Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt egészen habala, de lehetett volna habala. Volt benne egy két habala jelenet, mint amikor a habalák habalázták, na az tuti habala volt. De összességében nem volt habala, mert a játékidő habalázott, szóval kellemes habala volt.
6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ott volt Tony Jaa, akinek láthatóan agyára ment a vallásra, és az már a munkásságán is meglátszott, ott meglehet ítélni, hogy jó vagy nem, amit csinál, de most TC épp aktuális filmjénél mit befolyásol a vallása? 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként ha akarod az összes általad sorolt témáról elmondom a véleményem, de most a szcientologia jött fel, szóval erről beszéltünk...
( TC egy időben igen csak nyomtak mindenhol a szcit, riportokban stb aztán kicsit mellőzték, majd leszokott róla... )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.11. 12:43:24
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Azt gondoljátok a szci a legnagyobb bűn, de a színészek többsége elmebeteg, alkoholista, drogfüggő. gyógyszerfüggő, pedofil, homokos, tudathasadt, mániákus barom. Sokkal nagyobb sokkot okozna, ha pár nagyra becsült színészről (vagy egyéb ismert médiaszemélyiségekről) kiderülne a valódi életük, mintsem, hogy valaki szci követő. Én mondjuk kurvára semmit nem tudok erről az egyházról, de nem is érdekel annyira sem, hogy a google-be rákeressek, kövesse aki akarja, attól még Cruise akkor is awesome marad 😊
Arra meg ki sem térek, hogy a milliárdokat magába foglaló keresztény egyház milyen agymosásokat végez már, több mint 2000 éve a követőin. Mennyivel jobb?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.11. 12:22:24
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
<#vigyor5>#vigyor5>
//Az, hogy a többiek a cientolócica témán rágódnak... hááát...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
én úgy vagyok vele hogy akiket be lehet szopni az ilyesmibe azok meg is érdemlik - nekik "hit" kell, nekem meg a pénzük. az nwo összeesküvősökre találnék ki valami fasza lehúzós szolgátlatást, meggazdagodnék belőle 😄
na de elég ennyi ebből
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nemhiába lehengerlő meg kedves az emberekkel, aki találkozik vagy dolgozik vele együtt mind kellemes emberként írja le: szcientós, tud bánni az emberekkel és manipulálni őket (nem feltétlenül rossz értelemben, hanem motiválni/a legjobbat kihozni belőlük hogy jól érezzék magukat a társaságában)
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2014.09.11. 09:42:04
Én épp azt írom, hogy tojok rá, hogy mit művel a hétköznapokban: engem a filmjei, szerepei érdekelnek.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Thx
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jaaajj. Nem volt ez olyan szar, mint az itteni írások után vártam, de azért borzasztó volt. Szóval miért Cranstonnal próbálták eladni ezt a filmet? Semmit nem csinált, az egészet kivághatták volna a picsába és helyette lehetett volna több szörny boxing. Mert bár nem kell TF szintű 0-24 rombolás, de többször nagyon csúnyán elvágták a showdown előtt. Ha ennyivel több Godzillát kapunk, akkor máris jobb lett volna a film. Fárasztó volt a sztori, de legalább megfelelő hosszúságú...
Watanabe meg az X-aktás cigarettás emberre emlékeztet. Ott van, néz csúnyán, és csak ritkán szólal meg...
5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
A film még mindig csillagos ötös. Az a pár extra jelenet nem sokat tett hozzá a filmhez, de ha már van akkor miért ne... a kép nagyon jó volt, viszont a hanggal szerintem nem tudtak sok mindent kezdeni. Maradt olyan, amilyennek anno megszerettük.
A mozi élmény viszont förtelem volt! Hatalmasra hízott csóka szuszogását, horkolását kellett hallgatni a csendesebb percekben. Komolyan mondom sokszor Darth Vader hangja volt a palinak. Minek jön el a moziba ha elalszik? Mikor Ripley levetkőzik a kis mentő hajón akkor meg a 15 fős rocker banda recskázás hangot utánozva poénkodott a hátsó sorokban...
Egyik kedvenc filmem és lényem.(alkaron díszeleg 😛 ) Évente 1x biztos megnézem legalább az első részt, de valamikor lenyomom a tetralogiát.
Tom Cruise nekem is kedvenc színész. Hogy mit szcientológuskodik az más lapra tartozik, de filmjeiben jól alakít.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem is nagyon tetszett.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A média és a hírverés és azon információk készpénznek vétele más tészta. Az ember attól még nem ismerhető.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Azt a mindenit de regen lattam ilyen jo akcio sci-fit.Bar szegyenszemre be kell valljam hogy en kedvelem Tom Cruise-t.Ez a tortenet vegig a szekbe szogezett es biztosan lehetne talalni fogast egy csomo aspektusan en nem kerestem,csak elveztem a latvanyt es a sztorit.A veget en sem nagyon ertettem miert tortent ugy ahogy, de ez legyen a legnagyobb hibaja..
Nalam egy sima 8-ast kap a film.
Malick filmjeit kevesen értik, és talán kevesen is szeretik, rendkívül mély elbeszéléseihez kell egy fajta érettség és állapot. Ez a film a műfajában is igazi unikum, egy inkább antiháborús lelki dráma, amely mellőzi a kötelező sablonokat, amely nem egy patrióta hőskölteményre alapozza a cselekményét, a főszerep nem a háborúé, a fegyvereké, nincsenek jók, nincsenek rosszak.
Nagyszerű film, lebilincselő fényképezéssel, komoly üzenettel, kiváló hangulatábrázolással, meglepően grandiózus szereplőgárdával (bár ez kevésbé fontos erőssége).
Swedish people are albino monkeys
Tom Cruise, Emily Blunt és a japán alapból hozott anyag, remixelve, jól tálalva
A végén lévő eseményeknél kamilláztam, hogy akkor most mágis hogyan... de ehhez talán ismernem is kellene a japán eredeteti "All You Need Is Kill"-t.
Még több ilyen filmet akarok.