződés megvitatásáról szól és, hogy milyen szado-mazo a csávó aztán mikor kéri hogy a legdurvábbat csinálja akkor meg a szijjal megpaskolja , nesze neked .A csaj is nem tudom mit csodálkozott meg sértődött be rajta keressen rá a neten, hogy mit jelent aztán ha ugy kondolja hogy kell a fájás neki akkor hajrá.DE igy egy unalmas időpocsékolás, ez tényleg női agyaknak készült.
  • cobol
    Fifty Shades Of Grey. 2/10

Kibaszott trágya film volt.Rettentően unalmas. A csaj meg ronda volt és szar teste. ja,és nagyon gáz színészek a 2 főszereplő, 0 tehetség.
  • UUUU
    Zulu (2013)

Kifejezetten tetszett a film az életszerűsége miatt. Persze voltak még igy is hibák vagy túlzások, de inkább volt életszer ez a film, mint a manapság oly divatos akciófilmek.

Hét pontot nálam megérdemel egy tizes listán.
  • desigo
    Minden jármű vezethető az új Mad Maxben
  • n000rbi
    Pedig de vártam ezt (a trailer alapján ígéretesnek tűnt)...na azért csak rápillantok majd.
  • vérpocok
    Maggie 2015

Swarci első zombifilmje, illetve drámája, de sajna ez a film vele és nélküle is egyaránt érdektelen és tök unalmas. Semmi nem történik csak végignézi ahogy zombivá cseperedik a kislánya. De az is kimerül annyiban hogy pár sötét csík borítja a bőrét. Szerintem egy közmunkás 2 havi béréből forgott a film, mert nem tudok emlékezetes pillanatot mondani se a látványra se a történetre.

Ami ironikus hogy a Kommandóban (ami ízig-vérig akciófilm) ahol elrabolták a lányát, több érzelmet mutatott mint itt, pedig ez elvileg egy empatikus drámának lett szánva. Nem hatott meg, kicsit sem.

3/10
  • LasDen #89288
    megmagyarázható azzal, hogy Strucker bázisán már volt rengeteg szir-szar, amit feltudott használni. Felépített gyorsan párat, onnantól meg a folyamat gyorsult. Ezzel mondjuk magyarázható.
    Banner meg nyomja az emot. Világfájdalma van, mert közveszélyes állat, aki veszélyes mindenkire, ezért aki szeretni próbálja és közel kerülni hozzá azt azzal a szándékkal, hogy megvédje, inkább eltávolítja magától.
  • Blasta
    Egyet kell értsek. 6-nál nem ér tobbet a film.
    És volna pár kérdésem is:

- Azért pár szóval elmesélhették volna, hogy a drága Ultron ugyan honnan a rákbol kalapált ossze 1-2-3(?) nap alatt egy droidhadsereget??? Sot! SAJÁT MAGÁT mikor és hogyan gyártotta le?! Az elso verziót?! Értem én, hogy mesefilm és nem vagyok kivancsi minden kis szirszarra, nade konyorgom, ez azért elég sarkallatos pontja a fogonosznak és az nem elég magyarázatként, hogy elment vibraniumért a sarokra...
    - Hulknak mi baja lett a végén? Képregényguruk elmesélhetnék, hogy mi torténik vele, hova húzott el a srác :)
  • LasDen #89286
    az olyat úgy hívják, hogy Transformers. Az se jó...
  • hiper KOCKA
    Közte totál középszer?

Nekem minden vágyam egy Avengers Limited Edition, ami csak az akciójeleneteket tartalmazza.
    Ugyanis ami közte történik tökéletesen elhagyható.
  • SzinesGeza
    Még mindig ott van a színház. ;)
  • CalebJoe
    hogy kb. ez is olyan fos blockbuster mint az előző
  • LasDen #89282
    mire gondolsz? o_O
  • kill3r21
    Izlések és pofonok, szerintem totál jó volt a "középszerű" rész, pont illett és lehet kelett is bele! :)
    Szerintem simán megugrotta az első részt :)
  • CalebJoe
    sejtettem hogy ez lesz
  • LasDen #89279
    Avengers Age of Ultron

Egy kurva nagy hatalmas MEH. Elég keserves volt ez a 2 óra, nem gondoltam volna. Az akció rendben volt, arra nem lehet panasz, de közte totál középszer. A viccesnek szánt egy sorosok után csak ráztam a fejem. De azért volt 1-2 olyan, amit megmosolyogtam. És nem csak azok, néha - nem sok ilyen volt, de az is baj, hogy volt - a sima dialógok is olyanok voltak, mintha egyenesen a screenwriting 101-ból vette volna Whedon. Ultronnal sem vagyok teljesen kibékülve. Voltak érdekes pillanatai, nem volt rossz karakter, de mint a főgonosz, nálam nem működött igazán. Egyik konfliktus sem tudott igazán hatni rám.

6/10
  • kill3r21
    Vagy majd visszajön az igazi John, és szétzúzza a Termi Johnt xD
  • Dynamic
    Nekem gyanús, hogy ez John Connor spoiler csak beetetés volt. Ennyire csak nem hülyék. Dupla csavar vagy nem pont az lesz ami a trailerben lejött , mit tudom én... Majd kiderül.
  • kill3r21
    Aki kicsit benne van a Terminátor világban, annak abszolút nem lőttek le semmit. Ezt már a T4előre vetítette, mikor megkapta Marcus szívét...
    Meg logikusnak is tűnik, egy AI pont így gondolkozna, ha nem tudom legyőzni a legnagyobb ellent, akkor magam mellé állítom!
    Egyébként Schwarzi azt nyilatkozta, hogy a Genisys olyan befejezést kap, hogy a hajunk elhagyjuk :D
    Gondolom lesz valami nagy WTF :)
    Oké hogy gagyinak tűnik a marketing, meg egyéb ilyen okosságok, de ezzel a régi részek megbuherálás, csavarása még jól is elsülhet :)
    Viszont hatalmas kockázat is..
    Technikailag úgy is szétszedik a filmet...meg mindenbe beleköt majd mindenki :)
    De azért én kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az egészből :)
  • LasDen #89275
    Silent Hill: Revelation

Sokakkal ellentétben nekem a játék 2. része nem volt akkora hatással, helyette a 3. rész ért el engem igazán. Így anno egészen hype voltam, hogy filmen is lesz, de aztán az előzetesek annyira jók voltak, hogy csak most néztem meg végül. Ha mást nem is, azt elérte a film, hogy újra előveszem a 3. részt :D
    Borzasztó volt. Horrornak teljesen nulla, míg filmként sem ér sokat. Gyanítom már a forgatókönyv szar volt aztán még a végén szarrá is vágták, mert néhol érezhetően kimaradtak dolgok. És még ez a 1,5 óra is túl sok. Egyetlen érdeme, hogy Silent Hill még mindig jól néz ki. A kosztümök is. Érdekes volt, hogy a nővérek mind nagy mellű csajok voltak :D Havas Jon meg újfent bebizonyította, hogy színésznek nulla.
    Senkinek nem ajánlom, inkább játsszon valamelyikkel :D

3/10
  • extra sensory
    Imperator Furiosa

végre egy igazán badass karakter

• Count Adyn
    2 képregényfilm közt egy remake, csodás időket élünk:D
  • Blasta
    Ma szenvedtem végig a Jurassic trailert is, borzasztó ja.
    Mad Max-ben én is reménykedem.
  • Blasta
    Kurva furcsa ez az egész, és nem vágom mi benne a poén, bár lehet, hogy pont ezt akarják elérni ezekkel a spoilerekkel, hogy porogjon rajtuk a jónép, menjen az észosztás a forumokon meg a kommentmezoben.
    Mert anno ugyan ezt muvelték a T2-vel is. A filmen látszik, hogy Cameron kínosan ugyelt arra, hogy vagy fél órán keresztul, a pláza-folyosón való elsö összecsapásig azt higyjuk, hogy ismét Swarczi a rosszfiú. A T-800-at már az elso pillanattól kezdve látjuk FPS nézetbol, a T-1000-et nem látjuk így, sot még gyilkolni sem látjuk, az idoutazását sem mutatják, szépen oda van figyelve, hogy ez a dolog tényleg odab*sszon.
    Erre most néztem a T2 trailerét amiben gond nélkul ellovik a poént.
    En meg anno a You Could Be Mine vidoklipre haragudtam, mert abban már a film elott látszott, hogy nem Swarczi lesz a rossz termosz...
  • ProGabe #89270
    +1. Ez az új Terminator, meg a Jurassic Park a tökéletes példa, hol is tart Hollywood éppen. Teljes magabiztossággal ki merem jelenteni az eddig látottak alapján, hogy mindkettő egy zsáknyi gőzőlgő szarkupac lesz

A héten Mad Max! Remélem, hogy végre látok egy jó filmet a moziban, mert eddig ez az év is gyötrelem. Eddig egy Kingsman, Ex Machina, It Follows menti meg. Sőt, tegnap láttam az új Chris Tucker filmet, úgy ültem be rá, hogy úgyis valami feka agymenés lesz, majd legfeljebb kijövök róla. Ehhez képest kaptam egy filmet, amiben nagyon-nagyon jó párbeszédek vannak, van mondanivalója és még röhögtem is! Mondjuk van benne két elvetemült poén, mindkettő a hálószobában játszódik, de jó volt ez, na, hatalmas kellemes meglepetés.

Aztán itt ez az új Sam Jackson film, a Big Game. A körülöttem lévők jól szórakoztak, haver is azt mondta, hogy végül is nem volt rossz. A f*szt nem! :D Pózőr szar, mondjuk van benne tényleg egy kis 90-es évek akciófilm feeling, csak sajnos inkább amolyan Steven Seagal-os, mintsem mondjuk Schwarzis. A fényképezés viszont külön szót érdemel, az gyönyörű volt.
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.05.11. 00:55:28
  • Blasta
    Hát igen, az elso még más kategória volt. Nem egy szines-szagos CGI akciófilmet csináltak, akkoriban még a hardcore "horror" elemekkel variáltak ezekben a filmekben, emlékszem a T1-et sokáig nem engedték az öseim, hogy megnézzem :)
  • Blasta
    Persze, én ezt értem, nade nézzuk már ezt egy lépéssel hátrébbrol.
    Ilyen alapon az osszes idoutazós filmet lehetne folytatni annyáig, Marty McFly-bol gonosz tudóst csinálni aki igazából az anyját dugta meg és a Doki a faterja volt akit aztán jól kinyír, hogy csak az ové legyen az idogép. Vagy a 12 majmot folytatni valami nevettséges alternatív idosíkkal amiben a virust egy alien inditotta el és ellenuk harcolnak a jovoben Cole-ék (mondjuk ebbol is van már sorozat, lehet tényleg vmi hasonló torténik abban, nem láttam). Vagy mit tudom én.
    Az egész sztorit, a teljes szinopszist amit anno remek írók és egy rendezo megálmodtak seggbek*rni csak a pénzért, ezt látom egyedul ebben a T reboot-ban, komolyan a legalja amit Hollywood kifosott magából és ezt igy elore 1db trailer és a sok promókép és elspoilerezett sztori alapján teljes biztossággal állítani merem.
  • Tyler1
    Nekem az első rész még mindig messze nagyobbat üt, mint a folytatás(ok). Annak volt egy fasza hangulata, dark volt, parás volt, aztán a 2. már kicsit el lett "hollywoodosítva". Kb. az újjal is ez a helyzet, de nem biztos, hogy rossz lesz.
  • mulli1986
    Az szép ennyiből megmondani :O
    Bár a második egy szar...
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.10. 18:30:25
  • Bokafix2
    Nem is az a gond hogy Connor gép, hanem hogy ellőtték ezt a poént már a trailerben, így egyáltalán nem fog ütni... és mivel egy rebootszerűséget kapunk én nem tartom problémának hogy ő egy gép. Tőlem mosógép is lehet csak legyen jó a film.
  • Yserac
    Az Európa Report!! Tévedtem az évvel 2013-as :) Megathx.
  • genndy
    Europa Report, vagy Stranded.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.05.10. 17:42:50
  • Yserac
    Nem tudjátok melyik sci-fi az, ami űrhajósokról szól, azt hiszem a naprendszerünkbe játszódik és kicsit dokumentarista jellegű. Nem régi film, olyan 2014 környékén adták. Szóval baromira nem tudom mi az, és kéne a címe :D
  • LasDen #89261
    erről beszélek én is. :D
  • cylonflatus
    Én ezzel a kijelentéssel nem tudok mit kezdeni. Úgy helyes, hogy a filmben nem, de a ponyvaverzióban igen. De ilyet nem lehet kijelenteni egy fikciós karakterről, hogy ő ilyen, mert a film az így mutatta, akkor ő most Istenuccse ilyen lesz. Egy film nem ír felül több évtizednyi eredetsztorit. Azt el lehet fogadni, hogy igen, a filmben ilyen, ott ilyennek van ábrázolva. A ponyva világában meg olyan. Amit mondasz az olyan, mintha akkor a Romeo és Júlia nem a 16. századi olasz Veronában játszódik, ahogy Shakespeare megírta, mert a a modern DiCaprio féle földolgozásban átrakták az egészet a mai korba, Los Angeles- Verona Beachre. Mert a film úgy mutatta... Van a film, meg van a könyv. Ennyire nehéz külön kezelni?
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.10. 15:35:56
  • cylonflatus
    Az a J.Connor nem az a J.Connor lesz aki küzd a gépek ellen és visszaküldi K.Reeset. Az a gép Connor öntudatával egy alternatív jövősíkról jön, köszönhetően annak, hogy ezekkel a visszaküldözgetésekkel mindig megváltozik valami a jövőben. Káoszelmélet, vagy pillangó effektus, ahogy tetszik, egy rendszerben egy minimális változás is idővel óriási változásokat idéz elő, azzal, hogy visszaküldik Reeset, hogy védje meg Saraht lehet, hogy kivédenek egy hibát, viszont cserébe rengeteg új esemény generálódik, és lehet, hogy még nagyobb szarban lesz a jövő a Connorral, mint nélküle. Szóval az alapötlet nem olyan nagy hülyeség , sőt kifejezetten érdekes szerintem. Aztán hogy mit hoznak ki belőle az már egy más kérdés, ugye.

Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.10. 15:18:41